NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
+16
Djole
Imperator
Koleman
Macijauskas
nikola tesla
drexler
underdog
mlekadzija
Junglezburn
Bodi Bond
Mihael
blagoje
ZuLuofVozdovac
Ray Allen
Nolle
slobokv83
20 posters
Strana 33 od 40
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
Koleman ::Nisam ocekivao ovako los razvoj dogadjaja po mene. Nocas Kazins 0.9 poena protiv drvosece Jordana -.- Sa druge strane Sloba ubija, iako ima slabiji raspored od mene, jos mi se i Jack povredio magarac koji je trebao da igra 4 puta ove nedelje i donese tako najmanje 12 poena. Naravno da cemo Sloba i ja imati dva najbolja skora ove nedelje, naravno Sloba ce pobediti
Kazns je igrao 18:28 (18 minuta i 28 sekundi), jer je za to vreme uspeo da napravi 6 faulova. To je bio razlog njegovog slabijeg učinka...sa druge strane ja vadim iz muda što se kaže, ove FA koji mi prave bolje učinke nego tvoje zvezde. Evo sinoć su i Dejvis i Serafin (takođe napustio igru zbog 6 faulova, mislim 5 minuta pred kraj, tako da je mogao mnogo više) napravili bolje učinke od tvog Grifina, a o Kaznsu i da ne pričam...Međutim, moje najveće otkrovenje iz carstva FA je Dragić, tako da sam morao da ga ispoštujem za večeras i stavim u postavu, iako večeras igra protiv Lejkersa u Stejples centru. On se uvek naloži kada igra protiv Kobija.
I da GO SUNS!
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
zulu ponudi nekome i tim koji vodi Rej.
ja bih se prvo obratio blagoju.
slobokv83- mvp
Eh, kad bi mogao da se rezervise neki igrac za sledecu nedelju..
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Prokleti Monro me je usrao, a mogao sam da stignem underdoga...
Djole- prva petorka
Djole ::Prokleti Monro me je usrao, a mogao sam da stignem underdoga...
samo na bacanjima je izgubio 1,6 poena, a on je neko ko dobro izvodi slobodnjake ove sezone...Inače, imao je najviše skokova u Detroitu 8 i najviše asistencija 4...Monroa sam ja imao cele sezone do pretprošlog duela i ne brini se , vrati on to brzo, lako ode preko 6.
slobokv83- mvp
Ma znam, ali to ti je moja sreca... u trenutku kad mi treba puno poena, neko me usere... imace on i preko 7, ali kad mi ne bude trebalo...
Djole- prva petorka
Imas jos dva dana, svasta moze da bude
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
slobokv83 ::zulu ponudi nekome i tim koji vodi Rej.
Прочитао сам ја и јуче шта си написао, мрзело ме да одговарам јер куцање преко телефона смара али потражићу. Наравно, нећу нудити тим Благоју јер нема никаквог смисла да узима тим два кола пред крај, тим могу да понудим само неком потпуно неупућеном играчу који има амбицију да испроба игру да би знао да ли жели да игра следеће сезоне, планирао сам да питам неке људе кад се нађемо на баскету (они близанци што су били препрошли пут прате НБА ба бих могао обојици да понудим или тако некоме). Просто Благоје је имао тим, зна све како функционише и ако му се игра играће са нама од првог кола наредне сезоне, не бих га смарао сада.
Само питање је шта је са Реј Аленом, од човека напрасно ни трага ни гласа, али видим да се јучу улоговао на форум.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
je l su blizanci na forumu?
ako nisu, mnogo više ima smisla ponuditi blagoju koji je sa foruma
plej - of je takođe nešto što se mora imati u ligi, da se ne bi desilo ovo što se dešava sa Rejom i drugima-nedostatak motiva.
ako nisu, mnogo više ima smisla ponuditi blagoju koji je sa foruma
plej - of je takođe nešto što se mora imati u ligi, da se ne bi desilo ovo što se dešava sa Rejom i drugima-nedostatak motiva.
slobokv83- mvp
Ја не видим ама баш никакав смисао, зашто бих му давао тим да га води два кола? Човек је играо, па му докурчило, а надам се да ћу успети да га наговорим да игра следеће сезоне са нама. Да ми Благоје сада каже да му се игра прво бих му вратио његову екипу пошто је Ћуприја видео све што га је занимало што се тиче бодовања и како функционише код нас систем агената, а сада је у фрци има одређене проблеме па и он једва стиже да игра.
Иначе, и ако дам тим некоме од ових са баскета и ако нису на форуму могу да се учлане, најмањи проблем, мада и то нема смисла ако не одлуче дугорочно да играју, сада је свакако готов прелазни рок а осим за трејдове не знам шта имају од самог форума.
Ја бих ипак прво желео да установим шта је са Реј Аленом, што је човек нестао без трага?
А што се плејофа тиче, да играмо плејоф сада би само четворица играла а остали би већ завршили сезону... Ипак, треба размислити о плејофу јер ће следећа сезона имати бар 20 кола а онда није ни проблем ако три кола отпадну на плејоф (мада има а аргумената против)
Иначе, и ако дам тим некоме од ових са баскета и ако нису на форуму могу да се учлане, најмањи проблем, мада и то нема смисла ако не одлуче дугорочно да играју, сада је свакако готов прелазни рок а осим за трејдове не знам шта имају од самог форума.
Ја бих ипак прво желео да установим шта је са Реј Аленом, што је човек нестао без трага?
А што се плејофа тиче, да играмо плејоф сада би само четворица играла а остали би већ завршили сезону... Ипак, треба размислити о плејофу јер ће следећа сезона имати бар 20 кола а онда није ни проблем ако три кола отпадну на плејоф (мада има а аргумената против)
ZuLuofVozdovac- mvp
Ja sam zainteresovan da probam igru, pa ako imate neki tim za mene, javite...
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Има, рачунај да си примљен, сад идем на утакмицу а чим се вратим договорићемо се (ако се Реј појави даћу ти неки други)
ZuLuofVozdovac- mvp
Ray is back!!!
Bio sam jako zauzet ovih dana, pa sam zapustio fantasy.
Bio sam jako zauzet ovih dana, pa sam zapustio fantasy.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Mlekce, verovatno Rose igra veceras
Koleman- mvp
Aaaa... glupi Jrue Holiday...
Ali Greg Stimzma..
Ali Greg Stimzma..
Djole- prva petorka
Ajd ako nije problem da neko stavi direktan link od vaše grupe pošto redovno pratim vaše rezultate.Imao sam na kompu u Austriji u "favorite" a sad sam kući pa neznam kakvo je stanje.Hvala unapred.
XXL- mahač peškirom
slobokv83- mvp
Postade ja topovsko meso... šteta
Sloba je u prednosti po meni da pobedi. Sledeće nedelje igra protiv ekipe iz donjeg doma koja je par puta bljensula, a Zulu protiv Liona koji ima nezgodnu ekipu.
Sloba je u prednosti po meni da pobedi. Sledeće nedelje igra protiv ekipe iz donjeg doma koja je par puta bljensula, a Zulu protiv Liona koji ima nezgodnu ekipu.
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
To ti je kao Zvezda-Radnicki FMPNolle ::Postade ja topovsko meso... šteta
Radnicki FMP ima nezgodnu ekipu ali ce Zvezda pobediti.
Sloba osvaja ovo, ima strasnu ekipu.
Edit:
Apelujem na tebe Nole da odigras maksimalno ozbiljno sledece nedelje. Karaburma(Tesla) nije bezazlen protivnik, jedan od nezgodnijih. Ima osmi ucinak u celoj ligi ali jednostavno nije imao srece sa protivnicima, svi su mu dolazili u lose vreme.
Poslednji izmenio Koleman dana Ned 8 Apr 2012 - 2:07, izmenjeno ukupno 1 puta
Koleman- mvp
Ма све је већ одлучено у овом колу.
Него пошто су се јавила два човека са форума који би да испробају фантази да ли је неко расположен да им уступи екипу у последња два кола чисто да би видели како све то функционише?
Него пошто су се јавила два човека са форума који би да испробају фантази да ли је неко расположен да им уступи екипу у последња два кола чисто да би видели како све то функционише?
ZuLuofVozdovac- mvp
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Лепо с твоје стране, Генча ће дибити респектабилан тим.
ZuLuofVozdovac- mvp
Hvala Bodibonde, kakva je procedura oko preuzimanja tima?
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Gencha ::Hvala Bodibonde, kakva je procedura oko preuzimanja tima?
Uplatis na bodijev ziro racun 10.000din , kada mu novac legne moras ga uhvatiti , prije nego ode u kafanu , da ti da pass hahahahaha Ako zakasnis na mob ces slusati Tomu Zdravkovica u Acovoj interpretaciji mjesto bilo cega vezanog za NBA
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
Пошаљеш мени путем приватне поруке своју мејл аресу на сајту Јаху и ја ти онда пошаљем позивницу коју ти прихватиш.
ZuLuofVozdovac- mvp
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Strana 33 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu