KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
+47
sexdrogabodiroga
srb
Sensui
mlekadzija
Talicni Tom
Ray Allen
wolfvaga
Markos
Kiril
dane
lazarminator
2bad4u
Sarlo
familija
Hyperactive
air slavkan
Novica-Ubica
Anti-RTS
Tenenac
Gencha
slobokv83
expert
Zemljoradnik
Everton
Dule Kecman
Psycho
Naissus
Junglezburn
drexler
ZuLuofVozdovac
maxisb
blagoje
Djole
superhik
Macijauskas
Nolle
bigZ
Tazz
Mihael
NenadBG
Koleman
markoo
Imperator
fizicar
Kure
Sergej
Bodi Bond
51 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 24 od 40
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
Markos ::Ja sam zadovoljan sto je 4 razlike,jurimo u Pioniru 5!
Ne znam zasto ali jedino ja od svih vas ovde vidim dobru nasu odbranu u odnosu na prosle utakmice
IDEMO DALJE!!!
Sa ovakvom igrom cemo ih juriti i u Pioniru, tesko da sa ovakvom igrom nekoga mozemo da dobijemo u Evroligi, nadam se da ce nas eventualna pobeda u narednom kolu probuditi...
Pa nasa odbrana po meni i nije bila sjajna, vise je i Makabi bio ocajan u napadu...
Jeste da je prosla sezona Kecmana u velikom delu bila losa, pocetak ove je sramotan, covek gubi lopte, pokusava neke cudne pasove na centra, ne moze da sutne, rapsada se.
Gagi se trudi a danas ga do 2 minuta pre kraja nije islo.
Macvan za 10 dana naucio sistem koji neki moraju da uce 6 meseci.
Lucic me je malo razocarao, dosta propusta u odbrani.
Raduljica pokazao da nije ni blizu reprezentacija, do sada nista nije pokazao. Perovic u najgorem izdanju je za njega Hakim.
Ejsi mora vise odgovornosti da ima u napadu, trudi se da organizuje nesto i na kraju nista.
Cakar bar u odbrani solidan
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Mexanicar ::Realno niko nije ocekivao da mi tamo Makabi mozemo da dobijemo..
Поздрав за механичара. Можда нико мије очекивао, али су се многи надали ево ја први и то као навијач Црвене Звезде. Јер овај Макаби је (како ја од почетка године говорим) таква курчина од тима да то није нормално. Слабији је за две класе и од Реала и од Милана и од Ефеса... Вечерас се Партизан ''самопобедио'', и то је оно што сам ја видео летимично ратећи меч док сам играо покер. Папалукас који је једном ногом у гробу прави дар-мар по терену... Кад је разлика постала позамашна нисам ни гледао више меч тако да ме је зачудило коначних 4 за Макаби, деловало ми је као да Партизан не може да се приближи па да играју до ујтру...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
a za nedelju dana ćete sve drugačije pričati...
Partizan će biti bolji od Makabija i Šarloe i to je dovoljno...mada mislim i da će ostaviti i Armani iza sebe...
ovde u ovoj ekipi je samo suviše straha, pre svega kod Loa, a onda kada nemaš stabilnog vođu igre, onda i ovi mladi igrači gube na samopouzdanju...Čakarević je izgubljen zbog uloge u timu....
dovoljno je samo malo pa da se sve preokrene na vodenicu Partizana, nadajmo se da će tako i biti.
Partizan će biti bolji od Makabija i Šarloe i to je dovoljno...mada mislim i da će ostaviti i Armani iza sebe...
ovde u ovoj ekipi je samo suviše straha, pre svega kod Loa, a onda kada nemaš stabilnog vođu igre, onda i ovi mladi igrači gube na samopouzdanju...Čakarević je izgubljen zbog uloge u timu....
dovoljno je samo malo pa da se sve preokrene na vodenicu Partizana, nadajmo se da će tako i biti.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Jako sam razočaran nakon sinoćnje utakmice.
Ja sam bio jedan od onih koji su se zaista nadali dobrom rezultatu u Tel Avivu. Ovakav Makabi za mene ne predstavlja bauka. Videćemo na šta će to da liči kad uklope Lengforda i Kaspija, al trenutno su samo dobra ekipa...ništa više. Debelo smo ih nadskakali što je za mene i bilo očekivano. Plus su sinoć imali loše šutersko veče (40.3% iz igre, 45.6% za dva, 25% za tri, 69.5% bacanja), a imali su dosta otvorenih šuteva.
Prošle godine sam imao jako puno razumevanja za VJ i bukvalno nijednom nisam postavio pitanje posla koji on radi. Ekipa skrpljena kasno, sa koca i konopca, tri promenjena plejmejkera... Mislim da bolje nije ni moglo od onog što je urađeno. Pričalo se da ne može pita od govana. OK. Interesuje me zašto sad kad imamo sastojke za delikates i dalje moramo da jedemo splačine?
Najdominantniji centar u Evropi, reprezentativac Srbije, trojica sa šireg spiska reprezentacije, jedan univerzitetski reprezentativac, tri U20 reprezentativca, dva prekaljena veterana i NBA plejmejker koga smo za razliku od prošle godine izabrali još u toku leta. Jebo nas izbor! To kakav je on čovek, kakve su mu radne navike...sve je to važno, ali ispred toga je šta on radi na parketu. A ovaj ne radi skoro ništa. Ili skoro ništa dobro. Možda će čovek i da proigra kad se privikne na evropski stil košarke, ali ja se pitam kada je to? Dokle više da čekamo poslednje vozove? Dokle da budemo stanica za aklimatizaciju?
Partizan je toliko impotentan u napadu da je to neverovatno. Napad postavljamo deset sekundi, a onda to što smo postavili ne liči ni na šta. Igrači se gube u postavci, lopta ne ide tečno i jako je puno nepreciznosti i grešaka. Na prvoj utakmici smo imali odnos as/il 15/20, sinoć 8/18 - ukupno 11.5/19...strašno. Mi organizaciju igre nemamo! Odatle nesigurnost u kretnji i u šutu.
Neka ne zavara to što smo do kraja utakmice postigli 66 poena. Do 35-36tog minuta je to bilo 46. Od tri trojke koliko smo pogodili, jedna je bila o tablu, a druga ona frljoka u poslednjoj sekundi. Jedina zglavna je Gagijev pogodak u prvoj četvrtini. Niko više ne može da pogodi spolja. To je pitanje samopouzdanja. Sa tim igračima mora ozbiljno da se radi na psihološkoj pripremi.
Čini se da ne pristupaju utakmicama kako bi trebalo i da su olako shvatili priču o evropskim pobedama kao čudima.
Pa Belgijanci su napravili čudo u Istambulu - nek se ugledaju malo na njih!
Ja sam bio jedan od onih koji su se zaista nadali dobrom rezultatu u Tel Avivu. Ovakav Makabi za mene ne predstavlja bauka. Videćemo na šta će to da liči kad uklope Lengforda i Kaspija, al trenutno su samo dobra ekipa...ništa više. Debelo smo ih nadskakali što je za mene i bilo očekivano. Plus su sinoć imali loše šutersko veče (40.3% iz igre, 45.6% za dva, 25% za tri, 69.5% bacanja), a imali su dosta otvorenih šuteva.
Prošle godine sam imao jako puno razumevanja za VJ i bukvalno nijednom nisam postavio pitanje posla koji on radi. Ekipa skrpljena kasno, sa koca i konopca, tri promenjena plejmejkera... Mislim da bolje nije ni moglo od onog što je urađeno. Pričalo se da ne može pita od govana. OK. Interesuje me zašto sad kad imamo sastojke za delikates i dalje moramo da jedemo splačine?
Najdominantniji centar u Evropi, reprezentativac Srbije, trojica sa šireg spiska reprezentacije, jedan univerzitetski reprezentativac, tri U20 reprezentativca, dva prekaljena veterana i NBA plejmejker koga smo za razliku od prošle godine izabrali još u toku leta. Jebo nas izbor! To kakav je on čovek, kakve su mu radne navike...sve je to važno, ali ispred toga je šta on radi na parketu. A ovaj ne radi skoro ništa. Ili skoro ništa dobro. Možda će čovek i da proigra kad se privikne na evropski stil košarke, ali ja se pitam kada je to? Dokle više da čekamo poslednje vozove? Dokle da budemo stanica za aklimatizaciju?
Partizan je toliko impotentan u napadu da je to neverovatno. Napad postavljamo deset sekundi, a onda to što smo postavili ne liči ni na šta. Igrači se gube u postavci, lopta ne ide tečno i jako je puno nepreciznosti i grešaka. Na prvoj utakmici smo imali odnos as/il 15/20, sinoć 8/18 - ukupno 11.5/19...strašno. Mi organizaciju igre nemamo! Odatle nesigurnost u kretnji i u šutu.
Neka ne zavara to što smo do kraja utakmice postigli 66 poena. Do 35-36tog minuta je to bilo 46. Od tri trojke koliko smo pogodili, jedna je bila o tablu, a druga ona frljoka u poslednjoj sekundi. Jedina zglavna je Gagijev pogodak u prvoj četvrtini. Niko više ne može da pogodi spolja. To je pitanje samopouzdanja. Sa tim igračima mora ozbiljno da se radi na psihološkoj pripremi.
Čini se da ne pristupaju utakmicama kako bi trebalo i da su olako shvatili priču o evropskim pobedama kao čudima.
Pa Belgijanci su napravili čudo u Istambulu - nek se ugledaju malo na njih!
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Oni ovim zonskim presingom, i menjanjem odbrane dota plaše protivnike, imaju peticu, dobre šutere spolja, onaj plej Ohajon i Papalukas ne troše mnogo lopti, spoljni igrači (Farmar-Pnini-Blu-Smith) imaju veliku slobodu u igri da uzimaju šut. Koliko su po imenima slabija ekipa nego prošle godine, i dalje je to dobro, jer sam tokom cele utakmice sticao utisak da oni u svakom trenutku da mogu lagano na 20 razlike, jer se Partizan gubio u tim miksovanim odbranama najstrašnije 18 izgubljenih lopti je još i dobro. 4 razlike u Pioniru može da se juri, zato mi i Blat pomalo nije bio jasan, u 4/4 je povukao ručnu malo, umesto da gazi. U ovoj grupi je generalno gledano svaki poen bitan,a izgubiti predonst od 16-18 poena, na 4, nije baš normalno na domaćem terenu...
Nolle- mvp
u nedelju cemo da dobijemo ili da izgubimo 20+ razlike ovo je bila utakmica gdje je pobijedio manje los tim na parketu
EDIT: nisam mislio da cemo da dobijemo 20 razlike nego da cemo sitno da pobijedimo ili da nas nabiju
EDIT: nisam mislio da cemo da dobijemo 20 razlike nego da cemo sitno da pobijedimo ili da nas nabiju
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Igra se u 29.10.2011. subota (tj. sutra). Bar tako stoji u kalendaru ABA lige, a i na sajtovima B92 i arenasport piše da je prenos u subotu u 19.00. časova.Novica-Ubica ::u nedelju cemo da dobijemo ili da izgubimo 20+ razlike ovo je bila utakmica gdje je pobijedio manje los tim na parketu
Slažem se sa drugim delom tvoje konstatacije, ekipe će sigurno igrati opuštenije, biće lepši meč za gledanje.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Jesu li se nasi vracali u Srbiju ili su ostali u Izraelu... Mislim da je to bolja opcija, sta vredi da su se sinoc vratili a sutra opet da putuju...
Mihael- mvp
Ostali su.Mihael ::Jesu li se nasi vracali u Srbiju ili su ostali u Izraelu... Mislim da je to bolja opcija, sta vredi da su se sinoc vratili a sutra opet da putuju...
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
ostaju tamo, mislim. Da li je moguce da nisu pomerili mec za nedelju? Kakvi idiotiMihael ::Jesu li se nasi vracali u Srbiju ili su ostali u Izraelu... Mislim da je to bolja opcija, sta vredi da su se sinoc vratili a sutra opet da putuju...
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Pretpostavljam da zato i nisu hteli da ga pomeraju. Lakse im je da danas tamo ostanu i da odmah sutra igraju mec, a i jeftinije je... Posle ce imati vise vremena za najvazniji mec u Evroligi...
Mihael- mvp
Pocrkace Makabi ionako placa sve troskove gostovanja Mada ne znam kako je to sada izvedeno posto su ovi doputovali za EL. Verovatno ce samo smestaj da plate.
Koleman- mvp
E tu se Pekmen oprašta od Partizana...
slobokv83- mvp
a priznaj da se raduješ pomalo, mislim kao navijač Zvezde
slobokv83- mvp
kako da se ne radujem, neću da lažem ne bi ja imao stomak da gledam Pek vs Pop, izašao bi iz Pionira posle 2 minuta
Nolle- mvp
Nece se lokaut tako brzo zavrsiti bez obzira sta se sve pise... Patice Zvezdasi jos malo ...
Mihael- mvp
Mihael ::Nece se lokaut tako brzo zavrsiti bez obzira sta se sve pise... Patice Zvezdasi jos malo ...
Novosti u vezi košarke uvek imaju dobre informacije... Jedni su od boljih po tom pitanju u našem novinarstvu
Nolle- mvp
Pa i u tom teksu sa njihovog sajta ima netacnih informacija, a kad vidim tekst tako napisan, nesto mi ne uliva poverenje da je ozbiljno napisan...
Iako na tviterima kruze takve informacije, iako ESPN insajderi o tome pricaju, ja mislim da resenja nece biti bar jos 10-ak dana...
Iako na tviterima kruze takve informacije, iako ESPN insajderi o tome pricaju, ja mislim da resenja nece biti bar jos 10-ak dana...
Mihael- mvp
Ja bih se najvise radovao da Pekmen ode 24.12.2011 i odigra prvi NBA mec za katolicki bozic.
Koleman- mvp
Koleman ::Ja bih se najvise radovao da Pekmen ode 24.12.2011 i odigra prvi NBA mec za katolicki bozic.
Sigurno je da Pekovic i Macvan nece igrati protiv CZ 25.12, veruj mi da ni tada necete moci nista da uradite... Ali jbg, mora da se nadate ...
Mihael- mvp
taman pre meča sa Zvezdom ...jbt, al smo mi cigani napali ovu temu
i Mihael ne nadaj se da će da potraje lock out, igraće se sve 82 utakmice
slobokv83- mvp
slobokv83 ::taman pre meča sa Zvezdom ...jbt, al smo mi cigani napali ovu temu
E pa vidi se da nisi citao NBA temu u poslednje vreme . Ja se nadam da ce lokaut sto pre da se zavrsi, nedostaje mi pracenje NBA utakmica... Ispunila mi se zelja da vidim Pekmena u Partiznanu i to mi je dovoljno, ne patim mnogo sto ide jer bi svejedno morao da ode u skorije vreme...
A sto se tice 82 utakmice, e taj film sigurno neces gledati ...
Mihael- mvp
Naravno da sam na to mislioslobokv83 ::taman pre meča sa Zvezdom ...jbt, al smo mi cigani napali ovu temu
Hajde da se polako izmigoljimo iz ove teme
Koleman- mvp
A jeste li čuli da se Partizan dogovorio sa Minesotom da im pošalje Law-a a Pekmena da zadrži do kraja sezone?
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo