Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
+17
Naissus
blagoje
Gencha
superhik
Hyperactive
mlekadzija
Koleman
Nolle
Macijauskas
Bodi Bond
Dule Kecman
XXL
Junglezburn
bookmaker
Novica-Ubica
slobokv83
sexdrogabodiroga
21 posters
Strana 23 od 29
Strana 23 od 29 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29
Re: Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
pazi šta ti kažem za El Amina, ali generalno razmišljam se između njega i Džejmsa ili da ostavim Pavketa. Sa mačvanom ko god da igra ne bih išao, ali postoji tu i druga strana, svi će ga imati, pa je manji rizik ako ga ostavim.
Pantića ne ubacujem ni da igra sa juniorima. Očigledno da je profitirao na Marašu, a sada ovoga nema.
Markota mi je siguran, za Tompsona razmišljam i za zamenu pleja.
što bi se reklo, ja imam samo jednu prinudnu izmenu i to da izbacim Pašalića i ubacim Markotu, ove druge i ne moram da radim.
Pantića ne ubacujem ni da igra sa juniorima. Očigledno da je profitirao na Marašu, a sada ovoga nema.
Markota mi je siguran, za Tompsona razmišljam i za zamenu pleja.
što bi se reklo, ja imam samo jednu prinudnu izmenu i to da izbacim Pašalića i ubacim Markotu, ove druge i ne moram da radim.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Sutra , kada se prihvatim posla sa izmjenama , cu iznijeti svoje vidjenje za naredno kolo
Da ne mlatim okvirno , a ne znam ni raspored posljednjeg kola...Posebno sto nekima bodovi nista ne znace pa i to treba uzeti u obzir...
Da ne mlatim okvirno , a ne znam ni raspored posljednjeg kola...Posebno sto nekima bodovi nista ne znace pa i to treba uzeti u obzir...
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
Lose vesti: http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=7937
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
znači uskače Barbur
Pašalić, Hendrix i Simon, OUT
Markota, Tompson i Barbur IN.
Pašalić, Hendrix i Simon, OUT
Markota, Tompson i Barbur IN.
slobokv83- mvp
"Kasun je u nedjelju navečer počeo trenirati pa postoji mogućnost da će on ipak zaigrati protiv Cibone, ali još uvijek je rano govoriti o tome. Sigurno je kako bi povratak Kasuna u momčad za nas bio vrlo značajan," kaže trener Zagreba i pojašnjava ambicije svog sastava kada je ustvrdio: "Prije svega očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu, a s obzirom kako se radi o zagrebačkom košarkaškom nadmetanju očekujem dosta gledatelja u dvorani. Cibona je pristupom i igrama u posljednje vrijeme vratila publiku na svoje utakmice, ali nadamo se kako će dosta ljudi navijati i za nas. No, bez obzira na to uvijek je bolje igrati pred puno gledatelja."
Evo jos jedne nedoumice Ipak cu na kraju morati Vladovica ostaviti sa prosjecnim indexom
Evo jos jedne nedoumice Ipak cu na kraju morati Vladovica ostaviti sa prosjecnim indexom
bookmaker- prva petorka
Mozda sam lud ali cu pokusati i ovo kolo sa Pasalicem.
ovo za Pašalića uopšte nije loš potez i ja razmišljam o tome. Naime, Nema Sofoa, samo Hendrixa i Džejmsa, a Pašalić je posebno motivisan protiv ovih jačih timova, još ovde nema šta da izgube. Njegova igra ne zavisi od protivničkog centra, jer šutnuće on dosta trojki, a ne verujem da Blat nešto posebno skautira Helios.
EDIT: opet se vrtim u krug
razmišljam ovako: ako je Kasun bar trenirao, još je odmorio 2 utakmice, a igraju derbi protiv Gradskog rivala, još ako uzmemo da Simon ne igra, pa ko će jebem mu mater. Na keca, posle ove informacije, ubacijujem Kasuna i to ni manje ni više nego umesto Mačvana (dilema). Dalje, odlučujem se da zadržim Hendrixa, iako je u nedelju, odmah posle utakmice sa Zagrebom, igrao domaće prvenstvo i postigao 18 koševa uz 8 skokova za tačno 20 minuta.
Sledeći, možda i najhrabriji potez, ostavljam Pašalića (dilema da li njega ili Mačvana).
Naravno izbacujem Simona i ubacujem Barbura.
sad me nema do 2 sata do zaključavanja, a onda ću da proverim info za Kasuna i da vidim da li ga ubaciti. takođe, da se odlučim za mačvana ili Pašalića.
EDIT: opet se vrtim u krug
razmišljam ovako: ako je Kasun bar trenirao, još je odmorio 2 utakmice, a igraju derbi protiv Gradskog rivala, još ako uzmemo da Simon ne igra, pa ko će jebem mu mater. Na keca, posle ove informacije, ubacijujem Kasuna i to ni manje ni više nego umesto Mačvana (dilema). Dalje, odlučujem se da zadržim Hendrixa, iako je u nedelju, odmah posle utakmice sa Zagrebom, igrao domaće prvenstvo i postigao 18 koševa uz 8 skokova za tačno 20 minuta.
Sledeći, možda i najhrabriji potez, ostavljam Pašalića (dilema da li njega ili Mačvana).
Naravno izbacujem Simona i ubacujem Barbura.
sad me nema do 2 sata do zaključavanja, a onda ću da proverim info za Kasuna i da vidim da li ga ubaciti. takođe, da se odlučim za mačvana ili Pašalića.
slobokv83- mvp
Gay, Miljan
Scott, Barbour, Čedica, Jeremić
Simon, Raduljica, Pašalić, Omić
biće veselo, sve 3 izmene su bile prinudne. Kruno, Fran i Omar
Scott, Barbour, Čedica, Jeremić
Simon, Raduljica, Pašalić, Omić
biće veselo, sve 3 izmene su bile prinudne. Kruno, Fran i Omar
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Pavkovic - Vladovic
Vitkovac - BARBOUR - Scott - Jeremic
KASUN - Hendrix - Simon - RADULJICA
Simon - Bilan - Macvan sam zamijenio
Nisam mnogo sarao kod izmjena sem na bekovima Kupovao sam Barbour , Bazdaric uglavnom gdje sam svojicu mijenjao , a u najlosijoj sam Dasica uzeo...
Kod centara sam negdje upario Raduljica - Macvan , mislim tamo gdje sam imao vec Macvana , a Hendrixa mjenjao Raduljicom! Bilana sam svugdje za Kasuna trampio...
Ipak nisam Barboura uzeo vec Bazdarica u najboljoj!!!
Vitkovac - BARBOUR - Scott - Jeremic
KASUN - Hendrix - Simon - RADULJICA
Simon - Bilan - Macvan sam zamijenio
Nisam mnogo sarao kod izmjena sem na bekovima Kupovao sam Barbour , Bazdaric uglavnom gdje sam svojicu mijenjao , a u najlosijoj sam Dasica uzeo...
Kod centara sam negdje upario Raduljica - Macvan , mislim tamo gdje sam imao vec Macvana , a Hendrixa mjenjao Raduljicom! Bilana sam svugdje za Kasuna trampio...
Ipak nisam Barboura uzeo vec Bazdarica u najboljoj!!!
bookmaker- prva petorka
Vladovic - James
Vitkovac - Scott - Jeremic - Barbour
Simon - Macvan - Kasun - Lalic
Vitkovac - Scott - Jeremic - Barbour
Simon - Macvan - Kasun - Lalic
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
U zestokoj sam dilemi izmedju Raduljice i Pavica. Mislim da cu ipak zadrzati ovog prvog.
slobokv83- mvp
Moze biti i da zaigra, ali onda to ostavlja jednu izmenu manje za poslednje kolo, a tu ce tek biti rusvaja sa Kasunima, Vladovicima i ostalima.
http://www.sportando.net/eng/europe/spain/36445/problems-for-the-transfer-of-kruno-simon-to-malaga.html
Malo je zapelo oko transfera Simona..
Malo je zapelo oko transfera Simona..
Macijauskas- mvp
zašto dirati Vladovića za poslednje kolo, mislim da će biti dobar protiv Zagreba?
mislim da Pavkovića treba izbaciti za poslednje kolo.
moja ekipa:
Vladović
Pavković
Pilepić
Vitkovac
Skot
Barbura
Hendrix
Sajmon
Kasun/Markota
Mačvan/Raduljica
jedino se dvoumim da li Mačvan, da li Raduljica, da li Kasun da li Markota.
mislim da Pavkovića treba izbaciti za poslednje kolo.
moja ekipa:
Vladović
Pavković
Pilepić
Vitkovac
Skot
Barbura
Hendrix
Sajmon
Kasun/Markota
Mačvan/Raduljica
jedino se dvoumim da li Mačvan, da li Raduljica, da li Kasun da li Markota.
slobokv83- mvp
slobokv83- mvp
Ma ne, mislio sam bice rusvaj oko ubacivanja Vladovica i Kasuna.
Za Macvana i Raduljicu se i ja mislim. Siguran sam da ce Maki odigrati odlicno, ali kod Raduljice vec nisam siguran. Moze da odigra jako dobro, kao npr Zubcic ili Pasalic skoro, ali on nije taj tip igraca koji ce se izvuci i sutirati spolja pa ce verovatno biti ogranicen na rvanje sa Bilanom i Bagaricem pod kosem. Ipak, ne verujem da ce biti ispod 15. Sa druge strane bilo Kasun ili Markota ce biti dobri protiv Cibone, ali bih se u tom slucaju pre odlucio za Zubcica nego sto bih rizikovao pogadjanjem na eci peci ko ce izigravati centra od njih dvojice.
Jedino sto me jos muci je sta moze Pavic da uradi protiv Radnickog, ali sve vise i vise sumnjam da to moze da bude nesto znacajno.
Za Macvana i Raduljicu se i ja mislim. Siguran sam da ce Maki odigrati odlicno, ali kod Raduljice vec nisam siguran. Moze da odigra jako dobro, kao npr Zubcic ili Pasalic skoro, ali on nije taj tip igraca koji ce se izvuci i sutirati spolja pa ce verovatno biti ogranicen na rvanje sa Bilanom i Bagaricem pod kosem. Ipak, ne verujem da ce biti ispod 15. Sa druge strane bilo Kasun ili Markota ce biti dobri protiv Cibone, ali bih se u tom slucaju pre odlucio za Zubcica nego sto bih rizikovao pogadjanjem na eci peci ko ce izigravati centra od njih dvojice.
Jedino sto me jos muci je sta moze Pavic da uradi protiv Radnickog, ali sve vise i vise sumnjam da to moze da bude nesto znacajno.
Igrao je i proslu pa je proveo oko 7min na terenu.. Ja ga ne vracam, pa sta bude..
Dule Kecman- mvp
Dule Kecman ::Igrao je i proslu pa je proveo oko 7min na terenu.. Ja ga ne vracam, pa sta bude..
ko je proveo 7 minuta?
ovako, Simon ostaje u timu, jer ne želim da dođem u situaciju da ga vraćam poslednje kolo. Ovo su sve bile dezinformacije.
Kasun uleće, koliko shvatam, igraće sigurno, ali pitanje je koliko. Ja se nadam maximalno. Pa jebem mu mater bio je u protokolu i za Krku.
Mačvana ostavljam, jer ne mogu da rizikujem.
znači izvršio sam samo jednu izmenu i to Pašalić Out, Kasun IN.
razmišljam se da Čedu izbacim, a ubacim Barbura, ali neću.
EDIT: i prebiću Macija, ako Hendrix bude loš
slobokv83- mvp
Simon je igrao 6:30 minuta prosli mec..
Dule Kecman- mvp
ako si gledao na fantaziranju.com to je pogrešno, Simon je igrao 30 minuta.
http://www.adriaticbasket.info/w2/player.php?id=309
http://www.adriaticbasket.info/w2/player.php?id=309
Poslednji izmenio slobokv83 dana Uto 13 Mar 2012 - 5:25, izmenjeno ukupno 1 puta
slobokv83- mvp
Dule Kecman ::Simon je igrao 6:30 minuta prosli mec..
Odakle ti ta informacija?
Prošlu je igrao 30.30 jest da je imao učinak kao da je igrao 7 minuta,ali je imao minutažu.
XXL- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2010
To je greska sajta. Igrao je mnogo duze.
kasun jeste izbacili??
slobokv83- mvp
Ubacio Markotu.