KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
+43
Marko
Tazz
Novica-Ubica
PGR93
bigZ
mlekadzija
Anti-RTS
Djole
alekssandar
Zoro
NenadBG
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Hyperactive
air slavkan
dane
Junglezburn
Sarlo
Zemljoradnik
Sergej
Talicni Tom
Dule Kecman
markoo
drexler
Everton
superhik
wolfvaga
Macijauskas
Psycho
Maja
Mihael
sexdrogabodiroga
KKP
Gencha
Danny Trejo
Imperator
Koleman
2bad4u
Nolle
Sensui
Bodi Bond
fizicar
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 27 od 40
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
Daleko je Bešović od mesta i back up centra Partizana..
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Gledao sam utakmicu na mahove, tako da je ne bih komentarisao, ali ovo za Džileta moram... Lepo si uporedio njegov rad sa Duletovim u Evroligi, ali ga napadaš da je nekoliko utakmica njegova ekipa razvaljena. A ne sećaš se kako je Partizan u svakoj sezoni sa Duletom bio razvaljivan po nekoliko puta... Dakle poređenje je u potpunosti dobro, kao što je Dule sa jeftinim igračkim kadrom za uslove Evrolige pravio dobre rezultate i usput bivao razvaljen po neki put (što je neminovno), tako i Džile isto prolazi sa jeftinim igračkim kadrom za uslove NLB lige.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Nisam ga napao, samo sam izneo svoje mišljenje, a mišljenja sam da se trudi da kopira Duleta više nego što bi trebalo. Mnogi to Vladi zameraju, a mislim da on to ne radi.
A ti ćeš biti napadnut na sledećem basketu, duša će ti u nosu biti.
A ti ćeš biti napadnut na sledećem basketu, duša će ti u nosu biti.
Bodi Bond- mvp
Godina : 38
Vidi ovog Bodija dao nekoliko koseva i umislio da je igrac
Markos- prva petorka
E posle ove provokacije ima da igram makar i sa jednom nogom.Bodi Bond ::A ti ćeš biti napadnut na sledećem basketu, duša će ti u nosu biti.
Koliko koštaju karte za utakmice Partizana u NLB, kada se puštaju u prodaju i gdje?
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Prodaju se na dan utakmice, tj. neposredno pre iste. Meni drug ide na svaku i nijednom se nije desilo da nije uspeo da kupi. Za cenu ću ga pitati pa ti javljam ali mislim da je 200 din, 250 maksimum.drexler ::Koliko koštaju karte za utakmice Partizana u NLB, kada se puštaju u prodaju i gdje?
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ali za svaki slučaj dođeš pola sata ranije. Pre svega da bi ušao na vreme, jer uglavnom otvaraju samo jedan ulaz pa se svi tamo guraju.
Karte za nlb su 100 dinara, samo je jednom cini mi se bilo 150.. Posto je utakmica sa cibonom verovatno ce biti dosta ljudi, pa treba doci ranije, jer cesto ne odstampaju dovoljno karata. Blagajna je ispod A ulaza.
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
hvala narode!
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Karte za NLB su uvek bile 100 din za tribine a 200 za parter...
Ali je neko moje misljenje i vrlo moguce da ce za Cibonu sutra biti slobodan ulaz...Posto je poslednja utakmica u ovoj nasoj "nemiloj ligi",a tokom cele sezone su imali neverovatnu podrsku mislim da je red da se zahvale navijacima i puste slobodan ulaz.
Ali je neko moje misljenje i vrlo moguce da ce za Cibonu sutra biti slobodan ulaz...Posto je poslednja utakmica u ovoj nasoj "nemiloj ligi",a tokom cele sezone su imali neverovatnu podrsku mislim da je red da se zahvale navijacima i puste slobodan ulaz.
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Nema besplatnog ulaza,karte koštaju 100 i 200 din.
Nego šta vi mislite,da li će Duda pozvati Milosavljevića u reprezentaciju?Naravno,sve pod uslovom da ostane selektor.Ja mislim da hoće.
Nego šta vi mislite,da li će Duda pozvati Milosavljevića u reprezentaciju?Naravno,sve pod uslovom da ostane selektor.Ja mislim da hoće.
PGR93- brisač parketa
- Datum upisa : 25.02.2011
Besplatan ulaz je najveca glupost. Moraju se postovati navijaci koji placaju karte sezonske itd ....
Sergej- mvp
Kao što valja nagraditi navijače koji cele sezone dolaze u velikom broju.Naš ovogodišnji prosek je iznad 4000 i mislim da bi bio red da bar jednu utakmicu puste slobodan ulaz.Nije meni problem da platim kartu,cena je smešna,ali red je da se kako-tako oduže navijačima za vernost.MARKETING!!!
PGR93- brisač parketa
- Datum upisa : 25.02.2011
Ja bi sutra odmarao Gista a dao mnogo vise prostora Djekicu, neka lepo odigra 30 minuta bar jednu utakmicu...
Takodjer bi dao bar 15 minuta Jaramazu i Besovicu, nadam se da ce tako i biti...
Takodjer bi dao bar 15 minuta Jaramazu i Besovicu, nadam se da ce tako i biti...
Mihael- mvp
Godina : 37
Djekic i Mitrovic idu na pozajmicu u Megu. Sto se tice izbora stranaca najblizi otkazu je ipak Klobucar.
Sergej- mvp
Sergej ::Djekic i Mitrovic idu na pozajmicu u Megu. Sto se tice izbora stranaca najblizi otkazu je ipak Klobucar.
Sada si me ubedacio....!!!!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Definitivno Klobucar nije stranac koji daje ekstra kvalitet nasoj igri.
Najveca mana mu je ta sto nije siguran u sebe i svoje dobre atribute koji ima.
Jako se tesko snalazi na agresivnoj odbrani, kada mu ni prenos lopte nije najtecniji, sutersko raspolozenje mu varira vise nego Aleksandru Rasicu, bezi na momente od odgovornosti sto kec ne sme (neki kazu pa on nije kec nego dvojka...u redu sinovi ali ni kao dvojka se ne snalazi, procenti su mu rupa).
Kada ga pustis na trenutke se i opusti (recimo protiv Reala ili Sirokog), on se rastrci, igra brzo, opusteno, leprsavo, razmrda ekipu, postavlja napade, tj. sa njim takvim Partizan ima igru u ofanzivi, u odbrani se trudi, al kad je frka ubi ga trema i nervoza i pada u teze stadijume dubioze kojih je vidi se i sam svestan.
Iskreno steta za tog momka i nas, jer je skolovan igrac i nije indijanac kao recimo "temperamentni" Dzerels ili "lost in space" Dzavai (prvi put sam video u zivotu da onoliki centar svojevoljno zakucava u prvi obruc???) i stvarno na njegovo zalaganje nemam apsolutno nikakave zamerke.
Najveca mana mu je ta sto nije siguran u sebe i svoje dobre atribute koji ima.
Jako se tesko snalazi na agresivnoj odbrani, kada mu ni prenos lopte nije najtecniji, sutersko raspolozenje mu varira vise nego Aleksandru Rasicu, bezi na momente od odgovornosti sto kec ne sme (neki kazu pa on nije kec nego dvojka...u redu sinovi ali ni kao dvojka se ne snalazi, procenti su mu rupa).
Kada ga pustis na trenutke se i opusti (recimo protiv Reala ili Sirokog), on se rastrci, igra brzo, opusteno, leprsavo, razmrda ekipu, postavlja napade, tj. sa njim takvim Partizan ima igru u ofanzivi, u odbrani se trudi, al kad je frka ubi ga trema i nervoza i pada u teze stadijume dubioze kojih je vidi se i sam svestan.
Iskreno steta za tog momka i nas, jer je skolovan igrac i nije indijanac kao recimo "temperamentni" Dzerels ili "lost in space" Dzavai (prvi put sam video u zivotu da onoliki centar svojevoljno zakucava u prvi obruc???) i stvarno na njegovo zalaganje nemam apsolutno nikakave zamerke.
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Dobar izbor. Eto im sanse koje ne mogu da dobiju u Partizanu. Doduse, i Jaramaz je prosle sezone igrao za Megu, pa je sad "zakucan" za klupu...Sergej ::Djekic i Mitrovic idu na pozajmicu u Megu. Sto se tice izbora stranaca najblizi otkazu je ipak Klobucar.
Svejedno, mislim da ce domaca liga biti obicna sprdnja (bez nipodastavanja bilo koga), ali ce borba za NLB biti vrlo zanimljiva...
wolfvaga- prva petorka
CJ igra kvalitetno ovih mesec dana tako da ne verujem da ce otpasti.
Sergej- mvp
Otpuštanje Kurte je besmisleno ukoliko se ne dovede Miljenović i da mu se da igra 25 minuta
Bodi Bond- mvp
Ja bih se pre odrekao CJ.
Tačno je da je korisniji od Jake, ali po mom mišljenju ne u tolikoj meri koja bi opravdala činjenicu da je skuplji, da odlazi na kraju sezone, da je nezainteresovan za timsku košarku, da me užasno iritira činjenica da odrađuje ovu sezonu kao nužno zlo - da se preživi dok ne dobije novu priliku u NBA za koju je stvoren.
Jaka ne pruža što se od njega očekuje. Pre svega što ne može da pogodi vola spolja. Nije prodoran, ali sasvim solidno razigrava ekipu i za nju se bori do kraja. Protiv Zadra je na +35 sa juniorima u postavi jurio svog čoveka bez predaha. To je stav koji ja volim kod igrača.
Tačno je da je korisniji od Jake, ali po mom mišljenju ne u tolikoj meri koja bi opravdala činjenicu da je skuplji, da odlazi na kraju sezone, da je nezainteresovan za timsku košarku, da me užasno iritira činjenica da odrađuje ovu sezonu kao nužno zlo - da se preživi dok ne dobije novu priliku u NBA za koju je stvoren.
Jaka ne pruža što se od njega očekuje. Pre svega što ne može da pogodi vola spolja. Nije prodoran, ali sasvim solidno razigrava ekipu i za nju se bori do kraja. Protiv Zadra je na +35 sa juniorima u postavi jurio svog čoveka bez predaha. To je stav koji ja volim kod igrača.
Poslednji izmenio Psycho dana Pon 14 Mar 2011 - 21:34, izmenjeno ukupno 1 puta
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Ma Vlada je zec. To je postalo jasno nazalost. Umesto da kroz KLS gura ove klince on ih tera na pozajmice .... Mega lepo radi , bice to fino za njih , ali bojim se da se na kraju sezone i nece vratiti u Partizan.
Upropasticemo jos 2 talentovana igraca. Bodi sta ce nam Miljenovic , da greje klupu ? Strategija razvoja mladih nam je katastrofa.Bolje i da ne dolaze kod nas , samo stagniraju.
Upropasticemo jos 2 talentovana igraca. Bodi sta ce nam Miljenovic , da greje klupu ? Strategija razvoja mladih nam je katastrofa.Bolje i da ne dolaze kod nas , samo stagniraju.
Sergej- mvp
Ja mu zameram zato sto je govnar prema nekim igracima.Tacno se vidi da UVEK nekima kenja kada pogrese (Klobucar,Djekic,Milosavljevic) i niko od njih ne ume da se nosi sa tim pritiskom.
Kurti NIKADA nista nije rekao jos mu baca kosku svaki put kada krene na klupu?!
Vidi se da se kurci na nekome a nekome cuti ko picka....SREONJA!!
Kurti NIKADA nista nije rekao jos mu baca kosku svaki put kada krene na klupu?!
Vidi se da se kurci na nekome a nekome cuti ko picka....SREONJA!!
markoo- prva petorka
Џавај само одмаже екипи, а још и прима плату за то. И тај несретни Клобучар би боље играо на центру од њега. Бесмисао његовог даљег боравка у Партизану ће свима да нам поједе живце.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo