NBA liga 2011/2012 - 1. deo
+36
nikola tesla
Kure
markoo
skepticar
Gencha
2bad4u
Psycho
superhik
slobokv83
expert
Talicni Tom
serbianhoops
blagoje
Anti-RTS
Junglezburn
Everton
ZuLuofVozdovac
Macijauskas
fizicar
Markos
Dule Kecman
srb
Gale
Ray Allen
lazarminator
Djole
Koleman
Nolle
dane
drexler
Imperator
Zemljoradnik
wolfvaga
Bodi Bond
Mark Madsen
Mihael
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 22 od 40
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: NBA liga 2011/2012 - 1. deo
I ja sam pogledao 3 utakmice juce, tj. jednu danas u snimku na Passu
Jedino sam preskocio Oklahoma-Orlando, uopste me nisu privlacili. Previse plavog za moj ukus... Ja cekam da neko, nesto napise pa da repliciram.
Jedino sam preskocio Oklahoma-Orlando, uopste me nisu privlacili. Previse plavog za moj ukus... Ja cekam da neko, nesto napise pa da repliciram.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Deng je odigrao sjajnu utakmicu sinoc, ali sve koseve iz igre sinoc je postigao ispod samog kosa. Nista iz suta sa poludistance i distance nije mogao da pogodi, a bilo je i zestokih promasaja.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Lejkersi su bas izmenili ekipu, meni se svidja kako igraju Marfi, Mekroberts i Blejk...
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Nisu mnogo izmenili tim. Otisla su im samo 2 (ali vazna igraca). Svih 5 startera od prosle sezone su i dalje tu.
Ray Allen- prva petorka
Bajnam ce doneti mnogo kada se vrati. Prvo i osnovno cvrstinu na skoku i zatvorice u odbrani reket. Jos da doda nekih 12-16 poena(a bice i vise) to je vise nego dovoljno. Taman ce i Gasol preci na 4, juce je bio primoran da igra 5 i to se nije sjajno zavrsilo. Bajnam, kada je zdrav, je jedan od najboljih centara lige. Lejkersi ce ici u 3 na Zapadu, moja procena.
Koleman- mvp
Што се квалитета дискусије тиче, фантази одвлачи много пажње, то је тачно. Пре извесног времена сам причао да кад играте фантази мање уживате у кошарци јер вам више битно шта ће ваш играч да уради.
Пар запажања:
-кажу да је Денг највише током локаута вежбао шут за три и да не може на тренингу да промаши. Одакле ми је то познато. Како год, као што рече Реј, јуче је мало шта дао са дистанце. Он је Тибодоов љубимац, има највећу минутажу у тиму јер је одличан дефанзивац који увек чува најбоље противничке играче и ту се пуно троши. Мислим да нема тренера у лиги који овог играча не би хтео у ростеру.
- на мечу Голден Стејт-Клиперси током треће четвртине играчи домаће екипе су у 7,8 противничких напада за редом фаулирали ДеАндре Џордана, у већини случајева на половини терена у првих 5 секунди напада ( заборављена метода hack-a-Shaq). Чисто да вас не изненади када видите број слободних бацања, да не помислите да је Џордан постао неки офанзивни фактор. То је донекле дало разултата па су Вориорси на кратко изједначили, али су момци из Л.А. рутиснки направили разлику од 20 поена у последњих 6 минута. Био сам један од оних коме се није свиђао трејд са ЊуОрлеансом, али како сам забога могао знати да ће уз помоћ новог waiver система ангажовати ни мање ни више него доктора Чонсија Билапса, МВП финала из 2004. Трио Пол-Чонси-Грифин игра са невероватном лакоћом и ја их већ видим негде у финалу конференције (против Оклахоме? ). Да, горе поменути Џордан је имао мислим 8 блокада, рекорд каријере.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Клиперси су још у финишу прошле сезоне ушли у добру форму, добили су 15 од последњих 25 утакмица. Моје мишљење је да би са прошлогодишњим тимом коме су се већ били приљкучили Билапс (још пре трејда) и Реџи Еванс свакако ушли у плејоф, а били би можда и носиоци у првој рунди (и имали минесотиног пика). А још кад смо причали о трејду ја сам река о јену просту ствар - Клиперси колико год добри или лоши били нећемо моћи да знамо да ли су толико добри или лоши због самог трејда, или би и без њега били толико добри или лоши (јер просто не знамо какве би резултате направио стари тим). А исто сам написао и за Гордона и његове игре.
Чини ми се да се у неким прогнозама превише занемарују искусни тимови - Сан Антонио, Лејкерси а то су екипе које уз предност домаћег терена избацују ову дечурлију у 5 утакмица... А опет је и то мање-више небитно јер тим са истока узима титулу (осим ако се тамо на истоку не деси да се тотално међусобно искасапе а на западу се неки тим прошета до финала).
Голден Стејт се појачао, али тренер им је тотални аматер (држи мотивационе говоре н сваком тајмауту... па нацртај нешто рођаче)...
Чини ми се да се у неким прогнозама превише занемарују искусни тимови - Сан Антонио, Лејкерси а то су екипе које уз предност домаћег терена избацују ову дечурлију у 5 утакмица... А опет је и то мање-више небитно јер тим са истока узима титулу (осим ако се тамо на истоку не деси да се тотално међусобно искасапе а на западу се неки тим прошета до финала).
Голден Стејт се појачао, али тренер им је тотални аматер (држи мотивационе говоре н сваком тајмауту... па нацртај нешто рођаче)...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
U sezoni 2009/10 Bajnam je bio ostro kritikovan upravo zbog cinjenice da je imao mali broj skokova po mecu. Vezao je tada preko 20 meceva u kojima nije imao dvocifren broj skokova.Koleman ::Bajnam ce doneti mnogo kada se vrati. Prvo i osnovno cvrstinu na skoku i zatvorice u odbrani reket. Jos da doda nekih 12-16 poena(a bice i vise) to je vise nego dovoljno. Taman ce i Gasol preci na 4, juce je bio primoran da igra 5 i to se nije sjajno zavrsilo. Bajnam, kada je zdrav, je jedan od najboljih centara lige. Lejkersi ce ici u 3 na Zapadu, moja procena.
Ray Allen- prva petorka
Za mene uloga u skoku nije samo uhvacena lopta. Gradjenje je mnogo veliki faktor. Juce su se bekovi Klipersa nakupili skokova mali milion zahvaljujuci Grifinu i Curry-u i malo manje Jordanu koji juri za loptom kao majmun. Tako je Butler zavrsio sa 10 skokova(svi defanzivni), Bilaps 5(isto svi defanzivni) a radi poredjenja od Grifinovih 7 skokova, 2 su bila defanzivna. Mada je on tu dosta kriv jer mu je nesto mnogo ispadala lopta pri skoku.
Te skokove su mnogo podigli u drugom poluvremenu. Po mom misljenju da su ranije zatvorili skok i da su pogadjali bolje bacanja to bi bilo razbijanje jos u prvom poluvremenu.
edit:
Te skokove su mnogo podigli u drugom poluvremenu. Po mom misljenju da su ranije zatvorili skok i da su pogadjali bolje bacanja to bi bilo razbijanje jos u prvom poluvremenu.
edit:
Koleman- mvp
Neverovatno mi je da iskusna ekipa kao Lejkersi izgube ovako mec, pogotovo Brajant realno je on zajebao sve.
Macijauskas- mvp
Nisu Lejkersi izgubili, vec Bulsi dobili mec. I to jakom odbranom, pre svega vec pomenutog Denga... Obe ekipe su izuzetno ozbiljne, svidja mi se kako igledaju na terenu...Macijauskas ::Neverovatno mi je da iskusna ekipa kao Lejkersi izgube ovako mec, pogotovo Brajant realno je on zajebao sve.
wolfvaga- prva petorka
Po mom misljenju je Brajant izgubio mec.
Koleman- mvp
Trebao je da saceka da ga fauliraju na 19 sekundi do kraja.
nikola tesla- mahač peškirom
- Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31
Lejkerse su promasena bacanja u zavrsnici kostali pobede.
Ray Allen- prva petorka
Je li gledao neko Minesotu, one Rikijeve asistencije deluju nestvarno..
expert- prva petorka
Godina : 40
Molio bih za Boston - Miami link.
Kada počinje to večeras ?
Nolle- mvp
Ja sam gledao prvo poluvreme, posle sam legao da spavam. Imao je fantazija asistencije, vidi se da mu NBA liga lezi mnogo vise nego Evropa. Milicic je brzo zaradio 2 licne i nije odigrao nista posebno, vidim da je drugo poluvreme bio mnogo bolji. Jbg, Lov i Bizli su bili nesto losiji nego inace i eto poraza. Mislim da je Adelman na kraju trebao da vrati Milicica, on je prakticno jedini pravi defanzivac u ekipi, jbs ekipu koja kada se lomi primi kos od Perkinsa.
Mihael- mvp
Godina : 37
Nolle ::Molio bih za Boston - Miami link.
Evo ga Nolle, ocde uvek imas NBA meceve. Mec pocinje u 2h po nasem vremenu, znaci 2h, ne 14h.
http://atdhe.tv/basketball.html
Mihael- mvp
ja sam upravo sad odgledao reprizu.
Minesota je krcata igračima, na rosteru ima nekih 15-ak imena, i neka od njih su jako zanimljiva. Teško je sad reći da je tu nešto spektakularno bolje u odnosu na prošlu sezonu, ipak je prošla samo jedna utakmica, ali za vrednog trenera i vizionara ovo je stvarno zahvalan roster i potpuno razumijem zašto je Adelman došao u Minesotu.
Prvo bi se trebala napraviti neka direkcija, kako bi ekipa trebala igrati, šta su osnove, i onda napraviti par trejdova da se to isprofiliše. Adelman ima dosta mladih i potentnih igrača na istim pozicijama, u suštini do su jako dobri trejd čipovi i već sad (do februara) ja bih volio da vidim neke promjene.
Npr. meni je potpuno nepotrebno imati u istoj ekipi i Derika Vilijamsa i Majkla Bizlija. Obojica su veliki talenti, a uz neprikosnovenog Kevina Lava na 4, teško je da obojica mogu imati značajnu minutažu. Jedan od njih može biti dobar mamac u trejdu za nešto što u ovom momentu Minesoti fali. E sad, šta im fali?
Neko je prije par sedmica dobro primjetio (Mihael čini mi se) da Adelman voli da igra sa 2 point guarda u petorci. To se sinoć već vidjelo. Ridnauer, Barea i Rubio su često popunjavali te dvije pozicije, uglavnom je Barea uvijek u tim varijantama (što je uvježbao još prošle sezone uz Kida i Terija, vjerujem da je zbog toga Adelman insistirao na njemu). Međutim, kad igraju sa jednim plejom, na 2 je Ves Džonson, a ja ne vjerujem pretjerano njegovom šutu. Stoga bih volio u Minesoti nekog iskusnog pouzdanog šutera, da koristi skupljanja i pogađa makar samo otvorene šuteve. U tu grupu igrača, pouzdanih a ne pretjerano skupih spadaju npr. Rip Hamilton, Entoni Morou... takav tip igrača.
Evo ja npr. vjerujem da bi Minesota imala velike šanse dovesti Reja Alena. Deni Ejndž je poludio, raskandava onaj dom penzionera po svaku cijenu i napali se na bilo kakvo parče mladog mesa koje mu ponude. U nekim pogodnim paketima koji bi se gradili oko Bizlija, Vilijamsa ili Džonsona, siguran sam da bi Ejndž odmah pustio Alena.
No da ne davim dalje, ovo su samo neka moja nagađanja u pravcu mogućih daljih koraka u pravljenju jake ekipe...
Što se tiče Rubija, po meni sasvim očekivano. Ja sam uvijek na njega gledao realno, niti sam dizao euforiju dok je cijeli svijet svršavao na njega, niti sam ga pljuvao kad je počeo gađati cigle i kad ga je Žoc ubio u 1/4 finalu EL. Riki ima odličan pregled terena, jako dobru igru u tranziciji i solidnu odbranu, tako da tu svakako ima materijala za dobrog NBA igrača. Njegova sreća je što je došao Adelman, čovjek koji poznaje košarku i koji će Rubiju dati zadatke odgovarajuće njegovim mogućnostima. Da je ostao Rembis, siguran sam da bi se Rubio vratio u Španiju već narednog ljeta. On će se sad dobro snalaziti u ovoj ekipi Minesota, ima atletski jake saigrače, od njega će se očekivati 7-8 asistencija po meču i par pogođenih zicera, uz brzu ritam igru, pogotovo u tandemu sa Bareom. Al Star karijera i te gluposti koje Ameri pominju nisu za komentar, siguran sam da niko od NBA fanova na ovom forumu ne razmišlja u tom pravcu.
Darkan sasvim korektan, i dalje odaje utisak blage nezainteresovanosti, pasivan je u napadu, ne nudi se dovoljno... Ipak, 12p. za 19 minuta je odličan učinak. Nisam neki njegov ljubitelj, ali opet mislim da zaslužuje više minuta neko Toliver.
Ova gore varijanta sa trejdom Bizlija ili Vilijamsa bi njemu išla najviše na ruku, jer bi gotovo skroz otpala varijanta sa Lavom na 5, i siguran sam da bi tad Darkan imao 25 minuta po meču.
Inače, sinoć je imao jedan grub faul na Perkinsu, zaljepio ga je za zemlju i pritom ispustio "Zagor Te Nej" krik. To je najveći znak života koji je Miličić dao otkad ga ja gledam. Možda je to najava nekih novih momenata.
Pozitivan utisak je atmosfera u Areni, komentatori kažu da nije bila rasprodata 5-6 godina.
P.S.
Na početku meče igrači zagrljeni se pozdravljaju, i puca onaj vatreni top, a Pekman poskoči uplašenu uz "id u pičku materinu".
Ja koma
Minesota je krcata igračima, na rosteru ima nekih 15-ak imena, i neka od njih su jako zanimljiva. Teško je sad reći da je tu nešto spektakularno bolje u odnosu na prošlu sezonu, ipak je prošla samo jedna utakmica, ali za vrednog trenera i vizionara ovo je stvarno zahvalan roster i potpuno razumijem zašto je Adelman došao u Minesotu.
Prvo bi se trebala napraviti neka direkcija, kako bi ekipa trebala igrati, šta su osnove, i onda napraviti par trejdova da se to isprofiliše. Adelman ima dosta mladih i potentnih igrača na istim pozicijama, u suštini do su jako dobri trejd čipovi i već sad (do februara) ja bih volio da vidim neke promjene.
Npr. meni je potpuno nepotrebno imati u istoj ekipi i Derika Vilijamsa i Majkla Bizlija. Obojica su veliki talenti, a uz neprikosnovenog Kevina Lava na 4, teško je da obojica mogu imati značajnu minutažu. Jedan od njih može biti dobar mamac u trejdu za nešto što u ovom momentu Minesoti fali. E sad, šta im fali?
Neko je prije par sedmica dobro primjetio (Mihael čini mi se) da Adelman voli da igra sa 2 point guarda u petorci. To se sinoć već vidjelo. Ridnauer, Barea i Rubio su često popunjavali te dvije pozicije, uglavnom je Barea uvijek u tim varijantama (što je uvježbao još prošle sezone uz Kida i Terija, vjerujem da je zbog toga Adelman insistirao na njemu). Međutim, kad igraju sa jednim plejom, na 2 je Ves Džonson, a ja ne vjerujem pretjerano njegovom šutu. Stoga bih volio u Minesoti nekog iskusnog pouzdanog šutera, da koristi skupljanja i pogađa makar samo otvorene šuteve. U tu grupu igrača, pouzdanih a ne pretjerano skupih spadaju npr. Rip Hamilton, Entoni Morou... takav tip igrača.
Evo ja npr. vjerujem da bi Minesota imala velike šanse dovesti Reja Alena. Deni Ejndž je poludio, raskandava onaj dom penzionera po svaku cijenu i napali se na bilo kakvo parče mladog mesa koje mu ponude. U nekim pogodnim paketima koji bi se gradili oko Bizlija, Vilijamsa ili Džonsona, siguran sam da bi Ejndž odmah pustio Alena.
No da ne davim dalje, ovo su samo neka moja nagađanja u pravcu mogućih daljih koraka u pravljenju jake ekipe...
Što se tiče Rubija, po meni sasvim očekivano. Ja sam uvijek na njega gledao realno, niti sam dizao euforiju dok je cijeli svijet svršavao na njega, niti sam ga pljuvao kad je počeo gađati cigle i kad ga je Žoc ubio u 1/4 finalu EL. Riki ima odličan pregled terena, jako dobru igru u tranziciji i solidnu odbranu, tako da tu svakako ima materijala za dobrog NBA igrača. Njegova sreća je što je došao Adelman, čovjek koji poznaje košarku i koji će Rubiju dati zadatke odgovarajuće njegovim mogućnostima. Da je ostao Rembis, siguran sam da bi se Rubio vratio u Španiju već narednog ljeta. On će se sad dobro snalaziti u ovoj ekipi Minesota, ima atletski jake saigrače, od njega će se očekivati 7-8 asistencija po meču i par pogođenih zicera, uz brzu ritam igru, pogotovo u tandemu sa Bareom. Al Star karijera i te gluposti koje Ameri pominju nisu za komentar, siguran sam da niko od NBA fanova na ovom forumu ne razmišlja u tom pravcu.
Darkan sasvim korektan, i dalje odaje utisak blage nezainteresovanosti, pasivan je u napadu, ne nudi se dovoljno... Ipak, 12p. za 19 minuta je odličan učinak. Nisam neki njegov ljubitelj, ali opet mislim da zaslužuje više minuta neko Toliver.
Ova gore varijanta sa trejdom Bizlija ili Vilijamsa bi njemu išla najviše na ruku, jer bi gotovo skroz otpala varijanta sa Lavom na 5, i siguran sam da bi tad Darkan imao 25 minuta po meču.
Inače, sinoć je imao jedan grub faul na Perkinsu, zaljepio ga je za zemlju i pritom ispustio "Zagor Te Nej" krik. To je najveći znak života koji je Miličić dao otkad ga ja gledam. Možda je to najava nekih novih momenata.
Pozitivan utisak je atmosfera u Areni, komentatori kažu da nije bila rasprodata 5-6 godina.
P.S.
Na početku meče igrači zagrljeni se pozdravljaju, i puca onaj vatreni top, a Pekman poskoči uplašenu uz "id u pičku materinu".
Ja koma
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Posto vidim da se ostavljaju linkovi drugih sajtova...u toku promocija neka na nba tv od 25-9. januara. Dovoljna je registracija
https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform
https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform
Naissus- prva petorka
Pa to je league pass o kom se Kole polomi da nas sve natera da se registrujemo
Macijauskas- mvp
Ljudi, ne ostavljajte ovde linkove, nego u temi za članove.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Registrovao sam se ! Hvala Naissus Hvala i Koletu , skroz sam smetnuo sa uma da se registrujem !
Nolle- mvp
Drex, slozio bi se sa tobom, samo bi dodao par stvari.
Ja evo vec 2 sezone spominjem kako Minesota ne razmislja o nekom velikom trejdu, pokusacu da obrazlozim zasto.
Oni su jednostavno cekali ovu i sledecu godinu, i to su godine kada bi nesto veliko po pitanju trejda mogli da urade. Razloga ima par a sledeci je najbitniji. Cekalo se da se vidi ko bi pored Lova mogao da bude jos jedan extra igrac koji bi uvek donosio prevagu. Zato su prosle godine cesto kruzile price dali je to Wes Dzonson ili Bisli, ove godine su odlicno prosli na draftu, pokupili Wilijamsa, vratio im se i Rubio i sada su u fazi odlucivanja prakticno ko ce biti taj drugi igrac, da li Bisli ili Wilijams, kada se to odluci, na redu je neki zanimljiv trejd koji bi trebao ukljuciti Wilijamsa i Wes Dzonsona a da se za uzvrat dobije kalitetan igrac na poziciji 2 ( recimo Gordon ili Martin koji je vec saradjivao sa Adelmanom i koji su imalo dobru saradnju ).
Mislim da opcija sa Alenom otpada jer Minesota razmislja da ima konkurentan tim 3-4 pa i vise godina, sa Alenom to nebi bio slucaj jer bi recimo vec za dve sezone prakticno ostali bez njega.
Znaci, ceka se da Adelman odluci ko mu je potrebniji i bitniji, Wilijams ili Bisli pa ce da se radi dobar trejd.
Poziciju pleja Minesota nece menjati, Barea i Rubio su tu sigurni, a sa recimo Gordonom na poziciji 2, recimo Bislijem na 3, Lovom na 4 i Milicicem na 5 bi ekipa stvarno bila po meri i sigurno kandidat za plejof.
Slazem se sa tobom da je ekipa Minesote veliki potencijal, a meni je pored Kingsa ekipa koja ima najvise sansi da od ovih mladjih i slabijih ekipa ubrzo dodje do vrha.
A sto se tice Tolivera, taj covek ne zasluzuje toliku minutazu, mislim da bi tih 20 minuta trebalo da se raspodeli na Wilijamsa, Bislija i Milicica koji svojim igrama zasluzuje bar 5-6 minuta vise u igri.
Ja evo vec 2 sezone spominjem kako Minesota ne razmislja o nekom velikom trejdu, pokusacu da obrazlozim zasto.
Oni su jednostavno cekali ovu i sledecu godinu, i to su godine kada bi nesto veliko po pitanju trejda mogli da urade. Razloga ima par a sledeci je najbitniji. Cekalo se da se vidi ko bi pored Lova mogao da bude jos jedan extra igrac koji bi uvek donosio prevagu. Zato su prosle godine cesto kruzile price dali je to Wes Dzonson ili Bisli, ove godine su odlicno prosli na draftu, pokupili Wilijamsa, vratio im se i Rubio i sada su u fazi odlucivanja prakticno ko ce biti taj drugi igrac, da li Bisli ili Wilijams, kada se to odluci, na redu je neki zanimljiv trejd koji bi trebao ukljuciti Wilijamsa i Wes Dzonsona a da se za uzvrat dobije kalitetan igrac na poziciji 2 ( recimo Gordon ili Martin koji je vec saradjivao sa Adelmanom i koji su imalo dobru saradnju ).
Mislim da opcija sa Alenom otpada jer Minesota razmislja da ima konkurentan tim 3-4 pa i vise godina, sa Alenom to nebi bio slucaj jer bi recimo vec za dve sezone prakticno ostali bez njega.
Znaci, ceka se da Adelman odluci ko mu je potrebniji i bitniji, Wilijams ili Bisli pa ce da se radi dobar trejd.
Poziciju pleja Minesota nece menjati, Barea i Rubio su tu sigurni, a sa recimo Gordonom na poziciji 2, recimo Bislijem na 3, Lovom na 4 i Milicicem na 5 bi ekipa stvarno bila po meri i sigurno kandidat za plejof.
Slazem se sa tobom da je ekipa Minesote veliki potencijal, a meni je pored Kingsa ekipa koja ima najvise sansi da od ovih mladjih i slabijih ekipa ubrzo dodje do vrha.
A sto se tice Tolivera, taj covek ne zasluzuje toliku minutazu, mislim da bi tih 20 minuta trebalo da se raspodeli na Wilijamsa, Bislija i Milicica koji svojim igrama zasluzuje bar 5-6 minuta vise u igri.
Mihael- mvp
бем ти league pass, поново сам остао будан до 6 јутрос.
Кад већ помињете Ерика Гордона:
Друго, видим да нико није споменуо, Весели још није дебитовао пошто га и даље мучи повреда кука. У спомињаној Минесоти Пековић ни секунда на паркету. Ја сам искрено очекивао Пековићевих 5-10 минута у просеку током сезоне, дакле мање него прошле, али изгледа да је и то била оптимистична процена. Јел` још неко приметио Кели Карлсон ( плавуша из Nip and Tuck) у публици на мечу у Минеаполису или сам само обневидео?
Ако се Михаел сећа једном приликом је хвалио Spencer-a Hawes-a, а мислим да је тада још играо у Сакраменту ( или је тек прешао у Филу). Упоређивао га са Дивцем по прегледу игре. Е па синоћ за мало трипл-дабл: 10 п, 14 ск, 9 ас. Кад смо код те утакмице и даље ме одушевљава екипа Портланда, али нисам спреман да дајем прогнозе када је у питању овај баксузан тим. Не помаже им ни чињеница да имају ротацију од само осам играча, рукија Нолана Смита и оног софмора Џонсона занемарујем јер су играли укупно 4 минута. А од те осморице два играча су још мало па у 5. деценији.
Кад већ помињете Ерика Гордона:
Друго, видим да нико није споменуо, Весели још није дебитовао пошто га и даље мучи повреда кука. У спомињаној Минесоти Пековић ни секунда на паркету. Ја сам искрено очекивао Пековићевих 5-10 минута у просеку током сезоне, дакле мање него прошле, али изгледа да је и то била оптимистична процена. Јел` још неко приметио Кели Карлсон ( плавуша из Nip and Tuck) у публици на мечу у Минеаполису или сам само обневидео?
Ако се Михаел сећа једном приликом је хвалио Spencer-a Hawes-a, а мислим да је тада још играо у Сакраменту ( или је тек прешао у Филу). Упоређивао га са Дивцем по прегледу игре. Е па синоћ за мало трипл-дабл: 10 п, 14 ск, 9 ас. Кад смо код те утакмице и даље ме одушевљава екипа Портланда, али нисам спреман да дајем прогнозе када је у питању овај баксузан тим. Не помаже им ни чињеница да имају ротацију од само осам играча, рукија Нолана Смита и оног софмора Џонсона занемарујем јер су играли укупно 4 минута. А од те осморице два играча су још мало па у 5. деценији.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» ABA liga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» ABA liga 2011/2012