KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
+48
Sepultura
Marko
air slavkan
XXL
wolfvaga
Imperator
mlekadzija
Zemljoradnik
expert
Danny Trejo
Junglezburn
Karadjordje
2bad4u
superhik
Branko
Psycho
NenadBG
Sensui
Tazz
lazarminator
Gale
markoo
bigZ
Gencha
Macijauskas
Talicni Tom
slobokv83
sexdrogabodiroga
Sarlo
Nolle
blagoje
Everton
Mihael
Kure
Koleman
Dule Kecman
Hyperactive
familija
drexler
Novica-Ubica
Djole
Fiti
Bodi Bond
Markos
dane
Anti-RTS
Sergej
Ray Allen
52 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 10 od 25
Strana 10 od 25 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25
Re: KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
Kazu de se pre 10 i vise godina u svlacionici tada Efes Pilsena govorilo iskljucivo srpski.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Psycho ::I Mirsad odlično govori jezik
Mirsad i ja smo rođeni u istom gradu, poznajem mu neke školske drugare, znači pričamo o 76om godištu.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Što ne bi govorio? U Tursku je otišao tek sa dvadeset i kusur, a porodica mu je i dalje ovde. Sumnjam da s njima razgovara na turskom.Psycho ::I Mirsad odlično govori jezik
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Gencha ::Ray Allen ::Gde ce naci boljeg odbrambenog igraca od Tomasa? Njega ce Dule prvog da zadrzi.
Sto se tice Partizana i mladih igraca, ja imam utisak da ce Danilovic i Todoric da preseku ovo leto i da ce otvoriti prostor tim igracima, pogotovu Bogdanovicu i Miljenovicu. Pretpostavljam i da su Djekic, Jaramaz i Pesakovic vec otpisani.
Što se tiče te priče, na forumu partizan.net već dugo vremena kruži priča da dobijamo A licencu na kraju sezone ( forumaši Talični Tom, Mister Mvp su potvrdili). Valjda je po priči Bartomeu to lično obećao Saši Daniloviću.
E sada možda to i jeste istina, ali ja Bartomeu ne verujem ni kada kaže da je nebo plavo, tako da vreme će pokazati.
Ako se to desi uveren sam da će pomenuti igrači dobiti više prostora i veću minutažu sledeće sezone. A samim tim se otvara prostor za još mladih igrača. Uglavnom, videćemo!!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Iz Slobinih postova sam (pogrešno) zaključio da nije upoznat sa Mirsadovom biografijom...tako je izgledalo.
Zato napisah ono...
Zato napisah ono...
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Sloba nije toliko slab poznavalac košarke
slobokv83- mvp
https://www.youtube.com/watch?v=Ded7tY3Pj6k
nekako se slabo sjećam ove afere, nisam pratio, vjerovatno zbog života u domu bez TV-a, interneta... Nisam znao da postoji i snimak. Dule se stvarno loše izvlači dok laže
nekako se slabo sjećam ove afere, nisam pratio, vjerovatno zbog života u domu bez TV-a, interneta... Nisam znao da postoji i snimak. Dule se stvarno loše izvlači dok laže
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
drexler ::https://www.youtube.com/watch?v=Ded7tY3Pj6k
kako se ne sećaš, pa udarao je Tegi na sva zvona
slobokv83- mvp
Moraćeš bolje da uslikaš.markoo ::Bodi je snimljen ....kako mu Tegi daje instrukcije pre meca,sta i kako da izvestava!
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
slobokv83 ::drexler ::https://www.youtube.com/watch?v=Ded7tY3Pj6k
kako se ne sećaš, pa udarao je Tegi na sva zvona
Још је смешније(јадније) да је Даниловић добио казну од 6 месеци забране вршења функције, а Вујошевић условну.
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Pa Dule je samo drzao strazu i nije nabadao sudiju
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Imperator ::Pa Dule je samo drzao strazu i nije nabadao sudiju
i lagao na konferenciji za štampu, jer nije znao da postoji materijalni dokaz i to bez da trepne.
slobokv83- mvp
Macijauskas ::Jeste ovaj Dragan Budala
kada me je Nole pitao za Mekgija da ga prokomentarišem, počeo sam da kucam, ma on ti je budala kao Dragan Milosavljević u Partizanu, ali rekoh naljutiće se grobari
slobokv83- mvp
težak pacijent. Biću iskren, mislio sam da će izrasti u puno boljeg igrača.
Šteta, fizikalije ima, volju i želju takođe, imao je i odlične uslove, dvije godine jakih treninga i jakih takmičenja, ali izgleda da je stvaro jebeno ograničen.
Draganče će na konto igranja u Partizanu izvući još jedan solidan ugovor, možda čak i u nekoj Evrokup ekipi, ali ništa više od toga. Kroz 4-5 godina će to biti prosječan ukrajinski prvoligaš, Oldenburg ili Marusi.
Sretno Gagi
Šteta, fizikalije ima, volju i želju takođe, imao je i odlične uslove, dvije godine jakih treninga i jakih takmičenja, ali izgleda da je stvaro jebeno ograničen.
Draganče će na konto igranja u Partizanu izvući još jedan solidan ugovor, možda čak i u nekoj Evrokup ekipi, ali ništa više od toga. Kroz 4-5 godina će to biti prosječan ukrajinski prvoligaš, Oldenburg ili Marusi.
Sretno Gagi
drexler- mvp
Smučila mi se košarka od ove igre koju Partizan pokazuje ove sezone, mučno je gledati ovo. Mislim da Milosavljević 100% ide na kraju sezone.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Anti-RTS ::Smučila mi se košarka od ove igre koju Partizan pokazuje ove sezone, mučno je gledati ovo. Mislim da Milosavljević 100% ide na kraju sezone.
Pre bih volio da gledam Bogdanovića koji uopšte ne igra odbranu nego ovog "specijalca" za istu .
Nadajmo se da će tako i biti.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Istina, mada mislim da Bogdan može da igra jako dobru odbranu, ima fizikalije, a verujem da mu ni voljni momenat nije sporan.
Anti-RTS- prva petorka
nemam snage za ovo.
Odustao sam
Odustao sam
drexler- mvp
Sramota na šta ličimo.
Anti-RTS- prva petorka
A da mi skupimo muda i konacno otpustimo trenera na kraju sezone...
Jedino kod Vlade J. tim u toku sezone nema napredak, vec "nazadak" i pobedjujemo na cistu silu ovu domacu boraniju jer imamo duplo bolji roster od njih. Imao je 2 godine da pokaze sta zna i to je vise nego korektno sa nase strane. Nisam ga gotivio ni posle njegovih prvih 5 tekmi na mestu prvog trenera, nisam ga gotivio ni posle svih onih trofeja prosle godine, ne gotivim ga ni sad...
Jedino kod Vlade J. tim u toku sezone nema napredak, vec "nazadak" i pobedjujemo na cistu silu ovu domacu boraniju jer imamo duplo bolji roster od njih. Imao je 2 godine da pokaze sta zna i to je vise nego korektno sa nase strane. Nisam ga gotivio ni posle njegovih prvih 5 tekmi na mestu prvog trenera, nisam ga gotivio ni posle svih onih trofeja prosle godine, ne gotivim ga ni sad...
Poslednji put izmenio Imperator dana Ned 11 Mar 2012 - 9:40, izmenio ukupno 3 puta
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Kod vecine ljudi postoji utisak da Milosavljevic igra dobru odbranu a ja mislim da on igra samo " prividnu odbranu " .Igra kao neku odbranu a ispada ne sve strane,Salin od njega nocas napravi budalu na kub.
EDIT: Ubacivanje Raduljice u igru i izlazak Raska kada je povukao ekipu krajnje idiotski potez trenera,da bi sada vratio Raska kada je mec izgubljen
Bogdan je fino zagrijao onu stolicu na klupi,i uzivao gledajuci napacenog Milosavljevica
EDIT: Ubacivanje Raduljice u igru i izlazak Raska kada je povukao ekipu krajnje idiotski potez trenera,da bi sada vratio Raska kada je mec izgubljen
Bogdan je fino zagrijao onu stolicu na klupi,i uzivao gledajuci napacenog Milosavljevica
Poslednji put izmenio Fiti dana Ned 11 Mar 2012 - 9:42, izmenio ukupno 2 puta
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Lepo me Partizan odradio za pare.
Ovaj Jeretin je ljadza prava.
Macijauskas- mvp
Nisam skoro gledao ovako lošu utakmicu Partizana. Nadskakaše nas "Zmajčeki" kao da nemamo centra (a vala, Raduljica kao da to i nije). Slažem se sa Imperom. Hvala Vlado na svemu, ali tim pun specijalaca nije nešto za šta želim da navijam. A ove godine ih je previše- Čakar, Gagi, Lučić, Raduljica (specijalac u glavi), Mačvan (ova dvojca u paru ne mogu da odbrane ni slona i žirafu pod košem), Božić (koji danas nije igrao). Prepoloviti, dovesti dva dobra stranca (mada meni James nije loš, ume da izmisli koš za razliku od prethodnih akvizicija Partizana) i pustiti klince da se igraju (Miljenović, Andjušić, Bogdanović, Bertrans).
Da ne bude zabune, mi ćemo verovatno poosvajati sve što se može u domaćim takmičenjima ove sezone zbog sirovih fizikalija i kvaliteta, ali daleko je to od dobre igre!
Da ne bude zabune, mi ćemo verovatno poosvajati sve što se može u domaćim takmičenjima ove sezone zbog sirovih fizikalija i kvaliteta, ali daleko je to od dobre igre!
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Da jeretin govno jedno....Macijauskas ::Lepo me Partizan odradio za pare.
Zasluzena pobeda Olimpije, jako losa igra Partizana..sta je tu je, idemo dalje u sredu na Cedevitu...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Strana 10 od 25 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo