KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
+47
sexdrogabodiroga
srb
Sensui
mlekadzija
Talicni Tom
Ray Allen
wolfvaga
Markos
Kiril
dane
lazarminator
2bad4u
Sarlo
familija
Hyperactive
air slavkan
Novica-Ubica
Anti-RTS
Tenenac
Gencha
slobokv83
expert
Zemljoradnik
Everton
Dule Kecman
Psycho
Naissus
Junglezburn
drexler
ZuLuofVozdovac
maxisb
blagoje
Djole
superhik
Macijauskas
Nolle
bigZ
Tazz
Mihael
NenadBG
Koleman
markoo
Imperator
fizicar
Kure
Sergej
Bodi Bond
51 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
ja mislim da će ovo nepovratno uticati na karijeru Vlade Jovanovića. Niko ga više nikad neće smatrati za ozbiljnog trenera.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Apozitivno na karijeru Pere Bozica za kog sam cuo da se vec sad interesuje Sijena...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Mihael ::Apozitivno na karijeru Pere Bozica za kog sam cuo da se vec sad interesuje Sijena...
interesuje se jedan klub da im pera bude trener, sutra ce da objavi
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
A to se zan vec desetak dana, cuo sam da je Ristic vec pripremio platu
Mihael- mvp
Godina : 37
na twiteru
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Zar se vec godinama ne prica kako se Bozic sprema za pomocnog trenera po zavrsetku karijere? U cemu je onda problem ako je rekao par reci igracima, on to sigurno ionako radi, sto na terenu, sto na klupi. Pa kapiten je vec X godina, ko ce da dopuni trenera i motivise tim ako ne on? Kao i uvek, pristrasno i tendenciozno novinarstvo kod nas od komarca uvek pravi magarca, bilo da su Zvezda ili Partizan u pitanju.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
Bodi Bond ::Pa ne znam kako drugačije da ih nateraju da ga rade kako treba. Ne sumnjam da bi iz Partizana isto uradili i da je kritika bila onakakva kakva treba da bude, ali to je neka druga priča. Konkretno, ovih mi uopšte nije žao.
Nije na upravi Partizana ili bilo koga(sem kodeksa novinarske profesije) da natera nekoga da radi "kako treba. Inace sta to znaci? Jel to znaci da kada neko bude postavio neko teze pitanje ili pitanje koje iskace iz sablona da ce odmah biti oznacen kao neprijatelj i biti sankcionisan jer "ne radi kako treba"? To se zove cenzura.Realno pravih novinara danas ima vrlo malo jer velika vecina lici na papagaje koji samo ponavljaju jedna te ista pitanja(krajnje diplomatska, bez ikakvog ulazenja u sustinu problema).Senzacionalizma se gnusam i ne citam te novine ali ako si javna licnost i ne mozes da istrpis takve stvari onda si promasio profesiju.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
U najrazvijenim sportskim zemljama, novinari pisu i mnogo gore clanke za jos manje sitnice. Da li bi Manchester United trebao da zabrani novinarima jednog lista ulaz na stadion zato sto su objavili clanak sa naslovom 'Six And The City'? Kao da to nije podjebavacki i zlonamerno! U Britaniji su novinari mnogo, mnogo gori.
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
Ako se ALO bude javno izvinio KK Partizan ce im vratiti akreditacije.
E ne bih se ja izvinjavao da sam u pravu , makar licno Boske i Tosa da me zovu sad
E ne bih se ja izvinjavao da sam u pravu , makar licno Boske i Tosa da me zovu sad
Sergej- mvp
Sergej, znaš li nešto o ovome?
Vidio sam da je uslovno odobren prelazak ovog Čekovskog uz obrazloženje da se čeka LOC ili odluka FIBA, link:http://www.takmicenje.kss.rs/ , vijest pod nazivom "Septembarski prelazni rok - Konačne odluke ", pa me interesuje da li je došlo do izmjene statusa u ovih 20-tak dana od kad je ova vijest objavljena.
Vidio sam da je uslovno odobren prelazak ovog Čekovskog uz obrazloženje da se čeka LOC ili odluka FIBA, link:http://www.takmicenje.kss.rs/ , vijest pod nazivom "Septembarski prelazni rok - Konačne odluke ", pa me interesuje da li je došlo do izmjene statusa u ovih 20-tak dana od kad je ova vijest objavljena.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Ne znam stvarno, moram da pitam. Decko je tu trenira sa prvim timom uglavnom. Mozda dok ne napuni 18 god pa onda zvanicno da potpise.
Sergej- mvp
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:350743-Danilovic-Ponosim-se-ovim-PartizanomDanilović: Ponosim se ovim Partizanom!
Najveće bogatstvo ovog tima su mladi igrači koji su stigli u Humsku - Anđušić, Miljenović, Čakarević, kao i „starosedeoci“Bogdanović, Milosavljević, Lučić –kaže prvi čovek šampiona Srbije i Jadrana...
Lengford spreman za Partizan
Amerikanac je stigao u Tel Avivi, prošao lekarske preglede, a da li će premijeru u Nokia areni imati protiv srpskog šampiona zavisi od odluke trenera Blata
KIT Lengford je konačno stigao u Tel Aviv. Amerikanac, koji je nedavno potpisao ugovor sa Makabijem, odmah je po dolazak u Izrael podvrgnut potrebnom testiranju i lekarskim pregledima. Igrač je zdrav i premijeru u žutom dresu mogao bi imati već na narednim mečevima protiv Partizana u Nokia areni.
Međutim, da li će ga trener Dejvid Blat koristiti na terenu ili će ga držati na klupi zbog nedovoljne kondicije i eventualnog viška kilograma znaće se već u četvrtak. Inače, Lengfordu je crno-beli protivnik poznat, jer se sa njim sretao prošle sezone dok je igrao za Himki.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Laž!Evroliga kaznila Partizan
Evroliga je kaznila Partizan mt:s sa ukupno 6, 500 evra zbog ubacivanja predmeta na teren tokom utakmice prvog kola sa ekipom Anadolu Efes.
Sudije su u svom izveštaju navele:
Navijači domaćeg tima tokom čitave utakmice na teren su bacali upaljače i novčiće, a takođe su bačena i tri mobilna telefona. Na 26 sekundi do kraja treće četvrtine utakmica je bila prekinuta na tri-četiri minuta da bi se očistio teren zato što su svi navijači domaće ekipe na teren bacali upaljače, novčiće i mobilne telefone.
Nakon upozorenja spikera navijačima, neko iz publike je koristio laser koji je uperio sudijama u lice.
Košarkaški klub Partizan mt:s je upozoren od strane disciplinskog sudije da će ukoliko se takvo ponašanje nastavi klub biti strožije kažnjen. U odnosu na prošlu godinu sve kazne Evrolige su znatno pooštrene. Za svaki naredni prekršaj klubu je zaprećena kazna od minimalne 10, 001 do 100, 000 evra!
Veoma je važno istaći da se u obzir uzimaju prethodne tri godine i prekršaji zbog kojih je klub i ranije bio sankcionisan, te svaki novi prekršaj dovodi do još oštrijih kazni.
Na osnovu svega gore navedenog, KK Partizan mt:s moli svoje navijače da navijaju na fer i korektan način, jer ubacivanjem predmeta na teren štetu nanose samo klubu za koji navijaju.
Predmeti su počeli da uleću krajem druge četvrtine kad je sudija Žabar počeo da navlači, a kulminacija i mobilini telefoni jesu bili u trećoj.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Naisao sam na podatak da Partizan ima najmladji tim u Evroligi a uz to u svom sastavu ima samo 2 stranca. Prakticno svi igraci sem Bozica, Kecmana i Katica su potencijalni reprezentativci sto je za svaku pohvalu.
Geograf- mahač peškirom
Psycho ::Laž!Evroliga kaznila Partizan
Evroliga je kaznila Partizan mt:s sa ukupno 6, 500 evra zbog ubacivanja predmeta na teren tokom utakmice prvog kola sa ekipom Anadolu Efes.
Sudije su u svom izveštaju navele:
Navijači domaćeg tima tokom čitave utakmice na teren su bacali upaljače i novčiće, a takođe su bačena i tri mobilna telefona. Na 26 sekundi do kraja treće četvrtine utakmica je bila prekinuta na tri-četiri minuta da bi se očistio teren zato što su svi navijači domaće ekipe na teren bacali upaljače, novčiće i mobilne telefone.
Nakon upozorenja spikera navijačima, neko iz publike je koristio laser koji je uperio sudijama u lice.
Košarkaški klub Partizan mt:s je upozoren od strane disciplinskog sudije da će ukoliko se takvo ponašanje nastavi klub biti strožije kažnjen. U odnosu na prošlu godinu sve kazne Evrolige su znatno pooštrene. Za svaki naredni prekršaj klubu je zaprećena kazna od minimalne 10, 001 do 100, 000 evra!
Veoma je važno istaći da se u obzir uzimaju prethodne tri godine i prekršaji zbog kojih je klub i ranije bio sankcionisan, te svaki novi prekršaj dovodi do još oštrijih kazni.
Na osnovu svega gore navedenog, KK Partizan mt:s moli svoje navijače da navijaju na fer i korektan način, jer ubacivanjem predmeta na teren štetu nanose samo klubu za koji navijaju.
Predmeti su počeli da uleću krajem druge četvrtine kad je sudija Žabar počeo da navlači, a kulminacija i mobilini telefoni jesu bili u trećoj.
Druze, ne vredi se nervirati i obracati paznju...kadija te tuzi, kadija ti sudi... ULEB je jedna klasicna mafijaska organizacija koju interesuje samo biznis i profit...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
čekaj, vi hoćete da kažete da kaznu niste zaslužili ?
Nolle- mvp
Sutra prenos od 21h samo na SK. Najverovatnije ce prenos raditi Srdjan Radojevic.
RTS nije zeleo da plati pravo prenosa , tako da su izvisili , jer su hteli da dzabe rade.
RTS nije zeleo da plati pravo prenosa , tako da su izvisili , jer su hteli da dzabe rade.
Sergej- mvp
@Nolle
Ne, vec da izvestaj sa meca bude istinit..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Kecman ti je vec odgovorio...Ja sam bio na mecu i sasvim dobro znam sta se desavalo! znaci u trecoj cetvrtini je padalo sve to sto su naveli, sad se ne secam tacno da li je pri kraju druge nesto palo, ali to sad nije ni bitno...znaci padalo je od 18-30 minuta utakmice (okvirno)..Izvestaj nema veze sa vezom....Dule Kecman ::@Nolle
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
da li je bitno da li su telefoni bačeni u 24 ili 27 minutu ? Oni su bačeni, budite srećni što Vam halu nisu zatvorili, tako biste prošli sa 1 možda 2 pobede. ovako platite i igrajte. Uz to te telefone sigurno nisu bacili plaćenici iz kopa, u to mogu da se kladim, nego košarkaški navijači
Nolle- mvp
U pravu si nije bitno da li je 24 ili 27, ali je bitno da li je od 1 do 40 minuta ili samo u intervalu od 2min 2x u toku cele utakmice. U izvestaju stoji "tokom čitave utakmice".
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Nolle ::da li je bitno da li su telefoni bačeni u 24 ili 27 minutu ? Oni su bačeni, budite srećni što Vam halu nisu zatvorili, tako biste prošli sa 1 možda 2 pobede. ovako platite i igrajte. Uz to te telefone sigurno nisu bacili plaćenici iz kopa, u to mogu da se kladim, nego košarkaški navijači
Talefoni su leteli iznad mene,sto znaci da su ih bacali sa Kecmanove strane bitno je kada su baceni nije isto reci bacali su talefone non-stop i u jednom intervalu...ne mogu zbg toga da je zatvore
Markos- prva petorka
Ja imam informaciju iz prve ruke da nije baš tako. Sportklub nije hteo da proda RTS-u prava za gostujuće utakmice, jer žele da održavaju rivalitet sa Arenom... Prodali su RTS-u prava za domaće utakmice jer im treba broadcaster, sa gostovanjima to niej slučaj.Sergej ::Sutra prenos od 21h samo na SK. Najverovatnije ce prenos raditi Srdjan Radojevic.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
A kako je moguce da RTS ne moze da kupi prenos od Izraelaca?
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
krivo mi je zbog ljudi koji nemaju kablovsku, ali ko jebe RTS, kad je ona mrtva urednica zabavnog programa,mrtva ladna posle one kradje automobila izjavila u fazonu, sta se ljudi bune kad smo od tih para platili prenose KKP u TOP 16,ne zaslusuju da prenose, nek zatupljuju i dalje narod belim ladjama i ostalim sranjima, a uzitak na sportklubu bice jos veci jer prenose rade dva velika grobara koji su redovno u Pioniru, Peja Jurisic i Srdjan Radojevic.
Everton- prva petorka
Godina : 36
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo