KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
+50
Presretac
Karadjordje
lakovic.
maxisb
TheGodfather
Ray Allen
wolfvaga
Zemljoradnik
XXL
nikola tesla
Sarlo
Zolja
Sensui
Gale
drexler
Mihael
fizicar
sexdrogabodiroga
superhik
blagoje
Kure
Hyperactive
Nolle
familija
Gencha
Novica-Ubica
Bodi Bond
ZuLuofVozdovac
Markos
Talicni Tom
Tazz
Macijauskas
expert
bigZ
2bad4u
Sergej
Imperator
Dule Kecman
Everton
mlekadzija
markoo
slobokv83
Junglezburn
Psycho
dane
Djole
Naissus
Koleman
lazarminator
Anti-RTS
54 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 39 od 40
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
Vlada jeste jedan od odgovornih za ovo malo lošije stanje, ali sigurno nije jedini odgovoran, svi su pomalo zaslužni od tetkice pa do predsednika - tako da se izrazim. Ne može jedan čovek da bude odgovoran za sve dobro i loše, to nije mogao ni Dule.
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Naravno. Kriv je ceo sistem koji popusta. U stvari kada malo bolje razmislim sistem je bio Dule Vujosevic. On je svojim radom i nadljuskim naporima izvlacio 200% iz igraca. Ljudi pa nama je Braca Milosevic igrao F4 i Slavko Vranes Svaka njima cast ali to je samo dokaz koliko je Dule kvalitetno radio. Bio autoritet svim igracima.
VJ to nije niti ce ikada biti. Mozda za 10-20 godina. Ali ne mora da se uci na nasem Partizanu. I ovo sada oko Dzejmsa. Umesto da platimo nekih 50-60 000 eura obestecenje , mi jajarimo i pokusavamo da na svaki nacin osim da platimo ... A posteno smo dobili obestecenje od OLY.
VJ to nije niti ce ikada biti. Mozda za 10-20 godina. Ali ne mora da se uci na nasem Partizanu. I ovo sada oko Dzejmsa. Umesto da platimo nekih 50-60 000 eura obestecenje , mi jajarimo i pokusavamo da na svaki nacin osim da platimo ... A posteno smo dobili obestecenje od OLY.
Sergej- mvp
I Aljosa MitrovicSergej :: Ljudi pa nama je Braca Milosevic igrao F4 i Slavko Vranes .
Ray Allen- prva petorka
slobokv83 ::evo ga ovaj opet o VJ
Pa dobro, nije da nisam u pravu...
Nolle ::Vlada jeste jedan od odgovornih za ovo malo lošije stanje, ali sigurno nije jedini odgovoran, svi su pomalo zaslužni od tetkice pa do predsednika - tako da se izrazim. Ne može jedan čovek da bude odgovoran za sve dobro i loše, to nije mogao ni Dule.
Slažem se u potpunosti. Mislim, Vlada n' ume pa n' ume, problem je što Danilović hoće na silu da napravi trenera od Vlade, a on nema materijala za to.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Svaka cast za post, dodao bih i da je Djekic igrao petnaestak min te F4 sezone.Sergej ::Naravno. Kriv je ceo sistem koji popusta. U stvari kada malo bolje razmislim sistem je bio Dule Vujosevic. On je svojim radom i nadljuskim naporima izvlacio 200% iz igraca. Ljudi pa nama je Braca Milosevic igrao F4 i Slavko Vranes Svaka njima cast ali to je samo dokaz koliko je Dule kvalitetno radio. Bio autoritet svim igracima.
Sto se tice otimanja igraca, pocelo je sa Marinkovicem i njegovim neispunjavanjem obaveza za reprezentaciju, pa su oteli Andjusica i Bertransa na osnovu neisplacenih plata, a Partizan je do pre 2-3 godine svake sezone bio u situaciji da kasne plate igracima, pa niko nije huskao igrace da napuste klub. Ne svidja mi se to, trebalo bi da budemo veliki klub i da dajemo primer ostalima, kako u Srbiji, tako i u Evropi.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Ne bih situaciju oko Bertansa nazvao otimacina. Partizan je samo iskoristio ukazanu priliku da dovede talentovanog igraca. Da ga nije doveo Partizan doveo bi ga neko drugi. Sve je uradjeno po propisima.Gencha ::
Sto se tice otimanja igraca, pocelo je sa Marinkovicem i njegovim neispunjavanjem obaveza za reprezentaciju, pa su oteli Andjusica i Bertansa na osnovu neisplacenih plata, a Partizan je do pre 2-3 godine svake sezone bio u situaciji da kasne plate igracima, pa niko nije huskao igrace da napuste klub. Ne svidja mi se to, trebalo bi da budemo veliki klub i da dajemo primer ostalima, kako u Srbiji, tako i u Evropi.
Ray Allen- prva petorka
Gencha ::
Svaka cast za post, dodao bih i da je Djekic igrao petnaestak min te F4 sezone.
Sto se tice otimanja igraca, pocelo je sa Marinkovicem i njegovim neispunjavanjem obaveza za reprezentaciju, pa su oteli Andjusica i Bertransa na osnovu neisplacenih plata, a Partizan je do pre 2-3 godine svake sezone bio u situaciji da kasne plate igracima, pa niko nije huskao igrace da napuste klub. Ne svidja mi se to, trebalo bi da budemo veliki klub i da dajemo primer ostalima, kako u Srbiji, tako i u Evropi.
Koliko sam samo puta posljednjih godina proklinjao to da nam igrači odlaze zbog neizmirenih plata. Ali šta da se radi, sistem je takav, valjda tako mora biti. I neće se desiti to čemu se nadaš. Ma koliko deklarativno klubovi pričali da samo jaka konkurencija donosi kvalitet, isto toliko se nadaju i raduju da konkurencija puca po šavovima. Šta više propast nekih je istovremeno i izvor rasta drugih, nekada više i od samih pobjeda.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Veceras bez Andjusica i Jamesa. Kako stvari stoje nacekacemo se mi LOC iz Grcke. Aris ne popusta , sve je sad na FIBA. Da se utvrde detalji ugovora i da li je prekrsen.
A veceras ne ocekujem nista spektakularno. Daj da pobedimo a nece biti nimalo lako. Krka je dovela Nisima odlican plej prosle godine igrao u Nymburku.
Mi sa Perom i Jaretom .... Ne gleda mi se to bas .... Ocekujem glasicno guranje pod kos na silu pa dokle stignemo.
A veceras ne ocekujem nista spektakularno. Daj da pobedimo a nece biti nimalo lako. Krka je dovela Nisima odlican plej prosle godine igrao u Nymburku.
Mi sa Perom i Jaretom .... Ne gleda mi se to bas .... Ocekujem glasicno guranje pod kos na silu pa dokle stignemo.
Sergej- mvp
Anđušić povređen?
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Da ima problem sa tetivom i nije otputovao.
Sergej- mvp
Vrlo je bitno da uvedete Lalića u penale, to je pola posla... kao i naravno da Gagi zaustavi Dragiča. Nissim nije toliki problem, ako se zaustave igrači oko njega, nije on kalibar igrača da može da da toliko poena i povuče protiv kvalitetnije ekipe.
Nolle- mvp
Nisim voli da igra pik, a znamo kako Partizan to brani.
Dragic je odlican igrac na oba kraja terena..
Mada ono sto sam video u Kg, Krka je ocajan tim..
Dragic je odlican igrac na oba kraja terena..
Mada ono sto sam video u Kg, Krka je ocajan tim..
Macijauskas- mvp
Ovo Partizan mora/treba/kako god da dobije 10-15 razlike. U tom grmu leži zec, Partizan u ovom trenutku u kakvoj je formi ni u jednu utakmicu protiv malo jače ekipe ne može da ulazi kao favorit. Krka je na svom terenu veoma nezgodan protivnik. Zvezda je tamo igrala egal bez Morrisona ili Thomasa, za mene sve sem rutinske pobede KKP biće iznenađenje, ali neću biti šokiran ako bude drugačije.
Nolle- mvp
Ja postavljam jedno pitanje samo. Ko ce Nissima da cuva
Nismo mi u situaciji da potcenimo Krku. Posebno sto smo i u prvom mecu imali velike probleme sa njima.
Nismo mi u situaciji da potcenimo Krku. Posebno sto smo i u prvom mecu imali velike probleme sa njima.
Sergej- mvp
Ako izgube od Krke svi u klubu lepo da podnesu ostavke.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Bodi Bond ::Ako izgube od Krke svi u klubu lepo da podnesu ostavke.
I Sergej zajedno sa njima!
markoo- prva petorka
za sad OK izlgeda, Čaki jako dobro igra, čak je i Jaramaz pokazao konkretluk u par navrata (što je opet više nego za cijeli tok sezone do sada).
Ajde da se ovo dobije, i to preko 5 razlike, igrao sam H2
Ajde da se ovo dobije, i to preko 5 razlike, igrao sam H2
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Uff dobišmo ovo na kraju. Čaki samo da nastavi ovako, Bogdan da dobije još minuta, da dovedemo pleja već jednom i biće bolje.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
markoo ::Bodi Bond ::Ako izgube od Krke svi u klubu lepo da podnesu ostavke.
I Sergej zajedno sa njima!
Nemoj tako. Ja sam vec sad opozicija
Dobra pobeda. Igra nam i dalje skripi , ali ajde .... Nadam se da ce James uskoro dobiti LOC da se uigra pred kup.
Sergej- mvp
Sergej, cura mi nema posao, pa kad ta opozicija bude pozicija, imaj je u vidu
odlična je za marketing, može da bude PR (završila je ekonomski fakultet), a šta kažeš
odlična je za marketing, može da bude PR (završila je ekonomski fakultet), a šta kažeš
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
slobokv83 ::Sergej, cura mi nema posao, pa kad ta opozicija bude pozicija, imaj je u vidu
uuuuu...a sto kuva....!!!Sregej prava kafe kuvarica -PR ....2U1 ko sampon....
markoo- prva petorka
Pre onda da je zaposlimo ovako kod nas nego da gubi vreme u KK gde plata kasni 3 meseca
Kod nas je hvala Bogu redovna a ima i bonus
Kod nas je hvala Bogu redovna a ima i bonus
Sergej- mvp
Meni u firmi obecali bonus pa nam za NG peveo Haris Dzinovic i nema 13-te plate.....
markoo- prva petorka
Ja, kao i svake godine, dobih bonus za Novu godinu. Retkost u firmama u Srbiji. Izvinjavam se za offtopic.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Konacno jedna pobjeda,mnogo znaci u ovom trenutku.Raduje onih dva minuta sto je dobio Bogdanovic,a raduje i sve manja minutaza Milosavljevica
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo