KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
+48
Sepultura
Marko
air slavkan
XXL
wolfvaga
Imperator
mlekadzija
Zemljoradnik
expert
Danny Trejo
Junglezburn
Karadjordje
2bad4u
superhik
Branko
Psycho
NenadBG
Sensui
Tazz
lazarminator
Gale
markoo
bigZ
Gencha
Macijauskas
Talicni Tom
slobokv83
sexdrogabodiroga
Sarlo
Nolle
blagoje
Everton
Mihael
Kure
Koleman
Dule Kecman
Hyperactive
familija
drexler
Novica-Ubica
Djole
Fiti
Bodi Bond
Markos
dane
Anti-RTS
Sergej
Ray Allen
52 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 21 od 25
Strana 21 od 25 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Re: KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
iskreno se nadam da je ovo posljednja utakmica Milosavljevića u KKP
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
drexler- mvp
Braćo grobari čestitam nam titulu
Naravno čestitam i zvezdašima na muškoj borbi, nadam se da Pešić ostaje i da ćemo u narednim sezonama gledati kvalitetniju košarku od ove.
A mi sada da se pozabavimo sredjivanjem svoga dvorišta, ima dosta posla da se odradi. Dule vrati se !!!
Naravno čestitam i zvezdašima na muškoj borbi, nadam se da Pešić ostaje i da ćemo u narednim sezonama gledati kvalitetniju košarku od ove.
A mi sada da se pozabavimo sredjivanjem svoga dvorišta, ima dosta posla da se odradi. Dule vrati se !!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Ako se Dule i vrati - dobrodošao, ali ovo je titula Vlade Jovanovića, ovo je njegovo veče.
drexler- mvp
Cestitam Partizanu... svaka cast!
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
drexler ::Ako se Dule i vrati - dobrodošao, ali ovo je titula Vlade Jovanovića, ovo je njegovo veče.
Apsolutno Vladi se svašta može zameriti ali ovu celu plej of seriju je odradio vrhunski.
Svaka mu čast !!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
U inat svima,uprkos svemu!!!! Sampioni!!!
Neka nam je sa srecom !!!
Neka nam je sa srecom !!!
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Cini se da je ova plej of serija iznedrila dve stvari- Vladu kao trenera (mada jos uvek kasni sa tajm-out-ima i tvrdoglavo drzi zamisljenu petorku na terenu i kad joj ne ide), te Lucica kao i graca. Cini se da je i Andjusic blizu...
Cestitke mom Partizanu na tituli!!!
Cestitke mom Partizanu na tituli!!!
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Jeste li primetili da je Dzejms u drugom poluvremenu imao drugacije patike, u prvom crne u drugom bele
Zamenio covek krampone s obzirom na uslove
Zamenio covek krampone s obzirom na uslove
expert- prva petorka
Godina : 40
Džejms je i u trećoj menjao patike.
Nadam se boljoj košarci u narednoj sezoni.
Mani je najbolji utisak ostavio Bertans.
Nadam se boljoj košarci u narednoj sezoni.
Mani je najbolji utisak ostavio Bertans.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Nisam primetio to u trecoj.
Bertans je izgleda pun pogodak, skrzo zanimljiv igrac
Bertans je izgleda pun pogodak, skrzo zanimljiv igrac
expert- prva petorka
Jos je zelen Bertrans, u odbrani ga je Tomas oduvao sa parketa. Ipak, ima ruku, ako bude radio na mobilnosti i eksplozivnosti, on i Andjusa ce sledece sezone biti otkrovenja.
Nadam se da ce Pera konacno u strucni stab. Svaka mu cast za karijeru, posvecenost i edukaciju generacija Partizanovih golobradih klinaca na terenu, ali izgleda da vise to ne moze igracki da iznese, a da ima nekog smisla...
Nadam se da ce Pera konacno u strucni stab. Svaka mu cast za karijeru, posvecenost i edukaciju generacija Partizanovih golobradih klinaca na terenu, ali izgleda da vise to ne moze igracki da iznese, a da ima nekog smisla...
wolfvaga- prva petorka
Wolf, eto i ti kao Sarenac, Bertrans
expert- prva petorka
E jbg ...
Valjda me je on i povukao... Znaci Bertans?
wolfvaga- prva petorka
wolfvaga ::E jbg ...
http://en.wikipedia.org/wiki/D%C4%81vis_Bert%C4%81ns
Vikipedija ne laže
drexler- mvp
Da da Bertans.
Mada nekada i na RTS-u u statistici pise Bertrans
Na dresu je Bertans, jedino ako ovi iz kluba nisu zeznuli, bunio bi se valjda
Mada nekada i na RTS-u u statistici pise Bertrans
Na dresu je Bertans, jedino ako ovi iz kluba nisu zeznuli, bunio bi se valjda
expert- prva petorka
Berta pun pogodak
Slavite li Grobari uhu
Slavite li Grobari uhu
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Nisam Grobar, simpatizer sam Partizana, ali ne vidim šta da se slavi? Titula? Lepo je biti prvi u selu, ali i dalje si seljak gde god da odeš. Ovo je antikošarka što se "igrala" poslednjih nedelja, ali i meseci, pa mogu slobodno reći, skoro čitavu godinu.
Jedino pozitivno iz čitave ove "ružnoće" (koja mi nije probudila ni jednu emociju), seju igrači, odnosno njihovo ponašanje! Ni jedan incident, ni jedna situacija na ivici, kojih je prethodnih godina bilo na pretek. Uz par prljavijih poteza (pripisaću ih žaru borbe), igrači zaslužuju za SPORTSKO ponašanje veoma visoku ocenu.
Jedino pozitivno iz čitave ove "ružnoće" (koja mi nije probudila ni jednu emociju), seju igrači, odnosno njihovo ponašanje! Ni jedan incident, ni jedna situacija na ivici, kojih je prethodnih godina bilo na pretek. Uz par prljavijih poteza (pripisaću ih žaru borbe), igrači zaslužuju za SPORTSKO ponašanje veoma visoku ocenu.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Juce smo imali prilike da vidimo neverovatan talenat mladih srpskih odbojkasa. Tako se nekada radilo u nasem divnom sportu, kosarci. Nisam mogao da se otmem utisku da se nekom magicnom rukom sav taj talenat sa kosarkaskog prosuo na odbojkaski parket.
A onda covek shvati da nije bas tako... odbojka jos uvek ima taj smek entuzijazma, istinske sportske ljubavi, nekomercijalnosti koja ju je sacuvala od zlih ljudi zeljnih glorije i novca. I na svu srecu, odbojka ce najverovatnije, zajedno sa vaterpolom, ostati sport koji ce se trenirati iz ciste ljubavi, zivotne ljubavi prema sarenoj lopti.
Nece tu biti pojedinaca zeljnih da budu u Top 5 pick-ova na draftu, a jedva bi tukli mog burazera na ulicnom basketu; nece biti klinaca kojima je mrsko da uzmu patike i odu na vecernji trening ili kad ga zavrse da otrce na Adu i odigraju jos par basketa sa drustvom iz kraja.
To je neki moj utisak o mladim kosarkaskim zvezdama, ucesnicima poslednje plej of serije.
A onda covek shvati da nije bas tako... odbojka jos uvek ima taj smek entuzijazma, istinske sportske ljubavi, nekomercijalnosti koja ju je sacuvala od zlih ljudi zeljnih glorije i novca. I na svu srecu, odbojka ce najverovatnije, zajedno sa vaterpolom, ostati sport koji ce se trenirati iz ciste ljubavi, zivotne ljubavi prema sarenoj lopti.
Nece tu biti pojedinaca zeljnih da budu u Top 5 pick-ova na draftu, a jedva bi tukli mog burazera na ulicnom basketu; nece biti klinaca kojima je mrsko da uzmu patike i odu na vecernji trening ili kad ga zavrse da otrce na Adu i odigraju jos par basketa sa drustvom iz kraja.
To je neki moj utisak o mladim kosarkaskim zvezdama, ucesnicima poslednje plej of serije.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
u doba degradacije čoveka kroz sport, u doba gde je potrebno siromašnim ljudima dati hleba, igara i mnogo krvi, da bi im se odvukla pažnja sa siromaštva, u doba gde je sportska industrija toliko jaka i toliko iskomercijalizovana pre svega, odbojka se ne čini kao nešto gde se treba ulagati ogroman novac...
to je sport bez kontakta - znači nema "mnogo krvi", to je sport gde se čovek najmanje degradira, a kao takav nije pogodan za kontrolisanje i izigravanje zamorčeta...
To je sport koji najčešće doživljava promenu u svetskom vrhu i tako jedne godine iznikne Finska kao svetska velesila, pa se desi i da Španija postane prvak Evrope, iako su joj šanse bile u promilima. Nema puno jakih individualaca, budućuh modnih ikona i nosioca reklama svih multinacionalnih kompanija...
Pošto živimo u društvu gde se potencira kult individualizma, kolektivan sport kao što je odbojka, ne može da uspe. Jbg, verovatno da je dozvoljeno da jedan igrač može da igra sva tri puta i prebaci loptu preko mreže, verovatno da bi tada imala veće šanse...mada, opet nedostaje krvi...
to je sport bez kontakta - znači nema "mnogo krvi", to je sport gde se čovek najmanje degradira, a kao takav nije pogodan za kontrolisanje i izigravanje zamorčeta...
To je sport koji najčešće doživljava promenu u svetskom vrhu i tako jedne godine iznikne Finska kao svetska velesila, pa se desi i da Španija postane prvak Evrope, iako su joj šanse bile u promilima. Nema puno jakih individualaca, budućuh modnih ikona i nosioca reklama svih multinacionalnih kompanija...
Pošto živimo u društvu gde se potencira kult individualizma, kolektivan sport kao što je odbojka, ne može da uspe. Jbg, verovatno da je dozvoljeno da jedan igrač može da igra sva tri puta i prebaci loptu preko mreže, verovatno da bi tada imala veće šanse...mada, opet nedostaje krvi...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Raduljica je jedan cirkuzant. Izgleda kao maloumnik, ponasa se kao maloumnik i igra kao maloumnik. Mislim da ce svima, a pre svega navijacima Partizana, biti drago da ga vise nikada ne gledaju u Pioniru.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Koleman ::Raduljica je jedan cirkuzant. Izgleda kao maloumnik, ponasa se kao maloumnik i igra kao maloumnik. Mislim da ce svima, a pre svega navijacima Partizana, biti drago da ga vise nikada ne gledaju u Pioniru.
Ja mislim da je Raduljica jako inteligentan decko, ali ima gaaadan problem u glavi...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Ja nisam ni rekao da nije, samo sam rekao kako izgleda.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Meni lično će biti veeeeeeeeeeeoma drago da ga nikad više nigde ne vidim (na Raduljicu mislim). On je i jedan od najvećih problema Partizana ove godine, koji je svoju glupost i kurcobolju preneo na velik deo tima, pa su pri kraju sezone izgledali kao da su svi poreklom iz gerontološkog...
Nadam se da dogodine neću gledati Raduljicu, Mačvana, Džejmsa, Peru, Kecmana, Gagija..., ne samo u Partizanu, nego bilo gde u našoj košarci. To isto važi i za Popoviće, Ilića, Čovića, Lazića... iz Zvezde.
Nadam se da dogodine neću gledati Raduljicu, Mačvana, Džejmsa, Peru, Kecmana, Gagija..., ne samo u Partizanu, nego bilo gde u našoj košarci. To isto važi i za Popoviće, Ilića, Čovića, Lazića... iz Zvezde.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Strana 21 od 25 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 4. deo