NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
+16
Djole
Imperator
Koleman
Macijauskas
nikola tesla
drexler
underdog
mlekadzija
Junglezburn
Bodi Bond
Mihael
blagoje
ZuLuofVozdovac
Ray Allen
Nolle
slobokv83
20 posters
Strana 36 od 40
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
17 duela, za svaki mogućnost iskorišćenja 3 FA, ukupno mogućnost angažovanja 51 FA...ja sam iskoristio 50.
EDIT: gledam sad kako bih prošao da sam izvršio neke trejdove...recimo sa Koletom je bilo priče da mu pošaljem Berendana Najta i Lovsona za Tajrika Evansa...a recimo u poslednjih mesec dana, a sada je tačno mesec dana od zaključavanja trejdova (22.mart), Lovson ima prosek 4,0 , a Evans 2,7...i to čini mi se da je Evans propustio i određeni broj utakmica, tako da sam tu dobro prošao što nisam radio trejd...
takođe sa Ćuprijom sam hteo da radim trejd Tadeus Jang i Dru Guden za Monroa i J-Richa....Jang 2,5, Guden 3,1 dok su J-Rich na 2,3 i Monro na 3,8 u poslednjih mesec dana...
za oba trejda sam bio ubeđen da su dobri za mene...ispostavilo se suprotno...hoću reći da stvarno trebamo imati dobar njuh ili mnogo sreća za dobar trejd.
EDIT: gledam sad kako bih prošao da sam izvršio neke trejdove...recimo sa Koletom je bilo priče da mu pošaljem Berendana Najta i Lovsona za Tajrika Evansa...a recimo u poslednjih mesec dana, a sada je tačno mesec dana od zaključavanja trejdova (22.mart), Lovson ima prosek 4,0 , a Evans 2,7...i to čini mi se da je Evans propustio i određeni broj utakmica, tako da sam tu dobro prošao što nisam radio trejd...
takođe sa Ćuprijom sam hteo da radim trejd Tadeus Jang i Dru Guden za Monroa i J-Richa....Jang 2,5, Guden 3,1 dok su J-Rich na 2,3 i Monro na 3,8 u poslednjih mesec dana...
za oba trejda sam bio ubeđen da su dobri za mene...ispostavilo se suprotno...hoću reći da stvarno trebamo imati dobar njuh ili mnogo sreća za dobar trejd.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Moj problem je sto nemam dovoljno agresivnu politiku pri pregovorima za trejd. Ja samo predlozim i moze-moze, ne moze-ne moze. Iako sam bas bio zainteresovan za Lawsona i Knighta ali jbg.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Koji sam ja kreten
Pojavila se juce informacija da Rondo nije trenirao i ja odlucim da ga otpustim. Danas medjutim javljaju kako ce najverovatnije igrati protiv Majamija.
Pojavila se juce informacija da Rondo nije trenirao i ja odlucim da ga otpustim. Danas medjutim javljaju kako ce najverovatnije igrati protiv Majamija.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Ray Allen ::Koji sam ja kreten
neće Dženkins biti ništa lošiji, ali zato Braun od Hardena hoće...u ovoj igri shvatiš da li si pogrešio kada sve prođe, možda ti je ovo odličan potez...
slobokv83- mvp
Zavrsi se i NBA fantasy.
Po obicaju slobo pobedio.
Ako neko ima zelju nak napise 10 igraca sa najvecim indexima.
Po obicaju slobo pobedio.
Ako neko ima zelju nak napise 10 igraca sa najvecim indexima.
Ray Allen- prva petorka
Ja nisam ni znao da se igralo ove nedelje, nisam namestao postavu
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
LeBron James______________6.2
Kevin Love________________5.8
Kevin Durant_______________5.7
Dwight Howard_____________5.6
Chris Paul_________________5.2
Andrew Bynum_____________5.1
Al Jefferson________________4.9
Blake Griffin________________4.9
Pau Gasol_________________4.9
Dwyane Wade______________4.7
LaMarcus Aldridge____________4.7
Josh Smith_________________4.7
Kevin Love________________5.8
Kevin Durant_______________5.7
Dwight Howard_____________5.6
Chris Paul_________________5.2
Andrew Bynum_____________5.1
Al Jefferson________________4.9
Blake Griffin________________4.9
Pau Gasol_________________4.9
Dwyane Wade______________4.7
LaMarcus Aldridge____________4.7
Josh Smith_________________4.7
slobokv83- mvp
Svaka čast Slobi za još jednu fantazi titulu .
Macijauskas- mvp
Macijauskas ::Svaka čast Slobi za još jednu fantazi titulu .
jedva čekam naredni draft, a ima pola godine još
da je prvih 8 išlo u plejof bilo bi mnogo zanimljivije i tako bi se izbalansirale mnoge stvari, takođe poslednje nedelje da se ne igra fantazi jer se ne zna ko će igrati, a ko ne.
znači ako ima 24 nedelje, 20 je regularni deo, 3 nedelje za plejof i poslednje da se ne igra.
slobokv83- mvp
Slažem se za plej of. I sledeće sezone mojim igračima da se zabrani da se povređuju.
Macijauskas- mvp
Mi igrali, Sloba pobedio Ja sam zadovoljan 4-im mestom. Cestitke svima.
Koleman- mvp
Mogu li da se najavim za narednu sezonu fantazija?!Naravno , ako bude bilo slobodnih mjesta
Ove sezone nisam mogao ucestvovati zbog problema sa firewallom tj nije mi prepoznavalo konekciju pa bi mi comp birao igrace na draftu , sto mi nije bilo zanimljivo
Ove sezone nisam mogao ucestvovati zbog problema sa firewallom tj nije mi prepoznavalo konekciju pa bi mi comp birao igrace na draftu , sto mi nije bilo zanimljivo
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
За неке дубље анализе (а биће их) имамо цело лето. Сада да честитам Слоби титулу и да одговорим на постављена питања.
Ма наравно, ми се поломисмо да привучемо што више људи.
Е кад би још то могло да се намести.... Нисам ја случајно био против плејофа, тачно сам знао шта ће се дешавати, ово изостајање играча ми је био један од најважнијих разлога. Дакле постоје две могућности - или да се игра без плејофа или да најбезазленија недеља у сезони буде велико финале...
А ту је и питање шта ћемо са играчима које они који испадну имају могућност да отпусте непосредно пред почетак плејофа...
bookmaker ::Mogu li da se najavim za narednu sezonu fantazija?!Naravno , ako bude bilo slobodnih mjesta
Ма наравно, ми се поломисмо да привучемо што више људи.
slobokv83 ::znači ako ima 24 nedelje, 20 je regularni deo, 3 nedelje za plejof i poslednje da se ne igra.
Е кад би још то могло да се намести.... Нисам ја случајно био против плејофа, тачно сам знао шта ће се дешавати, ово изостајање играча ми је био један од најважнијих разлога. Дакле постоје две могућности - или да се игра без плејофа или да најбезазленија недеља у сезони буде велико финале...
А ту је и питање шта ћемо са играчима које они који испадну имају могућност да отпусте непосредно пред почетак плејофа...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
ZuLuofVozdovac ::За неке дубље анализе (а биће их) имамо цело лето. Сада да честитам Слоби титулу и да одговорим на постављена питања.
Prvo hvala
drugo, evo linka ka ligi koju je igrao Džejson, koji je jedno vreme vodio Ćuprija Banditse
Link ka Džejsonovoj ligi
jasno se vidi da je poslednja nedelja koju su igrali bila 23ća, a ne 24ta nedelja, što će reći može da se namesti. Malo sam pratio njihovu ligu.
Treće, otpuštanje igrača koje spominješ se rešava tako što je liga keeper i nikome nije u interesu da otpušta dobre igrače...a uvek postoji i prioritet po waiveru, pa onaj koji ima bolji waiver zaslužuje i da uzme dobrog igrača, a ne može da ih pokupi sve, jer odmah posle prvog pokupljenog waivera dobija najgori prioritet.
EDIT: a da, zaboravoh da kažem, ovi drugi koji ispadnu igraju razigravanje do 8mog mesta, tako da oni neće otpuštati igrače do samoga kraja...to se sve jasno vidi iz ove lige koju sam postavio. Takođe, oni su imali i dve konferencije jer ih je bilo mnogo.
Ako nas bude 20+, možemo i mi u dve konferencije po 10+ ekipa, pa onda plej of.
slobokv83- mvp
sve sto treba da se pita za ovu ligu prosledite meni i smatrajte resenim
Koleman- mvp
napravio sam ligu za plejof, NBA fantasy...ajde, koliko Vas ima zainteresovanih, BRZO, staviću draft za nekih 8 sati...
treba mi da znam koliko nas je da bi podesio ukupan broj menadžera.
treba mi da znam koliko nas je da bi podesio ukupan broj menadžera.
slobokv83- mvp
Ti si postao fantazi zavisnik
Ja sam zainteresovan, ali neću biti kući do večeras sigurno.
Macijauskas- mvp
Macijauskas ::Ti si postao fantazi zavisnik
ma ovo je kratko...podesi auto biranje, ili samo uđi u ligu, ono će ti već nešto izabrati...
prva utakmica je koliko shvatam u 1pm ET, a to je po našem 19h....što će reći da draft treba da postavim najkasnije u 17h.
staviću 8 menadžera, pa popunjavamo broj.
slobokv83- mvp
League Name: zemlja.kosarke
League Id: 20584
League Password: profesor
link, ali se prvo registrujte
DRAFT JE U 17h!
League Id: 20584
League Password: profesor
link, ali se prvo registrujte
DRAFT JE U 17h!
slobokv83- mvp
Isti slucaj. U 17h 99% necu biti kod kuce, mrzim autopick.Macijauskas ::Ti si postao fantazi zavisnik
Koleman- mvp
dobro, videćemo koliko će se ljudi javiti danas do 16:30.
evo ima još 6 mesta, pošto smo kole i ja već u ligi
evo ima još 6 mesta, pošto smo kole i ja već u ligi
slobokv83- mvp
Evo sam se i ja ubacio bez pozivnice...Ako sam nekome zauzeo mjesto od pozvanih , Slobo , banuj me
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
prihvačen si naravno, tim pre što ti nisi bio ni na onom prvom draftu.bookmaker ::Evo sam se i ja ubacio bez pozivnice...Ako sam nekome zauzeo mjesto od pozvanih , Slobo , banuj me
znači pola sata pre budi tu, pa da počnemo. Za sada nas je 4vorica.
još ovoliko i dosta
malo ću da vas upoznam sa pravilima pred plej of, a uvek to možete videti ina settings lige
slobokv83- mvp
ajd da ovde javno metnem stav.
Ja sam prvi bio protiv naglih odustajanja od fantasya, i mišljenja sam da treba završiti započeto bez obzira na sva nerviranja i pehove. I sam sam par puta tokom sezone htio sve bataliti i otjerati u pičku materinu, ali sam iz poštovanje prema ostalima ipak ostao da odradim sve muški do kraja.
Međutim, u prošlom kolu mi je pukao film. Igrao sam protiv Macija, i sve je krenulo odlično, u prva 3 dana sam nagurao +20 razlike. Bilo je gotovo nemoguće da me stigne i opustio sam se, došao je vikend, zaboravio sam namestiti ekipu i u nedelju mi je 5 igrača koji su nastupali ostalo na klupi sa nekih 17-18 indeksnih poena. A Maci je to iskoristio i na kraju slavio, čini mi se 0.4 poena razlike. Kada sam u ponedeljak pogledao skor i vidio da imam poraz, popizdio sam, otjerao sam sve u pičku materinu. To mi je bila šansa da imam na kraju skor 50% ali sam uprskao. Stvarno više nisam imao živaca da se bakćem oko toga i izbrisao sam yahoo fantasy iz bookmarksa da ih više ne gledam.
Neću igrati ovaj play off, stvarno nemam snage, ali za sledeću sezonu sam svakako tu!
Ja sam prvi bio protiv naglih odustajanja od fantasya, i mišljenja sam da treba završiti započeto bez obzira na sva nerviranja i pehove. I sam sam par puta tokom sezone htio sve bataliti i otjerati u pičku materinu, ali sam iz poštovanje prema ostalima ipak ostao da odradim sve muški do kraja.
Međutim, u prošlom kolu mi je pukao film. Igrao sam protiv Macija, i sve je krenulo odlično, u prva 3 dana sam nagurao +20 razlike. Bilo je gotovo nemoguće da me stigne i opustio sam se, došao je vikend, zaboravio sam namestiti ekipu i u nedelju mi je 5 igrača koji su nastupali ostalo na klupi sa nekih 17-18 indeksnih poena. A Maci je to iskoristio i na kraju slavio, čini mi se 0.4 poena razlike. Kada sam u ponedeljak pogledao skor i vidio da imam poraz, popizdio sam, otjerao sam sve u pičku materinu. To mi je bila šansa da imam na kraju skor 50% ali sam uprskao. Stvarno više nisam imao živaca da se bakćem oko toga i izbrisao sam yahoo fantasy iz bookmarksa da ih više ne gledam.
Neću igrati ovaj play off, stvarno nemam snage, ali za sledeću sezonu sam svakako tu!
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
pošteno
sada su mi administratori vratili poruku, a pitao sam ih da li sa našim draftom koji je 11am ET ili 17h po našem, se računaju postave i za danas i odgovorili su mi da se računaju. Što znači definitivno vreme drafta je 17h.
za sada nas ima 5torica, molio bih još zainteresovanih da se jave.
sada su mi administratori vratili poruku, a pitao sam ih da li sa našim draftom koji je 11am ET ili 17h po našem, se računaju postave i za danas i odgovorili su mi da se računaju. Što znači definitivno vreme drafta je 17h.
za sada nas ima 5torica, molio bih još zainteresovanih da se jave.
slobokv83- mvp
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2012/2013 (konsultacije)
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Strana 36 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu