KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
+47
sexdrogabodiroga
srb
Sensui
mlekadzija
Talicni Tom
Ray Allen
wolfvaga
Markos
Kiril
dane
lazarminator
2bad4u
Sarlo
familija
Hyperactive
air slavkan
Novica-Ubica
Anti-RTS
Tenenac
Gencha
slobokv83
expert
Zemljoradnik
Everton
Dule Kecman
Psycho
Naissus
Junglezburn
drexler
ZuLuofVozdovac
maxisb
blagoje
Djole
superhik
Macijauskas
Nolle
bigZ
Tazz
Mihael
NenadBG
Koleman
markoo
Imperator
fizicar
Kure
Sergej
Bodi Bond
51 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
drexler ::mislim da smo se malo preračunali sa tim Hemofarmom po pitanju pozajmica. Ne vidim da bi se Jaramaz, ili Bogdanović koji se sad pominje naigrali tamo jer su i oni puni bekova. Nešović, Otaš, Jeremić i Šutalo od iskusnijih, + njihovi klinci koje žele da razigraju, Lambić i Dangubić.
Ako već želimo udomiti naše na jednu sezonu, moraćemo tražiti drugu adresu.
Ima smisla to sto si napisao. Mogli bismo tamo bar Besovica poslati.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Po meni je taj Nesovic jedan od gorih kosarkasa u ABA ligi... mislim da su Jaramaz i Bogdanovic za klasu bolji igraci od njega... to je neko moje misljenje...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Mene za sada dve stvari brinu:
1. Igra Raduljice, nadam se da ce uz Pekovica, Katica i dobar trening dosta napredovati, videti zasto pod 2.
2. Eventualni odlazak Pekovica. Videlo se i sinoc da je jedan od najboljih centara u Evropi, pokazao je da nije nista losiji od Marka Gasola koji u NBA ima odlicnu minutazu. Ako bude imao srece pri eventualnom trejdu, mogao bi odlicno da prodje. E, sad ono sto me brine jeste to sto ce sigurno trebati vremena da se ekipa ponovo navikne kad on ode iz Partizana, videlo se sinoc koliko nam znaci i bojim se da ce nam igra pasti kad on ode...
E sad, ono sto me raduje je dobra minutaza mladih igraca ( i to ne samo Partizana vec i CZB kao i Hemofarma ), po meni su je svi dobro iskoristili. Nadam se da ce Djekna i protiv Radnickog imati priliku da igra bar 20-ak minuta, ako iskontrolise faulove, sigurno ce biti ok...
Sto se tice pozajmica, cini mi se da ce Pesakovic ( kad se oporavi ), Bogdanovic i Besovic otici na pozajmice... Ja bih Jaramaza ostavio, treba on da igra ( pogotovo ako se povrede Low ili Bozic ), sledece sezone bi mogao biti jos bolji, pogotovo sto sam ubedjen da je ovo poslednja sezona Bozica sa nekom minutazom, sledece sezone ce vecu minutazu i njegovu minutazu bez problema moci uzimati Pesakovic, Miljenovic, Jaramaz i Andjusic....
1. Igra Raduljice, nadam se da ce uz Pekovica, Katica i dobar trening dosta napredovati, videti zasto pod 2.
2. Eventualni odlazak Pekovica. Videlo se i sinoc da je jedan od najboljih centara u Evropi, pokazao je da nije nista losiji od Marka Gasola koji u NBA ima odlicnu minutazu. Ako bude imao srece pri eventualnom trejdu, mogao bi odlicno da prodje. E, sad ono sto me brine jeste to sto ce sigurno trebati vremena da se ekipa ponovo navikne kad on ode iz Partizana, videlo se sinoc koliko nam znaci i bojim se da ce nam igra pasti kad on ode...
E sad, ono sto me raduje je dobra minutaza mladih igraca ( i to ne samo Partizana vec i CZB kao i Hemofarma ), po meni su je svi dobro iskoristili. Nadam se da ce Djekna i protiv Radnickog imati priliku da igra bar 20-ak minuta, ako iskontrolise faulove, sigurno ce biti ok...
Sto se tice pozajmica, cini mi se da ce Pesakovic ( kad se oporavi ), Bogdanovic i Besovic otici na pozajmice... Ja bih Jaramaza ostavio, treba on da igra ( pogotovo ako se povrede Low ili Bozic ), sledece sezone bi mogao biti jos bolji, pogotovo sto sam ubedjen da je ovo poslednja sezona Bozica sa nekom minutazom, sledece sezone ce vecu minutazu i njegovu minutazu bez problema moci uzimati Pesakovic, Miljenovic, Jaramaz i Andjusic....
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
aj sad ja da udarim kontru vjerovatno cijenom forumu .
Ja ipak mislim da je Mark Gasol bolji od našeg Pekmena. Pod samom tablom Nidžo je vjerovatno konkretniji, ali Mark je po meni kompletniji igrač. Krenuću od najprostijeg elementa, a to je da Mark ima sasvim solidan šut (i to šut sa zemlje ) sa 5-5.5 metara. Peković to jedino koristi kad mora, sa sl. bacanja. S druge strane, primjećujem da Mark odlično razumije igru, i često sam učestvuje u građenju, prima pasove na kapici, a spušta ih za drugog post igrača (sa bratom u rep. i Rendolfom u Memfisu) pod tablu, jako dobro igra pik iz uručenja... Uopšte, mislim da u napadu ima jako moćan arsenal.
Ja ipak mislim da je Mark Gasol bolji od našeg Pekmena. Pod samom tablom Nidžo je vjerovatno konkretniji, ali Mark je po meni kompletniji igrač. Krenuću od najprostijeg elementa, a to je da Mark ima sasvim solidan šut (i to šut sa zemlje ) sa 5-5.5 metara. Peković to jedino koristi kad mora, sa sl. bacanja. S druge strane, primjećujem da Mark odlično razumije igru, i često sam učestvuje u građenju, prima pasove na kapici, a spušta ih za drugog post igrača (sa bratom u rep. i Rendolfom u Memfisu) pod tablu, jako dobro igra pik iz uručenja... Uopšte, mislim da u napadu ima jako moćan arsenal.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
A odbranu odd njega verovatno bolje igra i Milka Canic...
Mihael- mvp
Mihael ::A odbranu odd njega verovatno bolje igra i Milka Canic...
to stoji... ipak, teška srca moram priznati da bih prije Marka izabrao u svoju ekipu. A možda sam i u zabludi obzirom da sam ga zadnih godinu dana gledao u paru sa Pauom i Zekom. Možda je to više njihova zasluga...
drexler- mvp
ne igra toliko losu odbranu mark. Sut i post igra su mu na nivou da ne zna igrac kako da ga cuva. Mora biti blizu ali onda ce ovaj ledjima odraditi posao. S druge strane u pravljenju livade saigracima i igranju u reketu Pekmenu nema ravnog u Evropi. Tesko je porediti ta dva igraca. U napadu Mark +1 a u odbrani +1 Pekmen. Jedva cekam da ga vidim protiv Antea kako ce da brani igraca koji igra i spolja. Jedva cekam taj mec
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ja sam bio razocaran onim sto sam video u Memfisu pre dolaska Rendolfa, jos dok je tamo bio Milicic.
E sad, mnogo mu znaci dolazak Rendolfa, ima mnogo vise slobode, odnosno mnogo vise sansi za lagan kos i manje udvajanja.
Sigurno da je on jako kvalitetan igrac, ja ga jednostavno ne volim ali mislim da Pekovic zasluzuje solidnu minutazu i u NBA, bar oko 20 minuta po utakmici. Prosle sezone je u raspadnutoj Minesoti i bez pomoci sudija ( to je normalno kada si ruki ) imao solidne parametre. Da ne govorimo o nivou na kom igraju Memfis i Minesota...
Daleko da sam ja ocrnio Gasola, sigurno da je on jako dobar igrac, igrac koji je za razliku od naseg Darkana svako leto provodio vezbajuci i razvijajuci neke nove poteze. Jeste da je to neka druga prica, ali za mene su i Pekmen i Mark pravi sportisti, oba treniraju svako leto, trude se da postanu sto bolji, dok Milicic ladi jaja i uopste ne napreduje, njegov napadacki arsenal se svodi na 1.5 potez po utakmici i to je to, SRAMOTA!!!
Mada, sigurno je da ni ja bas nisam toliko realan, jer po meni i Maric u onakvoj NBA bez mnogo pravih centara zasluzuje bar 15 minuta po utakmici, mozda bi i za njega i za Pekmena mislio drugacije da nisu igrali u Partizanu...
E sad, mnogo mu znaci dolazak Rendolfa, ima mnogo vise slobode, odnosno mnogo vise sansi za lagan kos i manje udvajanja.
Sigurno da je on jako kvalitetan igrac, ja ga jednostavno ne volim ali mislim da Pekovic zasluzuje solidnu minutazu i u NBA, bar oko 20 minuta po utakmici. Prosle sezone je u raspadnutoj Minesoti i bez pomoci sudija ( to je normalno kada si ruki ) imao solidne parametre. Da ne govorimo o nivou na kom igraju Memfis i Minesota...
Daleko da sam ja ocrnio Gasola, sigurno da je on jako dobar igrac, igrac koji je za razliku od naseg Darkana svako leto provodio vezbajuci i razvijajuci neke nove poteze. Jeste da je to neka druga prica, ali za mene su i Pekmen i Mark pravi sportisti, oba treniraju svako leto, trude se da postanu sto bolji, dok Milicic ladi jaja i uopste ne napreduje, njegov napadacki arsenal se svodi na 1.5 potez po utakmici i to je to, SRAMOTA!!!
Mada, sigurno je da ni ja bas nisam toliko realan, jer po meni i Maric u onakvoj NBA bez mnogo pravih centara zasluzuje bar 15 minuta po utakmici, mozda bi i za njega i za Pekmena mislio drugacije da nisu igrali u Partizanu...
Mihael- mvp
Grk bi da ulaže u Partizan?
Grčki biznismen Apostolos Cipidis najavio je mogućnost da uloži novčana sredstva u KK „Partizan MTS". Cipidis je već prisutan u Srbiji, pošto je, pored finansiranja košarkaških klubova Iraklis i Panailonis i fudbalskih klubova Iraklis i Kastorija Apostolos, glavni partner KK „Junior" iz Niša. Više nego zanimljivo je da je grčki biznismen jedan od finansijera i FK „Crvena zvezda". Cipidis je inače vlasnik kompanije za snabdevanje prodavnica odećom, preduzeća za uvoz-izvoz sa sedištem u Nišu, i trgovinskih lanaca u Bugarskoj, Srbiji i Makedoniji.
PRESS
Everton- prva petorka
Ovo je treća sezona za redom kako to govorimo...Mihael ::pogotovo sto sam ubedjen da je ovo poslednja sezona Bozica sa nekom minutazom
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Zna li se koliko ce kostati karte za Efes? Tribine ili parter?
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
http://www.euroleague.net/news/i/87690/180/team-focus-partizan-mt-s
edit:
Da li se zna šta je bilo sa filmom koji je sniman u toku prošle sezone? Šta je na kraju bilo sa time, da li je uspešno završeno? Hoće li uskoro biti prikazan?
edit:
Da li se zna šta je bilo sa filmom koji je sniman u toku prošle sezone? Šta je na kraju bilo sa time, da li je uspešno završeno? Hoće li uskoro biti prikazan?
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Неко је тражио снимак меча против Загреба са Цвитковићевим коментаром. Задовољите се Едином Авдићем.
http://www.megaupload.com/?d=V0EJ9WHE
http://www.megaupload.com/?d=RWCES7CV
http://www.megaupload.com/?d=V0EJ9WHE
http://www.megaupload.com/?d=RWCES7CV
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
No matter how young or inexperienced the roster has been in the past, Partizan’s leave-it-all-on-the-floor approach and the never-ending encouragement from its fans has made Partizan a tough match-up for any team – especially in Belgrade.
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Ja sam nekako siguran da je ovo sezona Danila Anđušića.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
slobokv83 ::Ja sam nekako siguran da je ovo sezona Danila Anđušića.
i ja slično razmišljam, još od trenutka kada su se pojavile glasine da bi on mogao u Partizan. Jednostavno, čak i 2-3 utakmice u kojim sam ga gledao sa Hemofarmom jasno je da se radi o rasnom napadaču, potpuno drugi profil beka od onoga što fura Partizan zadnjih godina. Nema fizikalije ni odbranu kao Gagi, ali ima "ono nešto" što Milosavljević neće imati još 100 godina da igra košarku.
Očigledno da će mu Vlade dati šansu, ako on uloži "krvav rad", vrlo je moguće da će ući u neki krug od 15 igrača za reprezentaciju, obzirom kako nam je žalosna konkurencija na poziciji 2
drexler- mvp
upravo sam na to i ciljao, da će dečko biti na širem spisku...
iskreno, nadao sam se da će ove godine biti ne na spisku nego i u 12 Mladen Jeremić, a od toga nije bilo ništa...ne znam šta su razlozi, ali po meni je Jeremić mnogo dobar igrač, samo mu treba šansa u vidu jačeg kluba...nije imao sreću da dočeka Zvezdu...
elem Anđušića pratim od osvajanja zlata one godine sa Đeknom, dečko je klasičan šuter koji je neophodan našoj reprezentaciji poslednjih decenija...
iskreno, nadao sam se da će ove godine biti ne na spisku nego i u 12 Mladen Jeremić, a od toga nije bilo ništa...ne znam šta su razlozi, ali po meni je Jeremić mnogo dobar igrač, samo mu treba šansa u vidu jačeg kluba...nije imao sreću da dočeka Zvezdu...
elem Anđušića pratim od osvajanja zlata one godine sa Đeknom, dečko je klasičan šuter koji je neophodan našoj reprezentaciji poslednjih decenija...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Pomno pratim Anđušića od kad je dobio prve minute u Hemofarmu. Mislim da sam već pisao o njemu, ali nije zgoreg opet: dečko je veliki napadački potencijal, ima praćku, ima hrabrosti, ima ideje i tehniku. Ono što mu nedostaje je brzina. U napadu, bez lopte, deluje kao da vuče dupe za sobom, iako zapinje iz petnih žila. U Hemofarmu je često dobijao ulogu pleja i to je odrađivao solidno, za nekoga tih godina i iskustva prilično je siguran s loptom. U odbrani mu nedostaje mnogo toga. Borben je i trudi se, ali jednostavno ne ume, a nedostatak brzine tu dodatno dolazi do izražaja. Uvek kasni korak kada igrač koga čuva ima loptu, a kada juri igrača kroz blokove kasni i po dva. Često mu se dešava kad čuva iskusnog beka sa loptom, da stane pred njega u stav, onda se seti da treba da ga usmeri na jednu stranu i dok se on namešta za usmeravanje, ovaj se lagano prošeta pored njega.
Neko ko pokazuje takav talenat u napadu sigurno ima dovoljno košarkaške inteligencije da igra i dobru odbranu, ne sumnjam da će tu napredovati, jedina stvar koja mene plaši je da li njegovo telo uopšte ima opciju za brže kretanje koju bi mogao da razvije žestokim radom. Ako nema, onda od njega nikada neće biti vrhunski igrač, ali ako ima, Tripko bi mogao u penziju lagano...
Neko ko pokazuje takav talenat u napadu sigurno ima dovoljno košarkaške inteligencije da igra i dobru odbranu, ne sumnjam da će tu napredovati, jedina stvar koja mene plaši je da li njegovo telo uopšte ima opciju za brže kretanje koju bi mogao da razvije žestokim radom. Ako nema, onda od njega nikada neće biti vrhunski igrač, ali ako ima, Tripko bi mogao u penziju lagano...
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Do juče je Toša tvrdio da KKP nije zainteresovan za Mačvana. Sad tvrdi da jeste i da su uradili sve što im je bilo u moći, a Makijev agent tvrdi da nije bilo kontakata...
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Navijaci dolaze i na jadransku ligu, tako mi danas rekose neki drugari, pa ako neko planira danas da ide a nema kartu neka krene ranije, navodno bice pun Pionir..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Zabranjeni ili Znackatraz ? Nije isto
Nolle- mvp
bold: mislim da je to najbitnije. Postoji gomila domacih igraca koji imaju dobar sut, ali nisu uspeli da naprave dobre karijere. Andjusic deluje kao staromodan, spor bek, zaglavljen izmedju 1 i 2, medjutim mene je odusevio kako je koristio svaki minut u Hemofarmu da postigne neke koseve, a tako je odigrao i u Zagrebu - bez ikakvog straha i nervoze je pogodio dva suta posle pika i otvorenu poziciju za 3. Ako bude dobro radio, mogao bi da postane bolji igrac od npr. Rasica.Zemljoradnik ::Pomno pratim Anđušića od kad je dobio prve minute u Hemofarmu. Mislim da sam već pisao o njemu, ali nije zgoreg opet: dečko je veliki napadački potencijal, ima praćku, ima hrabrosti, ima ideje i tehniku. Ono što mu nedostaje je brzina. U napadu, bez lopte, deluje kao da vuče dupe za sobom, iako zapinje iz petnih žila. U Hemofarmu je često dobijao ulogu pleja i to je odrađivao solidno, za nekoga tih godina i iskustva prilično je siguran s loptom. U odbrani mu nedostaje mnogo toga. Borben je i trudi se, ali jednostavno ne ume, a nedostatak brzine tu dodatno dolazi do izražaja. Uvek kasni korak kada igrač koga čuva ima loptu, a kada juri igrača kroz blokove kasni i po dva. Često mu se dešava kad čuva iskusnog beka sa loptom, da stane pred njega u stav, onda se seti da treba da ga usmeri na jednu stranu i dok se on namešta za usmeravanje, ovaj se lagano prošeta pored njega.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Psycho ::Do juče je Toša tvrdio da KKP nije zainteresovan za Mačvana. Sad tvrdi da jeste i da su uradili sve što im je bilo u moći, a Makijev agent tvrdi da nije bilo kontakata...
Tosa i kad prica sa par prijatelja ne kaze istinu. Jednostavno takav je covek. Dok on to ne zavrsi nema teorije da kaze bilo sta. Jedna interesantna prica je bila pre par godina kad je dolazio Erden. I tada je vec uveliko carsija pricala dok je Tosa mrtav ladan rekao " Ja ne poznajem tog igraca , iako je ovaj 5 minuta pre toga izasao iz kancelarije "
Sergej- mvp
Синоћ сам гледао на некој Арени снимак утакмице Загреб - Партизан, и морам рећи да сам са оним што сам видео импресиониран. Свака част!
Tenenac- mahač peškirom
Da li su se oni imbecili sa b92 ograničili na 2 prenosa nedeljno?!
Inače, najavljen je stream za Široki - Radnički.
Inače, najavljen je stream za Široki - Radnički.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
:: Arhiva :: Klupske teme