KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
+47
sexdrogabodiroga
srb
Sensui
mlekadzija
Talicni Tom
Ray Allen
wolfvaga
Markos
Kiril
dane
lazarminator
2bad4u
Sarlo
familija
Hyperactive
air slavkan
Novica-Ubica
Anti-RTS
Tenenac
Gencha
slobokv83
expert
Zemljoradnik
Everton
Dule Kecman
Psycho
Naissus
Junglezburn
drexler
ZuLuofVozdovac
maxisb
blagoje
Djole
superhik
Macijauskas
Nolle
bigZ
Tazz
Mihael
NenadBG
Koleman
markoo
Imperator
fizicar
Kure
Sergej
Bodi Bond
51 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
Vrlo sam zadovoljan celokupnom slikom u Pioniru veceras. I na tribinama, i na parketu.
Jako mi se svidja kako igra Law, ume da probije, da doda, a ima i odlicnu kontrolu lopte.
Djekna veceras iznad ocekivanog, moram da priznam, ali mora bar ovako da odigra svaku narednu utakmicu, ako ne i bolje.
Jaramaz je fino iskoristio svoje minute, svaka cast.
Lucic me odusevljava iznova svaki put. Koristi visinsku prednost, ima strasan ulaz, ali utisak veceri za mene je bacanje za loptom na +22 poena razlike. Bice on paklen igrac.
Centri dominirali.
Ono sto bih samo kritikovao jeste odbrana Cakara veceras. Kao da je svaki put pustao coveka da prodje na ulaz samo da bi mu lupio bananu, i to nas je veceras kostalo dobih 6-8 lakih poena.
Imam jedno pitanje samo, nevezano konkretno za ovu utakmicu.
Ko ispada iz 12 kada konacno stigne ta cetvorka?
Jako mi se svidja kako igra Law, ume da probije, da doda, a ima i odlicnu kontrolu lopte.
Djekna veceras iznad ocekivanog, moram da priznam, ali mora bar ovako da odigra svaku narednu utakmicu, ako ne i bolje.
Jaramaz je fino iskoristio svoje minute, svaka cast.
Lucic me odusevljava iznova svaki put. Koristi visinsku prednost, ima strasan ulaz, ali utisak veceri za mene je bacanje za loptom na +22 poena razlike. Bice on paklen igrac.
Centri dominirali.
Ono sto bih samo kritikovao jeste odbrana Cakara veceras. Kao da je svaki put pustao coveka da prodje na ulaz samo da bi mu lupio bananu, i to nas je veceras kostalo dobih 6-8 lakih poena.
Imam jedno pitanje samo, nevezano konkretno za ovu utakmicu.
Ko ispada iz 12 kada konacno stigne ta cetvorka?
Hyperactive- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 35
Verovatno Jaramaz.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Sve bi bilo dobro da je Pera na vreme otisao u policiju...
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Utisak veceri - rampa Baneta DJekica....naravno i njegova igra koja polako dobija prave obrise....
Lagana pobeda, ekipa deluje mocno...daleko bolje nego sto je to bio slucaj pre godinu dana (oktobar 2010), odnosno pre dve godiine (oktobar 2009)...ko je sledeci?!
Lagana pobeda, ekipa deluje mocno...daleko bolje nego sto je to bio slucaj pre godinu dana (oktobar 2010), odnosno pre dve godiine (oktobar 2009)...ko je sledeci?!
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Molio bih da neko okaci link za skidanje snimka utakmice kada i ako dodje do njega.
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
familija ::Utisak veceri - rampa Baneta DJekica....naravno i njegova igra koja polako dobija prave obrise....
Đekna ima odličan osećaj za blokade (ne sada, nego inače i kroz mlađe kategorije)... U KLS je za Megu, prošle sezone imao prosečno jednu blokadu po utakmici... Raduje njegovo zalaganje na poslednje dve utakmice. Nadam se da je u pitanju sazrevanje a ne trenutno ludilo.
Vladino samopouzdanje koje je bilo vidno tokom priprema (i pre dolaska Pekmena) je očigledno vrlo dobro utemeljeno.
Mislim da se prošla sezona, sa tri čamuge (indijanca) u timu neće više (u doglednoj budućnosti) ponoviti, bar ne kada je Jovanović u pitanju. Osim trojice indijanaca (koji su ipak morali da nose dobar deo igre) bilo je promašaja i sa Klobučarom, adaptacija (od čitave sezone) Milosavljevića i prinudno velike minutaže Kecmana i Božića, i to sve u prvoj (debitantskoj) sezoni mladog trenera poput Jovanovića, lani. Mislim da će on biti sasvim dobar trener u Evropskim okvirima, jer je fanatični radnik (kolaju priče) u egalu, što se rada tiče, sa Duletom...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Sve se slazem, kad se setim prosle godine i recimo DZavai-ja i kakva je promaja duvala u reketu i njegovoj pomoci pri piku, i u vecem delu sezone neozbiljnim Gistom i Kurtom, a ipak smo uzeli tri trofeja i usli u Top 16, mislim da ove nema razloga za neku brigu..Mozemo samo da uzivamo u igrama, jer imamo nevidjen potencijal u timu! Ja navijam da dodje Macvan, jer cemo u timu imati tempirane bombe u pozitivnom: Milosavljevic, Lucic, Cakarevic, (Macvan?!) Raduljica, a mozda i Andjusic!! Po meni strasan potencijal..2bad4u ::familija ::Utisak veceri - rampa Baneta DJekica....naravno i njegova igra koja polako dobija prave obrise....
Đekna ima odličan osećaj za blokade (ne sada, nego inače i kroz mlađe kategorije)... U KLS je za Megu, prošle sezone imao prosečno jednu blokadu po utakmici... Raduje njegovo zalaganje na poslednje dve utakmice. Nadam se da je u pitanju sazrevanje a ne trenutno ludilo.
Vladino samopouzdanje koje je bilo vidno tokom priprema (i pre dolaska Pekmena) je očigledno vrlo dobro utemeljeno.
Mislim da se prošla sezona, sa tri čamuge (indijanca) u timu neće više (u doglednoj budućnosti) ponoviti, bar ne kada je Jovanović u pitanju. Osim trojice indijanaca (koji su ipak morali da nose dobar deo igre) bilo je promašaja i sa Klobučarom, adaptacija (od čitave sezone) Milosavljevića i prinudno velike minutaže Kecmana i Božića, i to sve u prvoj (debitantskoj) sezoni mladog trenera poput Jovanovića, lani. Mislim da će on biti sasvim dobar trener u Evropskim okvirima, jer je fanatični radnik (kolaju priče) u egalu, što se rada tiče, sa Duletom...
familija- šesti igrač
Izjava sa sajta lige:
Zmago Sagadin, šef struke Heliosa: Čestitam Partizanu, u svim elementima je bio bolji. Ambijent je bio prekrasan, zadovoljstvo je bilo igrati, ali naši mladi igrači su bili prestrašeni. Partizan je na minute igrao brilijantno, za klasu je bolji protivnik. Ovo je Partizan koji će ne samo u ABA ligi, nego i u Eurolegue, imati sjajnu sezonu. Čestitam mu na timu koji je sastavio. Ono što su do sada prikazali Maccabi i Partizan je za klasu iznad ostalih.
Zmago Sagadin, šef struke Heliosa: Čestitam Partizanu, u svim elementima je bio bolji. Ambijent je bio prekrasan, zadovoljstvo je bilo igrati, ali naši mladi igrači su bili prestrašeni. Partizan je na minute igrao brilijantno, za klasu je bolji protivnik. Ovo je Partizan koji će ne samo u ABA ligi, nego i u Eurolegue, imati sjajnu sezonu. Čestitam mu na timu koji je sastavio. Ono što su do sada prikazali Maccabi i Partizan je za klasu iznad ostalih.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Iz moje perspektive prilično mučna utakmica za gledanje, sa malo minuta čiste borbe.
Zmagoslav je došao sa idejom da ubije igru do maksimuma, sa puno cimanja, povlačenja i agresije u odbrani i napadom od 20+ sekundi. To je u pojedinim periodima davalo rezultat, ali oni jednostavno ne mogu sa ozbiljnom ekipom da odigraju tako 40 minuta. Partizan je ipak isuviše kvalitetan. Razlika u klasi se ogledala u intervalima od minut-dva kad Helios popusti i KKP lagano doda dodatnih 5-6 poena razlike.
Sudije su se uklopile savršeno u Zmagoslavov koncept sudeći vrlo čudnim kriterijumom (ne mislim neujednačenim) i malo-malo cepkajući utakmicu.
Mada, mislim da će ovaj koncept doneti Heliosu neke neočekivane pobede.
Partizan u početku u grču, kasnije dosta pod pritiskom gorepomenutog koncepta, ali sve u svemu - rutinska pobeda.
Puno volje i zalaganja. Lučić, Gagi i Čakar oru parket. Baš se vidi zalaganje kod svih, mada je bilo dosta propusta u odbrani, ali i dobrih reakcija.
Organizacija igre u napadu je daleko od tečne i mislim da je Acie dobrim delom zaslužan za to. Još uvek se nije prilagodio. Mada slično funkcionišu i sve druge opcije, sa Perom, Jaramazom ili Danilom na mestu organizatora igre.
Moj utisak posle pogledane dve utakmice je da je Gagi za početak sezone opasno namestio praćku i nastavi li ovako da šutira imaće sjajnu godinu.
Utisak utakmice mi je ipak "double no look pass" koji su odigrali Jaramaz i Đekić na kraju druge četvrtine.
Đekna ne gleda ko dodaje loptu, Jaramaz ne gleda ko prima. Pogubljena obojica.
Đekna inače popravio pristup. Jaramazu davati loptu u ruke samo kad treba da šutne, iako je imao sjajno dodavanje u reket...možda i najbolja asistencija večeri.
Zmagoslav je došao sa idejom da ubije igru do maksimuma, sa puno cimanja, povlačenja i agresije u odbrani i napadom od 20+ sekundi. To je u pojedinim periodima davalo rezultat, ali oni jednostavno ne mogu sa ozbiljnom ekipom da odigraju tako 40 minuta. Partizan je ipak isuviše kvalitetan. Razlika u klasi se ogledala u intervalima od minut-dva kad Helios popusti i KKP lagano doda dodatnih 5-6 poena razlike.
Sudije su se uklopile savršeno u Zmagoslavov koncept sudeći vrlo čudnim kriterijumom (ne mislim neujednačenim) i malo-malo cepkajući utakmicu.
Mada, mislim da će ovaj koncept doneti Heliosu neke neočekivane pobede.
Partizan u početku u grču, kasnije dosta pod pritiskom gorepomenutog koncepta, ali sve u svemu - rutinska pobeda.
Puno volje i zalaganja. Lučić, Gagi i Čakar oru parket. Baš se vidi zalaganje kod svih, mada je bilo dosta propusta u odbrani, ali i dobrih reakcija.
Organizacija igre u napadu je daleko od tečne i mislim da je Acie dobrim delom zaslužan za to. Još uvek se nije prilagodio. Mada slično funkcionišu i sve druge opcije, sa Perom, Jaramazom ili Danilom na mestu organizatora igre.
Moj utisak posle pogledane dve utakmice je da je Gagi za početak sezone opasno namestio praćku i nastavi li ovako da šutira imaće sjajnu godinu.
Utisak utakmice mi je ipak "double no look pass" koji su odigrali Jaramaz i Đekić na kraju druge četvrtine.
Đekna ne gleda ko dodaje loptu, Jaramaz ne gleda ko prima. Pogubljena obojica.
Đekna inače popravio pristup. Jaramazu davati loptu u ruke samo kad treba da šutne, iako je imao sjajno dodavanje u reket...možda i najbolja asistencija večeri.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Celu tekmu je neka debela "šatro" huliganka tri reda ispod mene mlela ko navijena okrenuta ledjima od terena, ne gledajući tekmu uopšte!? Samo svevišnji zna kako je nisam pitao gde se gasi i udavio je šalom koji je nosila na očigled sviju u hali.
Inače dobra tekma. Grobari rešili da idu na NLB (makar onaj deo bliži "značkama")...Djekić se bacao po terenu, Milosav snajperiše, Peković na 20 razlike menja Raduleta u četvrtoj četvrtini....ma idi. Jedva čekam Efes da vidim koliko smo mi u stvari jaki!
Inače dobra tekma. Grobari rešili da idu na NLB (makar onaj deo bliži "značkama")...Djekić se bacao po terenu, Milosav snajperiše, Peković na 20 razlike menja Raduleta u četvrtoj četvrtini....ma idi. Jedva čekam Efes da vidim koliko smo mi u stvari jaki!
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Izvinjavam se što nisam stigao da napišem koju o utakmici... Sve ste rekli, ali ja moram da pomenem par stvari.
Prvo, Bane Đekić izgleda dosta bolje nego prošle godine. Gledao sam ga i u Megi nekoliko utakmica i ovo je veliki, veliki napredak. Kao da se nešto promenilo, neki klik u glavi, da li samo na ovom meču ili će tako nastaviti videćemo. Svaki šut preko njega je bio baš preko ruke ili faul. Ako ovako nastavi isplatiće se uloženih 150 hiljada.
Drugo, malo statistike koja vama nije dostupna...
Veoma, veoma zanimljiv podatak je taj da je najlošiju +/- statistiku u Partizanu imao Nikola Peković! Samo +1. A još zanimljivije da je Raduljica najbolji sa +25. Hvaljeni Đekna +4. Ono đto je bitno, Lo samo +6. Ajde da uzmemo da ova utakmica ne može biti parametar ni za šta...
U Heliosu Gej -25.
Evo još nekih statističkih, meni zanimljivih, parametara samo za Partizan...
AS/TO 0.77
ST/TO 0.46
PF/FD 0.85
Off. Rebs./Missed Shots 56%
Def. Rebs./Opp. Missed 82%
Tot. Rebs/All Rebs. 70%
Fast Break 0
2nd chance points 14
Points in the paint 52 (Helios iz reketa 18 poena)
Prvo, Bane Đekić izgleda dosta bolje nego prošle godine. Gledao sam ga i u Megi nekoliko utakmica i ovo je veliki, veliki napredak. Kao da se nešto promenilo, neki klik u glavi, da li samo na ovom meču ili će tako nastaviti videćemo. Svaki šut preko njega je bio baš preko ruke ili faul. Ako ovako nastavi isplatiće se uloženih 150 hiljada.
Drugo, malo statistike koja vama nije dostupna...
Veoma, veoma zanimljiv podatak je taj da je najlošiju +/- statistiku u Partizanu imao Nikola Peković! Samo +1. A još zanimljivije da je Raduljica najbolji sa +25. Hvaljeni Đekna +4. Ono đto je bitno, Lo samo +6. Ajde da uzmemo da ova utakmica ne može biti parametar ni za šta...
U Heliosu Gej -25.
Evo još nekih statističkih, meni zanimljivih, parametara samo za Partizan...
AS/TO 0.77
ST/TO 0.46
PF/FD 0.85
Off. Rebs./Missed Shots 56%
Def. Rebs./Opp. Missed 82%
Tot. Rebs/All Rebs. 70%
Fast Break 0
2nd chance points 14
Points in the paint 52 (Helios iz reketa 18 poena)
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Dobrodosao Maki!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Nema brate, razigravamo buduci tandem u reprezentaciji Raduljica - Macvan...
Mihael- mvp
Godina : 37
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
SaopštenjeKošarkaški klub Partizana mt:s će utakmicu 4. kola ABA lige 23. oktobra morati da organizuje u Hali sportova.
Junglezburn- mvp
Sad samo da se molimo da lok-aut bude sto duze, pa pravac Istanbul (maj 2012)..
familija- šesti igrač
Maki Maki, ruke ti se pozlatileee!
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Ejsi Lou zbog "Grobara" nije video da treba da uđe u igru
Plejmejker Partizana, Ejsi Lou, doživeo je zanimljivu situaciju tokom jučerašnje utakmice sa Heliosom.
Amerikanac je bio toliko oduševljen atmosferom koju je napravilo preko 6.000 navijača da je gledao prema tribinama i nije video da ga trener Jovanović zove da uđe u igru.
ABA liga: Bar je Partizan deklasirao Slovence FOTO
Todorić: Uveliko radimo na dovođenju Mačvana
Bivši trener Zvezde: Ugledajmo se na Partizan
Peković u Zagrebu povraćao na zapisnički sto VIDEO
Zbog toga ne čudi da je doskorašnji NBA igrač posle utakmice priznanje odao upravo najvernijim pristalicama crno-belih.
- Čoveče, "Grobari" su neverovatni, dali su nam dodatnu energiju da odigramo dobro i pobedimo. Još uvek se privikavam na evropsku košarku, ali imam sjajne saigrače i stručni štab - rekao je Lou, a prenosi Press.
Partizan će u nedelju pred svojim navijačima ugostiti kragujevački Radnički, a zatim u četvrtak na startu Evrolige dočekati Efes Pilsen.
Plejmejker Partizana, Ejsi Lou, doživeo je zanimljivu situaciju tokom jučerašnje utakmice sa Heliosom.
Amerikanac je bio toliko oduševljen atmosferom koju je napravilo preko 6.000 navijača da je gledao prema tribinama i nije video da ga trener Jovanović zove da uđe u igru.
ABA liga: Bar je Partizan deklasirao Slovence FOTO
Todorić: Uveliko radimo na dovođenju Mačvana
Bivši trener Zvezde: Ugledajmo se na Partizan
Peković u Zagrebu povraćao na zapisnički sto VIDEO
Zbog toga ne čudi da je doskorašnji NBA igrač posle utakmice priznanje odao upravo najvernijim pristalicama crno-belih.
- Čoveče, "Grobari" su neverovatni, dali su nam dodatnu energiju da odigramo dobro i pobedimo. Još uvek se privikavam na evropsku košarku, ali imam sjajne saigrače i stručni štab - rekao je Lou, a prenosi Press.
Partizan će u nedelju pred svojim navijačima ugostiti kragujevački Radnički, a zatim u četvrtak na startu Evrolige dočekati Efes Pilsen.
Junglezburn- mvp
Dobrodosao Maki!!! Doveli smo sjajnog igraca, dobrog coveka i velikog grobara. Ocekujem da ce svaku utakmicu odigrati maksimalo angazovano, a pre svega ocekujem da vrati veru u sebe, da se vrati na pravi kolosek i da reprezentacija dobije jos jednog sjajnog igraca. Momak mozda nema neke fizikalije, ali ima lavlje srce! Daj taj Efes da se igramo !
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo