Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
+17
Naissus
blagoje
Gencha
superhik
Hyperactive
mlekadzija
Koleman
Nolle
Macijauskas
Bodi Bond
Dule Kecman
XXL
Junglezburn
bookmaker
Novica-Ubica
slobokv83
sexdrogabodiroga
21 posters
Strana 21 od 29
Strana 21 od 29 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29
Re: Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
pa tu smo negde.
Inače, pogreših za kaludZa da ima Hendrixa, ubacio je Pantića. Tako da njegov Mačvan ne sme da pređe mog Pašalića, mislim bilo bi dobro da ne pređe
Koliko sam shvatio on na pleju ima Pavkovića i Drejpera, ili zavlači narod
Inače, pogreših za kaludZa da ima Hendrixa, ubacio je Pantića. Tako da njegov Mačvan ne sme da pređe mog Pašalića, mislim bilo bi dobro da ne pređe
Koliko sam shvatio on na pleju ima Pavkovića i Drejpera, ili zavlači narod
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Bravo Nolle kako si namirisao Jeremica, ja to ne bi uspeo ni da ga umoce u konzervu fermentisane ribe.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
ja već spremio izmene za sledeće kolo
Pavković, Simon, Kasun OUT
Popović, Prepelić, Mačvan IN
čekam da još Omić završi, malo se razmišljam oko njega, ali najverovatnije ide Mačvan.
Pavković, Simon, Kasun OUT
Popović, Prepelić, Mačvan IN
čekam da još Omić završi, malo se razmišljam oko njega, ali najverovatnije ide Mačvan.
slobokv83- mvp
Kakvo kolo..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
E moj SDB
a ja još hteo da izbacim Pilepića (Barbour) i ostavim Sajmona -.-
a ja još hteo da izbacim Pilepića (Barbour) i ostavim Sajmona -.-
Nolle- mvp
Ubedljvio najgore kolo za mene.. Koliko ce sad Kasun odsustvovati je pitanje broj 1..
Cestitke Slobo za povratak na vrh
Dule Kecman- mvp
Dule Kecman ::Ubedljvio najgore kolo za mene.. Koliko ce sad Kasun odsustvovati je pitanje broj 1..
tako su i kaludZu čestitali pa je pao na drugo mesto
pored prva dva kola i prošlog kola, svako sam ostalo kolo proveo na prvom mestu. Što će reći, od 23 kola 20 kola sam bio na prvom mestu, to je ogroman teret.
a sada se manje plašim, jer sam se vratio i počeo da pratim. Mislim da imam bolji kostur tima i da mogu za naredno kolo da izvršim bolje izmene, ali kao što ste videli ovde je sve ludo i logika više ne pomaže.
interesuje me vaše mišljenje o tome da po redu poređate bekove za sledeće kolo: Simon, Prepelić, Baždarić, Vitkovac, Dragić.
slobokv83- mvp
Ja mu nisam cestitao..
Dule Kecman- mvp
Simon, Bazdaric (mada tu dosta zavisi od sastava tima), Prepelic, Vitkovac, Dragic
Samo sto bih ja tu sigurno dodao i Tomasa.
A za ovo kolo su mi vrlo interesantni B. Popovic. i Gej, posebno sto od ostalih plejeva ne ocekujem mnogo.
A za ovo kolo su mi vrlo interesantni B. Popovic. i Gej, posebno sto od ostalih plejeva ne ocekujem mnogo.
Ja sam radio izmene Pavkovic - Gay, Dragic - Thomas i ostavljam jednu izmenu za Kasuna ako se ispostavi da nece igrati ni sledecu..
Dule Kecman- mvp
sexdrogabodiroga ::Simon, Bazdaric (mada tu dosta zavisi od sastava tima), Prepelic, Vitkovac, Dragic
ja bih na vrh stavio Prepelu, pa onda Vitkovca, pa Baždarića i Simona, pa tek onda Dregića.
od centara vraćam Mačvana, ipak mi je nekako najsigurniji.
slobokv83- mvp
Drex ako se ne varam, u proslom kolu zamalo do lopte, treci najbolji rezultat..
Dule Kecman- mvp
Dule Kecman ::Drex ako se ne varam, u proslom kolu zamalo do lopte, treci najbolji rezultat..
hahaha, tek sad vidim
Nisam uopšte ušao na sajt negdje od nove godine, niti sam vršio izmjene, i umalo da mi se zalomi lopta. Ubilo me to što sam imao Drapera koji nije igrao . Miro Bilan i Sajmon kick ass
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Zamalo
Ko ima Kasuna a nije ga zamenio, neka to ucini, izgleda da nije ni otputovao..
Ko ima Kasuna a nije ga zamenio, neka to ucini, izgleda da nije ni otputovao..
Dule Kecman- mvp
Bojan Popović i Mladen Pantić ili Miljan Pavković i Ričaard Hendrix?
slobokv83- mvp
Ja sam u Miljana skroz izgubio poverenje, ali kako ja nekoga sutnem on pokida.. Sto se tice Hendrixa, imam ga u najboljem timu, ali ozbiljno razmisljam da ga zamenim, jer me brine kakvu ce minutazu da ima.. Zagreb dolazi kao topovsko meso, mozda onaj James uzme vise minuta..
Dule Kecman- mvp
Gay, ?
Simon, Scott, Pilepić, ?
Sajmon, Raduljica, Pašalić, Omić
Izbacio sam Jeremića, Jamesa i Kasuna (da bi vratio Sajmona)
Simon, Scott, Pilepić, ?
Sajmon, Raduljica, Pašalić, Omić
Izbacio sam Jeremića, Jamesa i Kasuna (da bi vratio Sajmona)
Nolle- mvp
NIkad nisam bio u vecoj dilemi nego pred ovo kolo, u opcijama za ubacivanje su mi sledeci igraci:
Gej, Popovic
Vitkovac, Tomas, (da li ostaviti Bazdarica?)
Bilan, Omic, Bircevic, Markota, Pavic
Na centru stvarno ne znam vise sta da radim.
Gej, Popovic
Vitkovac, Tomas, (da li ostaviti Bazdarica?)
Bilan, Omic, Bircevic, Markota, Pavic
Na centru stvarno ne znam vise sta da radim.
pazi moj rezon :
o Geju nisam ni razmišljao, koliko god vi gledali statistiku, činjenica je da sada ulazi sa klupe i da isključivo zavisi o šutu, ako ga krene, dobar je. Pre je imao prodora i dosta iznuđenih faulova, ali sa smanjenjem uloge (zbog Močnika) to više nije slučaj. Imao sam ga sve vreme dok je kaludZ smanjivao razliku i kada sam ga izbacio, progledao sam
dilema moja je Pavković ili Popović? Nekako nisam siguran šta Pavković može i hoće u ovoj utakmici, da li mu 40 minuta oduzima dah ili ga stiskanje protivnika dovodi do lošeg šuta. Uglavnom Rizičan je. Popović će sve nadoknaditi agresivnošću, imaće asistencija, faulova nad njim, jedini njegov problem je minutaža, Pešić svima da je po 20 minuta. Možda važnost meča protiv Cibone odluči i dobije tih željenih 30 minuta. Mala prednost za Popovića u ovom duelu.
Baždarića sam izbacio iz prostog razloga jer se vraćaju neki igrači Cedevita za ovu utakmicu, plus ide na bekove Širokog, koji su po meni najbolji deo tima. Ne znam koga će čuvati, ali ako je to Pilepić, onda ide teško. Mislim da je bez Drejpera Baždarić lošiji, atu Car ima malo više loptu nego obično. Moja odluka, izbaciti ga.
Od centara sam ostavio Pašalića naravno, izbacio Kasuna i ubacio Mačvana. Sada razmišljam da li da izvadim i Pantića. Ubacio bih Hendrixa. Mislim da je Pantić imao loš dan, a bio je pod pritiskom da rešava veliki broj napada i sve je to izgledalo dosta loše. Elem, Bogavac je izjavio da je svaka utakmica od sada priprema za Superligu. Što će reći da će Pantić igrati i kada bude 20 razlike (tako dedukujem), samo da se igra njihova igra. Ne verujem da može da odigra dve tako loše partije. Blizu sam da ostavim Pantića. Hendrix je OK, ali mu je uloga u ovakvoj utakmici sa Zagrebom upitna. Od ostalih centara treba razmisliti o Raduljici, Bilan opet nije loše rešenje. Mislim da je Bilan dobro rešenje, ali problem je što ga treba izbaciti za sledeću utakmicu, a to sa Pašalićem koga takođe treba izbaciti i sa bekom koga ću ubaciti-Prepelić, već čini trojicu, još ako Pantić bude morao da se izbaci, onda treba mnogo izmena, a nema ih toliko.
Da, zbog izmena imam malu dilemu, da ne ubacujem Prepelića za koga sam uveren da će biti dobar, nego da ubacim Pilepića, koga će Cedevita da opetreti maksimalno.
o Geju nisam ni razmišljao, koliko god vi gledali statistiku, činjenica je da sada ulazi sa klupe i da isključivo zavisi o šutu, ako ga krene, dobar je. Pre je imao prodora i dosta iznuđenih faulova, ali sa smanjenjem uloge (zbog Močnika) to više nije slučaj. Imao sam ga sve vreme dok je kaludZ smanjivao razliku i kada sam ga izbacio, progledao sam
dilema moja je Pavković ili Popović? Nekako nisam siguran šta Pavković može i hoće u ovoj utakmici, da li mu 40 minuta oduzima dah ili ga stiskanje protivnika dovodi do lošeg šuta. Uglavnom Rizičan je. Popović će sve nadoknaditi agresivnošću, imaće asistencija, faulova nad njim, jedini njegov problem je minutaža, Pešić svima da je po 20 minuta. Možda važnost meča protiv Cibone odluči i dobije tih željenih 30 minuta. Mala prednost za Popovića u ovom duelu.
Baždarića sam izbacio iz prostog razloga jer se vraćaju neki igrači Cedevita za ovu utakmicu, plus ide na bekove Širokog, koji su po meni najbolji deo tima. Ne znam koga će čuvati, ali ako je to Pilepić, onda ide teško. Mislim da je bez Drejpera Baždarić lošiji, atu Car ima malo više loptu nego obično. Moja odluka, izbaciti ga.
Od centara sam ostavio Pašalića naravno, izbacio Kasuna i ubacio Mačvana. Sada razmišljam da li da izvadim i Pantića. Ubacio bih Hendrixa. Mislim da je Pantić imao loš dan, a bio je pod pritiskom da rešava veliki broj napada i sve je to izgledalo dosta loše. Elem, Bogavac je izjavio da je svaka utakmica od sada priprema za Superligu. Što će reći da će Pantić igrati i kada bude 20 razlike (tako dedukujem), samo da se igra njihova igra. Ne verujem da može da odigra dve tako loše partije. Blizu sam da ostavim Pantića. Hendrix je OK, ali mu je uloga u ovakvoj utakmici sa Zagrebom upitna. Od ostalih centara treba razmisliti o Raduljici, Bilan opet nije loše rešenje. Mislim da je Bilan dobro rešenje, ali problem je što ga treba izbaciti za sledeću utakmicu, a to sa Pašalićem koga takođe treba izbaciti i sa bekom koga ću ubaciti-Prepelić, već čini trojicu, još ako Pantić bude morao da se izbaci, onda treba mnogo izmena, a nema ih toliko.
Da, zbog izmena imam malu dilemu, da ne ubacujem Prepelića za koga sam uveren da će biti dobar, nego da ubacim Pilepića, koga će Cedevita da opetreti maksimalno.
slobokv83- mvp
Sledeće kolo Prepelič,Pašalić i Gej idu na Makabi,igrači Zvezde i Širokog će imati prosečne indexe (Pilepić i nije loš izbor) a Cedevita gostuje Partizanu.Teško mi uklopiti sve izmene računajući i sledeće kolo,uz to treba računati da trojac iz Radničkog za 7 dana gostuje Makabiju.Ko preživi neka priča.
XXL- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2010
Srecno svima ovo kolo, odavno nije bilo vise dobrih kombinacija na centru.
Igrom slucaja trenutna postava mi sadrzi dvojicu oko kojih se sloba dvoumio, a to su Pavkovic i Hendriks, samo zato sto mogu biti vrlo korisni u 25. kolu. A posto mi je Pavke tu, malo mi je previse da ubacujem i Bircevica, pa sam se odlucio za Pavica (iako rekoh da mi taj vise nece u tim), ali nisam daleko ni da tu ipak stavim Bilana JOOOOOOOJ ne mogu vise, boli me glava!
Igrom slucaja trenutna postava mi sadrzi dvojicu oko kojih se sloba dvoumio, a to su Pavkovic i Hendriks, samo zato sto mogu biti vrlo korisni u 25. kolu. A posto mi je Pavke tu, malo mi je previse da ubacujem i Bircevica, pa sam se odlucio za Pavica (iako rekoh da mi taj vise nece u tim), ali nisam daleko ni da tu ipak stavim Bilana JOOOOOOOJ ne mogu vise, boli me glava!
Kasun prinudna izmjena , Dragica sam izbacio da bi Vitkovcu napravio mjesta , a sa Panticem nisam htio igrati se kada ima boljih opcija...Radije cu sa Bilan - Hendrix gledajuci sa kime igraju!
@Kecman
Koliko sam primjetio James poduze ne igra za Maccabi zbog povrede , ni posljednji mec u Israelskom prvenstvu nije igrao?! Dosta je Hendrixu 20-ak minuta za odlican index protiv Halilovica!!!
Naj tim :
Pavkovic - Vladovic
VITKOVAC - Simon - Jeremic - Scott
BILAN - Simon - HENDRIX - Macvan
@Kecman
Koliko sam primjetio James poduze ne igra za Maccabi zbog povrede , ni posljednji mec u Israelskom prvenstvu nije igrao?! Dosta je Hendrixu 20-ak minuta za odlican index protiv Halilovica!!!
Naj tim :
Pavkovic - Vladovic
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
ja sam se odlučio:
Pavković ostaje, a ne ubacujem Hendrixa, nego Omića.
jednostavno je skroz, dečko je dobio odrešene ruke da igra pošto su ugasili sezonu, takođe minutaža mu je u poslednjim utakmicama iznad 30 minuta i najmanji index je imao u onom meču sa najvećim rezultatskim značajem i sa najmanje poena po 50 obe ekipe i opet je dogurao do 16. Ima mnooogo skokova i to ga vadi da ne usere stvar. Jedino da izbegne brzo pravljenje faulova i to je preko 20 index. Sledeći opet igra kod kuće protiv Budućnosti i poslednju opet kod kuće protiv Krke, to mi nekako uliva poverenje da ga držim do kraja.
Pavković ostaje, a ne ubacujem Hendrixa, nego Omića.
jednostavno je skroz, dečko je dobio odrešene ruke da igra pošto su ugasili sezonu, takođe minutaža mu je u poslednjim utakmicama iznad 30 minuta i najmanji index je imao u onom meču sa najvećim rezultatskim značajem i sa najmanje poena po 50 obe ekipe i opet je dogurao do 16. Ima mnooogo skokova i to ga vadi da ne usere stvar. Jedino da izbegne brzo pravljenje faulova i to je preko 20 index. Sledeći opet igra kod kuće protiv Budućnosti i poslednju opet kod kuće protiv Krke, to mi nekako uliva poverenje da ga držim do kraja.
slobokv83- mvp
bookmaker ::Kasun prinudna izmjena , Dragica sam izbacio da bi Vitkovcu napravio mjesta , a sa Panticem nisam htio igrati se kada ima boljih opcija...Radije cu sa Bilan - Hendrix gledajuci sa kime igraju!
@Kecman
Naj tim :
Pavkovic - Vladovic
to bih i ja pitao i jedini razlog zašto nisam uzeo Hendrixa je jer ne znam ko će igrati. Za poslednji meč protiv Holona se nisu skidali Papalukas, Elijahu, Džejms i Malet. Malo mnogo da su svi povređeni.
apsolutno ne znam ni ko će igrati protiv Zagreba. Šta ako Blat odluči da ostavi Hendrixa na klupi?
slobokv83- mvp
ipak ubacih Hendrixa umesto Omića, jebem ti sve
slobokv83- mvp
Strana 21 od 29 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29
Similar topics
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo