Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2011/2012 - 3. deo

+48
Sepultura
Marko
air slavkan
XXL
wolfvaga
Imperator
mlekadzija
Zemljoradnik
expert
Danny Trejo
Junglezburn
Karadjordje
2bad4u
superhik
Branko
Psycho
NenadBG
Sensui
Tazz
lazarminator
Gale
markoo
bigZ
Gencha
Macijauskas
Talicni Tom
slobokv83
sexdrogabodiroga
Sarlo
Nolle
blagoje
Everton
Mihael
Kure
Koleman
Dule Kecman
Hyperactive
familija
drexler
Novica-Ubica
Djole
Fiti
Bodi Bond
Markos
dane
Anti-RTS
Sergej
Ray Allen
52 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 6 od 25 Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2011/2012 - 3. deo - Page 6 Empty Re: KK Partizan 2011/2012 - 3. deo

Počalji od Junglezburn Sub 25 Feb 2012 - 7:05

Dominik, nekako mu ime ide uz Partizan... Wink
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2011/2012 - 3. deo - Page 6 Empty Re: KK Partizan 2011/2012 - 3. deo

Počalji od Markos Sub 25 Feb 2012 - 7:10

Nadam se da ce ga uzeti i za sledecu sezonu,taman da dobro odigra Euroleague pa da se i dobro proda Smile
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gencha Sub 25 Feb 2012 - 7:19

Svaka cast momcima, Dzejms i Macvan dominirali. Nije Cibona uopste losa ekipa.
Gencha
Gencha
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Novica-Ubica Sub 25 Feb 2012 - 7:19

necu kao neki da kazem da je najbolji stranac u partizanu, da je novi bo.. ali je odlican igrac i unjeo je ono jedino sto nam je falilo od pocetka sezone - raznovrsnost na poziciji 1, odlicnu promjenu ritma, sposobnost da izmisli 2 bacanja kad je ekipa u kontraritmu, nije privatizovao loptu - dodaje igracu u boljoj poziciji.. to sam ja ocekivao od naseg skautinga - sto bi rekao balasevic: "crnca" koji ce "svirati" bolje nego sto je placen up
(ne mislim bukvalno da igra za dzaba, nego da smo iskopali nekoga ko ce unaprijediti nasu igru nakon sto su bogati probrali.. )
Novica-Ubica
Novica-Ubica
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sub 25 Feb 2012 - 7:26

Slažem se Novice, Ejsi Lo pojačava utisak Dominikovih dobrih partija.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Sub 25 Feb 2012 - 7:31

U statistici ABA lige sa utakmice Cibona - Partizan, nema Dzejmsa uopste...

Statistika
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Sub 25 Feb 2012 - 8:03

familija
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Sub 25 Feb 2012 - 8:40

Po toj statistici, MVP meca je Dzejms, a na sajtu pise Macvan... kakvi idioti...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sensui Sub 25 Feb 2012 - 10:27

Sajt ABA lige je na amaterskom nivou. Moj brat osnovac može da napravi bolji sajt od tog. Bruka za jednu profesionalnu ligu da ima ovakav sajt.

Sledeće sezone bi voleo da umesto Raduljice nam dođe Marić(koji ne dobija priliku u Atini) a i Milosavljević ode kako bi Anđušić imao više prostora a i Bogdanović i Bertans.Još kad bi Pera postao deo stručnog štaba i Miljenović bio drugi play pored James-a imali bi strašan tim.

Zanime me šta je sa Đekićem. Pošto vidim da je definitivno izgubio mesto u prvom timu da li će ostati u Partizanu ili ne?!
Sensui
Sensui
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 10.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Sub 25 Feb 2012 - 10:40

Sensui ::

Sledeće sezone bi voleo da umesto Raduljice nam dođe Marić(koji ne dobija priliku u Atini) a i Milosavljević ode kako bi Anđušić imao više prostora a i Bogdanović i Bertans.Još kad bi Pera postao deo stručnog štaba i Miljenović bio drugi play pored James-a imali bi strašan tim.

Potpisujem!!! To bi stvarno bio idealan scenario. Kako bih samo volio da nam se vrati Marić.
Gledati opet njega u svetom dresu bio bi pravi melem za oči nakon minijatura Džavaija i Raduljice.
Moram da pohvalim Čakarevića koji je opet bio sjajan u odbrani a vidan je i njegov napredak u napadu.
Čakar čuva igrače od 1 do 4, preuzimanja mu ne predstavljaju nikakav problem. Biće on naredne sezone važan igrač u našem timu. Raduljica potpuno razočarenje. Pre svega mi je žao što je naša košarka i naša reprezentacija izgubila još jednog potencijala za velike domete. Ubedjen sam da on nikada neće postati dobar igrač.
Džejms sjajan, nadam se da ćemo uspeti da ga nagovorimo da igra za nas i sledeću sezonu.
I da pohvale za Makija, konačno je proradio nakon dugo vremena. Kecman doktorski!!! Važna pobeda, idemo dalje da osiguramo to treće mesto na tabeli ABA lige.
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Sub 25 Feb 2012 - 10:42

Meni se Džejms uopšte ne sviđa Sad
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Sub 25 Feb 2012 - 10:52

ovo za Marica nemoguca misija, on kao 28 ce sigurno juriti pare, tu nema nikakve ljubavi prema klubu i ostala patetika nego egzistencija njega i njegove familije.
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sub 25 Feb 2012 - 10:56

Neka mu pljunu para kao za Low-a i svi srecni Smile
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sub 25 Feb 2012 - 12:10

Ne mislim ja da je Džejms igrač za Evroligu. Nije on taj kvalitet. Za ABA i našu ligu da, ali Evroliga je neka druga priča.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sub 25 Feb 2012 - 13:34

To je igrač od 180cm, i pored sjajnog odraza i velike brzine, ipak je undesize košarkaš. Osim toga odbrana mu je kriminalna. Da ga nije kenjalo sa trojkama (gde ume da sa napali pa divlja) sve što mu ostaje, a to mu je i najbolji deo igre, probijanje i iznuđivanje faula.
U tom probijanju nedostaje pas, nedostaje prodor do samog koša, nedostaje asistencija... Da ide do koša, pa čak i da promaši, centri bi imali više ofanzive iz drugog pokušaja. Ali u tome vidim i nedostatak centara, odnosno njihovog kvaliteta. Raško još Bože pomozi, ali Raduljica ne pravi blikove, ne prvi prostor bekovima za prolaz do koša. Kada se samo setim Slavkana i kakve je on livade pravio, plače mi se. Marić i Peković su takođe pravili odlične blokove i činili bekove boljima i opasnijima u prodoru.
Bilo kako bilo, jedno 3000x je bolji od Lo-a.

Raduljica je za mene totalni promašaj! Žali Bože uloženog vremena i truda u njega. Čovek ne ume da se izbori za poziciju u napadu (iako fizički može da dominira), kada i to nekako uradi, koordinacija mu je katastrofalnija od Slavkana, pivotira (tu često i sebe izfintira), baca frljoke od poluhoroga, pokušava neke fade-away-ove, osim da koristi tablu... Ne znam kako mu niko nije objasnio čemu tabla služi, kad je već "vunast" za kucanje.
Pomislio sam posle kupa da mu se poboljšava odbrana, ali me je ova utakmica potpuno razuverila. Suton mu se ukenjao u život (a ovaj je to sa smeškom podneo (da sam Jovanović zubima bih mu vrat iskidao)). Bilo kakva lateralna kretnja je za njega daleka misaona imenica, zagrađivanje sopstvenog koša strašno loše, i čini mi se bez želje za tim segmentom, da prosto boli kada se gleda.
Toliko me je razočarao večeras, da sam morao da izbacim ovo iz sebe, iako ne isključujem mogućnost da u mnogo toga grešim.

Gagi je tek priča za sebe! Igrač sa trideset i kusur minuta na početku sezone, sa najvećim kreditom, je stiga do toga da druga poluvremena obavezno gleda sa klupe (i budimo realni i to mu je mnogo). I on je zaslužio batine.

Bertans je još jedno razočarenje. Nek igra onih svojih 3 minuta na početku i dosta. U odbrani se gubi, stoji na sredini u zoni i gleda protivničke igrače kako se kidaju sa ostalom četvoricom saigrača. Sa njim igramo zonu dva dva, jer je on ne igra, i protivniči igrači konstantnom imaju bar jednog igrača viška. Pripisaću sve ove nedostatke njegovom skorom dolasku, iako igra na poziciji najmanje zahtevnom za privikavanje.

Čaki se vraća, osim što već poslovično igra ultimativno dobru odbranu, i u napadu ima više hrabrosti, ne baca više lopte nasumično u publiku, nema više "crna rupa" minuta u kontaktu sa loptom.

Maki takođe dobar, ali sa malo više divljanja (slobode), nego što bih ga voleo videti. To je doduše i razmljivo jer danas, nije bilo mnogo raspoloženih u napadu, pa je trebao da preuzima inicijativu, ali nikako šutevima sa 9 metara...

Kecman doktorski, ali on ove sezone u svakoj, ali svakoj utakmici ima jedno direktno dodavanje u ruke protivničkom igraču. Znači neverovatno kako dodaje protivnicima, kao da dodaje svom saigraču!? Da l' je obnevideo, počinje ga da cepa daltonizam, pa ne razlikuje boje i dresove, ali bar jednom ima sjajan pas direx u protivniče ruke.

Ostali manje više ono što se od njih i očekuje.

Sve u svemu bitna pobeda, i sve čestitke, na pobedi u sred Zagreba.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sub 25 Feb 2012 - 14:58

Mislim da sam već pisao o Mariću kako ga je Partizan gotovo uvalio Panati (svesno ili nesvesno - ne znam), ali čovek ima velikih problema sa kolenom i ne da neće nikada moći da igra na starom nivou nego mu je i karijera ugrožena.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sub 25 Feb 2012 - 22:08

Za mene neocekivana pobeda u Zagrebu moram da priznam. Posle emotivnog praznjenja na kupu plus nekih sitnih povreda nisam bas bio ubedjen da mozemo da odigramo muski mec. James je izdominirao i predstavlja osvezenje na mestu pleja u odnosu na Loa. Nije klasa CJ , ali je kao covek bolja osoba , nije sebican i to me raduje. Ako ovako bude nastavio mozda ce Danilo da odluci da otvori kasicu prasicu i ponudi covek pristojan ugovor za sledecu sezonu.

Maki je bio veoma dobar , Cakar takodje. Pre mesec dana mozda malo vise posle ribanja Danila u svlacionici krece pad minutaze Milosavljevica. Jednodimenzionalan igrac bez maste , pokreti mehanicki ..... Jednostavno ocigledno da on od ovoga ne moze bolje. Drugi igrac je bio Cakar , a treci Raduljica. Da se razumemo ceo tim je bio na ribanju, ali ova trojica su imala zestok tretman. Cakar pokazuje napokon zasto je doveden u Partizan. Nisam verovao da moze da se popravi , ali uspeo je da probiju neku mentalnu blokadu velikog kluba i sad igra kao zmaj. Radule je izgubljen slucaj. Nikako mi nije jasno gde se izgubio za ove 2 godine. Radi stvarno dobro na treninzima , smirio se , ali ne vredi. Glupe greske pravi , da jedan Jawai bolje izgleda od njega ... To je tek zalosno.

Utakmica nam je bila veoma bitna i raduje me neka konstantnost u igri , osim ona 2 pada izgledali smo veoma dobro na terenu. Vidim da Repesa udara po sudijama Javor kad svira nema zime za Partizan Very Happy

Do kraja imamo jos 5 kola i mislim da mozemo da napadnemo i Cedevitu na 2.mestu. Svih 5 pobeda je imperativ Smile HF , Buducnost Zvezda Olimpija Cedevita.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Ned 26 Feb 2012 - 7:31

Juniori Partizana su me danas demantovali. Za borbu za igru imaju veliki aplauz danas. Neka ovako nastave. Nikad nisam gledao mnogo na rezultate , Majic i Radicevic bi mogli da budu lepa perspektiva Partizana. Steta sto Cekovski nije mogao da igra.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Pon 27 Feb 2012 - 7:18

Sa Hemofarmom igramo u petak sa pocetkom od 20h.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Uto 28 Feb 2012 - 1:44

Todorić: "Rano je za produžetak ugovora sa Džejmsom"

Novi plejmejker Partizana Dominik Džejms blista u crno-belom dresu pa su navijači već počeli da izražavaju jasan stav kako bi uprava kluba iz Humske trebala da produži saradnju sa Amerikancem. Ipak, sportski direktor "Parnog valjka" Dragan Todorić kaže da je još rano za tu temu i da ne treba donositi sud o mogućnostima Džejmsa tek na osnovu nekoliko partija...

Još je rano za sada ne razmišljamo o tome da produžimo ugovor sa Dominikom Džejmsom. Ima vremena do kraja sezone i još mnogo utakmica. Teško je suditi na osnovu samo nekoliko mečeva, rekao je Dragan Todorić za list "Sport".

Ipak, navijači se sigurno neće olako složiti da je pet utakmica malo za bilo kakve zaključke. Ono što je izvesno jeste da se Džejms predstavio u odličnom svetlu i da je na manje utakmica pokazao više od Ejsija Loua. Istina, Dominik ima evropsko iskustvo, ali nikakvo iskustvo ne može pomoći igraču za pronalazak adekvatnih rešenja, bilo da je reč o šutu ili proigravanju.

Džejms je debitovao protiv Širokog sa 13 poena, a onda je "eksplodirao" u duelu sa Cibonom nanizavši čak 29 koševa. I u Kupu Radivoja Koraća Džejms se istakao kao pravi lider ekipe a jedini do sada košgeterski učlinak imao je u duelu sa Mega Vizurom kad je ubacio 6 poena. Ispravio se već u narednim susretima - Radničkom je smestio 17, a Crvenoj zvezdi 10 poena.

Iako je primetno da i ostatak ekipe Partizan igra bolje, za upravu Partizana rano je za bilo kakve zaključke. Kao posledica Džejmsove kreativnosti, procenat šuta crno-belih je porastao. Navijačima kluba ostaje samo nada da će i uprava prepoznati brojke i statistiku, i da će ipak produžiti saradnju sa Amerikancem.

Nakon otrovnih strelica iz Cibone koje su gađale pravo u centar ABA lige zbog, kako su naveli Zagrebčani, "očajnog suđenja", u taboru crno-belih nemaju nameru da dižu dodatnu tenziju.

Nemam nikakav komentar na njihove reakcije, svako ima pravo na svoje mišljenje. Cibona je naš dugogodišnji prijatelj i uvek imamo sa njima fer i sportske odnose, tako će da bude i ubuduće, jasan je Dragan Todorić.
Sad se još bolje vidi kakav nam je biser bio Law kad mu naslednika mnogi vide kao dar sa neba.
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Novica-Ubica Uto 28 Feb 2012 - 3:54

Tosa kenja u velikom stilu.. Kao ne moze da potpisuje igraca na osnovu par utakmica.. a moze na preporuku skauta i bivsih igraca i na osnovu "kaseta".. down
vece je mjerilo kako se uklopio na treninzima i utakmica (pa makar i samo 5) sa tvojom ekipom nego da je davao po 20-30 poena u nekoj drugoj ekipi.. u septembru ce, vrlo vjerovatno, da prica kako su ga "odveli bogati"..
ne kazem ja da je James kao kap vode na dlanu, ali trazenje pleja do pola oktobra me pocelo smarati pogotovo jer je postalo zastitni znak partizanovog "sistema" u fazonu: triput mjeri - jednom sjeci, a u stvari trazenje najjeftinije kombinacije derika rouza i stiva nesa (mladost i iskustvo a za divno cudo promakao svima) pa onda otreznjenje, sut karta pred novu godinu i angazovanje "spasitelja" koji pokida u domacoj ligi, i potpise 3 puta jaci ugovor (koji realno ne zasluzuje) sa "bogatijom" ekipom..
pa nismo mi poligon nekim polu-igracima za adaptiranje na evropu i "kupovinu" masnih ugovora nagdje vani bes
Novica-Ubica
Novica-Ubica
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sre 29 Feb 2012 - 2:03

Poslednjih nedelja, mnogi pojedinci, klubovi i mediji, u zemlji i regionu, na ružan način iz različitih pobuda, iznosili su neistine i blatili KK Partizan mts. Deset uzastopnih nacionalnih šampionata, pet kupova i regionalnih titula, Evroligaških plej-ofova, final-four, individualnih trofeja najperspektivnijih igrača Evrope, mesta u idealnim petorkama, najboljeg trenera Evrolige, rekordne gledanosti u njoj, se ’’ne praštaju’’ lako, ni u Srbiji, niti ’’balkanskoj krčmi’’.

Mnogi u Srbiji koji su pominjanjem sudija omalovažavali naše uspehe, ’’odveli’’ su nas na dobro poznat način, po njihovim uslovima ulaska, u regionalno takmičenje sa stranim deliocima pravde. Kada smo doživljavali poraze, na domaćoj i regionalnoj sceni i tada i sada, čestitali smo i radili još jače, ali kada smo počeli da pobeđujemo i u ABA i Evroligi, nisu valjali ni strani arbitri, te lige...

KK Partizan mt:s nema, niti je imao svoje predstavnike u najvišimm strukturama ABA, Evroligi, ULEB, a trofeje je osvajao uglavnom van Pionira, pobedama u Ljubljani, Tivoliju i Stožicama, Draženovom domu, Zagrebačkoj areni, Nišu, Železniku, Vršcu, ali i Atini, Malagi, Moskvi, Tel Avivu... Tamo su nam čestitali, odali priznanje i dogodine zvali na prestižne turnire, ili izrazili zadovoljstvo da dođu u Pionir ili Arenu i budu deo spektakla, po čemu je na turističku mapu Evrope stigla i naša zemlja i prestonica.

Na neumesne prozivke trenera, čelnika klubova, medija iz susedstva, ali i Srbiji, na klupskim sajtovima i kroz razlčite pritiske na pojedince, do sada nismo reagovali, kao što nismo na javno izrečene želje organizatora nacionalnog kupa, ali u buduće nećemo dozvoliti da se naši rezultati, pobede i trofeji omalovažavaju i obezvređuju zarad pravdanja tuđih neuspeha, višemilionskih ulaganja i dugovanja, političkih i drugih razmirica, ili pokvarenih, a pripremljenih proslava za osvajanje Kupa ili liga.

Čudi i to što je kazna donešena i objavljena deset dana po završetku turnira u Nišu, a ne znatno ranije ukoliko je već bilo i povoda za nju. Još više čudi to što se objavljivanje kazne poklapa sa hajkom iz Zagreba koja za cilj ima da se otrovnim strelicama prema našem klubu prikrije fizički napad na arbitre u dvorani "Dražen Petrović". Istovremeno tražimo od gospodina Branka Jovanovića, predsednika sudijske komisije, da se izjasni da li su sudije na utakmici između našeg kluba i Radničkog uticale na rezultat tog meča.

Nadamo se da sa ovom hajkom nemaju veze čelni ljudi Saveza, koji su nedavno došli i koji pokušavaju da našu košarku vrate na stare staze uspeha.

KK Partizan mt:s je dugo pristajao i na svoju štetu, na mnoge kompromise i uslovljavanja, kako u regionu, tako i Srbiji, ali sve ima svoje granice i meru dobrog ukusa, bez obzira na pritiske na pojedince koji donose odluke, stvaranje klime i ’’pripremu’’ za završnicu sezone.

Osim redovnog obraćanja trenera i igrača posle utakmica ili isključivo uoči evroligaških mečeva, naš manir nisu vanredne konferencije za medije, još manje saopštenja, a ovim putem udovoljavamo mnogim novinarima iz zemlje i regiona, kao i armiji naših vernih pristalica, ogorčenih na poslednja dešavanja u vezi našeg kluba, sa ciljem jasne predstave o čemu se u suštini radi.

Oglasio se i Partizan.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sre 29 Feb 2012 - 3:30

Odlicno napisano.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Sre 29 Feb 2012 - 4:32

Sergej ::Odlicno napisano.
Da, bas tako...

familija
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 29 Feb 2012 - 6:07

Nepotrebno koliko i njihov izveštaj...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 6 od 25 Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu