Basket 2
+24
Pseto
mlekadzija
drexler
Tazz
Macijauskas
Mihael
Dervan
Markos
wolfvaga
Danny Trejo
Djole
slobokv83
Koleman
Nolle
Marko
ZuLuofVozdovac
Karadjordje
air slavkan
Junglezburn
Hyperactive
Dule Kecman
Zemljoradnik
Bodi Bond
Gencha
28 posters
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Basket 2
Ja cu poneti onu moju loptu, ne bi bilo lose da imamo jos jednu jer nije sigurno koliko ce nas biti..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Marko ima dobru loptu, racunam da ce da je donese...
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Veliki pozdrav svima! Potvrdjujem svoj dolazak danas. Bogdan.
Dervan- mahač peškirom
- Datum upisa : 25.09.2011
Dobrodosao na forum.
Ja se izvinjavam jer moram da ispalim danas. Iskrsle su mi neke obaveze.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Ipak dolazim, ali sa zakašnjenjem.
Bodi Bond- mvp
ETF-ovci su objasnili. I posle opet neka mi doktor kaže da mi sa ETF-a ne znamo da igramo ovaj sport.
Bodi Bond- mvp
Pih, danas ste samo imali srece.
Samo nemoj da prozivas sada doktora, a posle da trazis da igras sa njim.
Samo nemoj da prozivas sada doktora, a posle da trazis da igras sa njim.
Е ја не могу да верујемо колико сам лоше одиграо. Прво сам мислио да је у питању лош дан, после тога да ми је понестало снаге јер сам постио цео дан (јуче је био Крстовдан) али на крају сам схватио у чему је проблем - Боди је изгледа малерозна личност по мене. Нисам био на баскету у недељу, а пре тога сам неколико пута редовно долазио и сваки пут сам покидао али у Бодијевом одсуству. Последњи пут сам лош баскет одиграо још летос једном приликом, кад је наравно и он био ту... не знам у чему је проблем, очигледно ми се ''спусти'' кад њега видим...
А са друге стране, данас је улазило шта год су бацили ка кошу, што би рекао Мока, недостајало је само још ногом да шутирају... На крају жао ми је само Марка и Хипера јер су се стварно својски трудили, и Славкан је кратко играо са нама али не вреди, није хтела да уђе па то ти је. Занимљиво да је поред Бодија и Славкан гађао као хаубица, осим наравно кад је играо са мном у тиму...
А са друге стране, данас је улазило шта год су бацили ка кошу, што би рекао Мока, недостајало је само још ногом да шутирају... На крају жао ми је само Марка и Хипера јер су се стварно својски трудили, и Славкан је кратко играо са нама али не вреди, није хтела да уђе па то ти је. Занимљиво да је поред Бодија и Славкан гађао као хаубица, осим наравно кад је играо са мном у тиму...
Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Uto 27 Sep 2011 - 12:06, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Lepo ti kaže Hyper, što se čačkaš ... Znaš da kad igram ozbiljno, svejedno je ko igra sa mnom u ekipi ...Bodi Bond ::ETF-ovci su objasnili. I posle opet neka mi doktor kaže da mi sa ETF-a ne znamo da igramo ovaj sport.
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
ja bih samo promenio teren za igru i možda pomerio vreme za malo ranije...ništa bre ne vidim...lopta me je zakucala par puta u glavu i jedanput mi baš nije bilo dobro...+ kliza se opasno!
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Pa realno bi bilo ok da pocinjemo i u 17h, taj 1h dosta znaci...
Mihael- mvp
Godina : 37
Kako god se dogovorite, nije problem.
Mozemo i na neki drugi teren, u neko drugo vreme...
Mozemo i na neki drugi teren, u neko drugo vreme...
+1slobokv83 ::ja bih samo promenio teren za igru i možda pomerio vreme za malo ranije...ništa bre ne vidim...lopta me je zakucala par puta u glavu i jedanput mi baš nije bilo dobro...+ kliza se opasno!
Ja imam dokazan slab nocni vid, minimum 50% slabije vidim, a oni reflektori i nisu nesto.. Kada se smrklo ja ne znam da li sam jednom dobro ocenio udaljenost kosa..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
dole ispred stanice 17ce gde izlazimo da bi došli do 8me gimnazije ima teren iza škole i bolje je osvetljen i deluje dosta bolje, sad to je odmah tu, ako ne želite da menjate lokaciju gde se igra...
slobokv83- mvp
slobokv83 ::dole ispred stanice 17ce gde izlazimo da bi došli do 8me gimnazije ima teren iza škole i bolje je osvetljen i deluje dosta bolje, sad to je odmah tu, ako ne želite da menjate lokaciju gde se igra...
Показао сам ја тај терен Хиперу, договарали смо се да играмо на њему али има ту пар проблема. Прво, ја тамо нисам често ишао, не знам каква је ситуација око коришћења истог јер је то једини терен који та школа има, и сва деца ту имају часове физичког. И ту је јако незгодно што је целокупно школско двориште управо тај терен, за време одмора сва деца из школе изађу и блеје на њему. Осветљење јесте много боље о томе сам причао и раније али онда би било логичније да померимо сат времена касније јер су тада готови часови па је сигурно празан теренен. Та школа је некада била основна, па пошто бела куга хара мислим да је због недостатка деце сада затворена, али да просторије те школе користи средња фризерска и још једна школа, не знам тачно која. Оно што са сигурношћу знам је да кад год сам ту долазио да играм горе су се на прозоре качиле фризерке, махале нам, звиждале и слично. Мислим ко воли публику није проблем, али знам да има и вас ''обећаних'' па реко' да не упаднете у неке проблеме...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Mogli bismo na taj teren...ZuLuofVozdovac ::slobokv83 ::dole ispred stanice 17ce gde izlazimo da bi došli do 8me gimnazije ima teren iza škole i bolje je osvetljen i deluje dosta bolje, sad to je odmah tu, ako ne želite da menjate lokaciju gde se igra...
Показао сам ја тај терен Хиперу, договарали смо се да играмо на њему али има ту пар проблема. Прво, ја тамо нисам често ишао, не знам каква је ситуација око коришћења истог јер је то једини терен који та школа има, и сва деца ту имају часове физичког. И ту је јако незгодно што је целокупно школско двориште управо тај терен, за време одмора сва деца из школе изађу и блеје на њему. Осветљење јесте много боље о томе сам причао и раније али онда би било логичније да померимо сат времена касније јер су тада готови часови па је сигурно празан теренен. Та школа је некада била основна, па пошто бела куга хара мислим да је због недостатка деце сада затворена, али да просторије те школе користи средња фризерска и још једна школа, не знам тачно која. Оно што са сигурношћу знам је да кад год сам ту долазио да играм горе су се на прозоре качиле фризерке, махале нам, звиждале и слично. Мислим ко воли публику није проблем, али знам да има и вас ''обећаних'' па реко' да не упаднете у неке проблеме...
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Hahaha, Koleman izgleda nije obećan.
Tu zgradu su delile osnovna škola i frizerska, sad su valjda izbacili osnovnu, a frizerska se potpuno preselila tu, jer je nekad bila podeljena u dve zgrade (tu i negde na starom Voždovcu). Eto malo beskorisnog znanja...
Tu zgradu su delile osnovna škola i frizerska, sad su valjda izbacili osnovnu, a frizerska se potpuno preselila tu, jer je nekad bila podeljena u dve zgrade (tu i negde na starom Voždovcu). Eto malo beskorisnog znanja...
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
I ja sam za taj teren.
Bodi Bond- mvp
Ajde Koleman sto se javlja, ali ti pedofilu jedan...
nek mi niko ne dira 4ti razred
slobokv83- mvp
Баш сам сад ушао на форум с намером да предложим да испробамо тај други терен за викенд.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Ja sutra ne mogu, ali bih u nedelju mozda mogao...
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Strana 6 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu