Basket 2
+24
Pseto
mlekadzija
drexler
Tazz
Macijauskas
Mihael
Dervan
Markos
wolfvaga
Danny Trejo
Djole
slobokv83
Koleman
Nolle
Marko
ZuLuofVozdovac
Karadjordje
air slavkan
Junglezburn
Hyperactive
Dule Kecman
Zemljoradnik
Bodi Bond
Gencha
28 posters
Strana 27 od 40
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Basket 2
Ja imam i burazera sa strane, ako neko odustane do 16h..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
I posle mi Jungle nešto prebacuje.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Jel ima neko Hyperov broj, čini mi se da je rekao da je za vikend u KM?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Tu je Hyper, dolazi..
Dule Kecman- mvp
Molim vas da ubuduće na vreme javljate ukoliko ne dolazite, ili da javite uopšte.
Pseto, trebalo je na forumu da napišeš da Laki i ti ne dolazite, ima nas koji proveravaju redovno, te danas Kecamnov buraz u Marić nisu došli a mogli su.
Pseto, trebalo je na forumu da napišeš da Laki i ti ne dolazite, ima nas koji proveravaju redovno, te danas Kecamnov buraz u Marić nisu došli a mogli su.
Junglezburn- mvp
Ugovor za salu sam sklopio do Nove godine, ne znajući da li će oni koji su obećali stvarno dolaziti. Ako ćemo da igramo i posle Nove godine, moram da produžim ugovor, zato mi je važno da mi kažete jel vam se igra i dalje, jer sve više ljudi ispaljuje. Razumem da se razboljevate, to je normalno, vreme mu je, ali moram da znam da li vam se igra i da li vam odgovara sala. Neću da sklapam ugovor do juna i da posle moram sam da plaćam. A ako produžim ugovor, produžiću ga do kraja školske godine, škola ne izdaje na kraći period.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Sto se mene tice, ja sam za produzenje ugovora. Odgovara mi i sala i vreme(na).
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
ja sam još januar sigurno u BG, odužilo se ovo za upis na doktorske...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Ја не знам какав ће ми бити распоред од фебруара, може да се деси да не бих могао средом.
Иначе, само да поменем да Лаки већ други пут није јавио да не долази, а и у принципу је јако слабо долазио. Можда би могли да га питамо да ли он уопште жели да се рачуна као редован, или да његово место дамо неком другом јер имамо доста људи на чекању који би вероватно били редовнији од њега.
Иначе, само да поменем да Лаки већ други пут није јавио да не долази, а и у принципу је јако слабо долазио. Можда би могли да га питамо да ли он уопште жели да се рачуна као редован, или да његово место дамо неком другом јер имамо доста људи на чекању који би вероватно били редовнији од њега.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Ja bih nastavio sa igranjem.
Junglezburn- mvp
Ja sam isto za..
Veliki plus za ovo sto je Jungle napisao, mogao je i Bodi da dodje..
Veliki plus za ovo sto je Jungle napisao, mogao je i Bodi da dodje..
Dule Kecman- mvp
I ja bih igrao...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Što bi rekli političari "preduzeti su koraci u tom pravcu".air slavkan ::Иначе, само да поменем да Лаки већ други пут није јавио да не долази, а и у принципу је јако слабо долазио. Можда би могли да га питамо да ли он уопште жели да се рачуна као редован, или да његово место дамо неком другом јер имамо доста људи на чекању који би вероватно били редовнији од њега.
al kada to političari kažu, to u prevodu znači-nećemo ama baš ništa da učinimo povodom toga
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Не дирајте Лакија барем за среду, он једини доноси добру лопту и једини може да вози Ђолета гајби.
Друга ствар - мој ортак Михајло је рекао да је средом у истом термину почео да игра баскет са неким друштвом у крају, што му због близине много више одговара, тако да више неће играти са нама. То отвара једно слободно место средом, а чини ми се да је Ђоле био једини заинтересован за узимање статуса редовног кад је среда у питању.
Друга ствар - мој ортак Михајло је рекао да је средом у истом термину почео да игра баскет са неким друштвом у крају, што му због близине много више одговара, тако да више неће играти са нама. То отвара једно слободно место средом, а чини ми се да је Ђоле био једини заинтересован за узимање статуса редовног кад је среда у питању.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
ZuLuofVozdovac ::Не дирајте Лакија барем за среду, он једини доноси добру лопту и једини може да вози Ђолета гајби.
Hvala na brizi... moze, ja bih hteo da budem redovan sredom...
Djole- prva petorka
Mesto je tvoje.
Uraa... koliko para treba da donesem za ceo mesec?
Edit: Cisto da napomenem, prioritet mi imaju utakmice Partizana u Euroligi... ako vam to ne odgovara, onda je bolje da nadjete drugog za redovnog... izvinjavam se sto to ranije nisam rekao...
Edit: Cisto da napomenem, prioritet mi imaju utakmice Partizana u Euroligi... ako vam to ne odgovara, onda je bolje da nadjete drugog za redovnog... izvinjavam se sto to ranije nisam rekao...
Djole- prva petorka
Pare se donose na kraju meseca. Ali ako ne dođeš na neki termin, svakako ga plaćaš.
Laki i ja cemo da ustupimo status stalnih zainteresovanima, posto trenutno obojca imamo gomilu obaveza. Znaci, imate jos 2 slobodna mesta i za sredu i za nedelju.
Pseto- brisač parketa
- Datum upisa : 30.10.2011
Godina : 43
Сутра највероватније не долазим, имам неки рођендан.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Zemljoradnik ::Pare se donose na kraju meseca. Ali ako ne dođeš na neki termin, svakako ga plaćaš.
Okeee.. fair enough...
Djole- prva petorka
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Strana 27 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu