Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
+17
Naissus
blagoje
Gencha
superhik
Hyperactive
mlekadzija
Koleman
Nolle
Macijauskas
Bodi Bond
Dule Kecman
XXL
Junglezburn
bookmaker
Novica-Ubica
slobokv83
sexdrogabodiroga
21 posters
Strana 26 od 29
Strana 26 od 29 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29
Re: Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
James je igrao toplo hladno, bio je dobar u odbrani, iz presecenih lopti je lako realizovao 2 kontre.. Trojke je sutirao ocajno, mislim da nijedan pokusaj nije pogodio obruc Imao je nekoliko dobrih asistencija, samo je jednom zasrljao u dvojicu pa je napravio korake.. Poenta je sto nema pravu izmenu, Pera je povredjen (ne znam kada se vraca) pa je ok resenje i iz tog aspekta, Pera mu ne krade minute..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Dobra idejabookmaker ::U sve timove , navijacki , ubacujem Thomasa :p Evo i avatar podesih da mi ne stoji ona pobjegulja hahahaha
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
da li ima negde snimak utakmice da ga pogledam, baš me interesuje, da li da ubacujem Džejmsa ili Popovića?!
sada ne smem navijački da rezonujem, mada su mi i Tomas i popović primamljivi
sada ne smem navijački da rezonujem, mada su mi i Tomas i popović primamljivi
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Slobo
James protiv Bojanusa i Čovića ( morah i ovog drugog da ubacim ) ? Tokom cele sezone, Pešić traži pritisak na loptu, presing na istu, i tako svih 40 minuta. Juriš prvo mesto, mišljenja sam da će James imati slabiji index protiv Zvezde, nego sinoć, ali odluka je na tebi.
James protiv Bojanusa i Čovića ( morah i ovog drugog da ubacim ) ? Tokom cele sezone, Pešić traži pritisak na loptu, presing na istu, i tako svih 40 minuta. Juriš prvo mesto, mišljenja sam da će James imati slabiji index protiv Zvezde, nego sinoć, ali odluka je na tebi.
Nolle- mvp
Nolle ::Slobo
jebeš mi sve ako ovog Noleta ne poslušam , a Nole koga da ubacim - Popovića...znam da ima motiva na pretek, ali se plašim da utakmica ne ode nekim lošim tokom za Zvezdu, pa će onda Popović imati slabiji učinak.
Takođe, me brine šta će Raduljica uraditi, biće napaljen i u suštini Zvezda nema za njega neku odbranu, a možda i ima
slobokv83- mvp
Igrace koji igraju derbi, NE ubacujem NIKADA, pogotovo ako se zna da ce utakmica biti sto bi Edin rekao na 1-2 poseda lopte. Svaki derbi ce ove sezone biti kao finale Kupa. Mene ne slusaj, moja najbolja nije ni u 200, tako da mozda i nisam najbolji za savete.
Nolle- mvp
znaš kako, voleo bih kada bi svako izneo svoje mišljenje, jer neke stvari na koje nisam ni obraćao pažnju mogu uočiti, a naravno da na kraju donesem sam svoje mišljenje.
Voleo bih kada bi izneli mišljenja za
plejeve
Popović
Džejms
Drejper
Jeretin
bekove
Dašić
Vitkovac
Pilepić
Barbur
Dragić
Tomas
i centre
Omić
Markota
Hendrix
Raduljica
Sajmon
Pašalić
Voleo bih kada bi izneli mišljenja za
plejeve
Popović
Džejms
Drejper
Jeretin
bekove
Dašić
Vitkovac
Pilepić
Barbur
Dragić
Tomas
i centre
Omić
Markota
Hendrix
Raduljica
Sajmon
Pašalić
slobokv83- mvp
Ja sam na keca u najbolji tim ubacio Bilana.. Druga izmena mi je rokada Barbur - Simon i ostaje mi jos jedna izmena a kandidat je Ceda..
Dule Kecman- mvp
Čeda da uleti ili izleti?Dule Kecman ::Ja sam na keca u najbolji tim ubacio Bilana.. Druga izmena mi je rokada Barbur - Simon i ostaje mi jos jedna izmena a kandidat je Ceda..
da na Bilana sam skroz zaboravio on ide na Hemofarm...a bogami i Suton protiv Heliosa može biti dobar izbor, mada i Pašalić protiv Cibone.
slobokv83- mvp
Cedu bih izbacio, ali nisam pametan ko je bolje resenje od njega..
Dule Kecman- mvp
Dule Kecman ::Cedu bih izbacio, ali nisam pametan ko je bolje resenje od njega..
problem za Čedu je što 20.marta Budućnost igra protiv Valensije, a mislim da Budućnosti ta pobeda u poslednjem kolu niti donosi nešto, niti nešto odnosi. Što ga ne bi odmarao Radonjić...Takođe, Širokom poslednja utakmica apsolutno ništa ne znači. uostalom, ne znam šta je razlog smanjene minutaže Pilepića u poslednje vreme...
Cibona - Helios će biti bez kalkulacija, takođe Zvezda - Partizan, e sad ne znam da li Radnički ima neku šansu ako dobije Makabi?
slobokv83- mvp
I meni je Helios primamljiv, konkretno Prepelic.. Imam ga u timu iz lige. Pilepica nemam nigde i ne planiram da ga uzimam. Dvoumim se izmedju Prepelica i Dragica, a ovog drugog uzmem uvek kada je los..
Dule Kecman- mvp
Evo i moje skromno mišljenje mada kažu 100 babica kilavo dete.Mislim da je tebi u interesu da imaš što više istih igrača kao i Kaludz.U ovom slučaju pošto znaš njegovu ekipu treba ići (barem pokušati) logikom šta bi on menjao i koliko god je moguće pokušati izjednačiti ekipe.A posle pokušati "iskopati" nekoga ko bi mogao napraviti razliku.Za Pilepića sam negde pročitao još pre 2-3 kola da vuče neku povredicu pa predpostavljam da zbog toga ima manju minutažu.Ali da se vratimo na Klaudzovu ekipu...verovatno će se rešiti Pavkovića a uzeti Džejmsa ili Drejpera.Centarski trio Raduljica,Mačvan i Kasun ne verujem da će dirati,a opet Sajmon je dvosekli mač može 30+ a može i ispod 10.E sad on može rizikovati da ga izbaci i ide na sve ili ništa,a tebi je to veliki rizik,pogotovo kad još imaš Hendrixa za kojeg nezna ni Blat koliko će igrati a ne mi.Bekovi koje on ima ja lično ne bi ni menjao osim možda Barboura..ali koga uzeti?!
Sve u svemu ti najbolje znaš,uostalom čitavu sezonu si broj 1 i nemoj da posustaneš na zadnjoj prepreci.Prebaci breme favorita na njega i opusti se .
Jbt ja sam sad zapetljao ko Vlada na tajmautu puno napisao a ništa nisam rekao,ali ti budi (što Kole reče) kao Lučić i samo koncentracija i isprati svaku akciju.
Sve u svemu ti najbolje znaš,uostalom čitavu sezonu si broj 1 i nemoj da posustaneš na zadnjoj prepreci.Prebaci breme favorita na njega i opusti se .
Jbt ja sam sad zapetljao ko Vlada na tajmautu puno napisao a ništa nisam rekao,ali ti budi (što Kole reče) kao Lučić i samo koncentracija i isprati svaku akciju.
XXL- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2010
pa mogao sam to i u prošlom kolu da uradim, mislim da ubacim Dragića za koga sam znao da ga neće menjati, ali nisam želeo. Pogotovo sada kada je odvalio ja ne želim da ubacim Dragića i to je moj rezon...
imam 2 kombinacije. Da izbacim Pavkovića, Sajmona i Hendrixa ili Pavkovića, Vitkovca i Hendrixa.
da ubacim na centru razmišljam Pašalića i/ili Omića. Na beku bih ubacio Dašić/Barbur, a na pleju Džejms/Popović/Jeretin.
odlučiću posle dobrog vaganja večeras.
imam 2 kombinacije. Da izbacim Pavkovića, Sajmona i Hendrixa ili Pavkovića, Vitkovca i Hendrixa.
da ubacim na centru razmišljam Pašalića i/ili Omića. Na beku bih ubacio Dašić/Barbur, a na pleju Džejms/Popović/Jeretin.
odlučiću posle dobrog vaganja večeras.
Poslednji izmenio slobokv83 dana Čet 15 Mar 2012 - 2:38, izmenjeno ukupno 1 puta
slobokv83- mvp
Imaš statistiku sa Kupa Koraća na temi o tome u poslednjem postu.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
našao sam na kss sajtu. Ono što me je zanimalo je Raduljica i njegov index. Vidim da je imao index 5 tada, a 3 index prvi put kada su igrali...neka tako bude i sada
slobokv83- mvp
U Zagrebu u sastavu Širokog WWina neće biti Frana Pilepića. Ozljeda gležnja ozbiljnije je naravi nego se u prvom trenutku činilo, stanje se poslije nastupa protiv Cedevite pogoršalo i prvi šuter Širokog do ponedjeljka mora mirovati.
njega moras mijenjati
http://www.adriaticbasket.info/w2/stats.php?gameid=179&sez=&topic=preview
njega moras mijenjati
http://www.adriaticbasket.info/w2/stats.php?gameid=179&sez=&topic=preview
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
znači Čedica ostaje, jbg ja se baš nadao da će biti suprotno.
slobokv83- mvp
Znaci mjenjas pleja , beka i centra? Da ti te 3 pozicije predlazemo tj iznosimo misljenja??
bookmaker- prva petorka
Za pleja pojma nemam jer cu najvjerovatnije zadrzati Pavkovica tj necu u najboljoj spajati James-Vladovic...Na beku sam navijacki ubacio Thomasa ali se naslo mjesta i za Dasica...volim uzimati igrace koji igraju protiv bivseg kluba , pa mi je zato mjesto Hendrixa Pasalic upao!
bookmaker- prva petorka
hahaha i ja sam ubacio Pašalu.
elem, na keca sam uradio izmene Pavković, Pilepić, Hendrix OUT
Drejper, Dašić, Pašalić IN.
Dašić i Pašalić igraju protiv bivših klubova, mada isto i Jeretin.
elem, na keca sam uradio izmene Pavković, Pilepić, Hendrix OUT
Drejper, Dašić, Pašalić IN.
Dašić i Pašalić igraju protiv bivših klubova, mada isto i Jeretin.
slobokv83- mvp
Po mom ukusu Valjda nece biti jos nekih iznenadjenja poput Pilepica?!!
bookmaker- prva petorka
Gay (jbg), Vladovic
Scott, Barbour, Dragic, Vitkovac
Simon, Pasalic, Bilan, Omic
Izleteli su Jeremic (Dragic), Miljan (Vladovic), Raduljica (Bilan)
to je to od mene za ovu sezonu, koja je bila debakl za mene. Uvek je tu svaka sledeca hahahahahahahaha
Scott, Barbour, Dragic, Vitkovac
Simon, Pasalic, Bilan, Omic
Izleteli su Jeremic (Dragic), Miljan (Vladovic), Raduljica (Bilan)
to je to od mene za ovu sezonu, koja je bila debakl za mene. Uvek je tu svaka sledeca hahahahahahahaha
Nolle- mvp
Nole veruje Dragiću
osećam da će taj Dragić da odluči pobednika
inače, moguće je iznenađenje sa Simonom, njega i Unikahu treba pratiti ovih dana.
osećam da će taj Dragić da odluči pobednika
inače, moguće je iznenađenje sa Simonom, njega i Unikahu treba pratiti ovih dana.
slobokv83- mvp
Dragic strasno osciluje sa indeksima, to se moze videti u statistici:
http://www.adriaticbasket.info/w2/player.php?id=819
S obzirom da je proslo kolo imao 29, ja ga necu uzimati za sledece.
http://www.adriaticbasket.info/w2/player.php?id=819
S obzirom da je proslo kolo imao 29, ja ga necu uzimati za sledece.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Strana 26 od 29 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29
Similar topics
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 2. deo