Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
+18
Anti-RTS
bigZ
slobokv83
Mihael
Macijauskas
air slavkan
Junglezburn
superhik
Gencha
Markos
Ray Allen
drexler
mlekadzija
sexdrogabodiroga
Dule Kecman
Koleman
Nolle
Bodi Bond
22 posters
Strana 17 od 40
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Igra Markota i za njega
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
duboko me razočarao ovaj Markota
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Немој ми рећи да имаш и њега?
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
nemam, zato me i razočarao.
198 sa najboljom.
198 sa najboljom.
slobokv83- mvp
Grin... Sta reci... I posle Zdovca - Zdovc.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
Godina : 39
Najbolji tim 103 482. sam
Sad cu da dobro razmislim koje 3 izmene da napravim.
Sad cu da dobro razmislim koje 3 izmene da napravim.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
110 mesto 590 poena
samo sam izbacio igrače 150.37 kredita za 2 beka i 1 pleja.
Imam opciju, koja mi se čini i jedina smislena: Ohayon, Kruno Simon, Milutinović. Bojim se ovog pleja Makabija protiv Partizana nekako mi nedefinisan, ali kada gledam plejmejkere generalno, baš loš izbor imamo ove godine, Pavkovića sam morao da prodam zbog Dangubića, bilo je ili Sajmon ili Pavković, a zbog konkurencije koju Pavković u Radničkom sada ima, odlučio sam se za njega.
Što je najgore, sledeće kolo moraće da leti i Sajmon, zbog Ivanovića.
Jednostavno nikakvu drugu ideju nemam šta da iskombinujem za 150 kredita, pre svega zbog plejmejkera.
Čović mi se ne uzima - osećaj neki imam, Ćapin imao -2 možda odradim neku kombinaciju sa njim ako odigra za index 10+ EL, Woodside-u ovo prva dobra tekma protiv Zagreba koji je uvek loše branio 'kečeve', Stiven je odigrao solidno jer je preuzeo zbog loše partije Miljana, ovaj iz Laškog će proći isto kao Drejper, možda i gore. Law protiv Makabija... Vladović ko zna kada će da igra, Naletilić dva debela minusa zaredom, Anderson - malo mi je previše da imam 3 igrača iz jedne ekipe. Ohayon još dođe kao najmanje zlo, a igra protiv Partizana i ima potencijal rasta cene. Nedović i Draper nisu za kupovinu još, pada im cena. Baš loš izbor plejeva sem ove trojice koji su se izdvojili i koštaju Boga Oca,a što je najgore od svega, sledeće kolo i Ivanovića moram da vadim, mada tu već imam pik. Čović protiv Zagreba
Najverovatnija ekipa
Yogev Ohayon, Nikola Ivanović
Krunoslav Simon, Vladimir Panić, Klemen Prepelič, Andreja Milutinović
David Simon, Boris Savović, Željko Šakić, Nikola Vučević
samo sam izbacio igrače 150.37 kredita za 2 beka i 1 pleja.
Imam opciju, koja mi se čini i jedina smislena: Ohayon, Kruno Simon, Milutinović. Bojim se ovog pleja Makabija protiv Partizana nekako mi nedefinisan, ali kada gledam plejmejkere generalno, baš loš izbor imamo ove godine, Pavkovića sam morao da prodam zbog Dangubića, bilo je ili Sajmon ili Pavković, a zbog konkurencije koju Pavković u Radničkom sada ima, odlučio sam se za njega.
Što je najgore, sledeće kolo moraće da leti i Sajmon, zbog Ivanovića.
Jednostavno nikakvu drugu ideju nemam šta da iskombinujem za 150 kredita, pre svega zbog plejmejkera.
Čović mi se ne uzima - osećaj neki imam, Ćapin imao -2 možda odradim neku kombinaciju sa njim ako odigra za index 10+ EL, Woodside-u ovo prva dobra tekma protiv Zagreba koji je uvek loše branio 'kečeve', Stiven je odigrao solidno jer je preuzeo zbog loše partije Miljana, ovaj iz Laškog će proći isto kao Drejper, možda i gore. Law protiv Makabija... Vladović ko zna kada će da igra, Naletilić dva debela minusa zaredom, Anderson - malo mi je previše da imam 3 igrača iz jedne ekipe. Ohayon još dođe kao najmanje zlo, a igra protiv Partizana i ima potencijal rasta cene. Nedović i Draper nisu za kupovinu još, pada im cena. Baš loš izbor plejeva sem ove trojice koji su se izdvojili i koštaju Boga Oca,a što je najgore od svega, sledeće kolo i Ivanovića moram da vadim, mada tu već imam pik. Čović protiv Zagreba
Najverovatnija ekipa
Yogev Ohayon, Nikola Ivanović
Krunoslav Simon, Vladimir Panić, Klemen Prepelič, Andreja Milutinović
David Simon, Boris Savović, Željko Šakić, Nikola Vučević
Nolle- mvp
Koji vam se tim najviše sviđa?
1.
Pavković, Vujasinović
Voren, Grin, Morison, Simon
Sajmon, Savović, Mej, Subotić
2.
Pavković, Nedović
Voren, Vitkovac, Morison, Simon
Sajmon, Savović, Vučević, Subotić
3.
Vudsajd, Nedović
Voren, Prepelić/Grin, Morison, Simon
1.
Pavković, Vujasinović
Voren, Grin, Morison, Simon
Sajmon, Savović, Mej, Subotić
2.
Pavković, Nedović
Voren, Vitkovac, Morison, Simon
3.
Vudsajd, Nedović
Voren, Prepelić/Grin, Morison, Simon
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
mlekadzija- prva petorka
Da.mlekadzija ::3.
Evo moj najbolji tim za ovo kolo:
Pavkovic, Naletilic
Simon, Prepelic, Jeremic, Sinovec
Savovic, Subotic, Raduljica, Vukusic
Zbog nemogucnosti vise izmena u timu su ostali Sinovec, Vukusic i Raduljica.
edit:
Mogli biste da probate sa Markovicem. On je kakva-takva cetvorka u Zvezdi. Zna se da ne igraju Radetic i Ilic, imace minute. Ja sam ga ubacio u jedan tim a nazalost nemam dovoljno izmena da uleti umesto Vukusica ili Raduljice.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ne bi ja Bodi pokusavao sa Vujasinovicem, verovatno ce igrati i Covic i Pop... Sto se tice Nemanje, jedan dobar index i svi ga uzimaju, idite bre, gde je tu rezon ? Uz to Milutinovic i Lazic igraju dvojke... pre bih ja uzimao Milutina ovo kolo nego Nemanju npr, ako vec jurcas neke Zvezdine zbog velikog broja poena/indexa
Gledaj da uzmes nekoj jeftinijeg beka, za koga mislis da moze dosta ovo kolo, a da uzmes skupljeg pleja... Mada ovo kolo je zajebano izabrati pleja, ja sam uzeo onog iz Makabija, jer nisam imao sta drugo.
Samo predlog, ne moras da poslusas.
Gledaj da uzmes nekoj jeftinijeg beka, za koga mislis da moze dosta ovo kolo, a da uzmes skupljeg pleja... Mada ovo kolo je zajebano izabrati pleja, ja sam uzeo onog iz Makabija, jer nisam imao sta drugo.
Samo predlog, ne moras da poslusas.
Nolle- mvp
a pazi sad: ako ti kažem da je meni Vujasinovič do sada doneo tu prednost na prvom mest,aaa?
jer mnoooogo je bio jeftin, a nisam imao -11 sa njim kao neki sa Naletilićem nego za ta dva kola 26, a pre toga 9 indexa..
čovek je nosioc igre, tako sam shvatio, on i Panić...ne pravi faulove, što znači ne igra odbranu i ne troši se, a u napadu šutira samo iz rezona, što pokazuju visoki procenti šuta (73 % za 2, za 3 i ne šutira, znači ne može da odmogne)...vidi se da ima ulaz i pokušava ga i na taj način može da iznude faulove i bacanja...u suštini nisam mu našao neku zamerku do sada, tj. da će da pravi neke gluposti...najstandardniji je bio u Laškom do sada...sada igra protiv Zvezde, što je opet prilika i očekujem da će uspeti da od agresivnih zvezdinih bekova iznudi neke faulove i da će uspeti da ostane koji put sam za 3 (ali to je bonus jer inače ne šutira mnogo za 3)...
e sad, naravno da sve može da krene po zlu, ali se nadam da je moja naliza ispravna...
moj predlog za drugog pleja je Bojan Krivec...ukoliko ne bude igrao Stinson, a mislim da neće, on je odlično rešenje...igraće 30+ minuta, Hemofarm je ekipa koja daje prostora u igri protivnika, nisu se proslavili po nekoj odbrani do sada, a to čovek koji će imati najviše loptu u rukama u Krki mora da iskoristi za nekih 10tak indexa...
videćemo, bitno je da imate neki rezon i da se deržite toga
jedno pitanje: da li igra Mile Ilić i koliko je izvesno da će neki novi igrač da nastupi protiv Laškog (tu mislim i na Nikolića, pošto mi je bitno da znam da li da ostavljam Subotića)?
p.s. bio sam po automatizmu ubacio Morisona u sve ekipe, ali sada posle špekulacija da se posvađao sa Pešićem, ću debelo da razmislim.
jer mnoooogo je bio jeftin, a nisam imao -11 sa njim kao neki sa Naletilićem nego za ta dva kola 26, a pre toga 9 indexa..
čovek je nosioc igre, tako sam shvatio, on i Panić...ne pravi faulove, što znači ne igra odbranu i ne troši se, a u napadu šutira samo iz rezona, što pokazuju visoki procenti šuta (73 % za 2, za 3 i ne šutira, znači ne može da odmogne)...vidi se da ima ulaz i pokušava ga i na taj način može da iznude faulove i bacanja...u suštini nisam mu našao neku zamerku do sada, tj. da će da pravi neke gluposti...najstandardniji je bio u Laškom do sada...sada igra protiv Zvezde, što je opet prilika i očekujem da će uspeti da od agresivnih zvezdinih bekova iznudi neke faulove i da će uspeti da ostane koji put sam za 3 (ali to je bonus jer inače ne šutira mnogo za 3)...
e sad, naravno da sve može da krene po zlu, ali se nadam da je moja naliza ispravna...
moj predlog za drugog pleja je Bojan Krivec...ukoliko ne bude igrao Stinson, a mislim da neće, on je odlično rešenje...igraće 30+ minuta, Hemofarm je ekipa koja daje prostora u igri protivnika, nisu se proslavili po nekoj odbrani do sada, a to čovek koji će imati najviše loptu u rukama u Krki mora da iskoristi za nekih 10tak indexa...
videćemo, bitno je da imate neki rezon i da se deržite toga
jedno pitanje: da li igra Mile Ilić i koliko je izvesno da će neki novi igrač da nastupi protiv Laškog (tu mislim i na Nikolića, pošto mi je bitno da znam da li da ostavljam Subotića)?
p.s. bio sam po automatizmu ubacio Morisona u sve ekipe, ali sada posle špekulacija da se posvađao sa Pešićem, ću debelo da razmislim.
slobokv83- mvp
Mile Ilić igra protiv Heliosa, kao i Nikols (90%), za Nika ću znati večeras, a pojačanje u reketu se još traži. Za AmMo-a ću isto znati večeras, da li se posvađao ili ne sa Pešićem.
Nolle- mvp
pa Nikols mora biti prvo predstavljen, a to se još nije desilo, ne znam kako će i igrati...
ali ovo što pričaš me tera na prodaju Subotića, samo još ako bi znao više za AMMO-a..
ali ovo što pričaš me tera na prodaju Subotića, samo još ako bi znao više za AMMO-a..
slobokv83- mvp
za Adama ću znati večeras, i Marko mi je rekao da će se raspitati, informaciju ćeš imati večeras, neće biti kasno, imaš još 30 sati za mjenjanje
nego kako ti se čini ova moja ekipa, brine me što je Ohajon malo sinoć igrao, ali nemam koga da ubacim za pleja, jer onda moram da vadim Simona
nego kako ti se čini ova moja ekipa, brine me što je Ohajon malo sinoć igrao, ali nemam koga da ubacim za pleja, jer onda moram da vadim Simona
Nolle- mvp
zahvaljujem
inače, Pešić ima te tripove da na taj način podigne igrača, ali pošto je Adam malo čudan, a opšte je poznata stvar da u NBA treneri ne igraju takvu ulogu kao u Evropi, a igrači misle da su zvezde, ne bi me čudilo da se Adam tako poneo, a onda je Pešić nemilosrdan...u svakom slučaju, mislim da je ostavljanje Adama sa strane, mi donelo više dobrog nego lošeg...
inače, Pešić ima te tripove da na taj način podigne igrača, ali pošto je Adam malo čudan, a opšte je poznata stvar da u NBA treneri ne igraju takvu ulogu kao u Evropi, a igrači misle da su zvezde, ne bi me čudilo da se Adam tako poneo, a onda je Pešić nemilosrdan...u svakom slučaju, mislim da je ostavljanje Adama sa strane, mi donelo više dobrog nego lošeg...
slobokv83- mvp
http://kosarka.si/curtis-stinson-se-poskodovan-zaigal-naj-bi-proti-hemofarmu/
Има ли нешто свежије о овом Стинсону? Игра ли сутра или да пазаримо Кривеца?
Има ли нешто свежије о овом Стинсону? Игра ли сутра или да пазаримо Кривеца?
mlekadzija- prva petorka
Tegeltija kenja za Morisona. Ništa neubičajeno se nije desilo.
Bodi Bond- mvp
jel zna neko nešto više o toj utakmici ZVezde i Hemofarma?...evo Pešić kaže da su Lešić i Nikolić igrali i da su silno motivisani...isto se kaže da Mile Ilić neće igrati? takođe, za Popovića kaže da je više igrao, hoće da ga uvede u sistem...mislim da će Popović više igrati i protiv Laškog, tako da možda ni on nije loše rešenje za poziciju pleja.
slobokv83- mvp
Ja rizikujem sa Farmarom i Vujasinovićem na pleju. Ako Farmar odigra dobro biće super.
Bodi Bond- mvp
Nije se vodio rezultat, samo lične, Bojan Popović je igrao dosta, Milutinović, Marković, Lešić, Nikolić... Ko je koliko dao ne znam
Nik će biti u 12, ali neće imati minutažu, na 4/5 će se vrteti Subotić/Marković i Popović, možda Lešić na 4. Nik ako bude igrao igraće garbage minute...
Cvele verovatno ne igra, a Pop-Čović će imati odnos 25-15 verovatno...
Nik će biti u 12, ali neće imati minutažu, na 4/5 će se vrteti Subotić/Marković i Popović, možda Lešić na 4. Nik ako bude igrao igraće garbage minute...
Cvele verovatno ne igra, a Pop-Čović će imati odnos 25-15 verovatno...
Nolle- mvp
Kad Pop veze par svojih dobro poznatih napada (pod tim mislim ne uradi nista ), nadam se da ce Covke dobiti vecu minutazu, pazario sam ga za ovo kolo
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
ja ću Čovu za sledeće kolo (Zagreb)... Valja ovo kolo uzeti Drapera kome se baš rizikuje i juri bodove,a ne kintu...
Slobo hvala na pomoći !
Slobo hvala na pomoći !
Nolle- mvp
znači ne zna se šta je dobri stari Morison uradio?
jbg, onda rizikujem sa njim i odlučih se za Dragiča umesto Simona i za Markotu umesto Vučevića...
ma Nole, hvala tek po završetku kola, ako je vredelo naravno..
jbg, onda rizikujem sa njim i odlučih se za Dragiča umesto Simona i za Markotu umesto Vučevića...
ma Nole, hvala tek po završetku kola, ako je vredelo naravno..
slobokv83- mvp
Kakav je sad peh bio za infarkt. 7 minuta pred kraja, 2 igraca izbacena iz najboljeg tima, vrsim izmene, i taman da kupim kad ono izadje - Sajt se trenutno odrzava. Dumrem.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
Godina : 39
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 2. deo