Samo za članove 2
+47
Gale
mlekadzija
NenadBG
slobokv83
vlada
srb
familija
Geograf
Marija
Novica-Ubica
superhik
wolfvaga
Nolle
Karadjordje
Tazz
Mihael
2bad4u
Naissus
Ray Allen
Sensui
Zemljoradnik
Marko
Imperator
Anti-RTS
Talicni Tom
bigZ
markoo
XXL
Everton
Psycho
drexler
lazarminator
Danny Trejo
Markos
sarajlija
ZuLuofVozdovac
blagoje
Koleman
Dule Kecman
Djole
Junglezburn
Gencha
fizicar
dane
Macijauskas
Sergej
Bodi Bond
51 posters
Strana 9 od 40
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Samo za članove 2
Prava mera.Mozda nije trebao da bude banovan trajno ali ako je vec prekrsio pravila onda je i to ok.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Najgore od svega je što ne postoje pravila, zapravo ne postoje pisani dokumenti o pravilima iznošenja informacija (ili sam ih zaboravio ili smetnuo sa uma). Te je sa te strane njegova greška samo u ljudskom smislu, ali (pravno) ne bi trebao da snosi posledice, pogotovo što se ljudski i pokajao zbog grešaka...
Ipak sam ja i dalje da ga bacimo lavovima (bar)
Ipak sam ja i dalje da ga bacimo lavovima (bar)
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Haha... ne mogu da verujem sta me je zateklo ovde... moje misljenje je da se trebalo proveriti ko je to posle prve prodate informacije tamo, da se ne ceka da se nakupi... odma je trebao da dobije upozorenje, pa onda ako se ne opameti, onda da se banuje... ovako kad se nakupilo, naravno da je dobio najstrozu kaznu... ali mislim da je "istraga" kasno pocela...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Ljudi, da li neko misli da se povreda Novice folira u dobre svrhe? Kada kažem to mislim na iznenađenje za protivnike ako Novica dođe spreman na EP. Znam da je mala šansa, ali pokušavam da i sebi dam nadu da će igrati.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
To je bio trac ,kofol da je to mala carlamica za ostale repke.Al momku je kompletna ta noga bas u losem stanju. Bodi je je to vec davno naglasio da on nece ici ne EP i tako ce i biti.
sarajlija- mahač peškirom
- Datum upisa : 20.05.2011
Evo mene u nekom kaficu na netu pa rekoh samo da iznesem svoje misljenje...
Ja sam i dalje ubedjen da ce ovica ici na EP bez obzira na povredu, naravno ako bude mogao da igra bar 10-ak minuta... Nesto ne verujem da ce Marjanovic ici na EP, bar ne ovaj put, iako je par puta odnosno na par utakmica bio bolji od drveta...
Poz za sve momke
Ja sam i dalje ubedjen da ce ovica ici na EP bez obzira na povredu, naravno ako bude mogao da igra bar 10-ak minuta... Nesto ne verujem da ce Marjanovic ici na EP, bar ne ovaj put, iako je par puta odnosno na par utakmica bio bolji od drveta...
Poz za sve momke
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Nisam gledao Novicu na TV-u. Čujem da je bio pre par dana.
Jel može neko detaljnije za mene pls, da objasni šta je sa tom nogom? Atrofija mišića koju često čujem je za mene čudna. Pa nije mesecima bio u gipsu pa da zanemoća toliko? Jes mu minutaža bila manja, ali u Evropi se dosta trenira kada se ne igraju tekme i tu nema puno statiranja u kukuruzu.
Ajd fala unapred...
Jel može neko detaljnije za mene pls, da objasni šta je sa tom nogom? Atrofija mišića koju često čujem je za mene čudna. Pa nije mesecima bio u gipsu pa da zanemoća toliko? Jes mu minutaža bila manja, ali u Evropi se dosta trenira kada se ne igraju tekme i tu nema puno statiranja u kukuruzu.
Ajd fala unapred...
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Imas na sajtu Rts-a emisiju, mozes da pogledas..
Macijauskas- mvp
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Imperator ::Nisam gledao Novicu na TV-u. Čujem da je bio pre par dana.
Ajd fala unapred...
Doktori reprezentacije kažu da to nikada ranije nisu sreli u reprezentaciji. Mišić mu je kao kod amatera, kao da ništa nije radio u Realu. Na prvim merenjemima na početku priprema radili su mu testove 10 puta, jer su mislili da negde greše. Nisu mogli da veruju da je stanje toliko loše.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Fala još jednom ekipo...
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Sunce ti lebovo , 8 strana za manje od 2 dana. Bio sam na putu nekom malopre dosao. Pekovic valjda danas potpisao , Veseli hoce samo kod nas , radi u Ceskoj po nekom programu koji mu je Profa dao.
Videh za neprijatan dogadjaj sa forumasem "Partizannn". Ja se licno ne ljutim , sto su iznosene informacije, samo da je pitao. Nista vise.
Bodi, Partizan jeste racunao na pare Veselog,ali do NG ce biti kinte od ovih Bosketovih pajtasa iz Dobanovaca.Pre svega na Nelt mislim.A stize rata od Telekoma , nesto od NIS-a .....
Sve u svemu , najverovatnije da ce Veseli da ostane.
Videh za neprijatan dogadjaj sa forumasem "Partizannn". Ja se licno ne ljutim , sto su iznosene informacije, samo da je pitao. Nista vise.
Bodi, Partizan jeste racunao na pare Veselog,ali do NG ce biti kinte od ovih Bosketovih pajtasa iz Dobanovaca.Pre svega na Nelt mislim.A stize rata od Telekoma , nesto od NIS-a .....
Sve u svemu , najverovatnije da ce Veseli da ostane.
Sergej- mvp
Da li je nekom palo na pamet da ovim lokautom testiraju kako bi se primila evropska nba divizija, koliko će pridošli igrači privući publike, sponzora i sl...?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Sto se tice sponzora i publike , Evropa tu nema sta da trazi iskreno.
Sergej- mvp
Na danasnjoj skupstini FMP je promenio ime u KK CZ Beograd, a KK CZ ce za ustupanje svog imena dobiti profit od prodaje igraca koji su do sada bili pod ugovor sa KK CZ kao i 10 odsto profita igraca koji su pod ugovorom sa FMP.
Takodje Pesic definitivno preuzima klub i imace negde oko 500 K za pojacanja
To bi bilo to, ukratko !
Takodje Pesic definitivno preuzima klub i imace negde oko 500 K za pojacanja
To bi bilo to, ukratko !
Marko- prva petorka
Marko ::Takodje Pesic definitivno preuzima klub i imace negde oko 500 K za pojacanja
Не би ме изненадило да му исто толико буду и лична примања...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
On bar vredi toliko.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Hvala Marko.
Šta misliš kako će izgledati tim Zvezde ili FMP-a ili zajednički ove godine? Šta misliš gdje ćemo se pojačati, koliku ulogu predviđaš Filipu i hoće li to po tebi biti kamen spoticanja u saradnji Pešića i Nebojše?
Šta misliš kako će izgledati tim Zvezde ili FMP-a ili zajednički ove godine? Šta misliš gdje ćemo se pojačati, koliku ulogu predviđaš Filipu i hoće li to po tebi biti kamen spoticanja u saradnji Pešića i Nebojše?
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Mare, ja imam informaciju da je ekipa sa Ristićem na čelu obezbedila oko 2.5 miliona evra budžeta...
Bodi Bond- mvp
Nema razloga da obe informacije ne budu tačne. Plata trenera + plate trenutnih igrača + plate zaposlenih u klubu + troškovi + porez na sve to, a možda i onih 250k za vajd kartu...
Opet se Tegi i Čović prepucavaju... Ne znam ko je gore sa ovim tupavim vestima i saopštenjima.
Ko je gori....Covic.
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5