NBA liga 2011/2012 - 1. deo
+36
nikola tesla
Kure
markoo
skepticar
Gencha
2bad4u
Psycho
superhik
slobokv83
expert
Talicni Tom
serbianhoops
blagoje
Anti-RTS
Junglezburn
Everton
ZuLuofVozdovac
Macijauskas
fizicar
Markos
Dule Kecman
srb
Gale
Ray Allen
lazarminator
Djole
Koleman
Nolle
dane
drexler
Imperator
Zemljoradnik
wolfvaga
Bodi Bond
Mark Madsen
Mihael
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 37 od 40
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: NBA liga 2011/2012 - 1. deo
Hauard nije najdominantniji centar, a kamo li igrač današnjice. On je najjači igrač, a kada naleti na cepanicu kao što je on ond anema mrdanja. Bravo za Čendlera.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Hvala Sport Klubu ali opet moram da istaknem da bi mi bilo draze da bude 3x nedeljno prenos nego da mi daju 3 za redom, 2 put u godini
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Budi Bog snama koji kreteni sve igraju za ovaj Vašington.
Tu pogotovo mislim na Vola.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Sad i ja to htedoh da napišem, ali na početku smo rekli da su to sve mladi momci.
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Washington je sranje zato sto ima ukupan IQ 15. To su sve mlade mudonje koji misle da su Bogom dani da se sve vrti oko njih. Da stvar bude bolja iskustvo donose preplaceni Lewis i trener moron. Njima bez pravog trenera i iskusnog igraca nema spasa.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Vol je igracina. Njegova najveca muka je sto su mu saigraci i bukvalno kreteni. Pogledaj malo kako veceras igra Lovri. Holideja je takodje stavio u dzep. Strasan defanzivac. Cinjenica je da ponekad zna u napadu zbrza u napadu, ali da ima bolje saigrace sigurno bi imao manje izgubljenih lopti.dane ::Budi Bog snama koji kreteni sve igraju za ovaj Vašington.
Ray Allen- prva petorka
Veseli najvecu +/- statistiku... +11... 7 poena, 6 skokova...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Slazem se sa Rayom za Vola, bar sto se tice defanzive, u napadu mora mnogo bolje, bez obzira na vecerasnju utakmicu...
Inace, pored mnogih faktora koji su mu doneli pobedu u fantaziju, sigurno je da je Wal jedan od njih, mog igraca koji je u proseku donosio preko 3 poena po kolu je sve na 3 poena u 2 kola, a kada se vidi sa koliko poena sam izgubio, onda se vidi koliki je posao uradio. Potpuno je zaustavio Holideja u 3 meca koje su igrali...
Inace, pored mnogih faktora koji su mu doneli pobedu u fantaziju, sigurno je da je Wal jedan od njih, mog igraca koji je u proseku donosio preko 3 poena po kolu je sve na 3 poena u 2 kola, a kada se vidi sa koliko poena sam izgubio, onda se vidi koliki je posao uradio. Potpuno je zaustavio Holideja u 3 meca koje su igrali...
Mihael- mvp
Godina : 37
Ma znam da je dobar igrač, prvi pik na draftu, brz je kao metak, sjajan u tranziciji, uvek ima dosta ukradenih lopti, solidan šut, solidan asistent
( mislim da može dosta bolje u ovom segmentu igre) .
Ali ja nikada nisam voleo igrače koji imaju toliku slobodu u napadu.
I imam osećaj da je pravi divljak koji svaki napad mora da završi. Eto večeras je imao šut iz igre 13/22.
To je po meni previše šuteva, ali dobro ukusi su različiti.
Inače Veseli imao učinak od 7 poena i 6 skokova, plus imao je najbolju +/- statistiku u Vizardsima +11. Dobro je čuvao Skolu.
Inače ako neko može da mi ukratko opiše šta je bilo sa Rašardom Luisom ?
Zašto pruža tako loše partije , znam da svi žele da ga se reše? Znam da je bio vrlo dobar igrač, sjajan šuter, mislim da dok je igrao u Orlandu imao najbolji procenat šuta za tri u NBA.
Ko mu je i zašto ponudio toliki ugovor? Slabo sam upoznat sa tom pričom, pa ako može nešto ukratko.
I imam osećaj da je pravi divljak koji svaki napad mora da završi. Eto večeras je imao šut iz igre 13/22.
Inače Veseli imao učinak od 7 poena i 6 skokova, plus imao je najbolju +/- statistiku u Vizardsima +11. Dobro je čuvao Skolu.
Zašto pruža tako loše partije , znam da svi žele da ga se reše? Znam da je bio vrlo dobar igrač, sjajan šuter, mislim da dok je igrao u Orlandu imao najbolji procenat šuta za tri u NBA.
Ko mu je i zašto ponudio toliki ugovor? Slabo sam upoznat sa tom pričom, pa ako može nešto ukratko.
dane- prva petorka
Bodi Bond ::Hauard nije najdominantniji centar, a kamo li igrač današnjice. On je najjači igrač, a kada naleti na cepanicu kao što je on ond anema mrdanja. Bravo za Čendlera.
Bodi, ja sam mislio da ti volis te igrace koji i kada igraju lose uspeju da obezbede pobedu svom timu. tease
Mihael- mvp
Volim ja takve igrače, ali u evropskoj košarci gde imaju ulogu u skladu sa svojim mogućnostima. Mislim da Hakim zaplače kada se pomene da je Dvajt najbolji centar današnjice.
Bodi Bond- mvp
Vol je radio sa Kaselom radi poboljsanja suta, ali tu nikako nema pomaka. Sa poludistance jos i moze da pogodi, ali trojku ne. Mislim da nije postigao nijednu trojku ove sezone. Veceras je postigao trojku sa 10 m, ali mu je nisu priznali.dane ::Ma znam da je dobar igrač, prvi pik na draftu, brz je kao metak, sjajan u tranziciji, uvek ima dosta ukradenih lopti, solidan šut, solidan asistent
Vol uzima veliki broj suteva, jer jednostavno mora. Od ostalih (tu izuzimam Janga, ali on je posebna prica) nema vajde. Na pocetku utakmica se obicno trudi da razigrava saigrace, ali tada protivnici uglavnom i stektnu prednost koja mora da se juri. Stoji da mora jer moze bolje u napadu. Pre svega da smanji broj TO.
Ray Allen- prva petorka
dane ::
Koliko ja znam, Lewis nije imao najbolji procenat za 3 kad je igrao u Orlandu, nego je ubacio najviše trojki. Njemu je Orlando ponudio ogromne pare jer je u njegovoj poslednjoj sezoni u Sonicsima imao najbolji prosek poena u karijeri, i odlučili su da ga preplate da bi povećali šanse da ga dovedu.
On jeste dobar strelac, ali osim postizanja poena ne doprinosi mnogo. U odbrani ne može efikasno da čuva ni trojke ni četvorke, niti je dovoljno dobar skakač s obzirom na visinu i duge ruke, pa jednostavno ne pravi neku posebnu razliku na terenu u korist svoje ekipe. S obzirom na primanja, njegov učinak je nedovoljan, nije on loš igrač, ali je sramota kad se vidi kolko je plaćen.
Wizardsi ga trpe jer ima još samo dve godine u ugovoru, pa bolje da im igra nego da ga amnestiraju pa da ga plaćaju dok igra za nekog drugog.
Sve u svemu, rekao bih da svoj talenat nije ispratio adekvatnim radom, a pozicija na večitoj listi trojkaša je više razlog duge karijere (u NBA stigao direktno iz srednje škole), nego neke neverovatne preciznosti.
Mark Madsen- mahač peškirom
Godina : 34
Ovaj Pekovic ne da zasluzuje minute i NBA, nego mora da ih dobije. U nedostatku pravih dominantnih centara u NBA, jedan Pekovic je obavezan. Pa covece, on je unistio Kazinsa, svaki napad, Kazins je ispod kosa, bukvalno ga Pekovic ugura skros do linije za aut. Problem je sto niko tp ne prepoznaje, 1 je to prepoznao Ridnau i Pekovic je odmah isao na liniju za slobodna bacanja.
Da ne pricam o livadama koje pravi za saigrace.
Razumem ja da Adelman voli da igra sa brzom i niskom petorkom ali Pekovic zasluzuje bar 20 minuta u ovom timu Minesote, pogotovo pored ocajnog Darkana u napadu...
Da ne pricam o livadama koje pravi za saigrace.
Razumem ja da Adelman voli da igra sa brzom i niskom petorkom ali Pekovic zasluzuje bar 20 minuta u ovom timu Minesote, pogotovo pored ocajnog Darkana u napadu...
Mihael- mvp
Ako ovako nastavi uveren sam da će Peković postati prvi centar.
Jednostavno od Miličića leba nema, i bolje mu je da se bavi ribolovom.
Došlo mi je da razbijem monitor kada je promašio ono lagano polaganje.
U pravu si Mihael, Vesli Džonson je dva ili tri puta imao Pekovića "na tacni" , pod samim košem, ali naravno pucao je. Kada bi samo dobijao više lopti pod košem, on je večeras kao što si rekao bukvalno uništavao Kazinsa, uvek ga je ugurao do aut linije. Čak je i u odbrani bio dobar, Kazins mu je davao koševe samo sa poludistance.
Ono na šta Peković mora da obrati pažnju je pravljenje nepotrebnih faulova. Uveren sam da će Adelman vremenom uvideti koliko mu Peković može koristiti.
Jednostavno od Miličića leba nema, i bolje mu je da se bavi ribolovom.
Došlo mi je da razbijem monitor kada je promašio ono lagano polaganje.
U pravu si Mihael, Vesli Džonson je dva ili tri puta imao Pekovića "na tacni" , pod samim košem, ali naravno pucao je. Kada bi samo dobijao više lopti pod košem, on je večeras kao što si rekao bukvalno uništavao Kazinsa, uvek ga je ugurao do aut linije. Čak je i u odbrani bio dobar, Kazins mu je davao koševe samo sa poludistance.
Ono na šta Peković mora da obrati pažnju je pravljenje nepotrebnih faulova. Uveren sam da će Adelman vremenom uvideti koliko mu Peković može koristiti.
dane- prva petorka
Imam malo vremena poslednjih dana, a želeo sam još pre drexa da napišem nešto o igri Čikaga. Ja sam apsolutno oduševljen njihovom igrom i napretkom Derika Rouza. Iako sam oduvek navijao za Seltikse, ove godine sam svim srcem uz Bulse, pre svega zbog toga što mislim da Boston nema šanse.
Ipak, čini mi se da bi igra Čikaga mogla biti mnogo bolja kada bi Buzer bio bolje iskorišćen. Bulsi uopšte nemaju unutrašnju igru, a u pohodu ka tituli to može da im bude ozbiljan problem. Sada ne znam da li je nedovoljna iskorišćenost Buzera trenerska zamisao ili on prosto to ne može da iznese. On je jedini unutrašnji igrač Čikaga koji je napadački potetntan, a skoro da nema akcija za njega.
Ipak, čini mi se da bi igra Čikaga mogla biti mnogo bolja kada bi Buzer bio bolje iskorišćen. Bulsi uopšte nemaju unutrašnju igru, a u pohodu ka tituli to može da im bude ozbiljan problem. Sada ne znam da li je nedovoljna iskorišćenost Buzera trenerska zamisao ili on prosto to ne može da iznese. On je jedini unutrašnji igrač Čikaga koji je napadački potetntan, a skoro da nema akcija za njega.
Bodi Bond- mvp
Akcije za Buzera nema zato sto je covek 60% svojih poena davao zahvaljujuci Deronu koji je u tom segmentu ( asistencijama ) ipak pojam za Rouza. Buzer je takodjer imao vise samopouzdanja u svoj sut, i to vecinom oko slobodnog bacanja koji nije promasivao. Imao je i solidnu igru ledjima kada se bacao u nazad i to je dosta pogadjao.
On je ocigledno u velikim problemima jer uopste ne igra na onom nivou na kom je igrao u Juti, nije toliko agresivan ni u odbrani ni u napadu ( mada nikad nije ni bio preterano agresivan ), ni ono sto se odigra za njega cesto ne uspe da pogodi.
Ne vidim da je on nesto aktivan u napadu, ni priblizno onome sto je radio u Juti.
Razlog je sigurno i u tome sto Tibodo kao defanzivni trener voli dosta da koristi Taj Gibsona koji je kao defanzivac mnogo bolji od Buzera, samim tim i minutaza Buzera nije na nivou iz proslih sezona.
Ja ove sezone najvise pratim Minesotu i Cikago, ono sto mi smeta kod Cikaga jeste mozda nedostatak napadackih akcija, mada, kada se Rip potpuno oporavi, jedva cekam da vidim neke od akcija za njega, znam da ce Tibodo preuzeti one sjajne akcije koje su se nekad iigrale za Ripa dok je igrao u Detroitu. A sa Ripom, i Cikago ce biti mnogo bolja ofanzivna ekipa.
On je ocigledno u velikim problemima jer uopste ne igra na onom nivou na kom je igrao u Juti, nije toliko agresivan ni u odbrani ni u napadu ( mada nikad nije ni bio preterano agresivan ), ni ono sto se odigra za njega cesto ne uspe da pogodi.
Ne vidim da je on nesto aktivan u napadu, ni priblizno onome sto je radio u Juti.
Razlog je sigurno i u tome sto Tibodo kao defanzivni trener voli dosta da koristi Taj Gibsona koji je kao defanzivac mnogo bolji od Buzera, samim tim i minutaza Buzera nije na nivou iz proslih sezona.
Ja ove sezone najvise pratim Minesotu i Cikago, ono sto mi smeta kod Cikaga jeste mozda nedostatak napadackih akcija, mada, kada se Rip potpuno oporavi, jedva cekam da vidim neke od akcija za njega, znam da ce Tibodo preuzeti one sjajne akcije koje su se nekad iigrale za Ripa dok je igrao u Detroitu. A sa Ripom, i Cikago ce biti mnogo bolja ofanzivna ekipa.
Mihael- mvp
Karter se povredio pri poslednjem šutu na utakmici za izjednjačenje, bio je to fejdvej šut za tri.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Михаел,
акције за Ричарда Хамилтона се већ играју, и наравно копиране су из Пистонса. Додуше, није то нуклеарна физика па је сад тешко прекопирати. Знаш и сам, класични узастопни блокови, круг, назови како хоћеш, али Рип тако то добро ради. Имам неку теорију зашто се Чикаго одлучио баш за Хамилтона на беку, осим наравно финансијске стране (исти новац је добио Џамал Крофорд, нешто више Ричардсон који су били потенцијална појачања). Наиме, у прошлогодишњем финалу Истоку Хитовци су имали ту лагодност да у одбрани "напусте" Боганса или Бруера и да се потпуно концентришу на Роузу, практично је Чикаго играо напад 4 на 5. У очекиваној репризи финала Вејд ће у том matchup-у сада морати да јурца кроз блокове, а мислим да му се то неће свидети, раније је изјављивао како не воли да га чува баш из тог разлога. То опет Дерику ослобађа простор.
Слажем се у погледу Бузера. Његовој статистици из Јуте највише је добринео pick and roll са Дероном и зато сада трпи у Чикагу јер Роуз то не игра. Има он довољно лопти, али на постоје израђене акције, само му спусте на ниски пост па шта уради, углавном неки fade away.
акције за Ричарда Хамилтона се већ играју, и наравно копиране су из Пистонса. Додуше, није то нуклеарна физика па је сад тешко прекопирати. Знаш и сам, класични узастопни блокови, круг, назови како хоћеш, али Рип тако то добро ради. Имам неку теорију зашто се Чикаго одлучио баш за Хамилтона на беку, осим наравно финансијске стране (исти новац је добио Џамал Крофорд, нешто више Ричардсон који су били потенцијална појачања). Наиме, у прошлогодишњем финалу Истоку Хитовци су имали ту лагодност да у одбрани "напусте" Боганса или Бруера и да се потпуно концентришу на Роузу, практично је Чикаго играо напад 4 на 5. У очекиваној репризи финала Вејд ће у том matchup-у сада морати да јурца кроз блокове, а мислим да му се то неће свидети, раније је изјављивао како не воли да га чува баш из тог разлога. То опет Дерику ослобађа простор.
Слажем се у погледу Бузера. Његовој статистици из Јуте највише је добринео pick and roll са Дероном и зато сада трпи у Чикагу јер Роуз то не игра. Има он довољно лопти, али на постоје израђене акције, само му спусте на ниски пост па шта уради, углавном неки fade away.
Poslednji put izmenio blagoje dana Uto 17 Jan 2012 - 5:13, izmenio ukupno 2 puta
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Videh pre par dana neke izjave Boša da Vejd treba da uzima loptu u odlučujućim trenucima, ne sećam se sa kim su igrali, Vejd je promašio za pobedu, posle te utakmice je bilo...
Elem, Vejd je rekao da on i LeBrick nisu pričali o tome kome će ići lopta u takvim situacijama.
Meni se čini da takve izjave mogu da doprinesu da pukne u Majamiju, jer koliko god oni bili dobri drugari sujete kod velikih igrača kad tad prorade. Posebno ako vežu još neku seriju poraza, mislim da će i pritisak medija biti veliki. Iskreno, voleo bih da se to desi.
Elem, Vejd je rekao da on i LeBrick nisu pričali o tome kome će ići lopta u takvim situacijama.
Meni se čini da takve izjave mogu da doprinesu da pukne u Majamiju, jer koliko god oni bili dobri drugari sujete kod velikih igrača kad tad prorade. Posebno ako vežu još neku seriju poraza, mislim da će i pritisak medija biti veliki. Iskreno, voleo bih da se to desi.
Bodi Bond- mvp
Blagoje, znam ja da se vec igraju akcije za Ripa, nego sam mislio u smislu da je on vec 4-5 utakmica povredjen pa da jedva cekam da se vrati da bi se igrale akcije za njega. Mada, ja smatram da ce se kad krene plejof akcije za njega jos vise igrati...
Mihael- mvp
na koga tipujete da će da bude šampion? Prva 4 favorita?
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Čikago, Lejkersi, Majami, Oklahoma.
Bodi Bond- mvp
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo