NBA liga 2011/2012 - 2. deo
+36
Sensui
2bad4u
Psycho
Mark Madsen
Fiti
TheGodfather
lazarminator
XXL
familija
Sarlo
skepticar
Macijauskas
superhik
Everton
bigZ
maxisb
expert
Gencha
Geograf
Bodi Bond
Imperator
Zemljoradnik
markoo
underdog
blagoje
Talicni Tom
drexler
ZuLuofVozdovac
Junglezburn
Ray Allen
Djole
Nolle
Koleman
slobokv83
Mihael
dane
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 36 od 40
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: NBA liga 2011/2012 - 2. deo
Ма Минесота је сад издувала за плејоф, Рики је издувао за олимпијаду, а питање је и какав ће бити кад се врати, Вујанић после те повреде никада више није пружао ни приближне партије какве је пружао пре.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ja mislim da Minesota i dalje moze do plejofa, pitanje je kolio ce Lov biti spreman, i koliko ce Barea moci da pomogne. Minesota je na terenu sa Bareom izgledala sjajno.
Sto se tice povrede, mnogi su se od nje oporavili, a Rubio ce po meni lako da se oporavi i smatram da ce sledece sezone nastaviti u isto ritmu, cak i ako izgubi malo na eksplozivnosti...
Sto se tice povrede, mnogi su se od nje oporavili, a Rubio ce po meni lako da se oporavi i smatram da ce sledece sezone nastaviti u isto ritmu, cak i ako izgubi malo na eksplozivnosti...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Kažete ukršteni, jbt nije strašno izgledalo. S koljenom se nikada ne zna.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
A ja izduvao na fantasy-uZuLuofVozdovac ::Ма Минесота је сад издувала за плејоф, Рики је издувао за олимпијаду
Ray Allen- prva petorka
Основни разлог ове повреде је по мом мишљењу нехуман распоред. А ови у Минесоти би могли мало да се замисле да ли клинац од 20 година може за два месеца да одигра 40 утакмица по 35 (а у последње време и по 40) минута у просеку...
Много ми се свиђа ова гласина, од које наравно нема ништа али било би тако добро за Вориорсе када су већ ујебали ову сезону да крену мало да размишљају о наредној.
http://www.ibabuzz.com/warriors/2012/03/10/warriors-have-their-eyes-on-andrew-bogut/
ЕДИТ - занимљива ми је сама идеја да Бакси хоће да трејдују Богута само да би очистили селери тј да би уз њега увалили неки лош уговор (док су оне трејд комбинације максимално ретардиране али на то не обраћајте пажњу). Јесте да у последње врем кубури са повредама, али опет... За екипу као што је Голден Стејт која не може да доведе озбиљног слободног агента и то није лоша прилика да се појачају а да задрже Монту, Лија и Карија.
Много ми се свиђа ова гласина, од које наравно нема ништа али било би тако добро за Вориорсе када су већ ујебали ову сезону да крену мало да размишљају о наредној.
http://www.ibabuzz.com/warriors/2012/03/10/warriors-have-their-eyes-on-andrew-bogut/
ЕДИТ - занимљива ми је сама идеја да Бакси хоће да трејдују Богута само да би очистили селери тј да би уз њега увалили неки лош уговор (док су оне трејд комбинације максимално ретардиране али на то не обраћајте пажњу). Јесте да у последње врем кубури са повредама, али опет... За екипу као што је Голден Стејт која не може да доведе озбиљног слободног агента и то није лоша прилика да се појачају а да задрже Монту, Лија и Карија.
Poslednji put izmenio ZuLuofVozdovac dana Sub 10 Mar 2012 - 13:38, izmenio ukupno 2 puta
ZuLuofVozdovac- mvp
Povreda Rubija je splet okolnosti. Nikako za to ne može biti kriv gust raspored. Jednostavno, to se dešava.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
И сваки изврнут зглоб је сплет околности... Али у овој згуснутој сезони се дешава пет пута чешће него иначе. Просто, играчи су преморени, а када је тело у таквом стању и повреде свих врста се лакше дешавају.
ZuLuofVozdovac- mvp
Camby ejected
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
e ovo što se desilo Kalderonu izgledalo je 10 puta gore nego li i Lopezovo izvrtanje zgloba, nego li i Rubiovo udaranje kolena.
slobokv83- mvp
MIN - NO, u prvih 13 minuta imali su 12 izjednačenja.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
D Vejn Vejd!
Junglezburn- mvp
Ле Брон је добио утакмицу, објективно.
ZuLuofVozdovac- mvp
Nisam gledao, samo šut za pobedu...
Junglezburn- mvp
Šta ono uradi Green, kakav je ono up bio. Stravičan skok
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Vejd je majstor ove igre. LeBron je radnik
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
najbolja je reakcija klupe Hjustona, na kojoj par igraca nije moglo da izdrzi, videvsi sta je covek izveo, pa su prvo par puta cupnuli, a onda par njih boga mi i poskocilo.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
ja sam gledao Vašington Portlend i Detroit Toronto, na kratko Čikago Juta.
Vol je igrao odlično, dosta dobar ulaz. Portlend je jedna raspasana banda, a onaj Felton me po stilu podseća na Đokića koji je nekada igrao u Partizanu, pa u Zvezdi, imam isti osećaj kao i kada je on igrao, da ako šutne polomiće tablu. Statistika kaže da je oigrao odlično i nije on pravio neke gluposti, ali njegov stil igre me stalno iznova fascinira. Lejkersi mogu da budu samo mnogo ludi ako ga dovedu (pričam o igračkim, a ne o finansijskim i seleri pogodnostima).
Jedna zanimljivost, posle postignutog koša gurali su se Kembi i Serafin i pošto je Seraafin bukvalno zagrlio Kembija ovaj ga gurne i onda Serafin odleti i vrati se i gurne Kembija i normalno Kembi dobija isključenje.
Detroit je demoliraao Toronto, već u prvoj četvrtini su otišli na 20+, tada je Najt pogađao ko blesav, mislim da je za četvrtinu dao 15 poena, a Staki je u nekom spidu u poslednje vreme i vuče kontre i završava prodorima, razigrava, sve u svemu Detroit je igrao mnogo bolje. Barnjani se vratio i nije delovao loše na terenu. Zanimljivost je da je u jednom prevođenu lopte Kalderon čim je prešao na protivničku polovini nagazio u takvoj brzini na nogu Najta, koji mu je u driblingu izbio loptu. Izgledalo je grozno, Kalderon je napustio dvoranu uz pomoć dvojice ljudi.
Vol je igrao odlično, dosta dobar ulaz. Portlend je jedna raspasana banda, a onaj Felton me po stilu podseća na Đokića koji je nekada igrao u Partizanu, pa u Zvezdi, imam isti osećaj kao i kada je on igrao, da ako šutne polomiće tablu. Statistika kaže da je oigrao odlično i nije on pravio neke gluposti, ali njegov stil igre me stalno iznova fascinira. Lejkersi mogu da budu samo mnogo ludi ako ga dovedu (pričam o igračkim, a ne o finansijskim i seleri pogodnostima).
Jedna zanimljivost, posle postignutog koša gurali su se Kembi i Serafin i pošto je Seraafin bukvalno zagrlio Kembija ovaj ga gurne i onda Serafin odleti i vrati se i gurne Kembija i normalno Kembi dobija isključenje.
Detroit je demoliraao Toronto, već u prvoj četvrtini su otišli na 20+, tada je Najt pogađao ko blesav, mislim da je za četvrtinu dao 15 poena, a Staki je u nekom spidu u poslednje vreme i vuče kontre i završava prodorima, razigrava, sve u svemu Detroit je igrao mnogo bolje. Barnjani se vratio i nije delovao loše na terenu. Zanimljivost je da je u jednom prevođenu lopte Kalderon čim je prešao na protivničku polovini nagazio u takvoj brzini na nogu Najta, koji mu je u driblingu izbio loptu. Izgledalo je grozno, Kalderon je napustio dvoranu uz pomoć dvojice ljudi.
slobokv83- mvp
Nolle ::Slobo, kakav je bio McGee ?
Pa zasto to uopste pitas? Pa covek je banana... Mora da ga je mama bodrila sa tribina...
Mihael- mvp
Godina : 37
uf, na ovo ne znam kako da ti odgovorim...vidi se da je dečko dvorska luda, u jednom napadu mu se neko postavio ispred onog polukruga, on skače i polaže preko njega, ovaj pada i sudije mu sviraju faul u inapadu, faul nije postojao, al sudije ga ne poštuju ni malčice, a njegova reakcija posle toga, kao malom detetu kada uzmeš igračku.
sada igrački, po meni odlično je odigrao u napadu i iskoristio sve što je mogao, al na njega gledaju kao na nekko razmaženo derište, meni ga je žao...sačekaj ove trejdove šta će se desiti, problem je samo da mu uliju neko samopuzdanje i da mu daju do znanja da je to što radi bitno za tim...
sada igrački, po meni odlično je odigrao u napadu i iskoristio sve što je mogao, al na njega gledaju kao na nekko razmaženo derište, meni ga je žao...sačekaj ove trejdove šta će se desiti, problem je samo da mu uliju neko samopuzdanje i da mu daju do znanja da je to što radi bitno za tim...
slobokv83- mvp
Iguduala i drugari održali čas u Medisonu, ako izuzmemo poslednjih 2,3 minuta.
Nyk bi trebalo da porazmisle o promeni trenera..
Nyk bi trebalo da porazmisle o promeni trenera..
Macijauskas- mvp
Ovaj raspali Njujork jedino Kari Pešić može da dovede u red
slobokv83- mvp
Šta bih ja da živim u Njujorku, igram u Medisonu i još primam pare za to..
Macijauskas- mvp
Macijauskas ::Šta bih ja da živim u Njujorku, igram u Medisonu i još primam pare za to..
i jš da ti puca patka koji će rezultaat biti
slobokv83- mvp
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» ABA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo