Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
+18
Anti-RTS
bigZ
slobokv83
Mihael
Macijauskas
air slavkan
Junglezburn
superhik
Gencha
Markos
Ray Allen
drexler
mlekadzija
sexdrogabodiroga
Dule Kecman
Koleman
Nolle
Bodi Bond
22 posters
Strana 19 od 40
Strana 19 od 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Kasuna sigurno vredi uzeti, potrpaću ga gde mogu
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Nolle ::Kasuna sigurno vredi uzeti, potrpaću ga gde mogu
Е онда у моје тимове не иде
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Pavkovic, Ivanovic
Simon, Morison, Pilepic, Prepelic
Savovic, Subotic, Markota, Mijatovic
Ukupno 148. Mijatovic leti, napravio bih rokadu Pavkovic - Covic uz garanciju da ce ovaj igrati (Nolle ??) ali za druge izmene nisam siguran, pa bi svaki predlog bio koristan.. Pomozite da ne userem i ovaj jedini tim koji kako tako jos uvek dobro stoji..
Simon, Morison, Pilepic, Prepelic
Savovic, Subotic, Markota, Mijatovic
Ukupno 148. Mijatovic leti, napravio bih rokadu Pavkovic - Covic uz garanciju da ce ovaj igrati (Nolle ??) ali za druge izmene nisam siguran, pa bi svaki predlog bio koristan.. Pomozite da ne userem i ovaj jedini tim koji kako tako jos uvek dobro stoji..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
ja bih Drejpera ubacio pre Fiće, sada mu je cena na stagnaciji takoreći
Nolle- mvp
Млади Лазаревић се пробио тренутно на 5. место без поена са утакмице Раднички . Будућност. Честитке Боди, научио си коначно
Не треба спомињати да је Слобо још на првом месту, то се подразумева.
Не треба спомињати да је Слобо још на првом месту, то се подразумева.
mlekadzija- prva petorka
Нисам извршио измене пред ово коло, мрзело ме, и остварио сам најбољи резултат од почетка сезоне и напредовао око 600 места.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Onaj kragujevcanin nije usao tamo na fantazi niti menjao igrace od 2,3 kola, pa ti vidiJunglezburn ::A da me vidiš tek na Premier ligi, brate pa ne bi verovao kakvi su to promašaji! Eno onaj kragujevčanin me pretekao na tabeli pa ti vidi!
Macijauskas- mvp
Sto me nervira sto su ukinuli ono da pise @ pored utakmice koja se igrala u gostima, to bas znaci..
Dule Kecman- mvp
Je l se još neko nosi mišlju da proda Sajmona i Simona?
Valjda će AmMo da veže konačno dve dobre.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Ja sam prodao Morisona Neka odigra bar jednu dobru u gostima, pa cu da razmislim da ga stavim i za gostovanja, ovako mi zgodno dodje da ga rotiram sa drugim bekovima..
E sad posto sam ja ovako uradio, vi uradite suprotno, jer veceg baksuza za ovu igru od mene nema..
E sad posto sam ja ovako uradio, vi uradite suprotno, jer veceg baksuza za ovu igru od mene nema..
Dule Kecman- mvp
Боди, ја се размишљам да избацим Сајмона, али не и Симона, осим уколико се не испостави тачним да је повређен. Избацио бих Вујасиновића, Сајмона и рецимо Суботића, а убацио Фармера, Пековића и Томпсона. На беку имам Грина, Препелича(игра још 2 кући), Морисона и Симона и њих не бих да дирам.
mlekadzija- prva petorka
A što bi ti Tompsona? Onda bi imao dva union olimpijca koji prorade svaku nepoznatu, ne?
Junglezburn- mvp
Ja cu pokusati da uparim Pavkovica i Farmara, posto para za Pekovica pored Sajmona nemam. Najveca dilema mi je ipak da li uzeti Kolinsa ili Kasuna, posto ovom prvom verovatno raste cena, a u formi je i moze doneti 10-15 indeksa, dok ce ovaj drugi verovatno imati utakmicu sezone, a ako ne - ode kredit niz vodu. I tako..
sexdrogabodiroga- šesti igrač
Godina : 39
Junglezburn ::A što bi ti Tompsona? Onda bi imao dva union olimpijca koji prorade svaku nepoznatu, ne?
Истина, око тога се највише и размишљам. Да бих узео Пековића и Фармера уместо Вујасиновића и Сајмона треба ми 7-8 кредита, а не бих да дирам бекове, а ни Вучевића и Савовића па ми Суботић дође као једини кандидат. Како он нема велику цену, морам да пазарим неког јефтиног центра, а Томпсон ми ту изгледа као најбоља опција. Има времена до петка тј суботе, можда се одлучим на нешто скроз десето.
mlekadzija- prva petorka
Ja sam sinoć baš komentarisao sa Bodijem kako meni Vučević uopšte ne uliva poverenje, nešto tipa bolje jeftin a nestabilan nego skup a nestabilan... Tako da sam stava da bih Vučevića ubacivao samo protiv vuna ekipa, što je u narednom kolu slučaj, ali ne verujem da će biti bitno bolji od Subotića koji igra težu utakmicu i ako se ne varam upravo zbog toga će dobiti veću ulogu. Da dodam Vitkovca koji se ''budi'' i na taj način otkida indeks poene saigračima. Sve ovo što sam rekao može biti nebitno, ali gledajući iz tvog ugla bitno jer želiš da ubaciš dva jaka igrača... A možda sam rekao nešto što će ti otvoriti vidike i uradiš nešto treće!
Nešto kasnije o mojim dilemama...
Nešto kasnije o mojim dilemama...
Junglezburn- mvp
Bodi Bond ::Je l se još neko nosi mišlju da proda Sajmona i Simona?
Ti si i ovo kolo imao neke rizicne poteze i to ti se isplatilo. Mozda je to nacin koji tebi odgovara. Ja bih se kod prodaje Sajmona, Simona, Pavkovica, pa i Savovica plasio da vrsim izmene kada nisu neophodne, jer cu mozda zaliti zbog njih onda kada bude bilo neophodnih, mislim na svakojake povrede, odsustva, itd. S druge strane, igraci kojima bi ih zamenio sigurno nece biti neka boranija, tako da taj rizik mozda i mozes da preuzmes i bez vecih posledica. A Pekovic bi u ovom kolu trebalo da bude bolji izbor od Simona svakako.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
Godina : 39
Vađenje Pavkovića nije bio rizik. Elem, koliko god svi pričali da krediti ne igraju više ulogu mislim da nije tako. Jer da je tako ja bih sada ubacio Pekovića umesto Subotića i bolelo bi me uvo. A pošto mi za to fali oko 50 kredita biće da oni ipak nešto znače. Ipak, ne razmišljam o njihovoj prodaji samo zbog kredita. Kari je na KZŠ posle Cedevite rekao da su oni uradili određene zadatke, a to je zaustavljanje Drejpera. Tada je imao indeks -4. Nekima sam za prethodno kolo rekao da očekujem da sada svu snagu usmere na zaustavljanje Panića. Po toj logici očekujem da sada pokušaju da zaustave Simona, a Boga mi imaju i čime (čitaj Lazić). Verujem da će ipak Simon da napravi solidan indeks, ali da cenu neće opravdati (20).
Isto važi i za Sajmona. Gledajući malo statistike, Olimpija solidno brani centre, a on nije neki koji će da se izvuče i da šutne. Napraviće 10-15 indeksa, ali to je malo za cenu koju ima. Neće odneti puno kredita, ali njegovom prodajom se može priuštiti par Peković-Kasun ili Peković-Kolmen... Ovog iz Širokog nikada nisam gledao, pa dok je tako ne verujem da ću ga koristiti u najboljem timu. Kasun ako ne odigra protiv Zvezde 20+ onda jbg... Možda mi i centarska linija bude recimo Sajmon-Vučević-Savović-Peković, na račun nekog od bekova... Ima još vremena do vikenda.
Isto važi i za Sajmona. Gledajući malo statistike, Olimpija solidno brani centre, a on nije neki koji će da se izvuče i da šutne. Napraviće 10-15 indeksa, ali to je malo za cenu koju ima. Neće odneti puno kredita, ali njegovom prodajom se može priuštiti par Peković-Kasun ili Peković-Kolmen... Ovog iz Širokog nikada nisam gledao, pa dok je tako ne verujem da ću ga koristiti u najboljem timu. Kasun ako ne odigra protiv Zvezde 20+ onda jbg... Možda mi i centarska linija bude recimo Sajmon-Vučević-Savović-Peković, na račun nekog od bekova... Ima još vremena do vikenda.
Bodi Bond- mvp
Markota je pod znakom pitanja za Prokom, verovatno će igrati pod injekcijama. Ovo čisto ako neko misli da ga stavi protiv Radničkog.
Bodi Bond- mvp
Sve dileme si mi rešio
al, ako razbije Prokom, šta ću onda
al, ako razbije Prokom, šta ću onda
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Nije ih razbio.
Kasun ako bude imao ovoliko lopti protiv Zvezde koliko je imao protiv CSKA imaće indeks oko 50.
Kasun ako bude imao ovoliko lopti protiv Zvezde koliko je imao protiv CSKA imaće indeks oko 50.
Bodi Bond- mvp
i on i Simon su imali isti broj šuteva na koš (18) i isti broj pogodaka (6) i isti broj izvedenih i pogođenih bacanja (2/2)
ne bih se ja kladio na Kasuna protiv Zvezde, al ajde da vidimo...očekujem da Zvezda dobije, za tako nešto je potrebno da ima jednog igrača pod košem koji će da odigra vrhunski i jednog iz spoljne linije, sad ja se nadam da su to dvojica koja su u mojoj ekipi
inače, Zagreb obori ritam u utakmici Evrolige, a onda u Jadranskoj prilično zapne, tako da ovi indexi njihovi protiv CSKA apsolutno ne znače ništa...
EDIT:
a time što su za ovakav značaj utakmice ostali toliko dugo i Simon i Kasun, me tera da razmišljam da se oni samo razigravaju na ovim mečevima Evrolige i da su stvarno dobra rešenja za fantazi Jadranske lige.
Mislim Bodi, da Pešić mora da igra dobru odbranu na Kasunu ako misli da dobije, isto važi i za Simona.
ne bih se ja kladio na Kasuna protiv Zvezde, al ajde da vidimo...očekujem da Zvezda dobije, za tako nešto je potrebno da ima jednog igrača pod košem koji će da odigra vrhunski i jednog iz spoljne linije, sad ja se nadam da su to dvojica koja su u mojoj ekipi
inače, Zagreb obori ritam u utakmici Evrolige, a onda u Jadranskoj prilično zapne, tako da ovi indexi njihovi protiv CSKA apsolutno ne znače ništa...
EDIT:
a time što su za ovakav značaj utakmice ostali toliko dugo i Simon i Kasun, me tera da razmišljam da se oni samo razigravaju na ovim mečevima Evrolige i da su stvarno dobra rešenja za fantazi Jadranske lige.
Mislim Bodi, da Pešić mora da igra dobru odbranu na Kasunu ako misli da dobije, isto važi i za Simona.
Poslednji izmenio slobokv83 dana Sre 2 Nov 2011 - 19:38, izmenjeno ukupno 1 puta
slobokv83- mvp
Стиче ли неко утисак да Касун намерно прави личне грешке у АБА лиги?
Нелогично ми да против јаких центара направи 3 личне за 36 минута, а против пеосечних и лоших 4 за четвртину
Нелогично ми да против јаких центара направи 3 личне за 36 минута, а против пеосечних и лоших 4 за четвртину
mlekadzija- prva petorka
mislim da tu ima malo do stila igre Kasuna, a sudije u Jadranskoj eto imaju takav kriterijum...Kasun je kocka, ali moraće jednu da proradi i razbije.
slobokv83- mvp
Strana 19 od 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 2. deo