Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
+18
Anti-RTS
bigZ
slobokv83
Mihael
Macijauskas
air slavkan
Junglezburn
superhik
Gencha
Markos
Ray Allen
drexler
mlekadzija
sexdrogabodiroga
Dule Kecman
Koleman
Nolle
Bodi Bond
22 posters
Strana 30 od 40
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Uh, i ja bih rado prodao Subotica za nekog od eksploziji sklonijih centara, ali nista od toga jos jedno kolo barem. Za ovo je morao Skot da udje, Cejs da ode, a bogami bice i rokade Pekovic-Vucevic.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
@Nolle
Nisam siguran za Dzordana. Prethodna dva kola je odigrao dobro, a on nije konstantan igrac. Poceo je sezonu sa dva odlicna meca, pa je na tri meca za redom imao ukupan index minus 3, pa je opet pruzao dobre partije. Cudna neka biljka.
Nisam siguran za Dzordana. Prethodna dva kola je odigrao dobro, a on nije konstantan igrac. Poceo je sezonu sa dva odlicna meca, pa je na tri meca za redom imao ukupan index minus 3, pa je opet pruzao dobre partije. Cudna neka biljka.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
To sam ja osetio na svojoj kozi. Ne bih ga sada stavio u tim pa ne znam sta da se desi.Ray Allen ::@Nolle
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
To je samo neki moj savet za ovo kolo i 2 jeftina pika... Anđušić i Jordan, možete, a i ne morate da poslušate, ja ću verovatno ubacivati Anđušića da bi mogao da uzimam Kusa (Drapera) i Vučevića. Takođe i ja imam problem Pekovića koji spominje SDB, gledam kako da ga prodam, problem je što u ekipi u kojoj ga imam moram da vršim neke preče izmene, a ako on bude igrao kao protiv Cibone 5 minuta, gubiće se krediti opasno. Verujem da protiv Laškog on neće ni ulaziti u igru... Brinem se i za Ejsija, ali on će sigurno igrati nekih 20-25 minuta.
Nolle- mvp
Acie ce igrati sigurno, na kom nivou ne znam, ali minutaza po mom misljenju ne treba da te brine.. Za Pekovica vec nisam siguran, verovatno cu opet da vidim sta ce Sloba da kaze..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Izmena Peković -> Vučević deluje razumno, verovatno ću je i ja napraviti osim ukoliko ne budem morao da menjam Morisona. Najpreče izmenu su Drejper (koji se povredio protiv Radničkog i pitanje je da li će danas u Evrokupu igrati) i Grin (ide na Makabi).
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Znači Kusa da uzimam, da ne razmišljam o Drejperu... Šta ti misliš o Anđušiću Bodi ?
Nolle- mvp
Aj ispiši tim pa da ti kažem šta mislim. Generalno, teško da će Partizan lako na strani dobiti bilo koga, pa neće biti mesta za razigravanje klinaca. Pre bih uzeo Čakarevića, nije ni on skup.
Bodi Bond- mvp
Farmar, Draper
Panić, Milutinović, Green, Owens
Savović, Sajmon, Peković, Subotić
+8
hahahahahaha, reci, imam 3 izmene, a treba da izbacim 4 igrača minimum
Ne zajebavaj, Laško ćete da odvalite ko Musa jarca ako smo ih mi dobili 40 razlike, šta ćete vi tek da im uradite, realno je da odradite kao što je i Makabi, najlakše gostovanje u ABA ligi.
Panić, Milutinović, Green, Owens
Savović, Sajmon, Peković, Subotić
+8
hahahahahaha, reci, imam 3 izmene, a treba da izbacim 4 igrača minimum
Ne zajebavaj, Laško ćete da odvalite ko Musa jarca ako smo ih mi dobili 40 razlike, šta ćete vi tek da im uradite, realno je da odradite kao što je i Makabi, najlakše gostovanje u ABA ligi.
Nolle- mvp
Panić -> Pilepić
Grin -> Skot
Ovens -> Čakarević
ili
Grin -> Skot
Ovens -> Čakarević
Subotić -> Mej
Grin -> Skot
Ovens -> Čakarević
ili
Grin -> Skot
Ovens -> Čakarević
Subotić -> Mej
Bodi Bond- mvp
Tako nešto razmišljam i ja da ostavim Drapera i Peka pa šta bude, jer imam zaista mnogo bitnije stvari da radim. S tim što bi ja ako bi prodavao Subija uzimao Vučevića i nikog drugog. Baš mi je G ekipa, ali ima potencijal dosta dobar po meni.
Mislio sam Green, Owens, Subotić -> Anđušić, Scott, Vučević. Taman posle verovatno neću dirati centre do kraja sezone.
Pa da u sledećem kolu sređujem bekove, tj da prodam Panića, Anđušića i Milutina + 10 što imam u šteku fina bekovska linija može da se napravi po meni...
Mislio sam Green, Owens, Subotić -> Anđušić, Scott, Vučević. Taman posle verovatno neću dirati centre do kraja sezone.
Pa da u sledećem kolu sređujem bekove, tj da prodam Panića, Anđušića i Milutina + 10 što imam u šteku fina bekovska linija može da se napravi po meni...
Nolle- mvp
A taman sam manje vise napravio plan.. Javi Bodi sta je bilo sa Draperom danas..
Dule Kecman- mvp
Evo, Drejper ne igra u Sant Peterburgu. Eto problema.
Bodi Bond- mvp
E do mojega. Sa ovom ekipom mogu ovo kolo da se pozdravim.
Nolle- mvp
Mozda su se unapred oprostili od te utakmice, i pokusaju da ga oporave za Krku.. Valja to ispratiti do kraja, jer ako moram i njega da menjam, pored Greena koga imam u sva 3 tima, ode sve u pm.. Igraju za 5 dana, gledao sam utakmicu nije se cinilo kao mnogo ozbiljna povreda..
Dule Kecman- mvp
Ma nije, pao je na ruku... ne znam kako ne može da igra, nije bilo ništa ozbiljno. Zaista imam problem u ovoj ekipi, nije mi trebala još i ova njegova povreda još više da me uneredi. Sada moram da ostavljam Owensa, nekako mi on sigurniji nego Green, a plus mi Panić i Milutin nikako ne ulivaju poverenje da mogu preko 15 ovo kolo. Peković ko zna da li će igrati, Subotić očekujem da ovu podbaci, povadio bi sve sada da mogu, ali moram da se oslonim na sreću, u najboljoj ekipi su mi izmene napravljene. Samo očekivao sam od ove ekipe da mi posle ovog kola bude najbolja, moraće za to još da se sačeka izgleda, iako je razlika 10 poena.
Nolle- mvp
Hvala za Drapera, taman sam ga ubacio bio u najbolji tim.
Koleman- mvp
Interesantna je prica u vezi Drejpera. On i fudbaler Dinama Samir sve se cesce druze po zagrebackim nocnim klubovima. I dok se to nimalo ne dopada ljudima iz uprave Dinama u Cedeviti nemaju nista protiv Drejperovih izlazaka. Istina je i da Drejper igra losije nego prosle sezone. Sada kada su povredjeni i Drejper i Pavkovic u velikoj sam dilemi. Farmar ili Kus. Cejsa sam imao proslo kolo. Racunao sam lose je odigrao protiv Partizana, Cibona igra kuci protiv Hemofarma, eto mu sanse da se iskupi. Kad ono sut iz igre 1 od 10, index 2. Sahranio me je.
Ray Allen- prva petorka
Isuse, jesi li igrao fantasy prošle sezone? Čejsa, na osnovu prošlogodišnjeg iskustva, nisam ni pomišljao da koristim ove godine.
Ja mislim da će Farmar da odigra 20+ protiv Olimpije, ali meni fali pola kredita da ga kupim, sa planirane preostale dve izmene, pa mislim da ću se odlučiti za Geja koji igra protiv Zagreba.
Ja mislim da će Farmar da odigra 20+ protiv Olimpije, ali meni fali pola kredita da ga kupim, sa planirane preostale dve izmene, pa mislim da ću se odlučiti za Geja koji igra protiv Zagreba.
Bodi Bond- mvp
Jok. Nikad me narocito nijie privlacio. Prvi put sam fantasy odigrao u okviru EuroBasketa 2011. Bio sam na kraju 15. Nije lose za pocetnika. I tu sam se navuko. Gadna stvar.Bodi Bond ::Isuse, jesi li igrao fantasy prošle sezone? Čejsa, na osnovu prošlogodišnjeg iskustva, nisam ni pomišljao da koristim ove godine.
Cejs je klasican danak neiskustvu
Ray Allen- prva petorka
Мој најбољи тим:
Фармер Кус
Симон Морисон Пилепић Скот
Сајмон Вучевић Касун Колинс
Избацих Павковића, Грина и Пашалића у нади да ће Морисон бити спреман за меч. Има ли неких паметнијих предлога за центра до 57 кредита од овог Колинса? Слобо?!
Фармер Кус
Симон Морисон Пилепић Скот
Сајмон Вучевић Касун Колинс
Избацих Павковића, Грина и Пашалића у нади да ће Морисон бити спреман за меч. Има ли неких паметнијих предлога за центра до 57 кредита од овог Колинса? Слобо?!
mlekadzija- prva petorka
Godina : 43
mlekac, ja bih probao sa Džordanom, Raduljicom ili nekim od krilnih centara Makabija. U Izraelu će neko da odvali, jer je Olimpija jedna od najlošijih ekipa kada je u pitanju branjenje krilnih centara. Naravno, to ako baš hoćeš d amenjaš Kolinsa, mada ja ne vidim razlog za tako nešto. Pokazao se kao neko ko je siguran na 15 indeksa, a sada ide na Hemofarm.
Alan Rej je debitovao za Krku u Evrokupu sa 17 indeksnih poena za 21 minut. Evo statistike sa te utakmice. Još uvek ga nema u ponudi.
Alan Rej je debitovao za Krku u Evrokupu sa 17 indeksnih poena za 21 minut. Evo statistike sa te utakmice. Još uvek ga nema u ponudi.
Bodi Bond- mvp
Ту ми је био Пашалић па сам њега избацио и имам 57 кредита да купим неког.
mlekadzija- prva petorka
Godina : 43
Jordan je protiv Cedevite siguran na +15, pa ne znam šta da se desi, ako budu vrteli pik onako kako treba, zaista to očekujem. Raduljica umnogome zavisi od toga koliko će se Peković potrošiti protiv Armanija.
Ako ga stave do petka, možda stavim ovog Allena umesto Kusa. Valjda neće da mu drmnu cenu sky high 45 je maksimum neki po meni.
Barbour ponovo nije igrao
U EC
Rozić 22
Kus 8
Žižić 10
Chase -3
Allan 17
Jordan 26
U Budućnosti skoro svi dvocifreni ! Vučević 15, Čeda 17, Anderson 17, Krstović 10, Dubljević 15, Ivanović -1 (0/5 iz igre, 7as)
Cedevita tanko
Owens 12
Car 10
Warren 6
Smodiš 9
Da li uzimati Rozića ? Nema Barboura ? Jel dobio nogu u dupe ili šta, verujem da nije, jer bi to uradili sa Harperom. Verovatno povreda neka onda... Sve u svemu, Rozić je u zadnje 2 utakmice dobio minute, dobio šuteve, dobio loptu, on i Čakar su zanimlijvi + Anđušić, kome se baš rizikuje
Ako ga stave do petka, možda stavim ovog Allena umesto Kusa. Valjda neće da mu drmnu cenu sky high 45 je maksimum neki po meni.
Barbour ponovo nije igrao
U EC
Rozić 22
Kus 8
Žižić 10
Chase -3
Allan 17
Jordan 26
U Budućnosti skoro svi dvocifreni ! Vučević 15, Čeda 17, Anderson 17, Krstović 10, Dubljević 15, Ivanović -1 (0/5 iz igre, 7as)
Cedevita tanko
Owens 12
Car 10
Warren 6
Smodiš 9
Da li uzimati Rozića ? Nema Barboura ? Jel dobio nogu u dupe ili šta, verujem da nije, jer bi to uradili sa Harperom. Verovatno povreda neka onda... Sve u svemu, Rozić je u zadnje 2 utakmice dobio minute, dobio šuteve, dobio loptu, on i Čakar su zanimlijvi + Anđušić, kome se baš rizikuje
Nolle- mvp
Ja sam uzeo prokletog Rozica. Da napomenem da kada god sam ga uzeo bio je u rasponu izmedju -3 i 3.
Koleman- mvp
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Similar topics
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo