Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo

+16
Djole
Imperator
Koleman
Macijauskas
nikola tesla
drexler
underdog
mlekadzija
Junglezburn
Bodi Bond
Mihael
blagoje
ZuLuofVozdovac
Ray Allen
Nolle
slobokv83
20 posters

Strana 4 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Sledeći

Ići dole

NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo - Page 4 Empty Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo

Počalji od Nolle Sub 21 Jan 2012 - 4:13

Drex je predlozio, ja prihvatio.
Maznuo sam i Prince-a.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo - Page 4 Empty Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo

Počalji od drexler Sub 21 Jan 2012 - 4:18

čudni su putevi fantazerski... who dares wins... trenutna korist... intuicija...

uzmi koji hoćeš razlog corn
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Sub 21 Jan 2012 - 4:22

Bio sam zauzet, pa nocas nisam gledao utakmice.
Kazns je sinoc odigrao odlicno, ali se i povredio. Da li je nesto ozbiljno?
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sub 21 Jan 2012 - 4:25

Па играо је просечно, имао индекс 3.5 и онда га је почетком треће четвртине Блер случајно оверио по глави тако да овај није знао где се налази. Казинс је отишао у свлачионицу, али се вратио крајем 4. четвртине и развалио је, донео је победу екипи и мени задао велике главобоље у наставну нашег дуела Smile
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Sub 21 Jan 2012 - 4:39

Bas sam se iznenadio kad sam video rezultat.
Jel to Nene opet povredjen?
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sub 21 Jan 2012 - 4:55

Стандардно, ни једне недеље још није одиграо све мечеве свог тима.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 21 Jan 2012 - 12:47

Kako mlekce igra fantazi kad nema neta, ove nedelje nije ni izmene vrsio, dosta igraca mu je bilo povredjeno...
Jedino je uspeo da napravi trejd kojim je jos vise sjebao tim...

A sad ga nema da prihvati moju ponudu i da bar malo pojaca tim...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 21 Jan 2012 - 15:55

Ja se stvarno pitam zasto igram ovaj fantazi, a samo mi nervozu unosi bez veze. Evo veceras protiv mene ucinak drexovih igraca:

Mark Gasol rekord karijere sa 6 banana ( za sada posto i dalje igra ) + pogodjena 3, tek 4 u karijeri.
Sampert rekord karijere sa 7 asistencija ( za sada posto jos uvek igra )
Mejo rekord karijere sa 6 trojki ( za sada posto jos uvek igra )
Durent rekord sezone u skokovima 12 ( za sada posto jos uvek igra )

Ja stvarno odustajem od ovog fantazija, nije mi ovo dobro za zivce...

SAmo mi kazite da li postoji nacin da izbrisem ekipu ili cu da rasprodam igrace? I nemoj zulu da govoris da ce to ugroziti takmicenje ili da nije fer prema ostalim takmicarima, u ostalom, svejedno je, imacu 4 poraza, tako da ce svi imati isti ucinak protiv mene..,
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sub 21 Jan 2012 - 16:41

Говорио ја - не говорио, угрозиће регуларност јер ће неко имати победе које је тешком муком заслужио а неко ће имати победе које је добио јер је играо против екипе без играча... Дрекслер је управо урадио трејд којим је ослабио свој тим да би успео да забележи победу, а неко ће моћи да искористи недељу у којој буде играо против тебе да направи тим за наредно коло...

Мени је невероватно да ти приметиш учинак само његових играча а не уочиш да је због разлике од преко 30 поена Marreese Speights играо целу утакмицу против Сакрамента и забележио је индекс 5.3 који сигурно није имао никада у каријери који далеко више одудара од његовог просека него што индекси Дрекслерових играча одударају од њиховог просека... Разлика међу вама двојицом је само 5 поена а ти сутра имаш два играча више и при том кукаш (уместо да кажеш одлично сам прошао са избором слободног агента који ме је данас одржао у игри и оставио ми реалне шансе за победу сутра)! А показало се милион пута да је то без проблема достижно и кад игра исти број играча оба тима, Реј је јуче против мене лагано окренуо 8 разлике сад сам му ја вратио...

Ти ако нећеш да играш нико те неће терати, али ја мислим да би свако требао да води свој тим до краја и сноси последице својих драфт избора, трејд одлука и свих осталих срећних и несрећних околности које су му се десиле.

У супротном, нађи неког форумаша који би желео да преузме твој тим а до тада обављај основне послове. Али ни у ком случају немој да отпустиш ниједног играча јер ће то само да унесе додатни хаос и још додатно угрози регуларност. А ако схватиш ово као игру и зезање нећеш уопште бити нервозан због тога колико је асистенција има играч противничког тима...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sub 21 Jan 2012 - 23:14

Mihael, u ovome se slazem sa Zuluom, pretjerujes.

Veceras imas 5 igraca kontra moja 3 (skrpljena u zadnji cas) sto je sasvim pristojna osnova za stizanje 5 poena razlike. Cak i da nije tako, nema razloga za nervozu, iskljuci emocije, namjestaj igrace i igraj.

Meni citav ovaj fantasy oduzima 10-15 minuta dnevno, provjerim indexe, najebem se matere Niku Jangu, odbijem pljačkaške zahtjeve za trejd i namjestim tim za naredno veče. Sve ostalo se svodi na osjećaj i na neka lična očekivanja, slabo pratim statistike i volim da rizikujem. A Nolle ni da mi se zahvali na Lawsonu plez

Da zaključim - opusti se, nemoj tokom večeri pratiti statistike nego gledaj utakmicu, a ujutro odvoji 15-ak min. za fantasy i to je to. Smile
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 21 Jan 2012 - 23:39

Kako da se ne zahvalim drex. Wink

Nadam se da ce Augustin nastaviti sa 20p-5a partijama. Trejd je zaista ok, mozda sam ja malo vise dobio, ali tvoj je predlog bio. Sigurno imas neke planove i dobro si promislio.

Jos sam napokon na FA listi nasao solidno krilo (Prince). Mada tu cu po svoj prilici najvise koristiti Wrighta, a na dvojci ove combo bekove, jer se na kecu pored ovakvog tandema nece naigrati. Po meni imam mnogo dobru prvu sestorku i jedva cekam da svi budu zdravi.

Rondo - najbolji plej lige
Williams - najbolji 6 igrac, i visok procenat FG
Wright - vraca se polako, sa dobrim indexima
Bargnani - sezona karijere
McGee - nekonstantan, i igrac koji donosi poraze, ali i pobede vala.
Lawson - jedan od boljih PG po indexu

+

igrace startere sa minutazom kakvi su:
Prince, Blair i Delfino i mogu da eksplodiraju sa indexima. Pricali ste za trade DeRozan - Blair, da me je Zulu "prevario", i ja sada samo hocu da kazem... Molim !? Very Happy On sada DeRozana ne moze da se ratosilja ni da hoce, a ja za Blaira mogu bar nesto da dobijem. Prince je bio u nekoliko ekipa. Ako sam onoliko trpeo Lewisa, onda cu i njega koji ima minute. Delfino samo da se oslobodi u napadu, trenutno mi je on najveca briga, jer kao i Zulu sa DeRozanom, tesko mogu nekome da ga "uvalim".

kao i naravno jedan od najboljih 6 igraca lige:
Terry koji dosta zavisi, ali kada pogodim sa njim, on ode na 4+

Imam 10 igraca napokon i 2 leteca (Chase i Perkins). Imam 2 igraca u planu umesto njih, na duzi period, i da napokon imam roster od 12 igraca, ali videcemo, valja uvek imati 2 leteca da popunjavaju rupe. Ne valja zatvarati roster.

Vreme je za pobede, a Ray Allen ce prvi osetiti gnev sledece nedelje ! Very Happy

Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Ned 22 Jan 2012 - 0:14

Iskreno mene ovaj fantazi bas sere za sad, evo vratio sam se u igru protiv Blagoja, jer je Galinari nocas imao cak 7,5. Naravno Blagoje ce pobediti jer ima duplo vise igraca nocas, ali bar me nije nabio stoka razlikom Smile
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Ned 22 Jan 2012 - 3:42

Ja cu, kako stvari stoje, zabeleziti 2. poraz i opet cu imati 2. najbolji skor u nedelji Very Happy
Apsolutno isto kao kada sam izgubio od Slobe.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Ned 22 Jan 2012 - 3:46

Jungle je stvarno razbio ovo kolo.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 22 Jan 2012 - 3:58

A prognozirao sam 10 razlike na kraju za Koleta, tj. statistika je tako govorila...
Stvarno je moralo mnogo stvari da se poklopi za ovakav rezultat, i realno je iznenađujuće da vodim, i to sa ovoliko razlike.
Kole je zaslužio bar nerešeno.
Ali zato sam sledeće nedelje na*ebao! Smile
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Ned 22 Jan 2012 - 11:00

Momci, stvarno nemojte da se ljutite, nije u pitanju nezadovoljstvo ili nesto drugo ali jednostavno ne mogu da stignem da odigram ovaj fantazi kako treba, pored klinca, posla i drugih obaveza jednostavno nemam vremena...

Evo i Sloba moze da posvedoci koje igrace sam mu rekao da cu da pokupim ove nedelje jer sam za njih cuvao mesto a nisam ga potrosio da bi doveo igrace za vecerasnju noc, ali nisam stigao jer nemam vremena, evo danas sam ceo dan bio napolju i u poslu i vidim da su oba igraca koje sam planirao pokupljena... Ja sam jednostavno takav, ne mogu da igram nesto kada ne mogu da mu se posvetim kako treba, racunao sam da ce ovde biti malo manje posla i da nece biti sranja pa da svake nedelje dovodimo po 3 FA, to je za mene sranje i nije realno... Racunao sam da ce odlucivati prvobitno biranje igraca a ovde se ispostavlja da najvecu ulogu imaju FA
( realno, FA nedeljno mogu da donesu 10+ poena ). Jbs popunjavanje rupa, igraj sa onim sto imas, cilj je da igra bude sto realnija a ne da najbolje prolaze oni koji su stalno za kompom ( nemojte neko da se uvredi, stvarno ne mislim nista lose ).

Ja sam jednostavno takav da ne volim da stvari radim povrsno i da necem ne mogu da se posvetim kako treba. Meni se fantazi stvarno svideo ali price da je dovoljo 10-15 minurta na dan nisu realne, ja sam izgubio 2 kola ( od underdoga 2 poena a na klupi mi je ostalo oko 15 poena koje nisam namestio a protiv Reja 0.2 jer nisam stigao da angazujem 2 FA ) jer nisam stigao da namestim postave ili da uzmem igrace jer nisam bio za kompom. Da je fantazi malo drugaciji, odnosno da ne mogu da se dovode tako lako FA, mozda bi i mogao da ga igram, ovako me nervira kada vidim da nemam vremena na vreme da namestim igrace ili uzmem FA. Ja jednostavno imam slobodno vreme od 22-23h i to je to, a tad je vec kasno, tad su vec svi FA koji su ok pokupljeni i meni ostaje malo mesta za neke kalkulacije...
Nazovite to kako hocete ali ja jednostavno ne mogu ovome da se posvetim skros, a ako ne mogu da se posvetim skros, onda je bolje da se uopste i ne posvetim, samo cu da se nerviram a to mi nije potrebno, ponavljam, ocekivao sam da ce biti manje kalkulisanja sa FA jer je to za mene sranje i nije mi bas zanimljiva opcija, da imam ceo dan da isplaniram za fantazi, moda bi mi i odgovaralo, ovako mi jednostavno nije zanimljivo. Cilj je da svi budemo podjednaki, ali recimo Mlekce koji nema internet sigurno ne moze da se takmici sa nama, ili ja koji ne mogu da odvojim vreme za fantazi onda kada je to potrebno.
Evo recimo, ja sam razmisljao da jutros pokupim Ricardsona i Nelsona za koje sam cuvao mesto i nisam dovodio FA, a oni bi mi ukupno popunili 4-5 rupa u nedelji sa Zulufom ali zbog nedostatka vremena nisam uspeo da ih dovedem i u startu gubim 7-8 ( verovatno i vise ) poena u borbi sa njim a samim tim i zelju da igram jer kao sto sam rekao, ako ne mogu da se posvetim fantaziju bar 90%, onda je bolje da ga i ne igram...
Jos jednom, to uzimanje FA je za mene sranje, ne pobedjuje onaj koji je prvobitno izabao igrace vec onaj koji je u datom trenutku pri netu i koji moze da ih pokupi, to mi je sranje i to mi se ne svidja...
Znam da ce biti ljudi koji se sa mnom nece sloziti i koji ce reci da nisam u pravu, ali to je moje misljenje, ne volim igre kojima moras svaki dan odvojiti vremena, da sam mladji i da imam vise vremena, sigurno bi ih obozavao, ovako mi nisu zanimljive.
Druga stvar je recimo premier league manager koji sam igrao kao klinac, izaberes tim i to je to, izaberes najbolju postavu pa ako si dobar prognozer, dobro ces proci. Ili recimo ACB fantazy, izaberes ekipu za celu nedelju i to je to, za celu nedelju imas 3 izmene i 1 kolo, a ne 7 dana pa da biras FA koji su losi a ipak ih uzimas jer ti popunjavaju rupe u timu.

Izvinjavam se na ovako dugom postu, izvinjavam se ako sam nekog uvredio ili razocarao, namesticu postavu za narednih mesec dana cim stignem i to je to, trejdove i ponude mi ne saljite, necu se uopste logovati da proverim stanje ili bilo sta na fantaziju, jednostavno smatram da nismo svi jednaki i kao takav, fantazi me ne zanima...
I jos jednom, moram, oni koji me znaju, znaju da poraz mogu da podnesem i da sam uvek fer i posten, i da su mi pravda i jednakostu zivotu jako bitni, nemojte da mislite da su problem porazi, jednostavno, nacin na koje se neke stvari odvijaju u fantaziju mi se ne svidja i smatram da su oni koji su vise za kompom u prednosti u odnosu na ostale, a to mi nije zanimljivo...

Puno srece svima, nadam se da ce pobediti onaj koji je izabrao prave igrace, a ne onaj koji pokupi najbolje FA...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 22 Jan 2012 - 13:55

Ок, стварно није проблем ако си тако одлучио. Ја сам се противио отпуштању играча и сличним сценаријима који би водили до колапса лиге. Мој предлог је и био да наместиш тим за наредни период а да онда то време искористимо да пронађемо некога ко жели да преузме твој тим и да му се у потпуности посвети. Мислим да ће тако бити најбоље за све.

дакле - СВИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЗА ПРЕУЗИМАЊЕ МИХАЕЛОВОГ ФАНТАЗИ НБА ТИМА НЕКА СЕ ЈАВЕ НА ОВИМ СТРАНИЦАМА. (ако их буде било више комесар ће пресећи по неком критеријуму као што је број порука на форуму или висина апанаже која ми буде понуђена).
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Ned 22 Jan 2012 - 18:07

Bodi-Karaburma

0,1 za Bodija, Grendžer šutira bacanje i pogađa-0,1 za Karaburmu, Grendžer promašuje drugo-0,1 za Bodija.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 22 Jan 2012 - 18:09

AU!

Dve sekunde do kraja, Mihael zaostaje 0,3 za Drexom!
Izvodi se aut, alejup za Gasola...
...Promašuje!
Skače!
Pogađa!
Mihael pobeđuje sa 0,1 razlike!

Mislim da je ovo znak za Mihaela!
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 22 Jan 2012 - 18:14

slobokv83 ::Bodi-Karaburma

0,1 za Bodija, Grendžer šutira bacanje i pogađa-0,1 za Karaburmu, Grendžer promašuje drugo-0,1 za Bodija.
Neverovatno da su poslednje 3 sekunde jednog meča rešile dvojicu pobednika za 0,1! Smile
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 22 Jan 2012 - 18:35

Невероватно вече у овом нашем фантазију...

Тешко је одабрати трагичара вечери. Тесла је био тако близу да добије ту ласкаву титулу. Оставио је на клупи Артеста са 2.1 а изгубио је за 0.1. Јесте да је то играч који зна да оде у минус, али у моментима када се јури предност противника морао је да се нађе у игри. Али то није сва трагедија његовог тима. На две секунде до краја Гренџер добија два бацања, а Тесли недостаје само 0.1 за победу. Он међутим једно даје а једно промашује, и тиме га дефинитивно закопава. Тешко је поверовати да након свега наведеног он ипак није највећи трагичар (јер ипак испашта због сопствених грешака).

Титулу трагичара понеће ипак Дрекс. Он је човек све урадио како треба. Ризиковао је, ишао је на осећај. Одабрао је правог агента, тврдио је да тим који је саставио за вечерас може да одбрани предност али.. Играч којег је довео доживо је повреду већ у седмом минуту меча, промили су одлучивали. Али ту није крај његовом малеру. Након Гренџеровог промашеног бацања, било је 4 разлике а Дрекс је водио са 0.3. У том моменту Лејкерси након тајмаута играју алијуп са пола терена на Пауа, он промашује, али успева да направи офанзивни скок и да после тога да кош. Утакмица завршена, Дрвосече погнутих глава напуштају терен...

Занимљиво је да би Михаел без знојења добио овај дуел да је направио неки посао током недеље са мном који ми је нудио па одустао, а Дрекс би опет добио да је послушао мој јучерашњи савет.

Ја забележих победу над Реј Аленом у одличном мечу на велики број поена. Честитам му јер би у већини осталих двобоја он успео да забележи победу. Срећом завршио се дуел, па нећу више ноћу сањати Вола који ми је на најбољи начин показао да је заслуживао мало више стрпљења (целе недеље је био на нивоу трипл-дабла, мислим да је то последица игре против тимова који лоше граде кош, Оклахома је примера ради по том параметру најлошија у лиги). Док последња утакмица није завршена ја сам се и на 10 разлике прибојавао за коначан резултат. Он је успео са два трејда потпуно да препороди екипу, дао је пика прве и друге рунде а довео четири врхунска играча и сада има мноог конкурентнији тим. Играо је на осећај а не на имена и исплатило му се, то много ценим, кад се трејдови раде по предвиђањима а не по просечним индексима. Њега је у овом дуелу издао Харден са две бледе партије иако је трећу одиграо на врхунском нивоу.

ЕДИТ - видим да су други били бржи, ја увек пишем као да ће да изађе у новинама Smile
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Ned 22 Jan 2012 - 19:49

Ovo je jedan od najvećih failova u istoriji fantasya.

Biće da sam Boga kamenjem gađao kad mi je ovo priredio. Ostao bez Lawsona, ostao bez Augustina, ostao bez pobjede...

A sve je bilo tu. Njesra.
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Ned 22 Jan 2012 - 20:27

Šta kažeš zulu kada će da se vrati Erik Gordon, pošto je njegov povratak premašio tvoja očekivanja (18-23januar) Very Happy ?
mislim da je sa njim neko veće sranje i ukoliko ne počne da igra ove nedelje, predstoji njemu neka duža pauza, možda propusti i sezonu, ne znam, možda samo kenjam.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Ned 22 Jan 2012 - 21:22

Augustin will have an injection to seal the crack and relieve his pain. If it works he "could be back by end of the week." The three-day timetable seems very optimistic, but it's possible he'll play in Charlotte's back-to-back games on Friday/Saturday. Grab Kemba Walker if he's still somehow unowned in your league, and expect a boost for Gerald Henderson and possibly Derrick Brown. Jan 22 - 8:51 PM
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nikola tesla Ned 22 Jan 2012 - 21:31

Au, moj Pirs me odvalio plač
Da opet biram izmedju World Peace-a i Veselog, ubacio bih Veselog,a malo mi je falilo da ne stignem da izvrsim tu izmenu...
Ja sam napravio tim od igraca koje volim, i ne uzimam FA,pa je logicno da u zadnjem danu duela stavim igraca kog najvise volim Smile
nikola tesla
nikola tesla
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 4 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu