Španska ACB liga 2010/2011
+36
markoo
ZuLuofVozdovac
Koleman
Gencha
dane
bigZ
fizicar
Talicni Tom
Novica-Ubica
Maja
Manu
lakovic.
KKP
Dule Kecman
2bad4u
Tazz
superhik
TheGodfather
mlekadzija
Everton
drexler
Geograf
wolfvaga
Macijauskas
Nolle
expert
Grobi
Mickey
Ray Allen
Zemljoradnik
Zoro
Markos
mikoni
Mihael
Junglezburn
Bodi Bond
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 7 od 14
Strana 7 od 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: Španska ACB liga 2010/2011
Ne znam da li neko gledao Barsu, kakva zavrsnica. 7-8 sekundi do kraja Lakovic daje trojku za izjednacenje i onda 2.3s do kraja kakvu licnu svira Barsi sudija, ono odavno nisam video, sramota. Ubacili jedno bacanje, drugo namerno promasili i pobeda Estudijantesa. Sramota.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Noviceeeeeeeeeee vratiiiiiiiii seeeee
Samo 4 minuta proveo u igri...
Samo 4 minuta proveo u igri...
Gost- Gost
Auuu, danas u 18h Caja Laboral - Real Madrid (ArenaSport 2)
Zoro- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.10.2010
Barselona zainteresovana za Alana Andersona
U redovima aktuelnog šampiona Evrolige rešili su da dovedu još jednog igrača na spoljnoj poziciji.
Barselona će da se pojača još jednim igračem, a kako piše El Mundo Deportivo prvi kandidat je Alan Anderson. Amerikanac kojeg se navijači u Srbiji dobro sećaju po partijama u dresu Cibone i Makabija trenutno je u Nju Meksiko Stampidu razvojne lige u SAD.
Barsa je zainteresovana za Andersona jer je sličan profil igrača kao Pit Mikel koji je operisan i neće izaći na teren pre Februara.
U Nju Meksiku Anderson ima prosek od 21.1 poen, 5.8 skokova, 5.0 asistencija u 10 mečeva.
U redovima aktuelnog šampiona Evrolige rešili su da dovedu još jednog igrača na spoljnoj poziciji.
Barselona će da se pojača još jednim igračem, a kako piše El Mundo Deportivo prvi kandidat je Alan Anderson. Amerikanac kojeg se navijači u Srbiji dobro sećaju po partijama u dresu Cibone i Makabija trenutno je u Nju Meksiko Stampidu razvojne lige u SAD.
Barsa je zainteresovana za Andersona jer je sličan profil igrača kao Pit Mikel koji je operisan i neće izaći na teren pre Februara.
U Nju Meksiku Anderson ima prosek od 21.1 poen, 5.8 skokova, 5.0 asistencija u 10 mečeva.
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 38
Anderson je sličan Mikelu samo po tome što igraju na istoj poziciji.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
mlekadzija- prva petorka
Godina : 43
38-31 za Kahu na poluvremenu!Novica po obicaju nije ni ulazio u igru,strasno!
Maja- šesti igrač
jbt ne mogu da vjerujem da kaha da izgubi.. grrrrrrr srusi mi tiket sa kecom a citavu utakmicu vodili...
Novica-Ubica- šesti igrač
Godina : 36
Ne mogu da vjerujem da Bjelica ne može da odigra pristojnu utakmicu. Ne pamtim kada je statistički bio dobar ili da je imao pristojnu minutažu. Može li neko malo da prokomentariše kako je igrao danas.
Statistika Kaha Real
Statistika Kaha Real
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Ako je i Real, koji konstantno igra toplo-hladno slavio u Vitoriji, onda nešto debelo ne funkcioniše u Kahi. Ivanović zna valjda najbolje, ali daleko su od one ekipe od prošle (prošlih) sezona. Baš kilavo igraju.
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Ova konstatacija uopšte nije na mestu. Real je najkonstantnija Španska ekipa ove sezone.KKP ::Ako je i Real, koji konstantno igra toplo-hladno
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Real na moju veliku zalost ima sasvim dobre rezultate ove godine. A sto se tice Bjelice,izgleda da je ovo bio prevelik zalogaj za njega. Nadajmo se da ce se popraviti sledece sezone.Novica nije igrao zadnja 2 meca zbog prehlade,a i da nije bolestan verovatno ne bi dobio vise od 6-7 minuta...
Gost- Gost
Barselona ima ogromnih problema sa povredama, a od dolaska Pešića može se reći da najbolje rezultate od španskih timova ima Valensija.
Mesina je uspeo da se probije do vrha jer je Barsa potpuno ubijena povredama, a Kaha Laboral, pre svega igrački nema kvalitet da parira ni Unikahi. Po mom mišljenju Kaha Laboral ima sjajne rezultate u odnosu na realni kvalitet pojedinaca. Primera radi, Viktor Klaver je uvek važio za veći potencijal od San Emeterija a San Emeterio je praktično glavna uzdanica Laborala.
Još nešto, Real u Evropi igra očajno. SA 12 kvalitetnih igrača, od kojih možeš da napraviš 2 evroligaška tima oni sustigli do skora 5/4 koji ima i Partizan, a ove nedelje su glatko izgubili od Bamberga.
Što se Bjelice tiče, ja sam vam još na početku sezone rekao da je odabrao pogrešan tim i trenera i da tamo neće ništa uraditi. Bog bi ga video da je otišao u Bamberg, Šole, čak i Ritas.
Mesina je uspeo da se probije do vrha jer je Barsa potpuno ubijena povredama, a Kaha Laboral, pre svega igrački nema kvalitet da parira ni Unikahi. Po mom mišljenju Kaha Laboral ima sjajne rezultate u odnosu na realni kvalitet pojedinaca. Primera radi, Viktor Klaver je uvek važio za veći potencijal od San Emeterija a San Emeterio je praktično glavna uzdanica Laborala.
Još nešto, Real u Evropi igra očajno. SA 12 kvalitetnih igrača, od kojih možeš da napraviš 2 evroligaška tima oni sustigli do skora 5/4 koji ima i Partizan, a ove nedelje su glatko izgubili od Bamberga.
Što se Bjelice tiče, ja sam vam još na početku sezone rekao da je odabrao pogrešan tim i trenera i da tamo neće ništa uraditi. Bog bi ga video da je otišao u Bamberg, Šole, čak i Ritas.
Gost- Gost
Kada je bilo price o Benetonu i Bjelici, i kada sam ja rekao da je dobro da odigra u takvoj ekipi i ligi bar jednu sezonu u Evropi, svi su me napali, sta ce u propalom Benetonu za njega je neka vrhunska ekipa, evo ga u ACB ligi, u vrhunskom timu, znamo koliko je pokazao i koliko ima minuta po utakmici.
expert- prva petorka
Ma Bjelica je trabao odmah u NBA, to je pravo mesto za njega...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ja bih samo rekao da se ne može govoriti o tome šta je pokazao Bjelica, već kolika mu je šansa data. Ni u Zvezdi, sa ovom minutažom ne bi više pokazao. Duško Ivanović je, po mom mišljenju, veliki osobenjak i ekscentrik koji nema baš opipljive i nam običnim smrtnicima jasne kriterijume. Zato jedna krhka struktura kao Bjelica nije imala previše razloga da ide tamo. Pričamo o Ivanoviću i disciplini a pogledajte šta mu radi Teletović. Samo što još halu u Vitoriji nije privatizovao. Mislim da Ivanović gaji dvostruke aršine i da to nije dobro za igrače koji se probijaju, osim ako unapred ne dobiju neku vrstu garancije da će biti u prvom planu.
Inače, gledam ovu utakmicu u Malagi. Tamo je pravi rat, koš za koš Unikaha - Valensija.
Inače, gledam ovu utakmicu u Malagi. Tamo je pravi rat, koš za koš Unikaha - Valensija.
Gost- Gost
Imao je on i kod Dude minutažu pa je opet bio ispod nivoa... Šta sad treba da igra 40 minuta da bi se to podrazumevalo kao šansa, kako bi se tek u NBA izborio... Hoću da kažem da su slabe partije koje pruža najviše njegova krivica.
Junglezburn- mvp
Ma Bjelica je premekan igrac za moj ukus, te sekunde sto dobije morao bi koristi da grize u odbrani ali on jednostavno nije taj igrac. Da li je pogresio ili ne, to cemo videti, da ima jednog od najboljih evropskih trenera, ima.. pitanje je samo koliko ce to iskoristiti.
expert- prva petorka
kaži to onda i za Novicu kod Mesine...Mekan jeste ali ne moraju svi da igraju po kalupu Partizana: da primimo koš manje.Junglezburn ::Imao je on i kod Dude minutažu pa je opet bio ispod nivoa... Šta sad treba da igra 40 minuta da bi se to podrazumevalo kao šansa, kako bi se tek u NBA izborio... Hoću da kažem da su slabe partije koje pruža najviše njegova krivica.
EDIT: Ludi Piroćanac pobedio i u MALAGI Unikahu. 70-64.
Gost- Gost
Ne možeš njih da porediš, ali nikako.
Junglezburn- mvp
Slazem se ja da ne moraju svi da igraju na kos manje, ali igrac sa onom visinom i onakvom konstitucijom mora jednostavno da kida a ne da igra kao baletan, to je moje misljenje. Nema vise tih leprsavih igraca, tj. nema vise ekipa koje ce da trpe takvog igraca. Jedan je Dirk Novicki, koji moze da igra tako i da uzme 20 suteva po utakmici.
expert- prva petorka
a što, pa bjelica trenutno ima bolji učinak i veću minutažuJunglezburn ::Ne možeš njih da porediš, ali nikako.
Gost- Gost
Jest' da je slava, ali o'ladi malo s alkoholom!sharga ::a što, pa bjelica trenutno ima bolji učinak i veću minutažu
Junglezburn- mvp
Mene je Bjelica jako razocarao u onoj utakmici kahe u Pioniru... Ne toliko zbog igre, nego sto nije ni malo ojacao. Cak deluje i mnogo mlitavije.
TheGodfather- šesti igrač
- Datum upisa : 07.10.2010
Čak i kad je na terenu, meni deluje da Bjelica jednostavno nije deo te ekipe. Deluje da njegova igra nimalo ne zadovoljava očekivanja Ivanovića, koji sa druge strane izgleda nema nimalo srpljenja za njega, pa jedva čeka da ga izvede. Dodatno otežavajuća okolnost je činjenica da Bjelica deli minutažu na trojci sa San Emeterijom, koji je jedan od glavnih oslonaca ekipe. Sve u svemu, deluje da je za njega bilo bolje da je otišao u neki malo manje zvučan klub, koji bi mu pružio barem malo veću slobodu u igri.
Zoro- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.10.2010
Strana 7 od 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Similar topics
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Grčka liga 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo