Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
+46
Imperator
Junglezburn
zex88
Jaycee Carroll
Hyperactive
Geograf
Pantela
markoo
Karadjordje
nikola tesla
Novica-Ubica
ZuLuofVozdovac
Fiti
mlekadzija
NikolaKG93
air slavkan
dane
slobokv83
bookmaker
Tazz
lazarminator
Psycho
Anti-RTS
familija
NenadBG
Nolle
superhik
Talicni Tom
Macijauskas
Sergej
Kure
Gencha
bigZ
Djole
blagoje
Marko
Bodi Bond
expert
2bad4u
Ray Allen
Dule Kecman
Naissus
Everton
drexler
Koleman
Zemljoradnik
50 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 16 od 40
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
Marko ::Karadjordje ::
Tacno, ne gotivi se nikako sa Pejicem iz FMP-a. Na sve cetiri utakmice ove sezone nisu se pozdravili.
Nema veze to sa Pejicem... Vec sa FMPom... Nzm detalje...
Moguce, meni se cini da sam procitao negde da to traje od ranije, ali nisam bas siguran.
Karadjordje- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.03.2011
Pejić je dobar čovek, sećam ga se još iz Kraljeva, tamo sam išao u srednju školu. Tada je trenirao Mašinac.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Stvarno deluje kao gospodin. Stalozen je a ume i da unese energiju u tim. Najbolje kod FMP-a je to sto su tim. Svi su kao jedan i to je jako lepo videti.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
A bio je i u Slogi.Anti-RTS ::Pejić je dobar čovek, sećam ga se još iz Kraljeva, tamo sam išao u srednju školu. Tada je trenirao Mašinac.
Koliko znam bio je i pomocnik Vukojcicu na EP u Gorici.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Mislim da Gagi Nikolić čak i nema trenersku licencu.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Ray Allen ::A bio je i u Slogi.Anti-RTS ::Pejić je dobar čovek, sećam ga se još iz Kraljeva, tamo sam išao u srednju školu. Tada je trenirao Mašinac.
Koliko znam bio je i pomocnik Vukojcicu na EP u Gorici.
Jeste, izmenjao se on po klubovima u Kraljevu. Mislim da je Slogu preuzeo negde tamo 2009. kada je otišao Kostić.
Anti-RTS- prva petorka
odakle si Anti?
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Ja sam zaboravio i kako je bio nick anti-rts-u?
Kakvo zakucavanje Strahinje Milosevica u 2/4
Naissus- prva petorka
slobokv83 ::odakle si Anti?
Vrnjačka Banja, tamo sam igrao za Goč, vrbovali me kraljevački klubovi ali sam odoleo. Srednju sam završio u Kraljevu.
Naissus ::Ja sam zaboravio i kako je bio nick anti-rts-u?
Bio je the glide, a na kosarka.rs kralj ribara.
Anti-RTS- prva petorka
PBP se "smrzo" na 7.-8. minutu prve četvrtine i ni makac. Tako da očekujem neki izveštaj iz Hale Sportova...
Proradio, ne znam da l' permanentno, ili će ponovo da se zapuca, ali na poluvremenu Mega vodi 38:25. Drugu četvrtinu dobili 23:8. Po statistici jedino Dimić (koji mi u fantaziju jedini od prvog kola konstanta ) u FMP-u igra nešto, ostali, zlo.
Proradio, ne znam da l' permanentno, ili će ponovo da se zapuca, ali na poluvremenu Mega vodi 38:25. Drugu četvrtinu dobili 23:8. Po statistici jedino Dimić (koji mi u fantaziju jedini od prvog kola konstanta ) u FMP-u igra nešto, ostali, zlo.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
kakve frmfulje baca ovaj Zeković, ima bukvalno ženski šut... ali pogađa
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Bravo za Vojvodinu. Čoviću niko nema šta da zameri ako otera Karija.
Bodi Bond- mvp
Kakav pad na kraju utakmice , za Pesicevu ekipu to je necuveno. Vojvodina zasluzeno dobila. Bice do poslednjeg kola borba za Jadran.
Sergej- mvp
Rad sa Svetislavom Pesicem.
Koliko puta od pocetka sezone ste culi ovu recenicu?
Koliko puta od pocetka sezone ste culi ovu recenicu?
Ray Allen- prva petorka
Tri ekipe sada dele 3. mesto, a upravo Vosa ima najlaksi posao u sledecem kolu..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Posle utakmice Nedovic je bio veoma ljut i razocaran zbog "hladjenja" na klupi. Pominju se i neke teze reci izmedju njega i Pesica.
Sergej- mvp
Pa sa pravom se ljuti. On jeste bio los u tih 3-4 minuta ali sta reci za ostale u onih 35 minuta. I tako citave sezone..Sergej ::Posle utakmice Nedovic je bio veoma ljut i razocaran zbog "hladjenja" na klupi. Pominju se i neke teze reci izmedju njega i Pesica.
Geograf- mahač peškirom
Sergej ::Posle utakmice Nedovic je bio veoma ljut i razocaran zbog "hladjenja" na klupi. Pominju se i neke teze reci izmedju njega i Pesica.
Sta ja sve trpim...svaka mi cast, majke mi
Nedović na tviteru...
Bodi Bond- mvp
Tek sada stigoh da napišem nešto o meču u "Vizuri". Prvo sam se zajebao pa otišao u "Halu sportova", ali nisam bio jedini, zeznuo se i Tegi. U "Hali sportova" je neki Sajam knjiga...
Elem, stigao sam negde pred kraj 1/4. Mega je ispogađala neke šuteve i relativno lako napravila prednost, a onda je u 3/4 FMP malo ubrzao igru, pogodio 3 trojke i dao poena koliko i za celo prvo poluvreme. Činilo se da će da dobiju, ali je Vukoičić onda vratio u igru Muslija i Bojića i sve se vratilo na staro. Musli je zaista lepo odigrao, baš kao i Bojić, kao da imaju po 30 godina. Musli je nekoliko puta baš ispizdeo kada nije dobio loptu od Jaramaza i situacijama kada je bio sam kao duh pod košem. Moram priznati da je bio u pravu, Jaramaz igra mnogo sebično, kao i Dimić na drugoj strani.
Mega čitave sezone sa Miljenovićem u postavi igra zonu. Dečko je i na ovoj utakmici pokazao da je neviđeni napadač, ali on "1 na 1" nikoga ne može da drži, jednostavno mu fali masa.
Još jednom me oduševio Pavle Reljić, momak igra jako racionalno i verujem da bi mogao da bude dosta dobar bek.
Zeka forsira, Mega igra dosta bolej bez njega, koliko da toliko i upropasti. Zanimljiva je bila situacija da je Zeka držao Smiljanića uvek kada je bio u igri, potpuno nejasno od strabe Vukoičića, jer Zeka ni na sebe ne možed a pazi.
Musli je dosta napredovao od starta Superlige, to sada liči na nešto i ako mene pitate treba sklopiti dil sa Kahom o pozajmici, jer je Musli bolji od Čantekina i ima materijala da napreduje, ako ozbiljno shvati rad. Na početku Superlige je zaista ličio na drvo, ali mi se čini da napreduje džinovskim koracima.
Što se tiče FMP-a, Dimić jako, jako sebičen, u par navrata nije hteo da baci pasove saigračima koji su sami istrčali u kontru, on je vukao preko celog terena... Tubak nije ličio ni na šta, delovao ej smešno. Par lepih poteza je imao Đokić.
Što se utisaka iz publike tiče, jako neprimerena publika FMP-a, na čelu sa nekom devojkom, rekao bih devojkom nekog igrača. Mene je sramota bilo od onoga što sam slušao. A sve bez ikakvog povoda.
Marko je bio manje-više miran, pljuvao je samo Jovčića i Pecelja, onako poslovično i standardno.
Elem, stigao sam negde pred kraj 1/4. Mega je ispogađala neke šuteve i relativno lako napravila prednost, a onda je u 3/4 FMP malo ubrzao igru, pogodio 3 trojke i dao poena koliko i za celo prvo poluvreme. Činilo se da će da dobiju, ali je Vukoičić onda vratio u igru Muslija i Bojića i sve se vratilo na staro. Musli je zaista lepo odigrao, baš kao i Bojić, kao da imaju po 30 godina. Musli je nekoliko puta baš ispizdeo kada nije dobio loptu od Jaramaza i situacijama kada je bio sam kao duh pod košem. Moram priznati da je bio u pravu, Jaramaz igra mnogo sebično, kao i Dimić na drugoj strani.
Mega čitave sezone sa Miljenovićem u postavi igra zonu. Dečko je i na ovoj utakmici pokazao da je neviđeni napadač, ali on "1 na 1" nikoga ne može da drži, jednostavno mu fali masa.
Još jednom me oduševio Pavle Reljić, momak igra jako racionalno i verujem da bi mogao da bude dosta dobar bek.
Zeka forsira, Mega igra dosta bolej bez njega, koliko da toliko i upropasti. Zanimljiva je bila situacija da je Zeka držao Smiljanića uvek kada je bio u igri, potpuno nejasno od strabe Vukoičića, jer Zeka ni na sebe ne možed a pazi.
Musli je dosta napredovao od starta Superlige, to sada liči na nešto i ako mene pitate treba sklopiti dil sa Kahom o pozajmici, jer je Musli bolji od Čantekina i ima materijala da napreduje, ako ozbiljno shvati rad. Na početku Superlige je zaista ličio na drvo, ali mi se čini da napreduje džinovskim koracima.
Što se tiče FMP-a, Dimić jako, jako sebičen, u par navrata nije hteo da baci pasove saigračima koji su sami istrčali u kontru, on je vukao preko celog terena... Tubak nije ličio ni na šta, delovao ej smešno. Par lepih poteza je imao Đokić.
Što se utisaka iz publike tiče, jako neprimerena publika FMP-a, na čelu sa nekom devojkom, rekao bih devojkom nekog igrača. Mene je sramota bilo od onoga što sam slušao. A sve bez ikakvog povoda.
Marko je bio manje-više miran, pljuvao je samo Jovčića i Pecelja, onako poslovično i standardno.
Bodi Bond- mvp
Dečko je i na ovoj utakmici pokazao da je neviđeni napadač, ali on "1 na 1" nikoga ne može da drži, jednostavno mu fali masa.
Gledao sam cetvrtu cetvrtinu na SOS-u sinoc i potpuno se slazem sa ovim...Stvarno onako minijaturan smesno izgleda u odbrani...ne smem da zamisljam sta bi bilo protiv fizicki jacih ekipa (vodeci timovi ABA lige i Evroligasi..)
Bas tako...
Gledao sam cetvrtu cetvrtinu na SOS-u sinoc i potpuno se slazem sa ovim...Stvarno onako minijaturan smesno izgleda u odbrani...ne smem da zamisljam sta bi bilo protiv fizicki jacih ekipa (vodeci timovi ABA lige i Evroligasi..)
Bas tako...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Vazno je da Branko Lazic moze sve da zaustavi. Covek od koga je Petar Denda napravio defanzivca jer ja ono sto sam video je cista izvikanost. Trojku pogodi jednu od pet a cetri ne dobaci ili prebaci. Vasic, aj povredio se, ali opet totalno nepotrebno pojacanje. Vuk ne moze jos da igra na visokom nivou ali ulece ispred Nedovica.
Imao sam maksimalno razumevanje za sve propuste ove godine zbog velikih rezultata koje ima Svetislav Kari Pesic ali vise nemam. Previse gresaka koje su uzasne i za pocetnika. Vlada bi se ljuljuskao na terazijama okrenut naopako da je imao ovakve gluposti. Na stranu rezultati, na stranu kvalitet tima. Jednostavno vodjenje utakmica je katastrofalno i kuknjava mi se vise popela na vrh glave. Izgledamo smesno, kao neki cirkus.
Imao sam maksimalno razumevanje za sve propuste ove godine zbog velikih rezultata koje ima Svetislav Kari Pesic ali vise nemam. Previse gresaka koje su uzasne i za pocetnika. Vlada bi se ljuljuskao na terazijama okrenut naopako da je imao ovakve gluposti. Na stranu rezultati, na stranu kvalitet tima. Jednostavno vodjenje utakmica je katastrofalno i kuknjava mi se vise popela na vrh glave. Izgledamo smesno, kao neki cirkus.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Bodi Bond ::
Propustio si da kazes, da sa, pljuvao i nase igrace, pre svega Stamenkovica i trenera...
Marko- prva petorka
Bodi Bond ::
+1.
Momak ima hrabrosti i kosarkaske drskosti, odlicnu tehniku i slabiji sut... oduvek sam govorio da je talentovan, ali ako ne popravi sut, tesko da ce biti nesto... i treba mu lopta u rukama, koju u Megi i nema bas, ali odlaskom Miljenovica bi trebao da dobije...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Hoće li neko da se kladi u avatar na mesec dana da Zvezda do kraja regularnog dela sezone dobija SVE utakmice ?
Nolle- mvp
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Evroliga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Evroliga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011