NBA liga 2010/2011 - 1. deo
+32
Psycho
fizicar
Everton
lazarminator
blagoje
Dule Kecman
2bad4u
Djole
Manu
Grobi
TheGodfather
superhik
KKP
Macijauskas
sexdrogabodiroga
Markos
Imperator
Talicni Tom
markoo
Gencha
Churge
Zemljoradnik
ZuLuofVozdovac
drexler
expert
Mickey
Junglezburn
Mark Madsen
Nolle
Ray Allen
Mihael
Bodi Bond
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 29 od 40
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 1. deo
Veceras od 1 ima New York-Miami,jedva cekam.Nadam se da ce New York pobediti i da ce Amare Stoudemire prebaciti 30 poena deseti mec uzastopno. I Dalas-Phoenix ce biti dobra utakmica.
Gost- Gost
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Markos ::
Uh sunce ti !! Koje letenje, svaka cast majstore.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
https://www.youtube.com/watch?v=fMzlwTvhb5I&feature=player_embedded
Гледам и никако не могу да докучим да ли је судија исправно поступио. Прво шта се гледа? Место контакта или место где се налазе ноге? У тренутку контакта Ђинобилијеве ноге налазиле су се ван оног полукруга унутар кога нема офанзивног фаула али му се део тела који је био контакту са Кармелом налазио унутар тог полукруга или бар на линији. Такође он се кретао у блоку, тј није он ту стајао па да је Кармело на њега налетео него је он ту буквално ускочио пола секунде пре него што је Кармело кренуо на кош и исекао му путању кретања. На успореном снимкиу делује да је прошло више вреена али погледајте онај део који је уживо и видећете да људско око тешко може да види да је он ту стајао, види се како буквално наскаче на Кармела. Такође он ускаче из круга. Како ако играч ускочи из аута то значи да је био у ауту а ако ускочи из круга то не значи да је био у кругу. Не знам стварнон нисам очекивао да се овако нешто свира у НБА лиги...
Гледам и никако не могу да докучим да ли је судија исправно поступио. Прво шта се гледа? Место контакта или место где се налазе ноге? У тренутку контакта Ђинобилијеве ноге налазиле су се ван оног полукруга унутар кога нема офанзивног фаула али му се део тела који је био контакту са Кармелом налазио унутар тог полукруга или бар на линији. Такође он се кретао у блоку, тј није он ту стајао па да је Кармело на њега налетео него је он ту буквално ускочио пола секунде пре него што је Кармело кренуо на кош и исекао му путању кретања. На успореном снимкиу делује да је прошло више вреена али погледајте онај део који је уживо и видећете да људско око тешко може да види да је он ту стајао, види се како буквално наскаче на Кармела. Такође он ускаче из круга. Како ако играч ускочи из аута то значи да је био у ауту а ако ускочи из круга то не значи да је био у кругу. Не знам стварнон нисам очекивао да се овако нешто свира у НБА лиги...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Rej, znas kako kazu, o ukusima se ne raspravlja ...
Jednostavno je po meni Nes najbolji u poslednjih 7-8 sezona sigurno, Kida sam voleo ( moguce je da je njegovo ponasanje i van terena uticalo da se moje misljenje o njemu dosta pokvari )
Razlog zasto mi je Nes omiljen je brzina sa kojom igra i u 36 godini, njegove lopte stvarno imaju oci, jer su mu asistencije stvarno sjajne i zato ga volim...
Deron Vilijams mi je trenutno drugi omiljeni plej u NBA, mora da prodje jos par sezona da bih ga bas zavoleo, ima vremena za njega .
Kid mi je na 3 mestu, kao sto sam rekao, ono sto je radio van parketa je sigurno podsvesno uticalo na mene da u mojim ocima padne kao igrac. ono sto ne volim kod njega kao igraca jeste losa igra u napadu poslednjih nekoliko sezona, protivnicki igraci ga skoro ni ne cuvaju, mnogo puta je sam kao duh na sutu, pogotovo za 3 poena. U odbrani je i dalje jako dobar.
Rondo polako raste u mojim ocima kao plejmejker, da bih o njemu imao neko bolje misljenje, mora ipak da prodje par sezona, a i videcemo kakav ce biti kada ne bude imao tako dobre saigrace.
Jos jednom kazem, Nes je za mene najbolji plejmejker jer to po meni najbolje radi poslednjih godina, po meni je pokazao da sa loptom moze da uradi sta god hoce, a i Beron Dejvis se slaze sa mnom .
Jednostavno je po meni Nes najbolji u poslednjih 7-8 sezona sigurno, Kida sam voleo ( moguce je da je njegovo ponasanje i van terena uticalo da se moje misljenje o njemu dosta pokvari )
Razlog zasto mi je Nes omiljen je brzina sa kojom igra i u 36 godini, njegove lopte stvarno imaju oci, jer su mu asistencije stvarno sjajne i zato ga volim...
Deron Vilijams mi je trenutno drugi omiljeni plej u NBA, mora da prodje jos par sezona da bih ga bas zavoleo, ima vremena za njega .
Kid mi je na 3 mestu, kao sto sam rekao, ono sto je radio van parketa je sigurno podsvesno uticalo na mene da u mojim ocima padne kao igrac. ono sto ne volim kod njega kao igraca jeste losa igra u napadu poslednjih nekoliko sezona, protivnicki igraci ga skoro ni ne cuvaju, mnogo puta je sam kao duh na sutu, pogotovo za 3 poena. U odbrani je i dalje jako dobar.
Rondo polako raste u mojim ocima kao plejmejker, da bih o njemu imao neko bolje misljenje, mora ipak da prodje par sezona, a i videcemo kakav ce biti kada ne bude imao tako dobre saigrace.
Jos jednom kazem, Nes je za mene najbolji plejmejker jer to po meni najbolje radi poslednjih godina, po meni je pokazao da sa loptom moze da uradi sta god hoce, a i Beron Dejvis se slaze sa mnom .
Mihael- mvp
Godina : 37
Zulufe, mislim da je odluka dobro doneta, mada i ja sam se iznenadio sto je sviran faul, ne svira se to bas cesto u NBA, ali sa druge strane, cini mi se da je Ginobili na vreme sa nogama bio na parketu, iako je uskocio iz polukruga na vreme je bio u ajde da kazem dozvoljenom prostoru, tj. na vreme se namestio kako treba, po meni su sudije bile u pravu... Mada, moram da priznam da je tesko bilo doneti odluku, zato svaka cast i sudijama...
Mihael- mvp
ZuLuofVozdovac, све се слажем са тобом. И да додам да ми је посебно чудно што је ово свирано у буквално последњој секунди. И тежи фаулови се не свирају у НБА у оваквим ситуацијама.
Иначе, Чикаго остао без Ное на отприлике 2 месеца, а таман су кренули лепо.
Иначе, Чикаго остао без Ное на отприлике 2 месеца, а таман су кренули лепо.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Markos ::
Brutalno zakucavanje, fenomenalan potez u ovoj fenomenalnoj utakmici.
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Kakva kosarka u madison square gardenu. Uzivanje ! Ajmo Amari !!
Gost- Gost
Gde se moze naci statistika timova?Npr koja ekipa prosecno najvise koseva postize itd...
Markos- prva petorka
Markos ::Gde se moze naci statistika timova?Npr koja ekipa prosecno najvise koseva postize itd...
Upravo to sada ja gledam
http://espn.go.com/nba/statistics/team/_/stat/team-comparison-per-game
Gost- Gost
haha,Hvala brt
Markos- prva petorka
Utakmica je do jaja
Markos- prva petorka
Stvarno ekstra utakmica.
Lebron tripl-dabl . Majami odigrao vrlo dobru odbranu na Stodemajeru. Majami polako ulazi u ritam, i pokazuje da ce biti ozbiljan konkurent Bostonu na istoku.
Bas bih voleo da vidim Entonija u Niksima, bilo bi pravo uzivanje gledati takva dva igraca u jednom timu. A sto se tice Majamija, videcemo u pley ofu kako ce da igraju protiv timova koji imaju jaku centarsku liniju.
Lebron tripl-dabl . Majami odigrao vrlo dobru odbranu na Stodemajeru. Majami polako ulazi u ritam, i pokazuje da ce biti ozbiljan konkurent Bostonu na istoku.
Bas bih voleo da vidim Entonija u Niksima, bilo bi pravo uzivanje gledati takva dva igraca u jednom timu. A sto se tice Majamija, videcemo u pley ofu kako ce da igraju protiv timova koji imaju jaku centarsku liniju.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
partizannnnn ::Jel moguce da sudije ne vide 80 % trokoraka ?
Ја сам одавно престао да се нервирам, кораци се суде само у случајевима када играч потрчи са лоптом.
Мада се и то понекад не свира: :neznam:
https://www.youtube.com/watch?v=hH73R9GIbXg
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Пошто одгледах овај Њујорк а док чекам Минесоту да напишем коју. Није новост да Детроит хоће да трејдује Хамилтона а као заинтересован клуб јавља се Шарлот који (што је мени мало чудно) хоће да крене у темељно реновирање рустера па чак опипава шта може да добије за Валаса и Џексона (Џексон се свађао са њима ових дана не знам тачно око чега). Џордан се чак распитивао за Кармела, у жељу да га доведе без обзира да ли ће он хтети да питпише продужетак уговора. Хтео је да га доведе да игра и извуче некако ову сезону (мада ја мислиим да они уопште нису у тако лошој позицији за тако очајничке мере, и да чак могу да стигну плеј оф ако се уозбиље). Елем Чикаго је изузетно заинтересован за Џексона и спреман је да понуди Бруера и Вотсона, 2 играча који су потписали овог лета али нису баш задовољили, а моћи ће да буду трејдовани од 15 Децембра. Остаје да се види да ли ће посао бити завршен као трејд те три екипе, да ли ће можда бити укључен и неки четврти тим, или ће можда свако са сваким самостално завршити посао (ако посла уопште буде било). Чикаго може да прихвати и да прими играче са јачим уговорима јер имају доста простора у буџету. За сада делује најреалније да ће Џексон пређе у Чикаго за Бруера и Вотсона (Бруер би заменио Џексона а Вотсон би био бекап плеј који је баш потребан Шарлоту). А да Хамилтон у засебном трејду дође у Шарлот уоквиру неког договора у којем би Дијао био део пакета који би ишао у супротном правцу.
ZuLuofVozdovac- mvp
Портланд понудио Филаделфији Никласа Батума и џоела Призбилу за Игуадалу, Филаделфија одбила.
Причао сам раније о потенцијалном терјду Аренас-Картер. Чини се да не постоји интерес Вашингтона за Картера и а Орландо га вероватно не би дао (из милион разлога, прво он има истичући уговор па би га радије задржали и ослободили 18 милиона буџета на крају године а у трејд би послали играче са вишегодишњим уговором, да би се мало растеретили јер тренутно за плате дају 94 милиона годишње, највише у лиги). Стога разговара се о другим опцијама, а Орландо ће вероватно дати пакет Гортат, Духон и још 2 играча од троце: Ортон, Ален, Пјетрус. Гортат међутим неће директно у Вашингтон већ ће нека трећа екипа бити укључена у трејд. Заинтересовани су пре свега Портланд али и Хјустон после Мингове повреде којом можда завршава сезону (каријеру). И Духон би можда отишао у Њујорк, а Њујорк после послао некога у Вашингтон, вероватно Азубуикеа коме истиче уговор.
Непотврђена вест: Рој рекао управи Портланда или ја или Андре Милер. Вечерас не игра против Минесоте.
Причао сам раније о потенцијалном терјду Аренас-Картер. Чини се да не постоји интерес Вашингтона за Картера и а Орландо га вероватно не би дао (из милион разлога, прво он има истичући уговор па би га радије задржали и ослободили 18 милиона буџета на крају године а у трејд би послали играче са вишегодишњим уговором, да би се мало растеретили јер тренутно за плате дају 94 милиона годишње, највише у лиги). Стога разговара се о другим опцијама, а Орландо ће вероватно дати пакет Гортат, Духон и још 2 играча од троце: Ортон, Ален, Пјетрус. Гортат међутим неће директно у Вашингтон већ ће нека трећа екипа бити укључена у трејд. Заинтересовани су пре свега Портланд али и Хјустон после Мингове повреде којом можда завршава сезону (каријеру). И Духон би можда отишао у Њујорк, а Њујорк после послао некога у Вашингтон, вероватно Азубуикеа коме истиче уговор.
Непотврђена вест: Рој рекао управи Портланда или ја или Андре Милер. Вечерас не игра против Минесоте.
ZuLuofVozdovac- mvp
Уз извињење што пишем сукцесивне постове, додаћу да су се на мечу Портланд-Минесота у првом полувремену повредила 4 играча. Миличић је изврнуо зглоб после једног минута игре, а Пековић је изврнуо зглоб исте ноге после само два минута проведених у игри. У екипи Портланда Батум и Кемби исчашили су исто раме. Нико од поменутих играча није се враћао на паркет. У Миличићевом одсуству не чуди што је Олдриџ дао 36 поена, рекорд каријере. Али смешно је што је он све кошеве дао из идентичне бочне пик акције која се код нас учи у школици кошарке. Минесота не може ништа да одбрани када нема Дарка, то се показало још у Њујорку кад је Амаре дао 36 поена. Руди дао 25 поена (9-15). У Минесоти све стандардно, Вебстер искочио поред Лава и Бислија. Меч је преломљен пар минута пред крај кад је Минесота имала -4 и напад, промашили су а Руди је из контре дао тројку уз фаул и Портланд је отишао на 8, а Минесота је и после тога имала много глупих промашаја зицера. 13. узастопна победа Портланда над Минесотом, а 13. овогодишњи пораз Минесоте на гостовањима.
ZuLuofVozdovac- mvp
partizannnnn ::Jel moguce da sudije ne vide 80 % trokoraka ?
ima neka fora sa gather stepom, opticka varka... nesto oko kontrole lopte je u pitanju
evo pogledaj
https://www.youtube.com/watch?v=IUbUgPmr_Bc
Nolle- mvp
Sjajna utakmica sinoc, jos da je Njujork izdrzao celu utakmicu kao sto je igrao u prvom poluvremenu, bio bi potpun spektakl. Videlo se kako igra LeBron kada ga prozivaju, tako da bolje da ubuduce ostali ne praktikuju isto
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
njemu ce ionako da zatitraju jajca u play off sada ce da nabije 28ppg 8.2rpg 7.8apg,a u play offu kada bude trebalo sve ce raditi Wade...
11 in a row bejbe
11 in a row bejbe
Nolle- mvp
Treba odati priznanje Dantoniju, pravi neki novi Njujork, konacno igraju kosarku. Dobro bi im legao Karmelo, mada i ovako su solidna ekipa, sigurno u prvih 5 na istoku.
Iznenadjuje me Felton, ja njega pre nesto nisam gledao, ali ovo sto pruza ove sezone je fantasticno od za mene totalnog anonimusa.
Ruki Filds je isto dobro otvorio sezonu, koji je on pik na draftu bio?
Sve u svemu Njujork posle dugo sezona lici na ekipu, sto mi je izuzetno drago.
Iznenadjuje me Felton, ja njega pre nesto nisam gledao, ali ovo sto pruza ove sezone je fantasticno od za mene totalnog anonimusa.
Ruki Filds je isto dobro otvorio sezonu, koji je on pik na draftu bio?
Sve u svemu Njujork posle dugo sezona lici na ekipu, sto mi je izuzetno drago.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Njujork je izgubio od Bostona u zadnjoj sekundi, to je puno uticalo verovatno na igrače, jer već sledeće veče su igrali novi derbi protiv Hita i nisu ipak mogli da "isprate sve to" i zato i ubedljiv poraz. Ostali rezultati manje-više očekivani, jedino mi je malo iznenadjenje ubedljiva pobeda Klipersa u Detroitu (21 razlike) i Hornetsa protiv Jute (ne pobeda, već 29 razlike).
Veče je obeležio LeBron sa "tripl-dabl" učinkom, a Kobi je imao jako loš učinak, ali su zato protiv Siksersa sjajni bili Odom, Gasol i Barns...
Veče je obeležio LeBron sa "tripl-dabl" učinkom, a Kobi je imao jako loš učinak, ali su zato protiv Siksersa sjajni bili Odom, Gasol i Barns...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Spremah se da odgledam NYK - Miami, ali zaspah pred kraj druge. utakmica je do tada bila sjajna. Odavno nisam gledao Džejmsa tako kvalitetnog u napadu, mada me posebno dojmio Galinari. Igrao je izuzetno. Odličan u šutu, kretnji, prati igru, i to sve naspram Džejmsa. Kako je igrao u drugom ne znam, a ne pogledah ni statistike.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011