Samo za članove 3
+47
Hyperactive
dane
Sensui
Tazz
Macijauskas
Imperator
Gencha
Junglezburn
mlekadzija
srb
Anti-RTS
PingPong
NenadBG
Talicni Tom
Danny Trejo
drexler
vlada
wolfvaga
Djole
Zemljoradnik
Mihael
Gale
familija
Zoro
Koleman
sexdrogabodiroga
superhik
Sergej
2bad4u
Everton
fizicar
Nolle
lazarminator
Markos
XXL
air slavkan
bigZ
Psycho
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
blagoje
Bodi Bond
Dule Kecman
Novica-Ubica
Marko
markoo
slobokv83
51 posters
Strana 29 od 40
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Samo za članove 3
Kako inace mi stojimo sa sezonskim, koliko je otislo do sad ? Ja isto cekam do ponedeljka da mi nesto padne sa neba, a u ponedeljak pravac Humska..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Za sada oko 3500-4000.
Danas na blagajni nece biti vise od 1500-2000 karata tako da ko nema sezonsku neka pozuri.
Danas na blagajni nece biti vise od 1500-2000 karata tako da ko nema sezonsku neka pozuri.
Sergej- mvp
U pravu je bio Sergej za Macvana...
Markos- prva petorka
А јбт, нек доведу и Мијајла Грушановића само нек` више доведу четворку.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Kad se setim da su najavljivali bombu... a sad ne znaju ni sami sta hoce...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Jbg, tesko je, treba se pronaci pravi igrac, ko zna kakva su imena u opticaju... A i tim za sada bez 4 deluje odlicno, nema potrebe da se zuri... Ja sam vec rekao, mi Efes mozemo da dobijemo i bez prave 4, pogotovo sto njima na poziciji 4 igraju Savan i Ersan Iljasova, a njih Lucic, Cakar i Djekna ( bar 10 minuta dok ne istrosi faulove ) mogu da cuvaju vise nego dobro...
Mihael- mvp
Godina : 37
mene mnogo zanima duel Gallo - Luce, to ima da puca
Nolle- mvp
Михаел, слажем се да нема потребе да се жури и ја за ону " трипут мери, једном сеци". Али брате, ми последњих 5-6 година нисмо ушли у прву утакмицу Евролиге у комплетном саставу. Онда следи уигравање и мучење на првој утакмици, па тек кроз месец дана игра креће да личи на нешто. Можемо ми да добијемо и Мајами у паклу Пионира ( а не овај безлични Ефес), али то није поента. Поента је да се наши из године у годину штекају за једну "стипендију" и да се све ради у последњем моменту. Па зар није Ејси Лоу потписан још негде средином јула, али је договорено да се припремама прикључи касније (почетком септембра) да се не би плаћала цела месечна плата. Мислим, помало иритира то. Ево да се опкладимо да ће и следеће године и оне тамо опет неки црња одрадити евентуално два тренинга са тимом до почетка Евролиге.
Знам, знам , нема се пара.
Знам, знам , нема се пара.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Pa koliko ja shvatam ove godine je najveci problem pare od Veselog koje se cekaju..
Macijauskas- mvp
Macijauskas ::Pa koliko ja shvatam ove godine je najveci problem pare od Veselog koje se cekaju..
Još samo da se zna od koga, da li menadžera ili nba kluba.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Klub daje fiksno, menadžer ostatak, to svi znate. Mislim da nijedna strana nije dala lovu uopšte, klub zbog ovog oko lock out-a,a Rašković se verovatno zato malo pokačio sa klubom. Sačekajmo Marcos-a, Sergeja ili Bodija oni verovatno znaju. Mada ako su imali za Peka i njegovu platu + osiguranje klubu...
Nolle- mvp
Мени је то мало чудно (мада после Миљеновића ниша више не може да нас зачуди). Дакле Весели има важећи уговор са Партизаном, а не игра за исти, притом треба да се плати обештећење које се не исплаћује. Да ли њему Партизан тренутно исплаћуеј плату? Наравно да не. Па шта онда Веселог спречава да после 3 месеца затражи раскид уговора? Ово пишем наравно само хипотетички. У пракси се наравно то неће десити, али у пракси ту чудну ситуацију неко меже да искористи да мало обара обештећење. Јако неозбиљно од стране клуба који претендује на А лиценцу. Они су требали лепо да кажу да се Весели појави првог дана на припремама или да им се одброје паре на руке. Ово је смешно.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Koliko sam ja cuo da se i Partizan slozio da Veseli ne igra da ne bih rizikovali povredu i manje obestecenje.
Macijauskas- mvp
Можда неком може да буде корисно.
Ко има телекомов Адсл, може да се региструје за webtv,... промотивни период је до 31. октобра, имају све 4 арене ... ја сам тек јуче за то сазнао...
Ко има телекомов Адсл, може да се региструје за webtv,... промотивни период је до 31. октобра, имају све 4 арене ... ја сам тек јуче за то сазнао...
Tenenac- mahač peškirom
Macijauskas ::a da ne bih rizikovali povredu
Добро, слажем се, али да ли неко размишља о стварима које сам навео? Неко сутра може да каже - оно обештећење је договорено у јуну, сада у децембру Весели има још годину ипо до истека уговора, мора обештећење да се смањи. Па као аргумент потегне да му није исплаћивана плата и да можда може да оде и за џабе? То што се исплаћује преко фиксног обештећења исплаћује играч из свог џепа, а кад се смањују приходи играча смањују се и менаџерске провизије...
ZuLuofVozdovac- mvp
Cesto brzinski napisem bih , a znam dobro da ne treba tako, jbg.. Zato je Zulu tu
Macijauskas- mvp
Pa pretpostavljam da je to dogovoreno izmedju Veselog i KK Partizan. KK Partizan njemu prakticno cini uslugu jer je on zeleo da radi individualno ( po programu koji je dobijen od Wizardsa )... Ipak je u pitanju Veseli, tako da nikakvih problema nece biti...
Mihael- mvp
Godina : 37
Tenenac ::Можда неком може да буде корисно.
nemam pojma gdje mi je ugovor sa Telekomom, ni koje mi je korisničko ime
drexler- mvp
Godina : 38
Ja to pisao pre ojha vremena vi nista Ima 20 dana da sam pisao u ovoj temi. Username vam je prezime i ime na koga stize racun odvojen . a pass su cifre.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Možda vam je isto kao na forumu...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Koleman ::Ja to pisao pre ojha vremena vi nista Ima 20 dana da sam pisao u ovoj temi. Username vam je prezime i ime na koga stize racun odvojen . a pass su cifre.
znam kad si pisao, ostavio si i link. Ipak, tada sam imao B92 i nisam previše razmišljao... ipak, za naredno kolo ću se spremiti!
drexler- mvp
Ovo mnogo znaci, iz vise razloga. Prvi i osnovni je sto prenose xy vise utakmica, plus spansko prvenstvo, Grci kada i ako krenu... Jos ako vole ljudi rukomet i fudbal.
Koleman- mvp
a kada istekne promotivni period, koje su opcije da se plaća?
drexler- mvp
Preko telefonskog racuna i karticom kako sam cuo. Prvo je 100% opcija. Ne zna se jos cena.drexler ::a kada istekne promotivni period, koje su opcije da se plaća?
Koleman- mvp
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5