KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
+50
Presretac
Karadjordje
lakovic.
maxisb
TheGodfather
Ray Allen
wolfvaga
Zemljoradnik
XXL
nikola tesla
Sarlo
Zolja
Sensui
Gale
drexler
Mihael
fizicar
sexdrogabodiroga
superhik
blagoje
Kure
Hyperactive
Nolle
familija
Gencha
Novica-Ubica
Bodi Bond
ZuLuofVozdovac
Markos
Talicni Tom
Tazz
Macijauskas
expert
bigZ
2bad4u
Sergej
Imperator
Dule Kecman
Everton
mlekadzija
markoo
slobokv83
Junglezburn
Psycho
dane
Djole
Naissus
Koleman
lazarminator
Anti-RTS
54 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 3 od 40
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
treci povratak sa 20+ zaostatka da ja pamtim u evroligi ( 2 puta armani i jednom makabi) i svaki put je izgledalo nestvarno realno kao da je drugi tim izasao na parket.. kao da nam u tom trenutku ne mogu nista.. oni su se toliko pogubili u 4/4 da je ono sramota..
skariolo
skariolo
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
i da se ne zaboravi krvnički faul lipicanera po Pekmenovoj glavi
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
+20 je najopasnija razlika, kao 2:0 u fudbalu
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Gencha ::+20 je najopasnija razlika, kao 2:0 u fudbalu
+12 је најопаснија разлика, двадесет разлике проћердају само дилетанти.
Јовановић даје изјаву да су све време, до последње секунде веровали у победу, а Кецман - да кад се погледа ток утакмице ''нико није веровао ни у егал завршницу а камоли у победу''....
http://sportal.rs/news.php?news=62790
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Markos ::Valjda ukoliko udjemo u Top 16 jos neko bi trebao da nas pojaca
lepo ja tebi rekoh da nam poneses tu pobedu iz Milana...
Nego, ako mozda krenes za Istambul sledeci cetvrtak, da ti pozelim jos jednu za poneti....
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Potpuno sam zaboravio da se Leonu Radosevicu ovo desava vec drugi put protiv Partizana:
“I don’t understand how we lost. Personally, this is the second time this has happened to me against Partizan, first in the Adriatic League final, with (Dusan) Kecman’s impossible three-pointer with 0.6 seconds left, and now again with Kecman a protagonist because his experience raise Partizan’s game. It’s up to us to react now if we’re going to pass on to the Top 16.”
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
@Maci
Da je bilo srećnih - bilo je (krenem od sebe, pa znam da je tako ). Nisam rekao da nije bilo ljudi koji su podržavali Makijev dolazak, nego da je bilo dosta onih koji su bili veoma skeptični, a razlozi koje sam nabrojao su samo oni kojih se sećam...onako na prvu loptu
Evo...Jungle je citirao sebe, pa je jasno da je raspravu na temu bilo
@jungle
pa zato i rekoh da pišem o stanju na forumu
Ni ne sećam se ko je pisao, ali se sećam šta je pisano...da kopam po starim postovima me mrzi, a ni ne osećam potrebu.
Svaka čast za doslednost a nadam se da si dobro prognozirao sve što si napisao u tom starom postu
Da je bilo srećnih - bilo je (krenem od sebe, pa znam da je tako ). Nisam rekao da nije bilo ljudi koji su podržavali Makijev dolazak, nego da je bilo dosta onih koji su bili veoma skeptični, a razlozi koje sam nabrojao su samo oni kojih se sećam...onako na prvu loptu
Evo...Jungle je citirao sebe, pa je jasno da je raspravu na temu bilo
@jungle
pa zato i rekoh da pišem o stanju na forumu
Ni ne sećam se ko je pisao, ali se sećam šta je pisano...da kopam po starim postovima me mrzi, a ni ne osećam potrebu.
Svaka čast za doslednost a nadam se da si dobro prognozirao sve što si napisao u tom starom postu
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Dule Kecman ::Pogurala nas je trojka Ejsija iz ocaja od tablu, prelomila Makijeva, dotukao Kec..
Ovim rečeno sve !
Uživajte komšije !
Rekoh ja, je*aćete vi ove indijance. Samo se bojim da se ne napale sada u Pioniru poslednju utakmicu, još ako im bude trebalo za TOP 16, mogu da zamislim suđenje kakvo će da bude.
Anđušić , Mačvan , Kecman
Lučić i Gagi su sada može da se kaže u padu forme, bez iakakvog samopouzdanja, Čaki nikako da se opusti, a to su veoma bitni igrači za Partizan.
Ide se Efesu, dolazi Makabi, ide se Šarloa i Madrid, dolazi Milano. Veoma zaheban raspored. Sve zavisi od Efesa, možda tu već treba da se ide na pobedu, pa da se protiv Makabija i Reala odigra opušteno, jer u poslednjoj utakmici ako bude trebalo i Armaniju i vama...
Mačvan koristi minute za obojicu (Radujlica). Probudi se više ! Poslednja ti je šansa mamlaze jedan (izvinjavam se na uvredi, nadam se da nećete skakati sada na mene )
Zbog ovakvih utakmica je košarka prelepa igra !!! Bravo Partizane !
P.S kod Armanija su me Malik i Manćineli ODUŠEVILI.
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
onaj što je je*ao Kim Kardašijan ima najspecijalniji status kod sudija! Pizdeo sam zbog toga!
Nole, nema tu mi, oni, vi, sad smo svi bili mi
Nole, nema tu mi, oni, vi, sad smo svi bili mi
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Gledam sad nesto raspored AJ do kraja. Gostuju Makabiju Efesu i nama i cekaju Real koji je drasticno podigao formu. Nesto mi govori da nam bukvalno samo jedna pobeda protiv njih poslednje kolo overava prolaz. Ali polako , ocekujem da protiv Efesa koji se raspada odigramo totalno rastereceno.
Sergej- mvp
Stvarno ne znam sta ocekujete od Raduljice za 5 minuta sto odigra po utakmici u EL!?
Ja vidim zelju kod njega da pokaze sta zna, i mislim da ce to i pokazati do kraja sezone. Biti rezerva Nikoli Pekovicu jeste upravo to, da ga odmoris 5 minuta, pokusas da odigras jaku odbranu, napravis jaci faul, i to bi bilo to.
Ja vidim zelju kod njega da pokaze sta zna, i mislim da ce to i pokazati do kraja sezone. Biti rezerva Nikoli Pekovicu jeste upravo to, da ga odmoris 5 minuta, pokusas da odigras jaku odbranu, napravis jaci faul, i to bi bilo to.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Efes do sada nije dobio meč kod kuće, ako ih dobijemo svaka nam dala.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Da se ti i ja kladimo na Efes i dobija Partizan sigurno..
Macijauskas- mvp
Jan dolazi u BG sledece nedelje , zeli da se vrati u Partizan. bice zanimljivo videti razgovor Danilovica i Raskovica
Sergej- mvp
lazarminator ::Potpuno sam zaboravio da se Leonu Radosevicu ovo desava vec drugi put protiv Partizana:“I don’t understand how we lost. Personally, this is the second time this has happened to me against Partizan, first in the Adriatic League final, with (Dusan) Kecman’s impossible three-pointer with 0.6 seconds left, and now again with Kecman a protagonist because his experience raise Partizan’s game. It’s up to us to react now if we’re going to pass on to the Top 16.”
Sa druge strane Cook možda do sad nije imao tako šokantan poraz, ali ih je zato brojao i brojao....
Scariolo: You can’t put the blame on (Omar) Cook for losing the ball at the end because he did a lot of good things when were winning
Majstore, nisi ti poražen u utakmici na jednu loptu koju je Cook izgubio. Ti si prosuo 15tak razlike za 5 minuta. Ako razmišljaš koga treba kriviti stani pred ogledalo. Kad je počela da se topi razlika mirno si sedeo na klupi...sve je bilo pod kontrolom, a kad smo prišli, onda je nastala panika. Nisi umeo da staneš na loptu i to je samo i jedino tvoja krivica. Brojao sam sad...Za poslednjih 5 minuta AJ je odigrao 14 napada, od toga dva druga (poslednja 3-4 doduše pri egal rezultatu)...'Ej!!! To je moglo da bude preko 5 minuta poseda lopte. A Partizan u bonusu od 34.minuta!
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Nolle ::Boske i Aca k'o Čova i Zalizani.
Veruj mi mozda jos i gore
Sergej- mvp
Kljuc poraza je taj što Skariolo po izlasku Lučića nije više forsirao trojke na low postu, Malika i Gallo-a. Nego je vrteo centralni pik sa Kukom. Po ulasku Kecmana on je to još više mogao da eksploatiše, ali nije. Zaista ja i dalje ne verujem, i mislim da će zbog ovog poraza, Armani dati sve od sebe da dobije utakmicu u Pioniru, što bi se reklo " no matter what ".
35 minuta su odigrali koliko-toliko normalnu košraku, igrali jaku odbranu, rotirali dobro, zatvarali Pekovića, ali Partizan je pogodio 2-3 trojke (Ejsijeva pokrenula) i više nisu mogli da puštaju toliko taj šut. Ovo što kaže Anti, da Gagi Luče i Čaki nisu dobili 5 penala, Anđušić i Kecman ne bi dobili ovoliko minuta, a mogli su na dvojci da dobiju, umesto totalno indisponiranog Milosavljevića.
Meni je izuzetno krivo što Katić ne igra (ne volim ga, ali ga baš ne volim, samo to sada nije bitno), kada vidim onu želju za klupe, sram MENE pojede što se Raduljica onako ponaša na terenu,a Katić kada bi ušao pojeo bi petorku Armanija, sudije i Skariola za dezert, pošto ima želatina na kosi više nego čizkejk .
Skariolo je izgubio dobijenu utakmicu, da je nastavio da spušta trojke, i ide na sigurno, dobio bi 10-ak razlike najmanje, ovako neka se on zapita, što mu je ekipa samo 2-3 puta šutnula iz reketa u poslednjih 5 minuta i to Jani 1 na 1 protiv Pekovića, a na terenu je na poziciji 3 bio Dušan Kecman.
35 minuta su odigrali koliko-toliko normalnu košraku, igrali jaku odbranu, rotirali dobro, zatvarali Pekovića, ali Partizan je pogodio 2-3 trojke (Ejsijeva pokrenula) i više nisu mogli da puštaju toliko taj šut. Ovo što kaže Anti, da Gagi Luče i Čaki nisu dobili 5 penala, Anđušić i Kecman ne bi dobili ovoliko minuta, a mogli su na dvojci da dobiju, umesto totalno indisponiranog Milosavljevića.
Meni je izuzetno krivo što Katić ne igra (ne volim ga, ali ga baš ne volim, samo to sada nije bitno), kada vidim onu želju za klupe, sram MENE pojede što se Raduljica onako ponaša na terenu,a Katić kada bi ušao pojeo bi petorku Armanija, sudije i Skariola za dezert, pošto ima želatina na kosi više nego čizkejk .
Skariolo je izgubio dobijenu utakmicu, da je nastavio da spušta trojke, i ide na sigurno, dobio bi 10-ak razlike najmanje, ovako neka se on zapita, što mu je ekipa samo 2-3 puta šutnula iz reketa u poslednjih 5 minuta i to Jani 1 na 1 protiv Pekovića, a na terenu je na poziciji 3 bio Dušan Kecman.
Nolle- mvp
Nije Kecman zlopamtilo, oprostio je on ono slanje u penzijui slicne stvari, opusteno..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Da li je neko naišao na onaj snimak gde je Kecman poslao Ibaku po burek? Sinoć je dvaput digao odbranu. Jednom dobio dodatno bacanje. Genijalno to radi, prelepo.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Hyperactive- prva petorka
Slažem se Nole, bravo za analizu. Ali ne mogu da se otmem utisku da Zalizani pojma nema o svom poslu, pre svega kad se pogleda koje je sve timove trenirao, sa kojim budžetima i igračkim kadrom, a koje rezultate su ti timovi ostvarili. Sinoć je vrhunac njegovog nipodaštavanja Partizana i umišljenosti u sopstvenu nedodirljivost i ničim dokazanu stručnost bio kada si je dopustio da dobije tehničku zbog prigovora sudijama, koji su njegovom timu davali konstantan vetar u leđa, pre svega dosuđujući neverovatan broj faulova u kretnjama bez lopte. Iskoristio bih priliku da uručim gospodinu Zalizanom poklončić, eve ga .Nolle ::Kljuc poraza je taj što Skariolo po izlasku Lučića nije više forsirao trojke na low postu, Malika i Gallo-a. Nego je vrteo centralni pik sa Kukom. Po ulasku Kecmana on je to još više mogao da eksploatiše, ali nije. Zaista ja i dalje ne verujem, i mislim da će zbog ovog poraza, Armani dati sve od sebe da dobije utakmicu u Pioniru, što bi se reklo " no matter what ".
Takođe smatram da je Vlade silom prilika (zbog 5 ličnih svih naših trojki) u poslednjih 5-6 min postavio dobru taktiku protiv Armanija, pre svega u odbrani, čemu su i oni kumovali nespustajući se na post, ali i u napadu kada je postavio igru tako da Pekmen izlazi van reketa da pokupi drugi pas, čime prazni reket i omogućuje našim spoljnim igračima da ulazom reše napad, što je bilo neizvodljivo dok su u reketu Armanija kampovali Pekmen, i po dvojica-trojica igrača Armanija njemu na leđima.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Šta ja doživeh, Kure se složio samnom !
Nolle- mvp
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo