Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Samo za članove 1

+41
Tazz
zex88
Imperator
Karadjordje
Koleman
Naissus
Ray Allen
Gencha
Hyperactive
2bad4u
Marko
mlekadzija
NenadBG
fizicar
familija
dane
Novica-Ubica
Markos
Danny Trejo
Junglezburn
Psycho
bigZ
superhik
Talicni Tom
Everton
Zemljoradnik
Sensui
ZuLuofVozdovac
Mihael
wolfvaga
Maja
Dule Kecman
drexler
Anti-RTS
lazarminator
Nolle
air slavkan
Macijauskas
markoo
Sergej
Bodi Bond
45 posters

Strana 6 od 40 Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Sledeći

Ići dole

Samo za članove 1 - Page 6 Empty Re: Samo za članove 1

Počalji od Bodi Bond Pet 27 Maj 2011 - 10:51

ZuLuofVozdovac ::
Bodi Bond ::Eura.

ЕВРА
Evradi. plez

Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pet 27 Maj 2011 - 11:28

Aj Sergej ili neko ko zna mozda da mi kaze jel sa klincem mogu da idem u Pionir na bilo koju tribinu ili moram tamo iza koseva? Planiram sutra po prvi put da ga vodim u Pionir pa rekoh da pitam Samo za članove 1 - Page 6 358450 . Inace, sin ima 2 godine.
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pet 27 Maj 2011 - 12:13

Myles i Young su isplaceni
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pet 27 Maj 2011 - 12:36

Mihael ::Aj Sergej ili neko ko zna mozda da mi kaze jel sa klincem mogu da idem u Pionir na bilo koju tribinu ili moram tamo iza koseva? Planiram sutra po prvi put da ga vodim u Pionir pa rekoh da pitam Samo za članove 1 - Page 6 358450 . Inace, sin ima 2 godine.

Ma bilo gde Wink
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pet 27 Maj 2011 - 12:55

ZuLuofVozdovac ::
Bodi Bond ::Eura.

ЕВРА

Ojra. Ako ga izgovaras po nemacki. Jura, po engleski,...

Kao da je mnogo bitno, lova je lova...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Pet 27 Maj 2011 - 22:30

Zemljoradnik ::Kako da verujem čoveku koji ceo post napiše velikim slovima i svaku rečenicu završava sa 8 znakova uzvika...

А уз то и сумЉа Smile
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Sub 28 Maj 2011 - 7:27

mlekadzija ::А уз то и сумЉа Smile
rofl To nisam ni provalio! Very Happy

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Sub 28 Maj 2011 - 7:39

Zaista ne razumijem kako ljudi tu mogu da pogriješe.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Sub 28 Maj 2011 - 12:48

Zemljoradnik ::
mlekadzija ::А уз то и сумЉа Smile

Gramaticki je ispravno i sumlja i sumnja !

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Sub 28 Maj 2011 - 13:02

Rodi se sumnja ili sumnjati.Sumljati zvuci isto kao muljati Very Happy Opusteno ,bitno je da smo ga RaZuMeLi Smile
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sub 28 Maj 2011 - 19:56

Marko ::
Zemljoradnik ::

Čitam one tvoje postove na temi Partizana, i sve teorije zavere... Sada, ovim postom, mi je sasvim jasno (zanemarujući gramatičke greške u "onim" postovima) da si "fazno pomeren" u realnosti. Ako su ti i gledanje košarke, slični kao i gramatika, onda uopšte ne sumLJam, da je Partizan pokraden od strane sudija najstrašnije!
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 28 Maj 2011 - 20:11

svi Partizanovci misle da su svi drugi u teorijama zavera, da ih svi mrze (nije daleko od istine ovo drugo) a 99,99 % njih ne shvata koliko su bezobrazni, bahati, kurčenjem dominacijama u jednom maloj zemlji u kojoj nemaju mnogi posao itd, očigledno je sve to ventil za mnoge frustracije u ovoj zemlji. Grobarima što su napokon dočekali svojih 5 minuta, pa im se patka diže na sve, jer im se naravno može,a Zvezdašima, Firmašima, i ostalima kao ventil da za sve okrive neke druge ljude: sudije, Tole, itd...

Ovo što se dešava Partizanu, doći će do ne tako veselog kraja, jer oni svaku titulu pravdaju ostalima (nije nimalo prijatno kada protivnik ne želi više da igra sa tobom, kada te zela zemlja pljuje da varaš i kradeš, nije neko lažno moralisanje, ali ja trofeje na takav način zaista ne bi mogao da slavim), ok stvara se takva slika u javnosti, ali oni su u basketu od 2001 do 2004-2005 toliko toga krali, vaćarili, protiv kluba su podnošene krivične prijave bre (sada ćete svi vi da me napadate naravno govoreći nije tačno, da imam kompleks, frustracije i još mnogo toga) trener je ulazio u sudijske svlačionice, sad u fudbalu isto, sve kao na finjaka, mi smo dobri, fini, ne nameštamo, a ustvari je u klubu najveća bagra, kao i kod nas naravno. Eto to je ta slika u javnosti Tole i Vesić predstavljeni kao da su đavoli poslati iz pakla, to je ta snaga koju 2 kluba mogu da preko medija reprezentuju u javnosti.

Ovo što kaže Marko, pritisak na KKP, nije trebao da se desi 2011, nego 2005-06, isto kao što će se sada izvršiti u fudbalu, da oni sledeće godine nema šanse titulu da osvoje pa da i dovedu prvi tim Barse da im igra. Onda će ponovo da se stvara slika u inat svima, svi nas mrze samo smo mi dobri, Stanoje će da kuka, itd... U basketu će to malo teže da ide, čak iako se desi fuzija, trebaće nekoliko godina da se povratimo, iako je Đilas sada na čelu saveza party koji će sigurno da uradi za Zvezdu mnogo više od Kaponje koji samo što nije davao Daniloviću da ga, koliko mu je ulazio u bulju Smile
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sub 28 Maj 2011 - 20:31

Evo neću mnogo polemisati, niti ulaziti u bespotrebnu raspravu... Glavni u tim teorijama zavere, krađe, varanja, koja spominješ u razdoblju od 2001.-2004. su bili isti ti "Zvezdaši" koje sada kudite i pljujete, upravi VI koji navijate za Zvezdu, i listom ih nazivate najpogrdnijim rečima...

Oni su vam utuvili u glavu takve teorije. Od svih teorija, koje su vam tada pričali, jedino ste zadržali to da vas konstantno potkradaju svi ostali (uglavnom oni na platnom spisku Partizana)... Verovatno su isti ti (na platnom slisku Partizana) bili implementirani u vaše redove, i napravili "te silne dugove", a novac stavili sebi u džepove...

Ne znam kako niste zapamtili teorije "Sledeće Sezone", "Evropske Zvezde" i sve ostalo... Opravdavate li ih za te floskule, i za tu "siću" što je sticajem okolnosti vaš klub otišao u minus (finansijski)?
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Sub 28 Maj 2011 - 20:42

2bad4u ::
Marko ::

Čitam one tvoje postove na temi Partizana, i sve teorije zavere... Sada, ovim postom, mi je sasvim jasno (zanemarujući gramatičke greške u "onim" postovima) da si "fazno pomeren" u realnosti. Ako su ti i gledanje košarke, slični kao i gramatika, onda uopšte ne sumLJam, da je Partizan pokraden od strane sudija najstrašnije!

Navedena dilema vodi poreklo jos iz srpsko-hrvatskog jezika, na nasim prostorima je ustaljena rec sumnjati, dok se recimo u Bosni i pojedinim delovima Hrvatske zadrzalo sumljati, tako da je bila dozvoljena upotreba obe reci...
U Kosarci se sve o zakulisnim radnjama zna, a zna se i koliko je plej ofova regularno zavrsilo, itd. To je samo vrh ledenog brega... Medjutim svi cute, a dokle ce to cemo videti...

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Sub 28 Maj 2011 - 21:20

Vi momci kao da ne znate u kojoj drzavi zivite. Imate li imalo predstave kakav nam je drzavni aparat, pa sve do poslednje pore iste?

I posle Partizan mesetari i podbada, a svi ostali su zrtve. Meni odmah na pamet padne pesma Djoleta Balsevica "Boza zvani Pub". Mozemo dalje da polemisemo i o fudbalu (mada konkretno nikada nisam voleo da se bavim necim sto ne razumem vise od povrsnog), ali u kosarci je ipak partizan"tata" ne samo zbog zakulisnih radnji (koje SVI rade, u sta nemam dileme i ne trebaju mi dokazi, jer je prosto ambijent takav, a o njemu dovoljno znam i mimo sporta), vec zbog dobre strukovne baze jos od Dude, pa naovamo. Ni Zvezda ni FMP nisu dali toliki broj kvalitetnih igraca, niti su se adaptirali na nesto tvrdji trend u Evropi, kada je kriterijum sudjenja u pitanju. Ja se odlicno secam kad su nas tukli i prebijali u tim sezonama u EL (2 pobede), a mi kukali kako nas kradu u (u stvari, kriterijum i ide u tom smislu da se igra cvrsce). FMP sa svojim principom prosto ne moze da odgovori na te zahteve (premladi igraci), Zvezda ne moze strukom (svesno odricanje i ignorisanje sopstvenih legendi).

Posle toga je Partizan kriv i prave se hajke, pompe, a realno na terenu ni ove dve ekipe zajedno (FMP i Zvezda) ne bi mogle ni ovako rastimovanom partizanu da se primaknu na manje od -10 kad je ozbiljno, a kamoli da ga pobede. O nekim prethodnim generacijama d ai ne pricamo...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Sub 28 Maj 2011 - 21:38

Gledam sinoc petorku, za buducnost srpeske kosarke : Dzerels Gist Bozic Kecman i Dzavai.... Zvezda je ove sezone vise doprinela srpskoj kosarci, izbacila je jednog Cvetkovica i Nedovica... Jos nesto doktore, nijedan tim ne moze da se nosi sa Partizanom koji od DRZAVE i njenih preduzeca ima 3 M evra godisnje, sto je vise od budzeta FMPa, Radnickog, Hemofarma i Zvezde zajedno... Kad je ozbiljno u Srbiji niko ni ne moze da parira Partizanu, jer se aktivira ceo aparat van terena ! Za kraj pitao bih sve one koji me oznacavaju kao teoreticara zavere 2 pitanja : S kim ste sastancili do 2 sata ujutru uoci meceva poslednjeg kola Superlige, i sa kojim ciljem ? Gde vam je nekadasnji menadzer, i sto vas je napustio.... Kad dodjemo do ovih odgovora, saznacemo da pored teorija zavere ona postoji i u praksi...

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bigZ Sub 28 Maj 2011 - 22:06

Ne mogu da verujem da neko ciji je predsednik kluba i vlasnik i direktor i trener i sps-ovac i julovac i NDista i DOSovac i koordinator raznoraznih maglovitih organizacija prducka ovde o zakulisanim radnjama jednog od najvecih kosarkasa Srbije svih vremena Pedje Danilovica, predsednika kluba koji je 4 godine za redom medju 16 najboljih u Evropi. I sve to zbog 2X po 40 razlike sa sve Bogdanovicem, Jaramazom, Lucicem i BEsovicem u sastavu. Strasno cime se ljudi bave.
bigZ
bigZ
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 26.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Sub 28 Maj 2011 - 22:26

Marko ::Gledam sinoc petorku, za buducnost srpeske kosarke : Dzerels Gist Bozic Kecman i Dzavai.... Zvezda je ove sezone vise doprinela srpskoj kosarci, izbacila je jednog Cvetkovica i Nedovica... Jos nesto doktore, nijedan tim ne moze da se nosi sa Partizanom koji od DRZAVE i njenih preduzeca ima 3 M evra godisnje, sto je vise od budzeta FMPa, Radnickog, Hemofarma i Zvezde zajedno... Kad je ozbiljno u Srbiji niko ni ne moze da parira Partizanu, jer se aktivira ceo aparat van terena ! Za kraj pitao bih sve one koji me oznacavaju kao teoreticara zavere 2 pitanja : S kim ste sastancili do 2 sata ujutru uoci meceva poslednjeg kola Superlige, i sa kojim ciljem ? Gde vam je nekadasnji menadzer, i sto vas je napustio.... Kad dodjemo do ovih odgovora, saznacemo da pored teorija zavere ona postoji i u praksi...

Jbt koliko smaras i se***...Zvezda izbacila vise talentata???Drzava daje 3M evra godisnje Partizanu???Pa jel si ti lud,odakle tebi te informacije???Da ti Covic ne pumpa mozak sa tim ciframa i budalastinama? Ti znas ko s kim sedi do 2 ujutru i ko s kim prica...ne mogu da verujem koliko covek moze da bude iskompleksiran Partizanovom dominacijom i sexomna FMP-u da bi ovo napisao,NISTA ALI NISTA od ovoga ti nije tacno.... Ne znaju ovde svi forumasi sta se desava u klubovima i kad procitaju tvoj post ipak ce im ostati u pamcenju i zivece u lazi kako Partizan dobija 3M od drzave,kako razni iz Partizana sede do 2 ujutru sa nekim.... I ono sto si meni odgovorio juce da hiljadu puta ponovljena laz prelazi u istinu(nisam dobro formullisao recenicu ali tako si ti nesto slicno napisao) e pa bas to ti sad radis....
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Sub 28 Maj 2011 - 22:34

"lopov se plaši da ga ne pokradu" ili
"ko o čemu, kurva o poštenju".

Počnite ljudi (na vaše Zvezdine, FMP-ove funkcionerske idole mislim) da se bavite sobom, nego da gledate u komšijsko dvoriste i da pljuckate po istom.
Ali verovatno je putem manjeg otpora lakše. Umesto da se zasuku rukavi i da se radi, sigurno je lakše zakulisno nešto postići. Kada to ne ide, oda smišljate "teorije zavere"...

Odakle je i koliko Zvezda dobijala novca prethodnih sezona, dok je bila "državni projekat".
Nije li DRŽAVNU fabriku privatizovao Čović, i od novca te fabrike i pre nego li je privatizovao gurnuo u košarkaški klub. Znajući da je političar "normalnim ljudima" u ovoj državi je odmah mnogo toga jasnije!
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Sub 28 Maj 2011 - 22:40

Mare, Partizan ima kosarkaski sistem, ono sto funkcionise na terenu. Ne slazem se da je Srpska kosarka ostala uskracena za igrace iz Partizana ove sezone-Lucic i Milosavljevic su, barem po mom misljenju, zasluzili da se na njih ozbiljno racuna vec sledece sezone, i igracki (i fizicki) su sposobni da odgovore odlasku Veselog i starenju Kecmana i Bozica i ucestvuju u daljem stvaranju kontinuiteta rezultata u Evropi. A dzabe Zvezdi Nedovic i Cvetkovic, kad su tim koji se grcevito bori za opstanak u NLB ili ulazak u plej of domace lige. Vrhunski igraci se ne stvaraju u uslovima odsustva rezultatskog imperativa ili gubitnickim timovima. Nemam dilemu da bi gorepomenuti bez problema stavljali po 20ak+ poena u ekipi kao sto je Radnicki (uostalom, Gagi je tamo bio glavni igrac prosle sezone).
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Sub 28 Maj 2011 - 23:18

Definitivno grobari i delije imaju toliko razlicit mentalni sklop, da se svaka rasprava koja se povede izmedju njih, mora zavrsiti svadjom.
Pricajte vi delije sta hocete mi smo ove titule zasluzili krvavim radom, dok ste se vi vise fokusirali na prljavu kampanju "da je Partizan za sve kriv" ( naravno zaboravljajuci sta ste sve vi radili), mi smo uvek bili bolji na terenu kada je to trebalo.
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Ned 29 Maj 2011 - 0:05

bravo Wolf!

Lako je bilo Zvezdi da ove godine ucini dosta za srpsku kosarku kad nista sem te dece nisu ni imali da izvedu na teren. To bi isto bilo kao kada bih ja sada imao 100 dinara u dzepu i falio se unaokolo kako, eto, ne trosim mnogo.

Partizan je ipak selektiran da bude konkurentan tim u Evropi, a tada se i izbor igraca vsi malko drugojacije.
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hyperactive Ned 29 Maj 2011 - 4:14

Bio bih zahvalan ako neko moze da ostavi link(ove) za Pao-Oly, posto nemam Arenu...
Hyperactive
Hyperactive
prva petorka
prva petorka

Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 29 Maj 2011 - 4:27

Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Ned 29 Maj 2011 - 4:36

Markos ::
Marko ::Gledam sinoc petorku, za buducnost srpeske kosarke : Dzerels Gist Bozic Kecman i Dzavai.... Zvezda je ove sezone vise doprinela srpskoj kosarci, izbacila je jednog Cvetkovica i Nedovica... Jos nesto doktore, nijedan tim ne moze da se nosi sa Partizanom koji od DRZAVE i njenih preduzeca ima 3 M evra godisnje, sto je vise od budzeta FMPa, Radnickog, Hemofarma i Zvezde zajedno... Kad je ozbiljno u Srbiji niko ni ne moze da parira Partizanu, jer se aktivira ceo aparat van terena ! Za kraj pitao bih sve one koji me oznacavaju kao teoreticara zavere 2 pitanja : S kim ste sastancili do 2 sata ujutru uoci meceva poslednjeg kola Superlige, i sa kojim ciljem ? Gde vam je nekadasnji menadzer, i sto vas je napustio.... Kad dodjemo do ovih odgovora, saznacemo da pored teorija zavere ona postoji i u praksi...

Jbt koliko smaras i se***...Zvezda izbacila vise talentata???Drzava daje 3M evra godisnje Partizanu???Pa jel si ti lud,odakle tebi te informacije???Da ti Covic ne pumpa mozak sa tim ciframa i budalastinama? Ti znas ko s kim sedi do 2 ujutru i ko s kim prica...ne mogu da verujem koliko covek moze da bude iskompleksiran Partizanovom dominacijom i sexomna FMP-u da bi ovo napisao,NISTA ALI NISTA od ovoga ti nije tacno.... Ne znaju ovde svi forumasi sta se desava u klubovima i kad procitaju tvoj post ipak ce im ostati u pamcenju i zivece u lazi kako Partizan dobija 3M od drzave,kako razni iz Partizana sede do 2 ujutru sa nekim.... I ono sto si meni odgovorio juce da hiljadu puta ponovljena laz prelazi u istinu(nisam dobro formullisao recenicu ali tako si ti nesto slicno napisao) e pa bas to ti sad radis....

Ja snimak sastanka nemam, ali iz kosarkaske carsije, znam sta je bio cilj sastanka... o prehodnom menadzeru ne odgovaras... Samo od Telekoma imate 1.5 miliona godisnje plus bonusi... A gde su tu dotacije drazave, te za ml. selekcije te sa plasman ovamo, onamo... plus jos neke drzavne firme sa manjim iznosima...
Za ostale, grubo sam vam sabrao budzete ostala 4 kluba koji imaju manji budzet od Partizana , sto implicira da je drzavni interes da mi svi udarimo katanac a da postoji samo jedan tim...

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 6 od 40 Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics