Samo za članove 2
+47
Gale
mlekadzija
NenadBG
slobokv83
vlada
srb
familija
Geograf
Marija
Novica-Ubica
superhik
wolfvaga
Nolle
Karadjordje
Tazz
Mihael
2bad4u
Naissus
Ray Allen
Sensui
Zemljoradnik
Marko
Imperator
Anti-RTS
Talicni Tom
bigZ
markoo
XXL
Everton
Psycho
drexler
lazarminator
Danny Trejo
Markos
sarajlija
ZuLuofVozdovac
blagoje
Koleman
Dule Kecman
Djole
Junglezburn
Gencha
fizicar
dane
Macijauskas
Sergej
Bodi Bond
51 posters
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Samo za članove 2
Ovaj Miskovic je izgleda stvarno na treninzima Partizana ili tako nesto, tako sam sad cuo..
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
veceras emisija OKO 11, RTS 1 u 23.00h gosti Novica Velickovic i Miroslav Beric...
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
To onaj Miskovic sto greje klupu u juniorskoj reprezentaciji? Sto je neko rekao da je nula od coveka?
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Ja sam to rekao. Da taj sto ne bi ni bio u rep, da je po zaslugama..
Macijauskas- mvp
Pa koj ce nam moj taj lik onda... :S sta li vide u njemu? Ostaje nam samo da verujemo Pedji, Tosi i Vladi...
Djole- prva petorka
Nije ovo 100 posto tacno, tako sam cuo sad od ovih u Radnickom, jebi ga centri su sad trazeni..
Macijauskas- mvp
Macijauskas ::Nije ovo 100 posto tacno, tako sam cuo sad od ovih u Radnickom, jebi ga centri su sad trazeni..
...a meni povređen skočni zglob
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Koliko je on visok uopste?
I secam se da je Partizan doveo klinca koji se zove Zejak... bio sam mu trener jedno vreme u Zemunu, pa se pitam gde je on ispario... pisalo je i na sajtu Partizana cak da su ga doveli...
I secam se da je Partizan doveo klinca koji se zove Zejak... bio sam mu trener jedno vreme u Zemunu, pa se pitam gde je on ispario... pisalo je i na sajtu Partizana cak da su ga doveli...
Djole- prva petorka
On je visok 205cm u patikama..
Drex ti da uskocis kad Pekovic ode, taman do tad ce proci zglob..
Macijauskas- mvp
Macijauskas ::On je visok 205cm u patikama..
drexler- mvp
Sta se ovo danas desilo sa Zvezdom? Bodi, Sergej...bilo ko? Hvala!
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Jel dolazi Slavko Vranes?
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
FMP je promenio ime u KKCZBG, a KKCZ postoji na papiru.
Vlasnik KKCZBG je Nebojša Čović.
Od buduće prodaje igrača KKCZBG 10% će ići KKCZ, kao i eventualni trofeji. Dakle sklopljen je ugovor između KKCZ i KKCZBG o saradnji, tj. o iznajmljivanju imena na 5 godina...
Ne znam da li ej KKCZBG postala deo SDCZ, kažu da jeste.
Od buduće prodaje igrača KKCZBG 10% će ići KKCZ, kao i eventualni trofeji. Dakle sklopljen je ugovor između KKCZ i KKCZBG o saradnji, tj. o iznajmljivanju imena na 5 godina...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Bodi Bond ::FMP je promenio ime u KKCZBG, a KKCZ postoji na papiru.
Hvala
Koleman- mvp
Zar Rasa nema i srpsko drzavljanstvo? Ja ga sve vreme brojim kao domaceg igraca jbga..
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Sto brinete za strance? To ogranicenje vazi za samo domace prvenstvo a 99% sansi je da do domaceg prvenstva tu ne budu Pekmen i Jan.
Koleman- mvp
Priča će da će umesto Raše doći ipak Slavkan
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Bodi čudno mi je to da je Tegeltija objavio potpisivanje ugovora sa Pešićem, a onda Čović demantuje. Znam da je Čović manipulator i da neće da istrčava pred rudu, ali zar i sam Tegi nije imao isti manir.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
I meni je cudno jako to. Uvek je govorio da samo proverene stvari izbacuje. Cak se secam i njegovog pucanja kada su na vestima objavili nesto za Partizan sto nije definitivno. Bojim se da ovo ima veze sa odnosom Tegi-Cova.
Koleman- mvp
ZuLuofVozdovac ::Пре свега изнервирао ме је Владан Тегелтлија. СМРАД! Еј бре ја га цео живот браним, није овакав, није онакав. Ма курац није. Вечито сере нешто - ја не објављујем ништа док није званично. Ово је објавио само да би унео неку нервозу у клуб, па сви сад зову Пешића, он дематнује, објавиле Новости, ови они, па после и ако дође ће бити како је лагао... А цео смисао чланка је био да напише како су се са Пешићем договорили Ђилас и Анђелковић, није ни поменуо Човића у том пасусу, очигледно подривање ауторитета, као они доводе тренера на тајном састанку у четвртак увече а он се не пита. Хвала му много, сере нешто константно национални интерес ово оно, а први је узео да подмеће ногу кад је нешто почело да се ради. Хвала ти Владане, јебем ти матер. Како ниси први ексклузивно објавио да долази Пековић, не ту ти није интерес да изјаловиш посао....
ZuLuofVozdovac- mvp
Izgleda da ima veze... Mogao je da objavi i da Pekmen dolazi, sigurno je to znao pre svih...
Bodi Bond- mvp
Evo ovo što je Zulu napisao lako može da bude stvarnost, a i ako nije koga će ubjediti da to nije namjerno uradio. Djela govore više od riječi, još ako se ne dao bog zaoštri priča tokom sezone, pošto jedini ima kontakt emisiju ovo može da bude samo još jedna tema za svađu.
A mene sad interesuje nešto drugo. O ovom čudu što se u Zvezdi dešava ne mogu da napišem ništa racionalno, ne mogu da se snađem u bujonu ovih poluinformacija i informacija pa ću se suzdržati. Ipak šta se dešava sa Ristićem, svi su tu a o njemu se najmanje priča?
A mene sad interesuje nešto drugo. O ovom čudu što se u Zvezdi dešava ne mogu da napišem ništa racionalno, ne mogu da se snađem u bujonu ovih poluinformacija i informacija pa ću se suzdržati. Ipak šta se dešava sa Ristićem, svi su tu a o njemu se najmanje priča?
Napisah šta se desilo, pa aj još jednom...
FMP je postao CZBG. CZBG je privatni klub u vlasništvu Nebojše Čovića. Taj klub ima ugovor sa CZ, koja će postojati samo na papiru, da koristi ime i grb 5 godina, a da za to vreme daje 10% od prodaje svakog igrača kako bi se vraćali dugovi poveriocima. To znači da treba da se prodaju igrači u vrednosti 130 milki da bi se dug vratio.
U suštini CZ ništa nije dobila. Čova je dobio navijače, šansu da se bori za trofeje i da skuplje uvaljuje igrače. Đilas će da dobije političke poene, Ristić da pere pare, a CZ ništa, osim što će da se piše da je osovjila eventualno neki trofej.
FMP je postao CZBG. CZBG je privatni klub u vlasništvu Nebojše Čovića. Taj klub ima ugovor sa CZ, koja će postojati samo na papiru, da koristi ime i grb 5 godina, a da za to vreme daje 10% od prodaje svakog igrača kako bi se vraćali dugovi poveriocima. To znači da treba da se prodaju igrači u vrednosti 130 milki da bi se dug vratio.
U suštini CZ ništa nije dobila. Čova je dobio navijače, šansu da se bori za trofeje i da skuplje uvaljuje igrače. Đilas će da dobije političke poene, Ristić da pere pare, a CZ ništa, osim što će da se piše da je osovjila eventualno neki trofej.
Bodi Bond- mvp
Ogoljeno do kosti valjda je to to. A šta je drugo mogla? Da se pustila niz vodu nestala bi u nekom, moguće vrlo kratkom roku i kroz nekih 15 -tak godina ko bi znao za nju, Moku, Kapičića, Simonovića i slične. Slabo ko. Ovako je ostavila i iznajmila svoj duh da lebdi tu negdje, ne bi li ti zelenaši nekako zaspali u zimski san ili ih voda odnijela, a sa njima i njihova potraživanja. Jer ko kaže da se nakon ovih 5 godina sporazuma ne potpiše novi na nekih 5-10, šta ostaje ljudima koji pare traže, da se namire iz prazne kese. Teško će se najesti.
Ako sam nesto dobio gledajuci KK Zvezdu ovih godina to je alergija na rec potrazivanje. Kada je procitam dodje mi da se ubijem. Ja sam apsolutno neutralan sto se tice ove situacije. Cekam kako ce se stvari odvijati i vise detalja. Kada se vratim sa mora da me ceka Pesic i jos par igraca i da pokupim sto vise mogucih informacija pa onda u nove bitke
Koleman- mvp
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» Samo za članove 1
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» Samo za članove 1