Evroliga 2011/2012
+52
Fiti
nikola tesla
Hyperactive
sexdrogabodiroga
Geograf
XXL
Presretac
rajan
Zolja
markoo
maxisb
familija
bigZ
Gale
Kure
Novica-Ubica
Anti-RTS
slobokv83
Mihael
Sarlo
dane
blagoje
srb
air slavkan
Junglezburn
Tazz
ZuLuofVozdovac
wolfvaga
Djole
Talicni Tom
Sensui
2bad4u
Markos
expert
mlekadzija
Everton
NenadBG
Macijauskas
drexler
Sergej
Nolle
Koleman
superhik
zex88
fizicar
Dule Kecman
Psycho
Zemljoradnik
Gencha
lazarminator
Ray Allen
Bodi Bond
56 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 3 od 37
Strana 3 od 37 • 1, 2, 3, 4 ... 20 ... 37
Re: Evroliga 2011/2012
Ko treba da pobedi u Viljnusu da bi nam dosao protivnik iz druge grupe ?
Galatasaraj ili Cibona jel tako ?
Galatasaraj ili Cibona jel tako ?
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Cibona ako dobije ide kod nas, jer je u drugoj grupi koja se popunjava Olimpija, pa ono ograničenje ne važi. Ako Galata dobije onda će kod nas pobednik iz Belgije valjda. Isto tako, Himki će kod nas ako dobije u Belgiji, jer je u D grupi UNIKS.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Cibona se dobro drži, u većem delu 2/4 su bili bolji or Ritasa. Poluvreme 41:41.
Bodi Bond- mvp
Sta uradi Nimburk Sjajno , Himki ispao otvara se mnogo toga sad
Sergej- mvp
Meni se ovo iskreno ne svidja nimalo.. Navijam za Dzileta, a opet ne bih voleo jos i Ritas da nam uleti.. Drugi deo zreba ispade sad skroz sugav, navijao sam da dobije Himki, mislim da bi njih usili samo tako..
Dule Kecman- mvp
Ja navijam za Galatu, ona druga grupa je mnogo laksa cini mi se... svaka cast za Dzileta, gotivim ga, ali ipak Partizan na 1. mestu...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Galatasaraj se plasirao u EL. Navijao sam za Ritas, Dzikic je napravio ekipu slicnu Partizanovom sistemu - postoji jedan plejmejker koji ima sve slobode u napadu (Rajs), Roberts i Samardziski/Valanciunas dobro grade kos i dosta se spusta lopta na centre...
Na drugu stranu Galatasaraj mi se cini kao dosta losa ekipa. Od centara imaju samo Andrica i Songajlu koji tu i tamo izmisle po neki kos, ali generalno nisu nista posebno, a iz spoljne linije sve se svodi na to sta ce da urade Lakovic ili Lukas u 1 na 1, ili na neke suteve Samperta iz drugog plana.
Ritas je pri kraju imao -6 i loptu, ali Jeretin je napravio dve gluposti - jednom korake, drugi put je sutnuo trojku preko ruke i promasio ceo obruc. Tanak je ovaj roster Lietvosa za EL, ali ipak mislim da je Dzikic ovo morao da dobije na domacem terenu...
Na drugu stranu Galatasaraj mi se cini kao dosta losa ekipa. Od centara imaju samo Andrica i Songajlu koji tu i tamo izmisle po neki kos, ali generalno nisu nista posebno, a iz spoljne linije sve se svodi na to sta ce da urade Lakovic ili Lukas u 1 na 1, ili na neke suteve Samperta iz drugog plana.
Ritas je pri kraju imao -6 i loptu, ali Jeretin je napravio dve gluposti - jednom korake, drugi put je sutnuo trojku preko ruke i promasio ceo obruc. Tanak je ovaj roster Lietvosa za EL, ali ipak mislim da je Dzikic ovo morao da dobije na domacem terenu...
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Sarloa poprilicno ubedljivo dobila Nimburk... znaci Sarloa ulazi sa Partizanom u grupu?
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Tako bi trebalo da bude, jer je Efes i Galata ne mogu zajedno.. U svakom slucaju najlaksa varijanta koja je mogla da nam uleti, vreme ce pokazati da li i najbolja.Djole ::Sarloa poprilicno ubedljivo dobila Nimburk... znaci Sarloa ulazi sa Partizanom u grupu?
Dule Kecman- mvp
Mesarska je to ekipa, biće teško.
Bodi Bond- mvp
Sto se tice Partizana bolje mesarska nego suterska.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ne mogu biti veci mesari od nas nikako
Odlicno je ovo.
Odlicno je ovo.
Sergej- mvp
Hvala Bogu, pa mi nismo mesarska ekipa...
Ovo je najbolja moguća priča za nas. Vala, kad vidim kakva će biti grupa, barem jedna stvar koja malo otvara mogućnosti...
Ovo je najbolja moguća priča za nas. Vala, kad vidim kakva će biti grupa, barem jedna stvar koja malo otvara mogućnosti...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Misljenja sam da Armani nece nista specificno uraditi ove godine u Euroleague iako imaju puno dobrih igraca...
Markos- prva petorka
Ово је објективно гледано велики кикс Џикића, да се не пласира у Евролигу на домаћем терену. Притом, није му то чак ни први кис, имао је он раније са Олимпијом исто лоше резултате....
Што се Партизана тиче мислим да би ипак боље било да је упао Ритас, јер би откинуо бодове многим јаким екипама (наравно ако би играо на прошлогодишњем нивоу). А против Партизана ће свакако и једни и други имати по 1-1. Ја кад ми поменете Французе и Евролигу прво ми пада на памет она победа Ортеза у Пиониру.
Што се Партизана тиче мислим да би ипак боље било да је упао Ритас, јер би откинуо бодове многим јаким екипама (наравно ако би играо на прошлогодишњем нивоу). А против Партизана ће свакако и једни и други имати по 1-1. Ја кад ми поменете Французе и Евролигу прво ми пада на памет она победа Ортеза у Пиониру.
Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Ned 2 Okt 2011 - 11:02, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Zulu ovo su Belgijanci
Markos- prva petorka
Јебига, није први пут да ми се дешава
Стално мислим на Шоле
П.С. горе у тексту сам мењао словну грешку, а не пост после Маркосовог коментара.
Стално мислим на Шоле
П.С. горе у тексту сам мењао словну грешку, а не пост после Маркосовог коментара.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
ZuLuofVozdovac ::
hahahahah
Molim te Zulu, cim sam video da si editovao, sve mi je bilo jasno. Nič ti ne verujem
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Nova špica. Ima jedno kucanje Gista, i jedan napad kada nam Guler daje iza leđa u onoj kontri na kraju meča. Ima i Kostino kucanje na početku.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Do kada je rok za registraciju igraca za grupnu fazu?
Koleman- mvp
ne postoji rok za registraciju po fazama, potrebno je najkasnije 24h pre svake utakmice registrovati novog igraca, jedino ako je tokom sezone igrao El u drugom klubu onda ga je moguce registrovati tek u sledecoj fazi EL
Everton- prva petorka
hvala. Pitam zbog Rakoca i 4.Everton ::ne postoji rok za registraciju po fazama, potrebno je najkasnije 24h pre svake utakmice registrovati novog igraca, jedino ako je tokom sezone igrao El u drugom klubu onda ga je moguce registrovati tek u sledecoj fazi EL
Koleman- mvp
OMGEvroliga menja sistem takmičenja sledeće sezone?
Elitno klupsko takmičenje Evrope trebalo bi da doživi značajne promene od sezone 2012/13. Najveće promene biće u Top 16 fazi, dok bi se i dalje takmičila 24 kluba smeštenih u četiri grupe, ali bi se utakmice igrale petkom. Evroligaška sezona koja startuje sledeće nedelje, biće poslednja u ovakvom sistemu. Naime, kako prenose italijanski mediji, u takmičenju će i dalje učestvovati 24 kluba podeljena u četiri grupe po šest tiovam, ali velike promene slede u Top 16 fazi.
Plan je da se umesto dosadašnje četiri grupe od po četiri kluba u Top 16 fazi formiraju dve grupe od po osam ekipa. To bi povećalo broj kvalitetnijih utakmica, a navodno za to povećanje sa 6 na 14 utakmica u drugoj fazi ima mesta u kalendaru jer Evroliga ima veliku pauzu tokom januara te pred Fajnal-forom koji je uvijek početkom maja.
Ova promena bi značila da bi za plasman u četvrtfinale ekipe trebale odigrati čak 24 utakmice, naspram dosadašnjih 16, ali bi oni koji ne uđu u Top 16 ostali na 10 utakmica kao i do sada.
Evrolige planira da promeni i termine igranja mečeva, pa bi utakmice mogle da se, umesto kao do sada serdom, igraju petkom kako bi se izbeglo preklapanje sa fudbalskom Ligom šampiona. Ovakve promene bi sigurno uticale na termine domaćih prvenstava, jer bi klubovi koji igraju Evroligu petkom igrali Evro utakmice, a domaće takmičanje ponedjeljkom, ili eventualno nedjeljom pa bi za takve slučajeve imalo i manje od 48 sati odmora.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Više evroligaških utakmica i ne zvuči tako loše, ali ovo pomeranje na petak ne zvuči sjajno, mada jeste pametno da se ne poklapa sa fudbalom... I... Tako...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Strana 3 od 37 • 1, 2, 3, 4 ... 20 ... 37
Similar topics
» Evroliga 2010/2011 - 2. deo
» Evroliga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Evroliga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
:: Arhiva :: Lige i kupovi