Evroliga 2011/2012
+52
Fiti
nikola tesla
Hyperactive
sexdrogabodiroga
Geograf
XXL
Presretac
rajan
Zolja
markoo
maxisb
familija
bigZ
Gale
Kure
Novica-Ubica
Anti-RTS
slobokv83
Mihael
Sarlo
dane
blagoje
srb
air slavkan
Junglezburn
Tazz
ZuLuofVozdovac
wolfvaga
Djole
Talicni Tom
Sensui
2bad4u
Markos
expert
mlekadzija
Everton
NenadBG
Macijauskas
drexler
Sergej
Nolle
Koleman
superhik
zex88
fizicar
Dule Kecman
Psycho
Zemljoradnik
Gencha
lazarminator
Ray Allen
Bodi Bond
56 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 10 od 37
Strana 10 od 37 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37
Re: Evroliga 2011/2012
e meni bas ide!
Trenutno sam 971. sa Top timom
Trenutno sam 971. sa Top timom
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Bodi Bond ::Ne znam da li je neko to pomenuo, ali Bjelica je odigrao dobrih 20 minuta.
5p, 4s, 4a, 1/1 za 3, 2/2 bacanja 3 u.l, 1 iz.l i 5 faulova za 19:30
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Sijena je fino selektirana ekipa, još uvek nedovoljno uigrana, tu pre svega mislim na Andersena (od njega očekujem mnogo više)...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Gledao ih prvo kolo protv Uniksa, ako komentator nije rekao jedno 1000 puta da su sa Andersenom dobili opciju na low postu, popizdeo sam na kraju i nisam gledao... Šteta što nije ostao Raković
Nolle- mvp
Ima muda ko lubenice.....!!!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Jel gledao neko nesto? Nisam bio u mogucnosti pa ako bi neko mogao ukratko... Hvala
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Izvinite na malom kašnjenju maila sa pripremom utakmica. Nadam se da se neće ponoviti.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
ja sam gledao Caja - Oly.
Duda je gotovo 3 četvrtine vodio, ali nekako je visio u vazduhu dojam da to nije njegova prednost, već samo neubjedljivost Španaca. Krajem 3č. prelaze u vođstvo, i pred kraj utakmice su digli na 6 razlike (meni trebalo 7 zbog kladionice ). Ipak, par sitnih grešaka i Oly se vraća u egal. Na 3 razlike za Caju, 10 sec prije kraja Spanulis pogađa trojku za produžetak. Ipak, 10 sec se ispostavilo kao dovoljno za Tau, Priđioni ide coast to coast i pogađa sa desnih 45 stepeni 2 sec. do kraja.
Oly je prilično klimavo selektirana ekipa, baš po Dudinom stilu (uzevši u obzir EP u Litvaniji ). Puna je nekih polovnjaka, defanzivaca, specijalaca... Kajl Hajns je preniska četvorka, jak i skočan, snalažljiv, ali jebote niži je od Miloja. Gecevičius je čist šuter, kao naš Rašić. Pero i Lazaros su krupni centri prefinjene tehnike, ali uočljivo tromi i nepokretni. Kejlin Lukas može da ponese titulu najgoreg američkog pleja pristiglog ovog ljeta u Evropu (da, čak i kad je u konkurenciji Acie Battery Low). Sve u svemu, ove godine je Top 16 za Dudu premija.
Kešelj imao solidnu epizodu, 10 poena, možda čak i bez promašaja (sve spolja, naravno) ali je u odbrani bio tradicionalno loš.
Kaha gura svoju igru, turbo brzi plejevi (Priđioni i Ribas) i pokretni visoki igrači (Milko, Mirza i Serafin). Emeterio standardno dobar. Kod njih je sve manje-više jasno, ali ove godine neće daleko, dobar horoskop im može dati maksimalno 1/4 finale. Jednostavno, fali im nekoliko igrača... Oleson i Redži Vilijams nisu pouzdani na pozciji 2 za neke velike stvari, a i jedina petica u timu im je totalni promašaj (Džoi Dorsi).
Nemanja je odigrao neke "đubretarske minute", nedovoljno za bilo kakvu ocjenu
Duda je gotovo 3 četvrtine vodio, ali nekako je visio u vazduhu dojam da to nije njegova prednost, već samo neubjedljivost Španaca. Krajem 3č. prelaze u vođstvo, i pred kraj utakmice su digli na 6 razlike (meni trebalo 7 zbog kladionice ). Ipak, par sitnih grešaka i Oly se vraća u egal. Na 3 razlike za Caju, 10 sec prije kraja Spanulis pogađa trojku za produžetak. Ipak, 10 sec se ispostavilo kao dovoljno za Tau, Priđioni ide coast to coast i pogađa sa desnih 45 stepeni 2 sec. do kraja.
Oly je prilično klimavo selektirana ekipa, baš po Dudinom stilu (uzevši u obzir EP u Litvaniji ). Puna je nekih polovnjaka, defanzivaca, specijalaca... Kajl Hajns je preniska četvorka, jak i skočan, snalažljiv, ali jebote niži je od Miloja. Gecevičius je čist šuter, kao naš Rašić. Pero i Lazaros su krupni centri prefinjene tehnike, ali uočljivo tromi i nepokretni. Kejlin Lukas može da ponese titulu najgoreg američkog pleja pristiglog ovog ljeta u Evropu (da, čak i kad je u konkurenciji Acie Battery Low). Sve u svemu, ove godine je Top 16 za Dudu premija.
Kešelj imao solidnu epizodu, 10 poena, možda čak i bez promašaja (sve spolja, naravno) ali je u odbrani bio tradicionalno loš.
Kaha gura svoju igru, turbo brzi plejevi (Priđioni i Ribas) i pokretni visoki igrači (Milko, Mirza i Serafin). Emeterio standardno dobar. Kod njih je sve manje-više jasno, ali ove godine neće daleko, dobar horoskop im može dati maksimalno 1/4 finale. Jednostavno, fali im nekoliko igrača... Oleson i Redži Vilijams nisu pouzdani na pozciji 2 za neke velike stvari, a i jedina petica u timu im je totalni promašaj (Džoi Dorsi).
Nemanja je odigrao neke "đubretarske minute", nedovoljno za bilo kakvu ocjenu
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Bodi Bond- mvp
kaže hrvatski komentator sinoć: treba napasti Krstića on je slab u odbrani, baciti loptu Kasunu jer je Krstić dosta spor u nogama...
pa onda: uz dužno poštovanje, ali u ovoj petorci treba napasti Teodosića i Krstića, oni su u ovoj petorci najslabije karike u odbrani...
pa onda: uz dužno poštovanje, ali u ovoj petorci treba napasti Teodosića i Krstića, oni su u ovoj petorci najslabije karike u odbrani...
slobokv83- mvp
slobokv83 ::kaže hrvatski komentator sinoć: treba napasti Krstića on je slab u odbrani, baciti loptu Kasunu jer je Krstić dosta spor u nogama...
ahahahahhaha nemaju komplekse....ali uopste
Markos- prva petorka
Obrati pažnju na E.J. Rowlanda!drexler ::Kejlin Lukas može da ponese titulu najgoreg američkog pleja pristiglog ovog ljeta u Evropu (da, čak i kad je u konkurenciji Acie Battery Low).
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Covek je upravu ali ima tu jedan problem. Krstic i Teo su slabi u odbrani ako ih napada igrac koji zna kosarku. Ovima iz Zagreba su dovoljni Cvele i Petard.
Koleman- mvp
Ubi Barsa Uniks. Poklon na kladionici je bio h 7.5 Sto je rasan kladionicar tipa ja i iskoristio.
No, nema sta da se prica o utakmici. Uniks kao da je pao s Marsa, dodavali su loptu igracima Barse. Stvarno jako slaba ekipa a i ne moze biti bolja sa Dzavaiem na 5.
No, nema sta da se prica o utakmici. Uniks kao da je pao s Marsa, dodavali su loptu igracima Barse. Stvarno jako slaba ekipa a i ne moze biti bolja sa Dzavaiem na 5.
Koleman- mvp
Ja ne znam kojom reci bi se mogli opisati promasaji Nansija i kolicina gluposti koje pravi Coko Moko Ukic.
Macijauskas- mvp
Zamalo da se Nansi vrati, steta sto nisu. Prva pobeda Fenera ove sezone i u sva tri meca su odigrali ocajna druga poluvremena, srecom po njih ovaj put su se izvukli. Batum je imao index 29 uz 9 izgubljenih lopti.
Nansi je pokazao srce i vratio se nakon minus 21 poena na poluvremenu uspeh je jos veci ako se zna da su dosli u Istanbul sa samo 10 igraca od kojih dvojica nisu ni ulazila u igru. Jedan od njih je Akingbala koji je verovatno povredjen jer je on cini mi se bio startni centar. Bas tu su imali najvise problema u odbrani Kaja Peker i Savas su im pravili ogromne probleme.
Inace par plejmejkera Fenera je po meni ocajan, Roko i Jerrels su igraci koje ne bih voleo da vidim u svojoj ekipi.
Pogodio sam Nansi sa h na kladionici
Nansi je pokazao srce i vratio se nakon minus 21 poena na poluvremenu uspeh je jos veci ako se zna da su dosli u Istanbul sa samo 10 igraca od kojih dvojica nisu ni ulazila u igru. Jedan od njih je Akingbala koji je verovatno povredjen jer je on cini mi se bio startni centar. Bas tu su imali najvise problema u odbrani Kaja Peker i Savas su im pravili ogromne probleme.
Inace par plejmejkera Fenera je po meni ocajan, Roko i Jerrels su igraci koje ne bih voleo da vidim u svojoj ekipi.
Macijauskas- mvp
Gledao sam samo dio prve, drugu i treću četvrtinu. Slažem se s tobom što se tiče plejeva. U trećeoj četvrtini čim je bilo pritiska na prijenos lopte ogromnih su problema imali obojca. Preldžić zato to rješava više nego dobro. Ono što je meni posebno bilo interesantno u ovoj utakmici je druga četvrtina. Fener je izgledao sjajno i napravio je dvadesetak razlike. Igrali su najvećio dio četvrtine s 4 vanjska igrača (uglavnom Jerrels, Sefolosha, Bogdanovic, Preldžić) i centrom (uglavnom Savas). U obrani je Preldžić (206 cm) držao protivničku četvorku, a u napadu je bio čovjek koji je lagano ostvarivao prednost u odnosu na čuvara i otvarao prvi pas. Sjajna njegova partija (12 asista). U trećoj četvrtini teško shvatljiv raspad Fenera.Macijauskas ::Zamalo da se Nansi vrati, steta sto nisu. Prva pobeda Fenera ove sezone i u sva tri meca su odigrali ocajna druga poluvremena, srecom po njih ovaj put su se izvukli. Batum je imao index 29 uz 9 izgubljenih lopti.
maxisb- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2011
E bas sam to hteo da napomenem, ali sam zaboravio. Mnogo je bolje igra izgledala sa Preldzicem na kecu, tj. prenosu lopte.. Nije ni on nesto igrao prva dva meca, ali danas fantastican.
Macijauskas- mvp
Krece repriza Efes-Armani na SK. Nije lose to pogledati.
Koleman- mvp
Deng izgleda prelazi u Bilbao
Everton- prva petorka
Godina : 36
Žalgiris je samo na tren spustio gard... Logan dva direkta nabada u nos. I onda Raković potpisuje kapitulaciju svojom reakcijom.
Pao ima Zeku . Samo mi nije jasno kako je stigao sa utakmice Radnički-Voša do Atine.
Pao ima Zeku . Samo mi nije jasno kako je stigao sa utakmice Radnički-Voša do Atine.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
- Pekmen igra kao zmaj, treba dostići taj nivo, što nije nimalo lako. Raduje me i što je Raško sjajno odigrao. Možda neki misle da smo nas dvojica mnogo lošiji od Pekovića, ali smatram da to nije tako. Sigurno je da možemo kvalitetno da zamenimo Nikolu - poručuje Raduljica.
e ludi Radule
slobokv83- mvp
U ovoj Evroligi rade maloumni ljudi. Stavili su tri derbija u četvrtak u isto vreme, a u sredu ništa...
Inače, Terens Kinsi se povredio u ligaškom meču za vikend i trebao bi da odsustvuje 3 nedelje.
Pred meč sa Galatom razboleo se Ben Vudsajd, tako da je Olimpija desetkovana.
Inače, Terens Kinsi se povredio u ligaškom meču za vikend i trebao bi da odsustvuje 3 nedelje.
Pred meč sa Galatom razboleo se Ben Vudsajd, tako da je Olimpija desetkovana.
Bodi Bond- mvp
Strana 10 od 37 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37
Similar topics
» Evroliga 2010/2011 - 2. deo
» Evroliga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Evroliga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo