Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
+18
Anti-RTS
bigZ
slobokv83
Mihael
Macijauskas
air slavkan
Junglezburn
superhik
Gencha
Markos
Ray Allen
drexler
mlekadzija
sexdrogabodiroga
Dule Kecman
Koleman
Nolle
Bodi Bond
22 posters
Strana 14 od 40
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
ne znam šta da radim sa bekovima moram da pojačam to malo, mislio sam da stavim Vučevića
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Ukoliko uzmem Simona, koliko je potrebno da ima indeks da bi mu skocila cena?
Mihael- mvp
Godina : 37
Kruna Simona ili Sajmona
izašle su nove cene, indexi, rezultati, samo ekipe nisu otključane, pa pogledaj
mene šmeka ovaj Mej iz Zagreba protiv Olimpije, da uzmem koju paricu i pojačam bekove malo
izašle su nove cene, indexi, rezultati, samo ekipe nisu otključane, pa pogledaj
mene šmeka ovaj Mej iz Zagreba protiv Olimpije, da uzmem koju paricu i pojačam bekove malo
Nolle- mvp
Bravo Slobo.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Свака част Слобо.
Код мене промашај за промашајем, и тако после три кола најбоља екипа ми је на хиљаду шесто двадесет и неком месту. А кад се само сетим прошле сезоне где сам био у првих сто.
Код мене промашај за промашајем, и тако после три кола најбоља екипа ми је на хиљаду шесто двадесет и неком месту. А кад се само сетим прошле сезоне где сам био у првих сто.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Uspeo sam nekako slobo da iskombinujem da ostavim Sajmona... samo morao sam ondak na silu da uzmem Meja,a htedoh da zamenim Sajmona i uzmem Vučevića protiv Heliosa izdominiraće garant
al aj da pitam, koja varijanta je bolja Mula-Vučević ili May-Milutin ?
Inače izaberite Car ili Marino, jedan će nam je*ati nanu naninu ja sam izabrao,a s obzirom na njihove cene vredi rizikovati...
al aj da pitam, koja varijanta je bolja Mula-Vučević ili May-Milutin ?
Inače izaberite Car ili Marino, jedan će nam je*ati nanu naninu ja sam izabrao,a s obzirom na njihove cene vredi rizikovati...
Poslednji izmenio Nolle dana Ned 16 Okt 2011 - 11:04, izmenjeno ukupno 1 puta
Nolle- mvp
Lucic, Radetic, Thompson-out
Mijatovic, Sinovec, Vucevic-in
Nazalost morao sam da izbacim Lucica ali neko sa dosta poena je morao da izadje za rad Vucevica. Sada imam 4 igraca u duelu Hemofarm-Radnicki :S Ovu dvojicu ne zelim da komentarisem.
Mijatovic, Sinovec, Vucevic-in
Nazalost morao sam da izbacim Lucica ali neko sa dosta poena je morao da izadje za rad Vucevica. Sada imam 4 igraca u duelu Hemofarm-Radnicki :S Ovu dvojicu ne zelim da komentarisem.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Lučiću više ne raste cena, dobro je što si ga prodao, on preko Krke neće preći 10 biće tvrda utakmica, oni uvek odigraju anti košarku evo danas samo Pek i Miljan, ostalo tanko, Law nabio index na kraju, Dragan heklerom na početku..,
Vučević je zaista must have ovo kolo, čini mi se da si spominjao da imaš Vukušića u nekoj od ekipa, ja bih ga ostavio, mini verzija Varde
Vučević je zaista must have ovo kolo, čini mi se da si spominjao da imaš Vukušića u nekoj od ekipa, ja bih ga ostavio, mini verzija Varde
Nolle- mvp
Kakav je dil sa Sofoom? Jel igra on ABA ligu ili je izbacen iz tima potpuno?
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
Da, da ostavo sam ga. Gledam da sve 4. i 5. koje igraju protiv Zvezde imam u timu.Nolle ::Lučiću više ne raste cena, dobro je što si ga prodao, on preko Krke neće preći 10 biće tvrda utakmica, oni uvek odigraju anti košarku evo danas samo Pek i Miljan, ostalo tanko, Law nabio index na kraju, Dragan heklerom na početku..,
Koleman- mvp
Slobo, cestitam brate, samo tako nastai do kraja...
Mihael- mvp
Godina : 37
Hvala Mihael
Nolle, ne dozvoli da ti drugi kreiraju mišljenje...ako si ostavio Sajmona, a škripi ti na sve strane, onda to nema logike, bolje uzmi Vučevića...ja sebi mogu da priuštim i Sajmona i Vučevića, a ti si verovatno u drugačijoj situaciji...inače u Vučevića sam izgubio poverenje, verujem i ja da može da odvali KOD KUĆE protiv Heliosa, ali on mi sigurno nije od onih must have što kažete...
Nolle, ne dozvoli da ti drugi kreiraju mišljenje...ako si ostavio Sajmona, a škripi ti na sve strane, onda to nema logike, bolje uzmi Vučevića...ja sebi mogu da priuštim i Sajmona i Vučevića, a ti si verovatno u drugačijoj situaciji...inače u Vučevića sam izgubio poverenje, verujem i ja da može da odvali KOD KUĆE protiv Heliosa, ali on mi sigurno nije od onih must have što kažete...
slobokv83- mvp
Šta mislite o Morisonu za ovo kolo? I šta mislite za Gadeforša u Vršcu?
Ja imam budžet blizu 600, što je prošlih godina bio ok budžet, ali sada uopšte nemam predstavu koje igrače bih jurio za idealan tim... Ajde da kažemo da su must have na centru Savović i Sajmon, ko još? Na spoljnim pozicijama Simon, Pilepić i Morison (protiv ekipa sa slabim odbranama)... Na pleju samo Pavkovića vidim kao nekoga ko sigurno donosi dosta indeksa...
Ja imam budžet blizu 600, što je prošlih godina bio ok budžet, ali sada uopšte nemam predstavu koje igrače bih jurio za idealan tim... Ajde da kažemo da su must have na centru Savović i Sajmon, ko još? Na spoljnim pozicijama Simon, Pilepić i Morison (protiv ekipa sa slabim odbranama)... Na pleju samo Pavkovića vidim kao nekoga ko sigurno donosi dosta indeksa...
Bodi Bond- mvp
Morrisona drži sada jedno vreme: Cedevita, Laško, Zagreb, Helios, Radnički.
Odlučio sam se da posle ovog kola prodam Sajmona...
ekipa izgleda ovako
Pavković, Ivanović
Lučić, Rudež, Prepelič, Owens
Sajmon, Šakić, Savović, Subotić
+3.72
OUT: Kasun, M.Popović, Panić
IN: Subotić, Owens, Rudež
Odlučio sam se da posle ovog kola prodam Sajmona...
ekipa izgleda ovako
Pavković, Ivanović
Lučić, Rudež, Prepelič, Owens
Sajmon, Šakić, Savović, Subotić
+3.72
OUT: Kasun, M.Popović, Panić
IN: Subotić, Owens, Rudež
Nolle- mvp
Mislim da je međ plejevima Feget iz Heliosa dobra opcija...
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Protiv Partizana, Edin ga je nahlavio da ima dobar šut, kao i onog iz Pivovarne, njemu verujem, jer se razume u koledž košarku, ali trenutno za mene skup sport, čekam ja Drejpera, i Pavkovićevu maksimalnu cenu
Valja gledati npr Zvezdu na Areni sport, kada Morrison ima loptu, ide jedan kvalitetan , da ne kažem nešto drugo
Helios ove godine ima potentnu spoljnu liniju, da imaju iole ozbiljniju peticu bili bi i oni dosta ozbiljni, ovako tu ozbiljnost im donekle daje samo Zmago na klupi. Oni protiv svake ekipe koja ima 210+ peticu neće moći ništa. Pašalić je u godinama, a onaj Češnar mi je skroz nedefinisan. Ima visinu, donekle i građu, ali fali mu nešto
Valja gledati npr Zvezdu na Areni sport, kada Morrison ima loptu, ide jedan kvalitetan , da ne kažem nešto drugo
Helios ove godine ima potentnu spoljnu liniju, da imaju iole ozbiljniju peticu bili bi i oni dosta ozbiljni, ovako tu ozbiljnost im donekle daje samo Zmago na klupi. Oni protiv svake ekipe koja ima 210+ peticu neće moći ništa. Pašalić je u godinama, a onaj Češnar mi je skroz nedefinisan. Ima visinu, donekle i građu, ali fali mu nešto
Nolle- mvp
...ako se ta petica ne zove Mile Ilic ili jos gore Petar Popovic.Nolle ::Protiv Partizana, Edin ga je nahlavio da ima dobar šut, kao i onog iz Pivovarne, njemu verujem, jer se razume u koledž košarku, ali trenutno za mene skup sport, čekam ja Drejpera, i Pavkovićevu maksimalnu cenu
Koleman- mvp
Helios i HF su jedine ekipe protiv kojih će naši centri izdominirati, mada evo i vs Olimpija Mile je koliko toliko bio korektan u II pol čak je i napucao dobar index
Nolle- mvp
Mislio sam prvo da Grina ubacim umesto Milutinovica a ostavim Lucica, sad ipak gledam da Partizan onu tamo ide na Makabi i ne znam vise...A ipak se stvara guzva na bekovskoj poziciji kod Zvezde i ko zna sta je u stvari dobra odluka na duze staze.
na bekovskoj baš i nema gužve Milutinović i AmMo glavni, Nedović u autu, Lazić pa Lazić... i tri keca od kojih nijedan ne može na 2. Milutinović ti dođe kao zicer, pogotovo protiv Laškog, to je neko moje mišljenje
Nolle- mvp
Cini mi se da si u pravu. Jos kad vidim da nam posle Cedevite dolaze Lasko, Zagreb, Radnicki...Milutin se ipak cini kao bolja opcija.
Hvala!
Hvala!
2 stvari
1. Panić ili Lučić
2. Warren ili Green ili Rudež
Gledam koga da izbacim, da li Panića ili Lučića. Lučiću su indexi sve manji i manji, Krka igra na mali broj poena, Panić je glavni spoljni igrač Laškog, pa ne znam, imaće loptu u rukama da, ali protiv Cibone igra, a obojicu ne mogu da izvadim. Znam da će obojica odigrati vrlo verovatno loše, sada je samo pitanje koje je manje zlo...
Za minute Warrena sam siguran, ali Zvezda će pokušati da ovu utakmicu spusti na mali broj poena, slično kao protiv Budućnosti. Green protiv Zagreba u Stožicama, isto vuče. Imam neki osećaj i za Rudeža, ne vidim koji igrač na 3/4 njega može da čuva u Laškom. Nekako mislim da može da ima index visok, čak i preko 20.
1. Panić ili Lučić
2. Warren ili Green ili Rudež
Gledam koga da izbacim, da li Panića ili Lučića. Lučiću su indexi sve manji i manji, Krka igra na mali broj poena, Panić je glavni spoljni igrač Laškog, pa ne znam, imaće loptu u rukama da, ali protiv Cibone igra, a obojicu ne mogu da izvadim. Znam da će obojica odigrati vrlo verovatno loše, sada je samo pitanje koje je manje zlo...
Za minute Warrena sam siguran, ali Zvezda će pokušati da ovu utakmicu spusti na mali broj poena, slično kao protiv Budućnosti. Green protiv Zagreba u Stožicama, isto vuče. Imam neki osećaj i za Rudeža, ne vidim koji igrač na 3/4 njega može da čuva u Laškom. Nekako mislim da može da ima index visok, čak i preko 20.
Nolle- mvp
Ja bih izvadio Lučića i ubacio Grina, ali to ne mora da znači da je moje mišljenje ispravno.
Bodi Bond- mvp
ne mora da znači jer je dosadašnje iskustvo pokazalo da pogotovo Ameri, koji pre svega igraju za statistiku, kada dođe Evroliga ili Evrokup odvaljuju, a u Jadranskoj ligi se odmaraju i prave lošije indexe....
međutim i pored dosta vaganja u najbolju sam ubacio Greena, a u drugoj najboljoj mi je Lučić...
mislim da mi je najsmelija izmena do sada Kasun OUT, Subotić IN...
e sad, nemojte da utičem na vaša mišljenja, pošto još niko nije uspeo da utiče na moje
međutim i pored dosta vaganja u najbolju sam ubacio Greena, a u drugoj najboljoj mi je Lučić...
mislim da mi je najsmelija izmena do sada Kasun OUT, Subotić IN...
e sad, nemojte da utičem na vaša mišljenja, pošto još niko nije uspeo da utiče na moje
slobokv83- mvp
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 2. deo