Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
+46
Imperator
Junglezburn
zex88
Jaycee Carroll
Hyperactive
Geograf
Pantela
markoo
Karadjordje
nikola tesla
Novica-Ubica
ZuLuofVozdovac
Fiti
mlekadzija
NikolaKG93
air slavkan
dane
slobokv83
bookmaker
Tazz
lazarminator
Psycho
Anti-RTS
familija
NenadBG
Nolle
superhik
Talicni Tom
Macijauskas
Sergej
Kure
Gencha
bigZ
Djole
blagoje
Marko
Bodi Bond
expert
2bad4u
Ray Allen
Dule Kecman
Naissus
Everton
drexler
Koleman
Zemljoradnik
50 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 12 od 40
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
Taj mali Djentile je najveca Italijanska nada. I pre Djordjevica u Benetonu je imao skoro 10 poena u proseku, a 2010 na EP do 18 godina znao je da prebaci i 40 poena.2bad4u ::
Đorđević je u Benetonu pustio malog Đentilea da igra i postavio je igru oko njega, ali potpuno sam skeptičan u njegovu saradnju sa Danilovićem.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Ray Allen ::I neka jos osvoji Evrocelendz kup isto sa Krkom.Macijauskas ::Nek Vlada odvede Krku do 2 titule u Sloveniji, fajnal fora Jadranske, pa nek se javi.
Prosle godine smo na EP do 20 godina zauzeli tek 13. mesto, ali smo zabelezili 7 pobeda i 2 (doduse ubedljiva) poraza (u jednom porazu nije Nedovic igrao). Isti ucinak, dakle 7 W i 2 L, imao je i Jovanovic u Francuskoj.
Dodao bih da je Džikić čak i žrtva Nedovićevog talenta, bolje rečeno njegove nepouzdanosti i razlike onoga što može da pruži u napadu i odbrani. Vidite koliko se i kari muči sa njim ove godine. Da ne pričam da je imao i disbalans tima jer je u nedostatku Muslija ostao žrtvovan da unutra igra sa jednim Ognjenovićem, uništenim Đekićem i Kalinićem, a na trojci Đuranom i Radosavljevićem.
I pored toga gurao je Nedovića i Anđušića koji su i bili najbolji na prvenstvu, a i jedini mogu biti reprezentativni kalibar iz tog tima.
Da ne idem više u branjenje, 13. mjesto je ipak neuspjeh, neka snosi posljedice toga i neka mu stoji u CV, ali samo kažem da treba imati pogled iz više uglova. Dugo smo imali i neke uspjehe u mlađimm generacijama, a da nismo izbacili valjanog igrača. Trebalo bi malo razmisliti i o tome prilikom mjerenja uspjeha, čak mislim da je tu naknadna pamet dobrodošla, jer šta vrijedi danas Bogdanoviću onih par fantastičnih mečeva kada je ostao zaleđen i ovu godinu u odnosu na jednog Anđušića koji je imao i solidno reprezentativno ljeto a i sezonu.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Jovanović je i sa (po mnogim stručnijima od mene) netalentovanom generacijom '92. zauzeo četvrto mesto (neki kažu pokradeni u polufinalu do domaće Litvanije), a sa njima niko nije ni šrošao grupu...
Đentile je najveća Italijanska nada, a nije ni malo talentovaniji od Bogdanovića (isto su godište),a ko od naših klinaca, talenata dobija minute, i oko koga se gradi igra? Jedino je Micić u Megi imao neku sličnu ulogu, sada Miljenović, svi ostali su tu da popune brojno stanje.
Ne želim da branim Jovanovića, ili da izdvajam Đorđevića, ali mislim da u odabiru trenera postoji mnogo više varijabli, koje mi možda i ne vidimo. Ali sam siguran da Danilović i Todorić, ne bi radili protiv interesa Partizana, guranjem nekog trenera (već drugu godinu) a da on nema potencijal...
Đentile je najveća Italijanska nada, a nije ni malo talentovaniji od Bogdanovića (isto su godište),a ko od naših klinaca, talenata dobija minute, i oko koga se gradi igra? Jedino je Micić u Megi imao neku sličnu ulogu, sada Miljenović, svi ostali su tu da popune brojno stanje.
Ne želim da branim Jovanovića, ili da izdvajam Đorđevića, ali mislim da u odabiru trenera postoji mnogo više varijabli, koje mi možda i ne vidimo. Ali sam siguran da Danilović i Todorić, ne bi radili protiv interesa Partizana, guranjem nekog trenera (već drugu godinu) a da on nema potencijal...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Mijatović je bio 2. na svetu sa tom generacijom jer to znači onda da je on bolji izbor za trenera Partizana automatski?
Poslednji izmenio Macijauskas dana Pet 13 Apr 2012 - 6:45, izmenjeno ukupno 1 puta
Macijauskas- mvp
Sa kojom generacijom?
2bad4u- prva petorka
Sa generacijom '92 prošlog leta.
Macijauskas- mvp
Andjusic vazi za najboljeg sutera u svom godistu, jel' da? Koliko igra? Isto godiste kao Djentile koliko znam.Ray Allen ::Taj mali Djentile je najveca Italijanska nada. I pre Djordjevica u Benetonu je imao skoro 10 poena u proseku, a 2010 na EP do 18 godina znao je da prebaci i 40 poena.2bad4u ::
Đorđević je u Benetonu pustio malog Đentilea da igra i postavio je igru oko njega, ali potpuno sam skeptičan u njegovu saradnju sa Danilovićem.
Miljenovica necu da pominjem. Placem kada god vidim da je u Megi. Kao sto sam rekao, najveca tragedija ikada ce biti ako ove drvosece bozanstva Duleta budu upropastile takav talenat i lucidnost.
Slazem se da treba nekada istrpeti trenera, primer FK Crvena Zvezda. Kako raste tim/igraci, raste i trener. Meni jednostavno Vlada ne odaje utisak nekog potencijala. Nema tu neku energiju, kao ni odstupanje od sablona pri odlukama. Ne verujem da je i neki preveliki motivator sto je jako vazno.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
A na osnovu cega si dosao do ovog zakljucka?2bad4u ::
Đentile je najveća Italijanska nada, a nije ni malo talentovaniji od Bogdanovića (isto su godište)
@Koleman
Djentile je mladji godinu dana.
Ray Allen- prva petorka
Ja mislim da je za Miljenovića bolje što ovu ligu igra za Megu, nego da je u Partizanu. Ovde je pored Zeke vođa tima, ima priliku da rešava mečeve, ima slobodu, dobrog trenera i igra po 30 minuta.
Macijauskas- mvp
Macijauskas ::Sa generacijom '92 prošlog leta.
Bolji je.
2bad4u- prva petorka
U pravu si, mislio sam da je '91. Hvala.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ray Allen ::A na osnovu cega si dosao do ovog zakljucka?2bad4u ::
Đentile je najveća Italijanska nada, a nije ni malo talentovaniji od Bogdanovića (isto su godište)
@Koleman
Djentile je mladji godinu dana.
1992's TOP 10
1 Jonas Valanciunas C
2 Enes Kanter C
3 Evan Fournier SF
4 Davis Bertans SF
5 Lucas Riva Nogueira C
6 Marko Todorovic PF
7 Rudy Gobert C
8 Dmitry Kulagin SG
9 Linos Chrysikopoulos SF
10 Philipp Neumann C
Po eurohopes.com , a smatraju se za boljeobaveštene, koji prate talente, ni jedan ni drugi nisu među 10. Pa sam dao sebi slobodu da ne smatram Đentilea talentovanijim od recimo Bogdanovića. Ali bilo kako bilo, talentovaniji on ili ne, dobija šansu, i veća je verovatnoća da će postati bolji igrač od onih koji ne igraju.
2bad4u- prva petorka
Partizan sutra u 6 igra protiv Hemofarma.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Партизану би најбоље легао Дејан Радоњић. Нервирају ме умишљени ликови као што су Џикић, Ђорђевић па чак и Влада Јовановић (а сва тројица имају врло мало основа у досадашњим резултатима за ту сујету).
Ђорђевић у досадашњој тренерској каријери није урадио ништа, што се Џикића тиче, пропуштање прилике да Лијетвос уведе у Евролигу када се квалификациони турнир одржавао у Литванији за мене је далеко већи минус него што је плус одвођење истог тима на фајнал фор Еврокупа.
Гледајући последњи дерби дошао сам до закључка да је Мачван знатно боље играо када је дошао у Партизан из Макабија него што игра сада. А колико видим за лоше партије осталих играча у првом реду окривљујете њих саме. Ја се са идејом да је играч увек највише крив за сопствене партије у начелу слажем. Али кад кренемо редом па кажемо: Чакаревић - не ваља, Милосављевић - не ваља, Радуљица - не ваља, Лучић - не ваља, Миљеновић није био довољно добар за домаћу лигу, Богдановић исто, Анђушић у Евролиги игра само када сви добију по 5 личних... Ја бих се на крају ипак запитао да није можда тренер тај који не ваља?
Има један играч који се зове Acie Law. И тај играч исто ништа није ваљао, а на последњих 5 утакмица у свом новом клубу је постигао укупно 51 поен уз шут 14 од 30 за два поена, 2 од 5 за три поена и 17 од 21 бацања уз 13 скокова, 20 асистенција и 7 украдених. Дакле - 10.2 поена, 4 систенције, 2.6 скокова и 1,2 украдене лопте за око 22 минута у игри. А то нису били мечеви општинске лиге него последње коло топ 16 и четири меча топ 8 Евролиге...
Ђорђевић у досадашњој тренерској каријери није урадио ништа, што се Џикића тиче, пропуштање прилике да Лијетвос уведе у Евролигу када се квалификациони турнир одржавао у Литванији за мене је далеко већи минус него што је плус одвођење истог тима на фајнал фор Еврокупа.
Гледајући последњи дерби дошао сам до закључка да је Мачван знатно боље играо када је дошао у Партизан из Макабија него што игра сада. А колико видим за лоше партије осталих играча у првом реду окривљујете њих саме. Ја се са идејом да је играч увек највише крив за сопствене партије у начелу слажем. Али кад кренемо редом па кажемо: Чакаревић - не ваља, Милосављевић - не ваља, Радуљица - не ваља, Лучић - не ваља, Миљеновић није био довољно добар за домаћу лигу, Богдановић исто, Анђушић у Евролиги игра само када сви добију по 5 личних... Ја бих се на крају ипак запитао да није можда тренер тај који не ваља?
Има један играч који се зове Acie Law. И тај играч исто ништа није ваљао, а на последњих 5 утакмица у свом новом клубу је постигао укупно 51 поен уз шут 14 од 30 за два поена, 2 од 5 за три поена и 17 од 21 бацања уз 13 скокова, 20 асистенција и 7 украдених. Дакле - 10.2 поена, 4 систенције, 2.6 скокова и 1,2 украдене лопте за око 22 минута у игри. А то нису били мечеви општинске лиге него последње коло топ 16 и четири меча топ 8 Евролиге...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Dobar pogodak za Radonjića i Partizan. Gaje sličnu filozofiju igre. Čvrsto i tvrdo, bez lepršavosti.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
А опет има муда да гурне клинце у ватру, а и са таквим играчима игра ф4 АБА и ушао је међу 8 у еурокупу.
mlekadzija- prva petorka
Godina : 43
Pa naravno kad je pored sebe imao Pekovica.ZuLuofVozdovac ::
Гледајући последњи дерби дошао сам до закључка да је Мачван знатно боље играо када је дошао у Партизан из Макабија него што игра сада.
Ray Allen- prva petorka
Sto se tice Macvana, vec je poceo da se uklapa u "sivilo".. Pravi dobru statistiku samo "na misice" tj na suvi kvalitet.. Vratili smo ga u zivot jer je dobio minute i ulogu koji su mu bili jako potrebni, ali na kraju sezone neka bjezi odavde pa ako treba i u Lagun Aro (ne mislim bukvalno, nego neku ekipu koja igra Play-Off spanske lige, posto bi odlazak u neki instant-ruski klubi po meni bio korak nazad i klasicno trcanje za lovom, a Tursku ne bih volio - jer su oni jos uvjek "pod Turcima" )..
mada ja licno mislim da on moze da ima vodecu ulogu i u mnogim Top16 - EL klubovima..
mada ja licno mislim da on moze da ima vodecu ulogu i u mnogim Top16 - EL klubovima..
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Dejana Radonjića izuzetno cijenim, ali daleko od toga da je bezgrešan.
Evo ja pamtim da je on na EP sa CG doživio debakl, a od Pekovića je napravio centra tipa Balaban.
Stvarno trebaš biti umjetnik da ne možeš progurati jednu akciju za najdominantnijeg centra Evrope, i to u meč-apu protiv Ante Tomića
Evo ja pamtim da je on na EP sa CG doživio debakl, a od Pekovića je napravio centra tipa Balaban.
Stvarno trebaš biti umjetnik da ne možeš progurati jednu akciju za najdominantnijeg centra Evrope, i to u meč-apu protiv Ante Tomića
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Posle onakve konferencije, ako Kari zapali pre nego što treba, više ga istim očima neću gledati, zato što će ispasti... da se ne izražavam . Mada ako je ove sezone istrpeo ovo, dogodine zaista ne može gore, ili pak može. Je*em li ga, sve zavisi od love, i da li će neki igrači ostati (Popovići u prvom redu)
Nolle- mvp
Ja mislim da su vam za ozbiljnije rezultate potrebni bolji igraci od Popovica.Nolle :: Je*em li ga, sve zavisi od love, i da li će neki igrači ostati (Popovići u prvom redu)
Gencha- šesti igrač
Godina : 35
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:375430-Nedovic-zakucavao-vec-u-11-godini
Pa da li je to moguce?
Pa da li je to moguce?
Ray Allen- prva petorka
Ne slažem se. Imaju oni još dobrih igrača i sigurno će dovesti zamenu. Taj Rašić i Robertsu su vodili baš Partizan na f4.Gencha ::
Po rezultatima u Evroligi u poslednjih godina, a i kada im bude otisao Valanciunas u NBA, to nece biti nikakva ekipa.
Macijauskas- mvp
Evo posle par dana čitam šta pišete... Pa je l vi znate koliko koštaju Pepu Ernandez i Aito?
U teoriji, kada bi smenili Vladu najbolje rešenje bi bio Sale Đorđević, legenda kluba, neko ko je pokazao ove godine par puta da može da pravi čuda, publika bi punila Pionir samo zbog njega... Ali to je teorija, mislim o tome isto ono što je mlekadzija pisao...
Džile nije baš u najboljim odnosima sa Vujoševićem i Danilovićem koliko znam, nisu se prijateljski rastali. Uz to, Litvanci nisu baš oduševljeni njime, često vidim po Tviteru da dobro obavešteni ljudi pišu o tome da je mnogo bezobrazan. Naravno, kao trener je već stekao neko ime i od Vlade je trenutno bolji.
Kada se pogleda ono što bi Partizan mogao da plati, a da poseduje talenat i kvalitet, mislim da je, ukoliko reše da menjaju Jovanovića, logično rešenje Vukoičić. Pokazao je da zna sa mladima, ekipa mu igra lepu košarku... Uz to, Partizan bi morao da preseče, da sledeću sezonu odigra sa dosta klinaca i da dovede tri malo skuplja igrača, jednog s polja i dva unutra, i da tako pokuša da napravi okosnicu tima koji bi igrao neku ulogu u Evroligi za 2-3 sezone, a usput da se neki igrač i proda.
Da, priča se da Gagi Nikolić nema trenersku licencu, ja ne znam da li je to istina...
Naravno, uz sve pobrojano, nije isto voditi Megu, BKK... i Partizan.
U teoriji, kada bi smenili Vladu najbolje rešenje bi bio Sale Đorđević, legenda kluba, neko ko je pokazao ove godine par puta da može da pravi čuda, publika bi punila Pionir samo zbog njega... Ali to je teorija, mislim o tome isto ono što je mlekadzija pisao...
Džile nije baš u najboljim odnosima sa Vujoševićem i Danilovićem koliko znam, nisu se prijateljski rastali. Uz to, Litvanci nisu baš oduševljeni njime, često vidim po Tviteru da dobro obavešteni ljudi pišu o tome da je mnogo bezobrazan. Naravno, kao trener je već stekao neko ime i od Vlade je trenutno bolji.
Kada se pogleda ono što bi Partizan mogao da plati, a da poseduje talenat i kvalitet, mislim da je, ukoliko reše da menjaju Jovanovića, logično rešenje Vukoičić. Pokazao je da zna sa mladima, ekipa mu igra lepu košarku... Uz to, Partizan bi morao da preseče, da sledeću sezonu odigra sa dosta klinaca i da dovede tri malo skuplja igrača, jednog s polja i dva unutra, i da tako pokuša da napravi okosnicu tima koji bi igrao neku ulogu u Evroligi za 2-3 sezone, a usput da se neki igrač i proda.
Da, priča se da Gagi Nikolić nema trenersku licencu, ja ne znam da li je to istina...
Naravno, uz sve pobrojano, nije isto voditi Megu, BKK... i Partizan.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
A tu je i omaleni Tajris Rajs. Naravno ako ostane u Ritasu i sledece sezone. Odusevljavao me je igrama na Boston koledzu, a koliko vidim dobro se snasao i u Litvaniji.Macijauskas ::Ne slažem se. Imaju oni još dobrih igrača i sigurno će dovesti zamenu. Taj Rašić i Robertsu su vodili baš Partizan na f4.Gencha ::
Po rezultatima u Evroligi u poslednjih godina, a i kada im bude otisao Valanciunas u NBA, to nece biti nikakva ekipa.
Ray Allen- prva petorka
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Similar topics
» Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Evroliga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Evroliga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011