KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
+43
Marko
Tazz
Novica-Ubica
PGR93
bigZ
mlekadzija
Anti-RTS
Djole
alekssandar
Zoro
NenadBG
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Hyperactive
air slavkan
dane
Junglezburn
Sarlo
Zemljoradnik
Sergej
Talicni Tom
Dule Kecman
markoo
drexler
Everton
superhik
wolfvaga
Macijauskas
Psycho
Maja
Mihael
sexdrogabodiroga
KKP
Gencha
Danny Trejo
Imperator
Koleman
2bad4u
Nolle
Sensui
Bodi Bond
fizicar
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 33 od 40
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
@ Bodi
Ti vec duze vreme pricas za Besovica na ovom forumu da je totalni antitalenat, a sad odjednom to ne spominjes i tvrdis da ne bi mogao igrati ozbiljne utakmice, jer za ozbiljnu kosarku jos nije spreman. Da li to znaci da sada mislis da ce biti spreman za ozbiljnu kosarku kroz neko vreme? Ne kazem da nisi u pravu, samo mi je cudno zasto vise ne pricas da je antitalenat?
Ti vec duze vreme pricas za Besovica na ovom forumu da je totalni antitalenat, a sad odjednom to ne spominjes i tvrdis da ne bi mogao igrati ozbiljne utakmice, jer za ozbiljnu kosarku jos nije spreman. Da li to znaci da sada mislis da ce biti spreman za ozbiljnu kosarku kroz neko vreme? Ne kazem da nisi u pravu, samo mi je cudno zasto vise ne pricas da je antitalenat?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Ma najbolje da sa Besovicem u prvoj krenemo na F4
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Ako Bog da na leto krece realizacija projekta trenazne dvorane Sve je spremno ,projekat odobren , bas smo ovo dobro izboksovali.
Sergej- mvp
Odlična vest za trenažnu dvaranu! Nadam se da će realaziacija tog posla dovesti do boljitka u radu svih kategorija po vertikali.
Markos, Bodi, niko nije rekao (ili bar ja nisam shvatio tako), da bi sa Bešovićem trebalo krenuti kao sa prvim centrom, niti da je spreman da se ravnopravno bori sa katićem i Džavaijem. Ali (iz moje perspektive) gledajući malo širu sliku, sa njim umesto Džavaija u ostatku sezone, KKP, može da ima više koristi u bodućnosti, nego štete u sadašnjosti.
Ko želi nek pokuša da shvati u najmanju ruku, ako ne želi, i to je OK. Moji postovi oko Bešovića se ovde završavaju.
Markos, Bodi, niko nije rekao (ili bar ja nisam shvatio tako), da bi sa Bešovićem trebalo krenuti kao sa prvim centrom, niti da je spreman da se ravnopravno bori sa katićem i Džavaijem. Ali (iz moje perspektive) gledajući malo širu sliku, sa njim umesto Džavaija u ostatku sezone, KKP, može da ima više koristi u bodućnosti, nego štete u sadašnjosti.
Ko želi nek pokuša da shvati u najmanju ruku, ako ne želi, i to je OK. Moji postovi oko Bešovića se ovde završavaju.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Navijači Partizana i jedan krug ljudi koji čini usko okruženje oko samog tima previše pritiska ekipu da mora da postiže rezultate u Evroligi svake godine. Onda se svaki igrač posmatra kroz lupu, seciraju se sve njegove mane i nema slobode i razumevanja za mlade igrače. Jedna izgubljena lopta, jedni koraci, jedan faul u napadu i već si smotan, balvan i ostalo... Bešović izgleda slično kao Rebrača u tim istim godinama. Mislim da će biti užasno loše ako ga pošalju u Borac jer KLS nema visoke centre. Trener će biti prinuđen da ga često vadi iz igre jer će biti u mis meču sa nižim i bržim centrima u KLS-u koji su većinom krilni centri, prinudno na petici. Partizan će osvojiti prvo mesto u Superligi čak iako Bešović bude igrao svih 14 mečeva po 15 minuta. Dobitak bi bio veliki jer Džavai odlazi na kraju sezone.
Gost- Gost
sharga ::Navijači Partizana i jedan krug ljudi koji čini usko okruženje oko samog tima previše pritiska ekipu da mora da postiže rezultate u Evroligi svake godine. Onda se svaki igrač posmatra kroz lupu, seciraju se sve njegove mane i nema slobode i razumevanja za mlade igrače. Jedna izgubljena lopta, jedni koraci, jedan faul u napadu i već si smotan, balvan i ostalo... Bešović izgleda slično kao Rebrača u tim istim godinama. Mislim da će biti užasno loše ako ga pošalju u Borac jer KLS nema visoke centre. Trener će biti prinuđen da ga često vadi iz igre jer će biti u mis meču sa nižim i bržim centrima u KLS-u koji su većinom krilni centri, prinudno na petici. Partizan će osvojiti prvo mesto u Superligi čak iako Bešović bude igrao svih 14 mečeva po 15 minuta. Dobitak bi bio veliki jer Džavai odlazi na kraju sezone.
fizicar- prva petorka
Nolle ::preko puta Pionira ?
Da, bas tamo iza parkinga ka onom vojnom institutu , sta li je vec.
Sergej- mvp
Slazem se za Besovica. Ne verujem da bi Partizan izgubio titulu ako bi Besovic igrao umesto Dzavaija. Ali njemu treba postepeno povecavati minutazu.
Neverujem, tj. uveren sam da bi nam Besovic bio korisniji od Dzavaija. I ovo sto sharga kaze za njegovu pozajmicu u Borac, svakako ima smisla.
Mozda preterujem ali jos sam pod utiskom Dzavinih igara ove godine
Ekstra vest za trenaznu dvoranu
Neverujem, tj. uveren sam da bi nam Besovic bio korisniji od Dzavaija. I ovo sto sharga kaze za njegovu pozajmicu u Borac, svakako ima smisla.
Mozda preterujem ali jos sam pod utiskom Dzavinih igara ove godine
Ekstra vest za trenaznu dvoranu
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
@SHARGA
Bravo za post, strpljenje je majka mudrosti.....
Da bi neko postao igrac on mora da igra, da ima minute, da gresi , da se istrpi, i ako je pravi naucice na tim greskama....
E sad, pitanje je gde je granica tog trpljenja kada igras u timu kakav je KK Partizan?!
Kod Duleta je tu bilo vrlo malo gresaka i uglavnom oni koji su dobijali sansu tokom ovih desetak godina a nisu je iskoristili-nisu napravili bog zna kakve karijere...osim igranja u nekom klubu koji je kvalitetom daleko od Partizana (tipa Sinovec, koji sada pruza dobre partije u KK Metaalac)...
E sad kaka ce se ovi mladji igraci razvijati kod Vlade to cemo tek da vidimo, mislim da je to za sada bilo ok, iako je bilo puno prituzbi tokom sezone na njihove minutaze, misljenja sam da KK Partizan (Tosa, Sale i Vlada) odlicno znaju sta rade i ove sezone.....
Bravo za post, strpljenje je majka mudrosti.....
Da bi neko postao igrac on mora da igra, da ima minute, da gresi , da se istrpi, i ako je pravi naucice na tim greskama....
E sad, pitanje je gde je granica tog trpljenja kada igras u timu kakav je KK Partizan?!
Kod Duleta je tu bilo vrlo malo gresaka i uglavnom oni koji su dobijali sansu tokom ovih desetak godina a nisu je iskoristili-nisu napravili bog zna kakve karijere...osim igranja u nekom klubu koji je kvalitetom daleko od Partizana (tipa Sinovec, koji sada pruza dobre partije u KK Metaalac)...
E sad kaka ce se ovi mladji igraci razvijati kod Vlade to cemo tek da vidimo, mislim da je to za sada bilo ok, iako je bilo puno prituzbi tokom sezone na njihove minutaze, misljenja sam da KK Partizan (Tosa, Sale i Vlada) odlicno znaju sta rade i ove sezone.....
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Mislim da na ovom forumu Bešovića nisam pominjao, ali na kosarka.rs sam sigurno pisao da ćemo zbog njega kosu čupati jer je Slavkan i Kosta u jednom. I tu se ništa nije promenilo. Malo je napredovao, ali ništa posebno. Mnogo se neki pale na njega nakon utakmica sa amaterskim ekipama.fizicar ::@ Bodi
Ono što Džavai radi u napadu Bešović trenutno nije u stanju. Kakva je korist od centra koji blok ne može da napravi, niti da spusti loptu na zemlju, d aodigra leđima. O čuvanju Vukosavljevića recimo da ne pričam. Partizanu neće biti tako lako da osvoji KLS kao što neki misle. Muta ima ozbiljan tim. Bešović bi u 5 kontakata sa Džoom napravio 6 faulova i dobio teže telesne povrede i to sve za minut igre. O tome da nam sledi F4 NLB-a da i ne govorim. Ne znam čemu žurba, dobiće on svoju šansu ukoliko je zasluži.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
E pa ovako...Vidim neke paušalne ocene na račun Vukašina a neko pominje da je platio i to...Dečka znam od svoje 4. godine i on trenira od svoje 7. Uvek je bio ispred svih nas svojom visinom i logičan je ovaj put bio. Trenirao je sa 7 godina u FMP-u i procenjen je kao dečko koji je jako talentovan. U juniorskom timu Partizana on je uvek najbolji, za klasu ispred svih osim Bogdanovića koji ne igra. Govorim ne kao njegov drug nego kao neko ko je pogledao bar jedan juniorski meč(a pogledao sam i više). Nikola Vujović je vezara teže kategorije i zabole me šta će neko da mi kaže. Njemu je Miško menadžer i to je jedini i apsolutno jedini razlog zašto je on potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom(demantuj Sergej ako želiš). Meni je ipak genijalno što je neko uspeo da da ocenu o dečku koji je odigrao prvi put meč za prvi tim tako velikog kluba a pritom je odigrao 4 minuta, to je vrh vrhova. Da vas neko gurne pored Amera i igrača koji su igrali F4 Evrolige i sama pomisao da igrate za Partizan kako bi vama bilo? Pritom upisao se u listu strelaca. On će sigurno postati profesionalac i dobar igrač, možda ne bude igrao u Partizanu ali živi bili pa videli... Na kraju, krajeva ima 17 godina i dosta prostora za napredak. Ja mu i ovde čestitam na debiju.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Koleman, nemoj da se ljutiš brale
Ja sam samo rekao da mi uopšte ne liči na košarkaša. Ni po kretnjama, ni po načinu šuta, ni po čemu. Sve to deluje mnogo smotano.
Rekao sam da mi eluje kao da je platio da igra za Partizan, nisam to ozbiljno mislio.
Nadam se da ćeš mi, preko veze, obezbediti njegov dres kada postane igrač, jer ću obećanje ispuniti.
Ja sam samo rekao da mi uopšte ne liči na košarkaša. Ni po kretnjama, ni po načinu šuta, ni po čemu. Sve to deluje mnogo smotano.
Rekao sam da mi eluje kao da je platio da igra za Partizan, nisam to ozbiljno mislio.
Nadam se da ćeš mi, preko veze, obezbediti njegov dres kada postane igrač, jer ću obećanje ispuniti.
Bodi Bond- mvp
Slazem se sa tobom Koleman.
Nikola je do ove godine cini mi se bio u Partizanu, ove igra za Megu, sta je on toliko mogao da uradi za tu jednu sezonu da dobije profesionalni ugovor? Takodje sam cuo da je vezara.
Sto se tice Vukasina, kao protivnika sam ga uvek postovao i kazem da je bar klasu bolji igrac od Nikole.
Nikola je do ove godine cini mi se bio u Partizanu, ove igra za Megu, sta je on toliko mogao da uradi za tu jednu sezonu da dobije profesionalni ugovor? Takodje sam cuo da je vezara.
Sto se tice Vukasina, kao protivnika sam ga uvek postovao i kazem da je bar klasu bolji igrac od Nikole.
Macijauskas- mvp
Ovo sam već postavljao ali sada je pravo vreme
Et Bodi ne kažem da ne deluje smotano ali to je taktika da zavara protivnika Šalu na stranu, tačno deluje smotano.
https://www.youtube.com/watch?v=JQNOb8N-7B8
Et Bodi ne kažem da ne deluje smotano ali to je taktika da zavara protivnika Šalu na stranu, tačno deluje smotano.
https://www.youtube.com/watch?v=JQNOb8N-7B8
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Slazem se sa clanovima Macijauskas i Koleman. Imao sam prilike da ove i prosle godine gledam juniorske utakmice KK Partizanana na kvalifikacionom turniru Evrolige.
Prosle godine igrali su generacija 92 i mladji, i tada se videlo sta ce biti od nekih igraca. Nekima se posle te sezone gubi svaki trag, dok su neki i dalje u Partizanu(ili u B timu ili u juniorskom timu). Vukasin Vujovic je klasa za Nikolu Vujovica. Samo mi nije jasno ko je potpisao ugovor sa Nikolom. Milsim da nisu ciste stvari tu u pitanju. Trentutno u juniorskom timu je i Dusan Bogdanovic koji je mnogo bolji centar od Nikole. Ne znam zasto ima jako malu minutazau, ali on te svoje minute koristi za razliku od gore navedenog. Nadam se da gresim po pitanju Nikole, da se razumemo ja zelim i da Nikola i Vukasin postanu sjajni igraci, ali cu uvek davati prednost Vukasinu. Moram da pohvalim njegove prve minute u Crno-Belom timu, iskoristio ih je na pravi nacin...
Prosle godine igrali su generacija 92 i mladji, i tada se videlo sta ce biti od nekih igraca. Nekima se posle te sezone gubi svaki trag, dok su neki i dalje u Partizanu(ili u B timu ili u juniorskom timu). Vukasin Vujovic je klasa za Nikolu Vujovica. Samo mi nije jasno ko je potpisao ugovor sa Nikolom. Milsim da nisu ciste stvari tu u pitanju. Trentutno u juniorskom timu je i Dusan Bogdanovic koji je mnogo bolji centar od Nikole. Ne znam zasto ima jako malu minutazau, ali on te svoje minute koristi za razliku od gore navedenog. Nadam se da gresim po pitanju Nikole, da se razumemo ja zelim i da Nikola i Vukasin postanu sjajni igraci, ali cu uvek davati prednost Vukasinu. Moram da pohvalim njegove prve minute u Crno-Belom timu, iskoristio ih je na pravi nacin...
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
Samo prolaze generacije a iste se stvari ponavljaju.Ko je gledao Pedju Drobnjaka u mladjim kategorijama ili igrao protiv njega,krstio se i levom i desnom kada je Pedja dobio prednost u odnosu na Jelovca.Drobnjaka su robot zvali,bio je kao drvo.Jedan je zavrsio faks a drugi je imao blistavu kosarkasku karijeru i postao jako dobar igrac,cak je i u NBA igrao.Fora je u tome da iskoristis i minimalnu sansu a treneri grese itekako.To se jedino vidi ako neko sve prebrodi i ispliva iz svega kao igrac.Ja isto tako mislim da Bogdan Bogdanovic mora da iskoristi prvu sansu jer sigurno nece imati drugu dok ce se nekima pruzati i treca po potrebi.To je jednostavno tako kao i za sve u zivotu.Grese ljudi kada misle da su treneri 100 % objektivni,pogrese,posle shvate.Igrac treba njihovu gresku u proceni da iskoristi u nastavku karijere kao motiv da se dokaze.
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
@Danny Trejo
Ovde je dosta mladjih clanova, pa mi je drago sto sam video ovaj tvoj post, jer sam Bodiju neki dan u PP poslao isto to sto si i ti napisao!
Ja KK Partizan pratim nekih 28-29 godina i sezone 92/93 kada se Pedja Drobnjak sa nekih 17 godina pojavio u prvom timu pa do dana danasnjeg nisam video vece drvo!!!! To je strasno izgledalo kada se te sezone pojavljivao na parketu....
A svi smo svedoci kakvu je karijeru imao, cak je u zrelim godinama bio i odlican trojkas!!!! Da covek prosto ne poveruje.....
Ovde je dosta mladjih clanova, pa mi je drago sto sam video ovaj tvoj post, jer sam Bodiju neki dan u PP poslao isto to sto si i ti napisao!
Ja KK Partizan pratim nekih 28-29 godina i sezone 92/93 kada se Pedja Drobnjak sa nekih 17 godina pojavio u prvom timu pa do dana danasnjeg nisam video vece drvo!!!! To je strasno izgledalo kada se te sezone pojavljivao na parketu....
A svi smo svedoci kakvu je karijeru imao, cak je u zrelim godinama bio i odlican trojkas!!!! Da covek prosto ne poveruje.....
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Bodi Bond ::Mislim da na ovom forumu Bešovića nisam pominjao, ali na kosarka.rs sam sigurno pisao da ćemo zbog njega kosu čupati jer je Slavkan i Kosta u jednom. I tu se ništa nije promenilo. Malo je napredovao, ali ništa posebno. Mnogo se neki pale na njega nakon utakmica sa amaterskim ekipama.fizicar ::@ Bodi
Ono što Džavai radi u napadu Bešović trenutno nije u stanju. Kakva je korist od centra koji blok ne može da napravi, niti da spusti loptu na zemlju, d aodigra leđima. O čuvanju Vukosavljevića recimo da ne pričam. Partizanu neće biti tako lako da osvoji KLS kao što neki misle. Muta ima ozbiljan tim. Bešović bi u 5 kontakata sa Džoom napravio 6 faulova i dobio teže telesne povrede i to sve za minut igre. O tome da nam sledi F4 NLB-a da i ne govorim. Ne znam čemu žurba, dobiće on svoju šansu ukoliko je zasluži.
Pominjao si ga i ovde, ali nije bitno. Bas vizionarski ovo sto sam boldovao. Jedno pitanje. Kako Ante Tomicu vec neko nije naneo teze telesne povrede za vise od minuta u igri? Mislis li da je Ante Tomic toliko fizicki dominantan u odnosu na Besovica? Ili recimo Mirzi Begicu? A ne treba da spominjem da je sa obojicom Dzavaji imao prilicnih problema.
fizicar- prva petorka
Ja se secam Besovica iz prosle sezone, cini mi se da smo igrali sa Olimpijakosom kada ga je protivnicki centar par puta uneo u kos kao da ga i nema... mislim da je napravio i licnu gresku odmah cim je usao pa je ubrzo i izasao...
Besovic po meni ima potencijala ako se sa njim bude pravilno radilo, jos je on zelen da ga ubijaju centri na utakmicama Evrolige ili finala NLB, sigurno je da ce mu minutaza rasti vremenom...
Opasna je to visina da se ubaci u vatru tako rano, nije to isto kao da je u pitanju plej, mora se tu paziti na dosta faktora, pa pogledajte samo kako je Marjanovic mogao da prodje zbog problema sa kolenima...
Inace, Tomic je tezi preko 10 kg a i stariji 5 godina, i on je imao slicnu minutazu u Zadru kada je pocinjao...
Za Mirzu u 18, 19 godini niko nije ni cuo, Mirza je tek sa 20-21 godinu poceo da igra malo redovnije...
Besovic po meni ima potencijala ako se sa njim bude pravilno radilo, jos je on zelen da ga ubijaju centri na utakmicama Evrolige ili finala NLB, sigurno je da ce mu minutaza rasti vremenom...
Opasna je to visina da se ubaci u vatru tako rano, nije to isto kao da je u pitanju plej, mora se tu paziti na dosta faktora, pa pogledajte samo kako je Marjanovic mogao da prodje zbog problema sa kolenima...
Inace, Tomic je tezi preko 10 kg a i stariji 5 godina, i on je imao slicnu minutazu u Zadru kada je pocinjao...
Za Mirzu u 18, 19 godini niko nije ni cuo, Mirza je tek sa 20-21 godinu poceo da igra malo redovnije...
Mihael- mvp
Godina : 37
Tomić i sada ima velikih problema sa čuvanjem igrača jačih od njega.
Bodi Bond- mvp
Tomic je sa 18 godina zaigrao za Zagreb NLB ligu. Nakon toga je nastavio da je igra sledecih sezona.
http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=575
Besovic juna puni 19 godina i ide na pozajmicu u Cacak.
http://www.adriaticbasket.com/player.php?id=575
Besovic juna puni 19 godina i ide na pozajmicu u Cacak.
Poslednji izmenio fizicar dana Pet 25 Mar 2011 - 0:35, izmenjeno ukupno 1 puta
fizicar- prva petorka
fizicar :: Mislis li da je Ante Tomic toliko fizicki dominantan u odnosu na Besovica? Ili recimo Mirzi Begicu?
Ne da jesu, nego ne mogu ti to opisati rečima. Njih dvojca su za dotičnog terminatori lično (T-1000 model)
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo