NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
+15
lazarminator
Junglezburn
Mihael
blagoje
nikola tesla
Bodi Bond
Nolle
mlekadzija
Zemljoradnik
superhik
slobokv83
Koleman
Macijauskas
drexler
ZuLuofVozdovac
19 posters
Strana 13 od 40
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
Ako trejd izmedju Bodija i Slobe prodje, mislim da ce Bodi po imenima imati ubedljivo najacu ekipu...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Bodi namestio, ZuLu dobio pare.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Slobo, daj mi više tog Krisa Pola.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Кари ме је данас тотално упропастио, имао је ужасан шут, много изгубљених лопти, а ја се учврстио у намери да га не трејдујем . Схватио сам да га повреда тренутно баш омета, али видео сам велики напредак у његовој игри у односу на раније сезоне (блокаде, украдене, асистенције), биће он ове године један од бољих плејева у лиги.
Овај фантази не да није унапредио, већ је тотално упропастио писање о НБА лиги...
Овај фантази не да није унапредио, већ је тотално упропастио писање о НБА лиги...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Jungle, imas ponudu, mislim da je fer, ti razmisli da li da je prihvatis ili ne, pa da se okrenem da drugu stranu ako me slucajno odbijes .
Mihael- mvp
Mihael, ako si mislio na onu ponudu Gortat i Hamilton za Lova i Parkera, to ne bih ni u snovima prihvatio.
Još nešto dragi fantazeri, jeste da ne pratim NBA od 2003. ali to nije razlog da me iskorišćavate. Meni svakakve nepristojne ponude stižu i na pp. Manite se ćorava posla...
Da odgovorim i Bodiju, ne prihvatam ponudu.
Još nešto dragi fantazeri, jeste da ne pratim NBA od 2003. ali to nije razlog da me iskorišćavate. Meni svakakve nepristojne ponude stižu i na pp. Manite se ćorava posla...
Da odgovorim i Bodiju, ne prihvatam ponudu.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Jedno pitanje.
Sinoc mi nije uracunat ucinak rezerve Dzamira Nelsona. Da li sam morao da ga stavim u startnu postavu umesto Vilijamsa (startnog pleja) da bih dobio poene?
Sinoc mi nije uracunat ucinak rezerve Dzamira Nelsona. Da li sam morao da ga stavim u startnu postavu umesto Vilijamsa (startnog pleja) da bih dobio poene?
Ray Allen- prva petorka
Upravo tako. Pricali smo vise puta o tome.Ray Allen ::Jedno pitanje.
Imam jedan predlog da se preko privatnih poruka dogovaraju trejdovi. Ovde smo ispisali bar 6 strana ''kako ce neko nekom ponuditi ovo ali nije siguran da ce moci da da ovo...''
U skladu sa tim ja sam Slobi poslao PM i cekam odgovor
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
И не само то. Требало би пребацити тему у одговарајући подфорум са осталим фантази играма, као што је то Земљорадник предложио пре неколико дана. Кад људи уђу на НБА форум примете 7,8 страница исписаних дневно на фантази теми, и можда толико постова на НБА теми, и немају вољу да коментаришу.Koleman ::
Imam jedan predlog da se preko privatnih poruka dogovaraju trejdovi. Ovde smo ispisali bar 6 strana ''kako ce neko nekom ponuditi ovo ali nije siguran da ce moci da da ovo...''
U skladu sa tim ja sam Slobi poslao PM i cekam odgovor
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Koliko brzo se ostvari transfer kada se uzme free agent?
Junglezburn- mvp
ako ga sada uzmeš dobijaš ga za sutra, naravno ako neko sa prečim waiverom nije pikirao tog igrača.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Ја сам легао да спавам у 8, претходно сам проверио да ли је евентуално стигао трејд за одобравање и није било ничега. Онда сам ставио будилник да ме пробуди око поднева ако треба нешто да се одобрава (јер не знам који је крајњи рок да се трејд одобри да би сте могли да користите играче данас) и опет ништа. Вратио сам се да спавам, сад кад сам се пробудио - опет ништа. Међутимнаведено не би требало да ме зачуди када прочитам шта ви покушавате...
Постоји трејд блок где играчи наведу шта им не треба и коју позицију траже. У тој ситуацији онај ко нуди трејд може солидно да прође јер најчешће понуди приближног или нешто слабијег играча на позицији која је дефицитарна за овога који је ставио понуду у трејд блок. У свим осталим ситуацијама, онај ко нуди ваљда треба да понуди више. Чак и ако понуди еквивалентне вредности, не видим потребу да онај који прима понуду то аутоматски прихвати. Јер зашто би растурао укомпонован тим да би добио исту вредност играча који му мање одговарају? У тој ситуацији онај који прима понуду мора да буде чак и у плусу. Ако некоме тражите пика прве рунде, размислите мало пика које рунде ви њему нудите...
Поштену понуду за сада је послао Слоба, који је хтео да да Бодију Криса Пола у замену за пар играча при чему није хтео ни пика прве ни пика друге рунде... (претпостављам да је хтео Бузера, Неша и Терија или Баса што би било поштено). Мада је и Слоба имао у почетку неке идеје Гренџер-Новицки и слично.
Добра понуда је била и Михаелова када је хтео да да Гортата за Брендона Баса (ја бих то Боди на кеца прихватио). Са друге стране ово мењање Гортата (који је блаже повређен) за Кевина Лава не бих коментарисао...
Наравно, мислим да је у реду да сви пробате да завршите посао на све начине како вам одговара, непристојна понуда не постоји. Али само да знате која је шанса да вам тако нешто пође за руком (при том мислим да смо се сви залетели мало са трејдовима, нико није још испробао оно што је бирао а већ би да мења).
Постоји трејд блок где играчи наведу шта им не треба и коју позицију траже. У тој ситуацији онај ко нуди трејд може солидно да прође јер најчешће понуди приближног или нешто слабијег играча на позицији која је дефицитарна за овога који је ставио понуду у трејд блок. У свим осталим ситуацијама, онај ко нуди ваљда треба да понуди више. Чак и ако понуди еквивалентне вредности, не видим потребу да онај који прима понуду то аутоматски прихвати. Јер зашто би растурао укомпонован тим да би добио исту вредност играча који му мање одговарају? У тој ситуацији онај који прима понуду мора да буде чак и у плусу. Ако некоме тражите пика прве рунде, размислите мало пика које рунде ви њему нудите...
Поштену понуду за сада је послао Слоба, који је хтео да да Бодију Криса Пола у замену за пар играча при чему није хтео ни пика прве ни пика друге рунде... (претпостављам да је хтео Бузера, Неша и Терија или Баса што би било поштено). Мада је и Слоба имао у почетку неке идеје Гренџер-Новицки и слично.
Добра понуда је била и Михаелова када је хтео да да Гортата за Брендона Баса (ја бих то Боди на кеца прихватио). Са друге стране ово мењање Гортата (који је блаже повређен) за Кевина Лава не бих коментарисао...
Наравно, мислим да је у реду да сви пробате да завршите посао на све начине како вам одговара, непристојна понуда не постоји. Али само да знате која је шанса да вам тако нешто пође за руком (при том мислим да смо се сви залетели мало са трејдовима, нико није још испробао оно што је бирао а већ би да мења).
ZuLuofVozdovac- mvp
slobokv83 ::ako ga sada uzmeš dobijaš ga za sutra, naravno ako neko sa prečim waiverom nije pikirao tog igrača.
Правила су тако постављена да слободни агенти могу да се ангажују само уторком и петком. Дакле када год ангажујете слободног агента, добићете га у уторак. Следећег најраније у петак. То је био савет момка који ми је објашњавао како да направим лигу, јер каже да на тај начин waiver-и највише долазе до изражаја (па онда и момци који имају мање времана за фантази долазе у равноправнији положај са осталима)
ZuLuofVozdovac- mvp
Ok, a kako ja mogu da znam da li je neko sa boljim waiverom pikirao istog igrača kao ja? I da li u tom slučaju ja mogu da pikiram npr. 3 igrača pa da dobijem onog koji nije waiviran... I šta je sa igračem kojeg izbacim iz tima zbog free agenta, da li je on aktivan (igra za mene) sve do trenutka kada ga zameni free agent, ili jednostavno nestaje iz mog rostera u trenutku kada pikiram free agenta pa imam prazno mesto dok ovaj ne dođe? Sve mi ovo maglovito nešto...
Junglezburn- mvp
Junglezburn ::Ok, a kako ja mogu da znam da li je neko sa boljim waiverom pikirao istog igrača kao ja? I da li u tom slučaju ja mogu da pikiram npr. 3 igrača pa da dobijem onog koji nije waiviran... I šta je sa igračem kojeg izbacim iz tima zbog free agenta, da li je on aktivan (igra za mene) sve do trenutka kada ga zameni free agent, ili jednostavno nestaje iz mog rostera u trenutku kada pikiram free agenta pa imam prazno mesto dok ovaj ne dođe? Sve mi ovo maglovito nešto...
Чини ми се да мораш прво да отпустиш играча, међутим никада то нисам радио тако да не бих да дајем савете.
ZuLuofVozdovac- mvp
poslao sam Grendžera i Hiksona za Novickog i dalje mislim da je to poštena ponuda. Grendžer je najbolji igrač Indijane i mislim da može mnogo, a od Novickog ne očekujem sezonu kao prethodnu.
sa Bodijem sam imao trejd
Pol,Rubio, Ostin
za
Neša, Irvinga, Brauna i Bonera.
to bi najverovatnije prihvatio da je prošao trejd sa blagojem, ovako moram da razmišljam nekako drugačije.
inače ja ovo ne shvatam toliko ozbiljno jer mi je prva sezona i iz tog razloga želim sve da probam, nije mi najbitnije da pobeđujem...upravo zato i otvoreno diskutujem.
naime, u Bodijevoj ponudi, u kojoj ruku na srce gubim više ako ćemo po igračima, našao sam da sam ipak na dobitku jer dobijam bolju rotaciju igrača i popunjenije "prazne" pozicije.
sa Bodijem sam imao trejd
Pol,Rubio, Ostin
za
to bi najverovatnije prihvatio da je prošao trejd sa blagojem, ovako moram da razmišljam nekako drugačije.
inače ja ovo ne shvatam toliko ozbiljno jer mi je prva sezona i iz tog razloga želim sve da probam, nije mi najbitnije da pobeđujem...upravo zato i otvoreno diskutujem.
naime, u Bodijevoj ponudi, u kojoj ruku na srce gubim više ako ćemo po igračima, našao sam da sam ipak na dobitku jer dobijam bolju rotaciju igrača i popunjenije "prazne" pozicije.
slobokv83- mvp
slobokv83 ::sa Bodijem sam imao trejd
Pol,Rubio, Ostin
za
Види, овај трејд би нарочито без Бузера био права ''крађа'' за Бодија... Узгред, и ја ово не доживљавам озбиљно, шта год да урадим Боди добија у првом колу
ZuLuofVozdovac- mvp
ma znam ja to, neka ga neka likuje, pomislih tada
al, problem je što mi Buzer ne treba, a treba mi Braun.
mislim da ću malo pričekati sa ovim trejdovima, hoću da vidim kako igraju neki igrači.
pitanje za sve: šta će biti sa Kirilenkom, da li će potpisati i skoro početi da igra? Da li mi se isplati držati ga u timu?
al, problem je što mi Buzer ne treba, a treba mi Braun.
mislim da ću malo pričekati sa ovim trejdovima, hoću da vidim kako igraju neki igrači.
pitanje za sve: šta će biti sa Kirilenkom, da li će potpisati i skoro početi da igra? Da li mi se isplati držati ga u timu?
slobokv83- mvp
Hocu da nam Mihael otkrije tajnu kako je tako dobro birao pikove da svakog dana u ovoj nedelji ima minimum 5 igraca koji igraju?
Macijauskas- mvp
slobokv83 ::pitanje za sve: šta će biti sa Kirilenkom, da li će potpisati i skoro početi da igra? Da li mi se isplati držati ga u timu?
Искрено да ти кажем појма немам шта ће бити са Кириленком, можда потпише за Нетсе а можда не потпише. Међутим, мислим да не можеш себи да приуштиш чак 2 играча на ''чекању'' у саставу. Ове недеље у уторак, четвтак и суботу нећеш имати довољно играча да саставиш тим, у четвртак ће ти играти само тројица... Мислим да је теби горући проблем да нађеш једног слободног агента , који ће моћи да ти ускочи и у уторак и у четвртак на неку позицију на којој си дефицитаран. А у петак ти је нови рок за слободне агенте па онда размишљај шта ћеш даље.
А за трејдове имаш времена, не знам чему журба, ни један трејд ти неће много помоћи ако сви играмо са 12 играча а ти са 10.
ZuLuofVozdovac- mvp
Kao prvo Jungle, to nije ta ponuda koju si spominjao, to je bila sala, valjda sam stavio smajli .
Imas jos jednu ponudu, pogledaj na tvom profilu, trebalo bi da ti stoji tamo, vezana je za Dejvid Lija i Cendlera ( na njega ne mozes da racunas u svakom slucaju )
Sto se tice ponude Gortat za Basa, mislim da je ona bila ok.
Jbg-a Maci, nisam ja svoju mladost za dzabe proveo prateci NBA, ima NBA neki svoj sablon koji se lako moze zapaziti, pa morao sam nesto da naucim . Iako fantasy nisam igrao, brzo sam shvatio kako bi to mogao da postignem pa da bar u prvih par nedelja iskoristim tu taktiku, a i zahva
ljujuci "nakonjenom" draftu imao i po 5-6 minuta za kupovinu nekog igraca.
Objasnicu ti u PP jednom prilikom, za mene je to dobra taktika jer nema praznog hoda, da sam imao malo srece sa draftom i da sam mogao da uzmem bar jos jednog all stara pored Gasola, to bi bilo extra, ovako, videcemo kako cu da prodjem...
Imas jos jednu ponudu, pogledaj na tvom profilu, trebalo bi da ti stoji tamo, vezana je za Dejvid Lija i Cendlera ( na njega ne mozes da racunas u svakom slucaju )
Sto se tice ponude Gortat za Basa, mislim da je ona bila ok.
Jbg-a Maci, nisam ja svoju mladost za dzabe proveo prateci NBA, ima NBA neki svoj sablon koji se lako moze zapaziti, pa morao sam nesto da naucim . Iako fantasy nisam igrao, brzo sam shvatio kako bi to mogao da postignem pa da bar u prvih par nedelja iskoristim tu taktiku, a i zahva
ljujuci "nakonjenom" draftu imao i po 5-6 minuta za kupovinu nekog igraca.
Objasnicu ti u PP jednom prilikom, za mene je to dobra taktika jer nema praznog hoda, da sam imao malo srece sa draftom i da sam mogao da uzmem bar jos jednog all stara pored Gasola, to bi bilo extra, ovako, videcemo kako cu da prodjem...
Mihael- mvp
Svaka ti cast Mihael, odlicno stvarno..
Nisi igrao fantazi,ali si odlicno napravio tim. Vrhunskih fantazi igraca imamo na forumu..
Nisi igrao fantazi,ali si odlicno napravio tim. Vrhunskih fantazi igraca imamo na forumu..
Macijauskas- mvp
Izvini, slabo gledam tamo moj profil, milion linkova i informacija...
Sad sam video, i moram da odbijem. Ne mogu da se odreknem Lija.
Sad sam video, i moram da odbijem. Ne mogu da se odreknem Lija.
Junglezburn- mvp
A gde se gleda to da li ti je neko poslao ponudu za trejd? Izvinjavam se za ovo debilno pitanje, ali jako slabo se snalazim. Sto kaze Jungle ima milion linkova.
Ray Allen- prva petorka
MY TEAM
Pa odmah ispod avatara ti stoji Team Notes...
Pa odmah ispod avatara ti stoji Team Notes...
Junglezburn- mvp
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Strana 13 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu