NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
+16
Djole
Imperator
Koleman
Macijauskas
nikola tesla
drexler
underdog
mlekadzija
Junglezburn
Bodi Bond
Mihael
blagoje
ZuLuofVozdovac
Ray Allen
Nolle
slobokv83
20 posters
Strana 23 od 40
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
Ray Allen ::Zasto?
Nisi hteo da ga trejduješ
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Pa da kako sam glup. Kako nisam tada pretpostavio da ce se Rubio mesec dana kasnje povrediti.
Ray Allen- prva petorka
Macijauskas ::Kako je meni? Bez Zeka sam već dugo, pored njega Okafor, Lendri i dalje ne igraju, Galinari se tek oporavio..
ja bih već davno na tvom mestu otpustio i Lendrija i Okafora. Recimo, da si samo uzeo Barnjanija ili Spensera hovsa ili Varežao, bilo bi ti bolje, em su bolji igrači, em se pre vraćaju na teren.
Mada, Lendrija i Okafora vredi otpustiti, i za recimo Hazlema, ima ih još među FA...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Nolle malo si mi nehuman trejd ponudio ali dobro. Hladnokrvno sam ga odbio. Ja tek danas imam tu i tamo vremena da se posvetim fantaziju. Cela prosla nedelja mi je protekla u pukom namestanju postave od 10 sekundi. Tako sam i imao 2 igraca u utorak a u cetvrtak 0. Zato je razlika -15. Ta 2 dana je Tesla imao gratis Howarda koji je poludeo. Videcu da izvucem kestenje iz vatre sada.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Jedna zanimljivost, tri igrača koja sam posao Bodiju u trejdu do sada su mu doneli 21,4 boda, dok su tri njegova igrača meni doneli, ni manje ni više, isto 21,4.
wow
wow
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Јесте али Бодију су тај учинак остварили у 6 мечева а теби у 5.
Моје предвиђање је да ако не буде повреда много више бодова донети играчи које си добио а притом си послао 4 позиције а добио 5. Постоји и фактор - Кармело игра ко курац а то не може довека да траје. У сваком случају трејдови се и раде због предвиђања, па ако се твоја предвиђања покажу као исправна свака част.
Моје предвиђање је да ако не буде повреда много више бодова донети играчи које си добио а притом си послао 4 позиције а добио 5. Постоји и фактор - Кармело игра ко курац а то не може довека да траје. У сваком случају трејдови се и раде због предвиђања, па ако се твоја предвиђања покажу као исправна свака част.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
I kakvu razliku na kraju nedelje pravi to u koliko mečeva su ostvarili taj učinak, ako su nam na klupi ostajali isti igrači kao i pre trejda?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ноа не игра вечерас, и Денг ће одмарати. Барњани се вратио. Покушао сам Реј да ти пошаљем поруку да бих ти пренео обавештење али изгледа да ти је пуно сандуче.
ZuLuofVozdovac- mvp
Kasno sam video. Nisam stigao da stavim Barnjanija vec Bizlija.
Ray Allen- prva petorka
Како ти игра Бисли испоставиће се да је Ноа био боља опциј и кад не игра
Зашто ти не стижу поруке?
ZuLuofVozdovac- mvp
Nemam pojma. Sanduce mi nije puno.ZuLuofVozdovac ::
Ray Allen- prva petorka
Da l' je moguće da mi se i Lowry povredio?
Macijauskas- mvp
Ray prihvatio sam trade:
Rondo, Howard, Johnson za Barnjanija, Kembu i Magetija
Na mom trade blocku je Amir Johnson u ovom trenutku, dajem ga za pleja ili combo beka.
Na mom trade blocku je Amir Johnson u ovom trenutku, dajem ga za pleja ili combo beka.
Nolle- mvp
Nolle ::Ray prihvatio sam trade:
ko ne bi.
slobokv83- mvp
Zulu, mogao bi da potvrdiš, samo mi fali da se Ray predomisli
------------------------
Da ponovim da je Amir Johnson na tržištu, i da bih ga dao za nekog pleja ili kombo beka
Unapred zahvalan ! hahaha
------------------------
Da ponovim da je Amir Johnson na tržištu, i da bih ga dao za nekog pleja ili kombo beka
Unapred zahvalan ! hahaha
Nolle- mvp
Ne brini necu se predomislitiNolle ::Zulu, mogao bi da potvrdiš, samo mi fali da se Ray predomisli
Odavno mi je Rondo bio interesntan, ali sam bio popunjen na PG. Sada kada se povredio Rubio morao sam nesto da preduzmem. Ako sam mogao bez Barnjanija do sad mogu i ubuduce. Plan mi je bio da Barnjanija utopim za kvalitetnog SF, ali su se okolnosti promenile.
Ray Allen- prva petorka
Mageti je odličan i biće takav do kraja, a ako ti toliko treba SF, onda si sa Barnjanijem izgubio i jednog takvog.
Mislim da je dovoljno da sa Barnjanijem daš i Kembu i to je to.
slobokv83- mvp
Mlekce jako blizu prve pobede. Cestitam!
Moram da priznam da Zulu osim sto ima all-star ekipu ima i dosta srece. Sa ovakvim skorom retko koji duel bi dobio ali igra, ove nedelje, protiv ubedljivo najslabijeg Macija.
Moram da priznam da Zulu osim sto ima all-star ekipu ima i dosta srece. Sa ovakvim skorom retko koji duel bi dobio ali igra, ove nedelje, protiv ubedljivo najslabijeg Macija.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
slobokv83 ::Mageti je odličan i biće takav do kraja, a ako ti toliko treba SF, onda si sa Barnjanijem izgubio i jednog takvog.
Šuti breeee
Nolle- mvp
a ja po ko zna koji put igram duel gde i protivnik i ja imamo skoro najveći skor u nedelji.
primetio bih Bodijev i underdogov duel, mislim da će nijanse odlučivati, a Bodi je već ostavio 2,9 poena na klupi, što znači da bi razlika bila 1,8 poen + što nije imao sreće da mu Kembija sinć isključe u prvom poluvremenu. Mada večeras ima igrača više, jer underdogu ne igra Hido i biće to zanimljiv duel do kraja.
primetio bih Bodijev i underdogov duel, mislim da će nijanse odlučivati, a Bodi je već ostavio 2,9 poena na klupi, što znači da bi razlika bila 1,8 poen + što nije imao sreće da mu Kembija sinć isključe u prvom poluvremenu. Mada večeras ima igrača više, jer underdogu ne igra Hido i biće to zanimljiv duel do kraja.
slobokv83- mvp
Nolle ::slobokv83 ::Mageti je odličan i biće takav do kraja, a ako ti toliko treba SF, onda si sa Barnjanijem izgubio i jednog takvog.
Šuti breeee
Nole i 1-1 da ste menjali Barnjanija i Ronda bilo bi pošteno, ali pošto on šalje ponudu, mora malo više i da ponudi. S toga je Barnjani i Kemba za Ronda skroz pošteno.
slobokv83- mvp
Sa igracima Sarlota se nikad ne zna.slobokv83 ::Mageti je odličan i biće takav do kraja, a ako ti toliko treba SF, onda si sa Barnjanijem izgubio i jednog takvog.
Ray Allen- prva petorka
pa znaš kako, uzeo si Parsonsa i to ti je dobar potez, tako da Megetija možeš i da trejduješ. Parsonsa sam ja hteo, ali uzeo bih ga juče, a ti si ga već pokupio.
u stvari ti si pokupio sve povređene igrače koji su odlični i sada možeš da kombinuješ kako hoćeš
samo nemoj Lopeza da mi diraš ako se eventualno oporavi
u stvari ti si pokupio sve povređene igrače koji su odlični i sada možeš da kombinuješ kako hoćeš
samo nemoj Lopeza da mi diraš ako se eventualno oporavi
slobokv83- mvp
Parsons je u dobroj formi ima dobre procente suta, a i bio mi je omiljeni NCAA igrac. Sigurno ne mogu ocekivati da ima brojke kao Megeti, ali se nadam da ce biti bolji barem od Bizlija.
Procenio sam da mi se isplati dovodjenje kvalitetnih povredjenih FA. Drzim ih u rosteru kao 12og igraca i cekam ih odredjeno vreme (kod Barnanija se to oduzilo). Rizik je to, ali na kraju imas koristi od toga.
Lopeza ti uzimam sledece sezone
I moram naravno da ti cestitam pobedu. Da je sinoc Noa igrao danas bi bilo veoma uzbudljivo, a ovako 8 poena je nenadknadvo.
Procenio sam da mi se isplati dovodjenje kvalitetnih povredjenih FA. Drzim ih u rosteru kao 12og igraca i cekam ih odredjeno vreme (kod Barnanija se to oduzilo). Rizik je to, ali na kraju imas koristi od toga.
Lopeza ti uzimam sledece sezone
I moram naravno da ti cestitam pobedu. Da je sinoc Noa igrao danas bi bilo veoma uzbudljivo, a ovako 8 poena je nenadknadvo.
Ray Allen- prva petorka
Koleman ::Moram da priznam da Zulu osim sto ima all-star ekipu ima i dosta srece. Sa ovakvim skorom retko koji duel bi dobio ali igra, ove nedelje, protiv ubedljivo najslabijeg Macija.
Ако је срећа да ти се повреди 3 од 5 најбољих играча, ја бих свим својим противницима пожелео доста среће До сада сам увек када победим био имеђу најбољима у колу, мислим да и укупан број поена то показује. Али још једном се потврдила моја теорија да од тешке повреде једног играча је још горе кад ти се тројица повреде у недљу дана. Сад имам главобоље пред наредно коло.
Још једна ствар се заборавља, често те и противник натера да направиш већи број поена. Да сам сумњао у победу покрпио бих неке рупе, пре свега за четвртак, а овако сам узео прво Хаслема па сам га отпустио и узео Фејворса за следећу недељу...
slobokv83 ::ko ne bi.
Ја. Играчи Шарлота су ми посебно мрски.
ZuLuofVozdovac- mvp
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Strana 23 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu