KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
+43
Zemljoradnik
Gencha
Koleman
wolfvaga
Geograf
superhik
Psycho
ZuLuofVozdovac
Talicni Tom
Nolle
drexler
Everton
bigZ
lazarminator
Manu
markoo
XXL
Ray Allen
slobokv83
mlekadzija
Sergej
Novica-Ubica
Hyperactive
Imperator
Macijauskas
Sensui
Alexandar_81
dane
Dule Kecman
2bad4u
air slavkan
blagoje
Mihael
expert
TheGodfather
fizicar
Zoro
KKP
Sarlo
Maja
Bodi Bond
Markos
Junglezburn
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 2 od 40
Strana 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 4. deo
Dajte, što ste se sada toga uhvatili... Ja poslao Markosu poruku na poluvremenu da šljapne Kilibardu po guzi jer je stajala ispre njega i on nije i sada se malo šalimo... eto cele priče...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Maja ::
Karte ce se prodavati tri sata pre pocetka utakmice! 100 dinara za tribine a 200 za parter!
Благодарим.
@Bodi Bond
Ма скапирао сам причу, него ето `ватам шегу као и остали.
А Маркос је значи неки баја јер је иза Килибарде која колико знам увек седи у првом реду. Маркос елита. Није за њега то `ватање, то је за нас хулигане са трибина, док се ми не спустимо до паркета Килибардина позадина ће остати неиспипана.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Хоће ли бити комплета карата за нај 16 и таквих ствари? Ја 100€ јесенас нисам имао тако да сам се докопао карте само на 2 утакмице до сад.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Markose, javi mi se na pvt, da ti pojasnim neku tehniku "hvatanja" (nemam iskustva, ali imam teoretsko znanje iz "ljubavnih romana" i "Španskih serija" ), da te ne bi u budućnosti prozivali, ovako javno...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Ma nek ga duvaju oni Ajde neko od njih da uhvati za dupe poznatu licnost pred 8 000 ljudi
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Ne razumeš brate. Pa to i jeste najjednostavnije. A posle primljenog šamara (teatralnog) ideš na piće sa Kilibardom...
Sve si mogao i trebao da pretvoriš u svoju prednost i korist. Mislim da je to bila i Bodijeva ideja!?
Sve si mogao i trebao da pretvoriš u svoju prednost i korist. Mislim da je to bila i Bodijeva ideja!?
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Koliko ce biti karata za Krku? Dolazim sutra u Beograd, pa bih moga da navratim? Molim da neko odgovori.
Hvala.
Hvala.
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
Dodji samo ispred pionira i nacices kartu nemoj da brines!Samo ti dodji!
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Hoću ja da je štipnem, a znam i kako... Sve znam... Verovatno ćemo se posle i venčati na par godina, znam da neće odoleti, ipak je ona samo žensko...
Jedini problem je što neću ići na tekmu moram da učim, i što sad nisam trezan ...
Jedini problem je što neću ići na tekmu moram da učim, i što sad nisam trezan ...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Junglezburn ::Hoću ja da je štipnem, a znam i kako... Sve znam... Verovatno ćemo se posle i venčati na par godina, znam da neće odoleti, ipak je ona samo žensko...
Idi spavaj
Markos- prva petorka
Markos ::Idi spavaj
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ивица Дукан: Џерелс се није снашао
18 дец, 2010
Легенда сплитске кошарке и дугогодишњи скаут Чикаго Булса Ивица Дукан, поново је био у посети Београду. По сопственом признању у главном граду Србије није га предуго било, још од фебруара, a воли да дође због много пријатеља, талентованих играча и сјајне атмосфере која увек влада у Пиониру.
Ипак, меч између Партизана и Прокома није му се допао:
- Лоша кошарка. Партизан је играо у грчу. Важност меча их је спутала да не играју своју игру, нису могли да погоде ништа споља, а ни центри се нису прославили. Мислио сам да ће већ на старту направити разлику, али били су у грчу – рекао је Дукан.
Скаут Чикага истакао је да је много више очекивао од Партизанових Американаца и додао:
- Не знам како је Нејтан Џаваи играо претходне утакмице, али од њега сам више очекивао. Гист је је солидан, а Џерелс се очигледно није снашао. Он је сигурно много квалитетнији него што сада показује. Знам га од раније, био је изванредан колеџ играч.
Какве нам новости доносите из Чикаго Булса?
- У Чикагу је све супер. Имамо одличну екипу, а вратио нам се и Карлос Бузер, нанизали смо седам победа заредом. Очекујемо много ове сезоне, да ћемо на Истоку направити запажен резултат.
Дерик Роуз је много критикован током светског првенства у Турској. Ипак, у дресу Булса игра неупоредиво боље него у репрезентацији:
- Он је много скроман момак. Није типичан црни кошаркаш, да мора увек да буде у првом плану. У репрезентацији се подредио колективу, није показао колико може, а Крижевски је све базирао на Дуранту. Међутим, Булси су његова екипа, очекује се да постигне кош и да води тим. Сигурно је најбољи бек у НБА. По мом мишљењу нема конкуренцију – закључио је Дукан.
Objavio sportski zurnal!
18 дец, 2010
Легенда сплитске кошарке и дугогодишњи скаут Чикаго Булса Ивица Дукан, поново је био у посети Београду. По сопственом признању у главном граду Србије није га предуго било, још од фебруара, a воли да дође због много пријатеља, талентованих играча и сјајне атмосфере која увек влада у Пиониру.
Ипак, меч између Партизана и Прокома није му се допао:
- Лоша кошарка. Партизан је играо у грчу. Важност меча их је спутала да не играју своју игру, нису могли да погоде ништа споља, а ни центри се нису прославили. Мислио сам да ће већ на старту направити разлику, али били су у грчу – рекао је Дукан.
Скаут Чикага истакао је да је много више очекивао од Партизанових Американаца и додао:
- Не знам како је Нејтан Џаваи играо претходне утакмице, али од њега сам више очекивао. Гист је је солидан, а Џерелс се очигледно није снашао. Он је сигурно много квалитетнији него што сада показује. Знам га од раније, био је изванредан колеџ играч.
Какве нам новости доносите из Чикаго Булса?
- У Чикагу је све супер. Имамо одличну екипу, а вратио нам се и Карлос Бузер, нанизали смо седам победа заредом. Очекујемо много ове сезоне, да ћемо на Истоку направити запажен резултат.
Дерик Роуз је много критикован током светског првенства у Турској. Ипак, у дресу Булса игра неупоредиво боље него у репрезентацији:
- Он је много скроман момак. Није типичан црни кошаркаш, да мора увек да буде у првом плану. У репрезентацији се подредио колективу, није показао колико може, а Крижевски је све базирао на Дуранту. Међутим, Булси су његова екипа, очекује се да постигне кош и да води тим. Сигурно је најбољи бек у НБА. По мом мишљењу нема конкуренцију – закључио је Дукан.
Objavio sportski zurnal!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Kada Džerelas krene da igra kako zna i kad se privikne na našu igru, na ono što Partizan traži i život uopšte van Amerike (nadam se vrlo brzo), onda će tim biti neuporedivo bolji i jači. Do Top 16 ima vremena, a uzdam se da će upravo on biti ključan igrač za bolju igru, jer slede teški i jako važni mečevi pre svega u NLB ligi, počevši od danas protiv Krke, a onda tri gostovanja za redom (Cibona, Budućnost, Hemofarm).
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Sta nam je sa Drexom?
Maja- šesti igrač
U poseti je rodnom kraju.Maja ::Sta nam je sa Drexom?
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Ko sve ide danas na utakmicu?
Markos- prva petorka
Ja cu doci, samo obzirom na vremenske prilike, ne znam tacno kad
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Da li moze neki link za utakmicu,za one koji su bas daleko od Bg-a?
Gost- Gost
hazarder ::Da li moze neki link za utakmicu,za one koji su bas daleko od Bg-a?
+1
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
trebalo bi da bude posto je na areni 1. Videcemo kad pocne utakmica...
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Imace link sigurno zato sto je prenos na areni sport 1!Ne mojte da brinete!
17h Zagreb-Nimburk........arena sport 1
19h Partizan-Krka...........arena sport 1
18h Kaha Laboral- Real......arena sport 2
20h Olimpija-Zlezda...........arena sport2
17h Zagreb-Nimburk........arena sport 1
19h Partizan-Krka...........arena sport 1
18h Kaha Laboral- Real......arena sport 2
20h Olimpija-Zlezda...........arena sport2
Poslednji izmenio Maja dana Sub 18 Dec 2010 - 4:15, izmenjeno ukupno 1 puta
Maja- šesti igrač
Evo linka za utakmicu. Pise da ce biti prenosa.
http://www.radiokoprijan.com/index.php?option=com_content&view=article&id=200&Itemid=106
A pretpostavljam da ce da bude i na ovome linku, mada nepise, ali skoro ucek prenose Partizan u Nlb ligi.
http://www.domacifilmovi.us
Ako pronadjem jos koji link, postavicu ga !!
http://www.radiokoprijan.com/index.php?option=com_content&view=article&id=200&Itemid=106
A pretpostavljam da ce da bude i na ovome linku, mada nepise, ali skoro ucek prenose Partizan u Nlb ligi.
http://www.domacifilmovi.us
Ako pronadjem jos koji link, postavicu ga !!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
aj da zamolim da od sada prenose utakmica stavljate u onaj poseban deo!!! Zbog toga sto odma ode na fb i onda je nemoguce gledati!!! Mislim da je tako bolje!
Alexandar_81- brisač parketa
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 43
Zamolio bih moderatore da izbrisu postove koji nisu vezani za Partizan nego za Kilibardu.Ispisali ste 3,4 stranica o necemu sto nije vezano za kosarku a kamoli za Partizan.Ako hocete da delite utiske sa meca u EL(a koji nisu vezani za kosarku) uradite to preko pp ili jos bolje, neka moderator otvori jedan deo na forumu koji bi bio samo za off-pricu(nevezanu za kosarku).Nemojte da se ovo pretvori u forum sajta kosarka.rs.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Strana 2 od 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo