Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
+46
Imperator
Junglezburn
zex88
Jaycee Carroll
Hyperactive
Geograf
Pantela
markoo
Karadjordje
nikola tesla
Novica-Ubica
ZuLuofVozdovac
Fiti
mlekadzija
NikolaKG93
air slavkan
dane
slobokv83
bookmaker
Tazz
lazarminator
Psycho
Anti-RTS
familija
NenadBG
Nolle
superhik
Talicni Tom
Macijauskas
Sergej
Kure
Gencha
bigZ
Djole
blagoje
Marko
Bodi Bond
expert
2bad4u
Ray Allen
Dule Kecman
Naissus
Everton
drexler
Koleman
Zemljoradnik
50 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 19 od 40
Strana 19 od 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
Hahaha,jel moze ime makar jednog igraca?
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
Skot nije igrao zbog povrede oka, ali biće spreman za Partizan.
Trebali bi taj meč da pomere za subotu, ako ne žele da ga igraju pred praznim tribinama.
Trebali bi taj meč da pomere za subotu, ako ne žele da ga igraju pred praznim tribinama.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Bodi Bond ::Skot nije igrao zbog povrede oka, ali biće spreman za Partizan.
Ma ajde, ja u subotu radim...
A sto se tice meca, mogao bi i prvenstvo da odluci...ko dobije bice prvi u regularnom delu...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Šta "trtomudite"? Hoću lične impresije onih koji su bili u Železniku. Body vs Marko. Da l' je moguće da ovaj naš "bezmudi" "trener" ubacuje Bogdanovića minut pred kraj protiv Radničkog FMP? Bešović nije ni u 12...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Put u Kragujevac mi se pretvorio u put kroz Srbiju, na.ebah do jutros, ali sam stigao na vreme na posao blago meni
Radni dan, ime protivnika ili loš izbor muzike u dvorani je uticao da utakmici prisustvuje neubičajeno mali broj posetilaca. Atmosferu su popravila dečica iz nekog Kg vrtića koja su došla da uzvrate posetu Dejvidu Sajmonu. Deca su pravi đavoli u najavi, navijali su celim tokom meča.
Mali broj publike je uticao da primetim i to da su im tu bile i vaspitačice, da nisam pomenuo decu u prethodnoj rečenici rekao bih da su uglavnom dobre pi.ke, ali to je nebitno.
Utakmica sasvim solidna, delovali su rasterećeno i jedni i drugi, bilo je lepih poteza, zakucavanja, banana. Muta je nešto eksperimentisao sa sastavom što je dovelo do totalne konfuzije i velikog problema sa skokom u odbrani.
Na poluvremenu se sa tribina čulo "Muto ostani!", ali ne znam šta bi se desilo da je Radnički izgubio, što je i trebalo da se desi. Miljenović prvih 30 minuta zaista nije imao veče, nije igrao loše , ali jednostavno nije ga htelo0. I onda je eksplodirao u par minuta. Dodatno ga je napalila atmosfera koja se podgrejala rezultatskim prilaskom Mege, Miljenović je u tim trenucima dirigovao preokretom, a Radnički se izvukao uz veliku dozu sreće zasluženom prvenstveno zbog fanatizma Bakića i snajpera u desnici Pavkovića. Nije ni čudo što mu je desnica tako očuvana s obzirom kakva mu se žena šeta pored parketa.
U produžetku klinci iz Vizure nisu imali nikakvu šansu.
Pavković i Bakić iz RAdničkog za svaku pohvalu, Sajmon pravio prednost u odnosu na dobre, ali još nedovoljno za nešto ozbiljnije, Muslija i Čantekina.
U Megi sam najviše pažnje obraćao na Miljenovića, još jednom ponavljam da sam siguran da je greška što nije igrao u Partizanu po 15-ak minuta ove sezone. I sa njim bismo ispali u prvom krugu EL i polufinalu ABA isto kao i sa crncima i Božićem u rikvercu. Jaramaz je na momente delovao natprosečno, poseduje izuzetan šut što ja nijednom nisam primetio u crno-belom dresu. Musli i Čantekin dobri, ali sa Sajmonom nisu mogli. Luković zanimljiv... Ima tu i par zalutalih momaka, bar mi se tako čini.
I Ražnatović je bio u dvorani, na poluvremenu je razgovarao prvo sa Miljenovićem, a zatim i sa Jaramazom i Muslijem kojima je davao neke savete šta i kako u drugom poluvremenu, možda je i on zaslužan za preokret
Radni dan, ime protivnika ili loš izbor muzike u dvorani je uticao da utakmici prisustvuje neubičajeno mali broj posetilaca. Atmosferu su popravila dečica iz nekog Kg vrtića koja su došla da uzvrate posetu Dejvidu Sajmonu. Deca su pravi đavoli u najavi, navijali su celim tokom meča.
Mali broj publike je uticao da primetim i to da su im tu bile i vaspitačice, da nisam pomenuo decu u prethodnoj rečenici rekao bih da su uglavnom dobre pi.ke, ali to je nebitno.
Utakmica sasvim solidna, delovali su rasterećeno i jedni i drugi, bilo je lepih poteza, zakucavanja, banana. Muta je nešto eksperimentisao sa sastavom što je dovelo do totalne konfuzije i velikog problema sa skokom u odbrani.
Na poluvremenu se sa tribina čulo "Muto ostani!", ali ne znam šta bi se desilo da je Radnički izgubio, što je i trebalo da se desi. Miljenović prvih 30 minuta zaista nije imao veče, nije igrao loše , ali jednostavno nije ga htelo0. I onda je eksplodirao u par minuta. Dodatno ga je napalila atmosfera koja se podgrejala rezultatskim prilaskom Mege, Miljenović je u tim trenucima dirigovao preokretom, a Radnički se izvukao uz veliku dozu sreće zasluženom prvenstveno zbog fanatizma Bakića i snajpera u desnici Pavkovića. Nije ni čudo što mu je desnica tako očuvana s obzirom kakva mu se žena šeta pored parketa.
U produžetku klinci iz Vizure nisu imali nikakvu šansu.
Pavković i Bakić iz RAdničkog za svaku pohvalu, Sajmon pravio prednost u odnosu na dobre, ali još nedovoljno za nešto ozbiljnije, Muslija i Čantekina.
U Megi sam najviše pažnje obraćao na Miljenovića, još jednom ponavljam da sam siguran da je greška što nije igrao u Partizanu po 15-ak minuta ove sezone. I sa njim bismo ispali u prvom krugu EL i polufinalu ABA isto kao i sa crncima i Božićem u rikvercu. Jaramaz je na momente delovao natprosečno, poseduje izuzetan šut što ja nijednom nisam primetio u crno-belom dresu. Musli i Čantekin dobri, ali sa Sajmonom nisu mogli. Luković zanimljiv... Ima tu i par zalutalih momaka, bar mi se tako čini.
I Ražnatović je bio u dvorani, na poluvremenu je razgovarao prvo sa Miljenovićem, a zatim i sa Jaramazom i Muslijem kojima je davao neke savete šta i kako u drugom poluvremenu, možda je i on zaslužan za preokret
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Pao je gigant iz Zeleznika nakon teske i neizvjesne borbe.Sigurno da je doslo do praznjenja ekipe,kako fizicki tako i psihicki nakon osvojenog kupa u februaru,pa se moze reci da je to uzrok zbog kojeg je doslo do teskog meca.
Bitno je da se u ovom mecu razigravao mladjani kapiten,koji je u cvijetu mladosti , a matorac Bogdan zagrijao stolicu na klupi.
I da,izmedju FF El i meca Partizan-Radnicki,koliki god da sam navijac Partizana,u ovoj situaciji cu izabrati ovo prvo,jer mi je dosta mucenja za ovu sezonu prateci rasne igrace na terenu i najrasnijeg trenera u istoriji KKP.
Bitno je da se u ovom mecu razigravao mladjani kapiten,koji je u cvijetu mladosti , a matorac Bogdan zagrijao stolicu na klupi.
I da,izmedju FF El i meca Partizan-Radnicki,koliki god da sam navijac Partizana,u ovoj situaciji cu izabrati ovo prvo,jer mi je dosta mucenja za ovu sezonu prateci rasne igrace na terenu i najrasnijeg trenera u istoriji KKP.
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Mačvan: Nemamo dobar tretman kod sudija
Košarkaši Partizana mt:s teže su nego što se očekivalo došli do pobede u Železniku protiv domaćeg Radničkog, a najbolji igrač crno-belih smatra da je jedan od razloga za to loše suđenje.
Aktuelni šampioni Srbije "slomili" su jak otpor Radničkog FMP-a tek u poslednjoj četvrtini, a Milan Mačvan požalio se na suđenje koje ove godine prati Partizan u domaćoj ligi.
"Mislim da koliko god se trudimo, nemamo adekvatan tretman u ovoj ligi! Posebno se dešava da neki od nas igraju i po 30 minuta, a ne šutnemo nijedno slobodno bacanje. Sa druge strane pojedinci šutiraju i po 20! Nadam se da će se to malo ispraviti, s obzirom na to da se radi o klubu koji već deset godina šampion države, a posebno pred predstojeće utakmice koje su vrlo bitne za nas kako bismo osvojili prvo mesto u regularnom delu sezone", rekao je najbolji igrač crno-belih na konferenciji za novinare u Železniku.
Podsetimo, zamerke na suđenje nedavno je u više navrata iznosio trener Crvene zvezde Svetislav Pešić koji je zbog svojih izjava dva puta kažnjen od strane Košarkaškog Saveza.
Agroživ Super liga ulazi u završnicu u kojoj će se u poslednja tri kola u međusobnim duelima Partizana, Radničkog i Crvene zvezde odlučivati o konačnom plasmanu pred plej-of, ali i o tri mesta koja vode u Jadransku ligu, jer je ove sezone odlična Vojvodina "dahće za vratom" vodećem triju, pre svega Crvenoj zvezdi Diva.
U subotu u "Pioniru", Partuzan mt:s dočekuje Radnički iz Kragujevca, a Crvena zvezda je u utorak na istom mestu domaćin Partizanu. Posebno uzbudljivo moglo bi da bude u poslednjem kolu, u kojem crveno-beli dočekuju rivale iz Kragujevca.
http://www.mondo.rs/s243871/Sport/Kosarka/Macvan-_Nemamo_dobar_tretman_kod_sudija.html
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
FMP 20 - Partizan 27 slobodnih juce Koliko li je trebao Partizan imati da bi Macvan bio zadovoljan
Namjerno sam pogledao statistiku sa meca ABA lige Partizan - Radnicki kada je Sutulovic punio Simona i Mijatovica licnim greskama sto disu put Pekovica i mogu reci da je Macvan potpuno u pravu Tada je bilo 37 naspram 15 bacanja u korist Partizana Pekovic samo 13 za 25 minuta.Istina , Macvan tada nije imao pravo igranja za PAR u ABA ligi inace sam siguran da bi se pobunio sto je Pekovic toliko slobodnih pucao
Da ne bude opet da "prozivam" jer je rijec o Partizanu krivo mi sto ovo nije izjavio neko iz nekog drugog kluba da se mogu vise sprdati
Posto su Grobari na forumu konsitutivna vecina , kao pripadnik "manjine" ako bih zastupao tvrdji kriticki stav kod Grobara bih pobrao simpatije poput Natase Kandic kod Srba
Namjerno sam pogledao statistiku sa meca ABA lige Partizan - Radnicki kada je Sutulovic punio Simona i Mijatovica licnim greskama sto disu put Pekovica i mogu reci da je Macvan potpuno u pravu Tada je bilo 37 naspram 15 bacanja u korist Partizana Pekovic samo 13 za 25 minuta.Istina , Macvan tada nije imao pravo igranja za PAR u ABA ligi inace sam siguran da bi se pobunio sto je Pekovic toliko slobodnih pucao
Da ne bude opet da "prozivam" jer je rijec o Partizanu krivo mi sto ovo nije izjavio neko iz nekog drugog kluba da se mogu vise sprdati
Posto su Grobari na forumu konsitutivna vecina , kao pripadnik "manjine" ako bih zastupao tvrdji kriticki stav kod Grobara bih pobrao simpatije poput Natase Kandic kod Srba
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
Nije rekao on da ceo tim sutira malo bacanja, vec samo oni koji igraju po 30 minuta... no i ja mislim da komentar nije na mestu... opet traze alibi...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Djole ::Nije rekao on da ceo tim sutira malo bacanja, vec samo oni koji igraju po 30 minuta... no i ja mislim da komentar nije na mestu... opet traze alibi...
Shvatio sam sta je rekao Samo kako da mu izadju u susret ako ne iznudjuje faulove kada protivnik izadje iz bonusa Da kazu Lucicu koji je fauliran..."Luca pomjeri se da Milan opali koje , ti si vec sutirao , a on (jadan) ni jedno!"
EDIT: Pricao je o tretmanu 10-ostrukog sampiona pa sam se zato uhvatio ukupnog broja slobodnjaka
bookmaker- prva petorka
bookmaker ::
ovo je klasična demagogija koju su pustili grobari sa ovog foruma
Ima nas Delija više
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Onda mora da je utisak varljiv zbog "agresivne politike"
Sad vidjeh gresku u pisanju , pa da ispravim : konstitutivna*
Sad vidjeh gresku u pisanju , pa da ispravim : konstitutivna*
bookmaker- prva petorka
Kada jedan tim zasniva jaku igru pod košem, i kada većina lopti ide na centre, a druga prangija spolja, i tek tu i tamo probije do koša, onda je potpuno normalno da ovaj prvi dobije više prilike za putiranje slobodnih bacanja... Osim ako ne mislite da je faul kada se igrač čuva na metar-metar ipo, ili kada ga udvajaju, i bar dvoje gura od koša...
Ne mislim da ima veze sa navijačkim opredeljenjem.
Ne mislim da ima veze sa navijačkim opredeljenjem.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Gledajuci statistiku , posto mec nisam imao gdje gledati :
Milovanovic 4 od 11 pokusaja za 2P , a ne vjerujem da je prangijao iz daljine , imao 3 slobodna bacanja za 18 minuta igre , a Macvan 9 od 11 bez slobodnjaka.Ne kapiram na sta se zali? Je li bio fauliran pri sutu , pa mu nije svirano kos+faul ili jednostavno zeli sutirati slobodnjake na lijepe oci jer je bio 30min na parketu?!Meni se cini da je ovo drugo u pitanju , jer ne bi imali 67.6% za 2P da je bilo udaranja koji nisu svirani pri pokusaju poentiranja!
Da budem jasniji.Ovako sam shvatio njegovu izjavu:Navika da protivnik izadje iz bonusa u 3. minutu cetvrtine je dovela do ovakve izjave.Treba onemoguciti protivnike da igraju agresivnije tj ako se neko suprotstavi sampionu treba ga uvesti sto prije da bude kaznjavan sa slobodnjaka kako se ne bi morali muciti 3/4 meca?!!Sudijski kriterijum je kriv Macvanu sto nisu bili u stanju ranije prelomiti mec.Ne zali se za sudijsku kradju vec sto im isti ne pomazu
Milovanovic 4 od 11 pokusaja za 2P , a ne vjerujem da je prangijao iz daljine , imao 3 slobodna bacanja za 18 minuta igre , a Macvan 9 od 11 bez slobodnjaka.Ne kapiram na sta se zali? Je li bio fauliran pri sutu , pa mu nije svirano kos+faul ili jednostavno zeli sutirati slobodnjake na lijepe oci jer je bio 30min na parketu?!Meni se cini da je ovo drugo u pitanju , jer ne bi imali 67.6% za 2P da je bilo udaranja koji nisu svirani pri pokusaju poentiranja!
Da budem jasniji.Ovako sam shvatio njegovu izjavu:Navika da protivnik izadje iz bonusa u 3. minutu cetvrtine je dovela do ovakve izjave.Treba onemoguciti protivnike da igraju agresivnije tj ako se neko suprotstavi sampionu treba ga uvesti sto prije da bude kaznjavan sa slobodnjaka kako se ne bi morali muciti 3/4 meca?!!Sudijski kriterijum je kriv Macvanu sto nisu bili u stanju ranije prelomiti mec.Ne zali se za sudijsku kradju vec sto im isti ne pomazu
bookmaker- prva petorka
ma Kari osvaja, džaba se ložite...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Prvi put od 2008. sam prepoznao neku zar u Pesicevoj izjavi.
Koleman- mvp
Nemam komentar na mec iz Zeleznika... Partizan naravno bolji, FMP nije imao snage... Uz to Dimic je bio bolestan, radi toga njegova losija partija...
Falio je jedan raspolozen igrac... Lucic nas je ubio u prvom poluvremenu... Ne jasno mi je takodje forsiranje Pere Bozica, u ovakvom mecu
Macvana treba da je stid i sramota, jer ono sto je juce Maricic svirao mu ne bi svirao ni rodjeni otac... Nzm, da li treba da na nam sviraju 300 faulova da bi on bio zadovoljan...
@ Sergej Nisam primetio pritisak na sudjenje, pre pocetka meca... Samo smo se bunili, tokom same utakmice, na pojedine odluke...
Falio je jedan raspolozen igrac... Lucic nas je ubio u prvom poluvremenu... Ne jasno mi je takodje forsiranje Pere Bozica, u ovakvom mecu
Macvana treba da je stid i sramota, jer ono sto je juce Maricic svirao mu ne bi svirao ni rodjeni otac... Nzm, da li treba da na nam sviraju 300 faulova da bi on bio zadovoljan...
@ Sergej Nisam primetio pritisak na sudjenje, pre pocetka meca... Samo smo se bunili, tokom same utakmice, na pojedine odluke...
Marko- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Mare, šta ti je bilo pa si se bunio samo na pojedine odluke?
Zvezda je igrala katastrofalno protiv Radničkog. Igra ne liči ni na šta. Spasio ih je suvi kvalitet, jer Krstaši nemaju nijednog krštenog igrača, osim Aleksandra Petrovića. Lazić je u prvom poluvremenu ispogađao tri trojke, što se ne dešava baš svaki dan, a u drugom, posebno u 3/4, Radnički je ispucao Bog zna koliko trojki i ništa nisu ubacili. Oni jednostavno ne mogu da igraju drugačije, nemaju znanja. Ipak, igra se vidi, ta lopta ide i strpljivo se čeka slobodan igrač da pripali. U odbrani igraju solidno, samo su loši na skoku, Zvezda im je uzela 16 skokova u napadu, dok su oni imali 14 u odbrani. Da je ta brojka sa 15 svedena na 7-8 oni bi bili u igri.
Cvele se povredio već u prvom ili drugom napadu, čini mi se sam. Čini mi se da je to levi skočni zglob, Kari reče da je to obnovljena povreda i da će sutra na magnetnu da se vidi šta je. Uz to, Kari reče da je Cvele nabacio 5 kilograma mišića.
Povredio se i Sava Lešić posle jednog pada na leđa, ali valjda nije ništa ozbiljno, za razliku od Marka Ilića kome je stradalo koleno.
na konferenciji za štampu je Kari, između ostalog, rekao da se igrači već sada bore za ugovore za narednu sezonu i da su svima ove godine minuti poklonjeni. Tražio je tajm aut 2.7 sekundi pre kraja, pa je posle objasnio da se izvinio Gagiju i da je hteo malo da se dere na igrače, da kada imaju +12 žele +14, a ne da misle kako su dobili i kako je svejedno koja je razlika. Rekao je da time želi da im menja navike i da je to teško, ali da se tako stvara pobednički mentalitet i nameće borbenost. Reče i d aće jedino tako napraviti Zvezdu pred kojom će se svima tresti gaće kada budu trebali da dođu u Pionir. Da, u jednom trenutku je rekao, kada je pričao o narednoj sezoni, "naravno, ako ja budem tu, a čujem da pričaju da ću biti".
Utisak večeri faul nad Andrejom pri šutu za 3 i on maši sva 3 penala, sudije ponavljaju poslednje i on pogađa...
Ovaj Aleksandar Petrović bi mogao možda da igra ABA ligu za neki tim, ostalo u Radničkom je dosta slabo. Lalić ima fin šut, ali samo iz mesta i kada ostane sam.
Zvezda je igrala katastrofalno protiv Radničkog. Igra ne liči ni na šta. Spasio ih je suvi kvalitet, jer Krstaši nemaju nijednog krštenog igrača, osim Aleksandra Petrovića. Lazić je u prvom poluvremenu ispogađao tri trojke, što se ne dešava baš svaki dan, a u drugom, posebno u 3/4, Radnički je ispucao Bog zna koliko trojki i ništa nisu ubacili. Oni jednostavno ne mogu da igraju drugačije, nemaju znanja. Ipak, igra se vidi, ta lopta ide i strpljivo se čeka slobodan igrač da pripali. U odbrani igraju solidno, samo su loši na skoku, Zvezda im je uzela 16 skokova u napadu, dok su oni imali 14 u odbrani. Da je ta brojka sa 15 svedena na 7-8 oni bi bili u igri.
Cvele se povredio već u prvom ili drugom napadu, čini mi se sam. Čini mi se da je to levi skočni zglob, Kari reče da je to obnovljena povreda i da će sutra na magnetnu da se vidi šta je. Uz to, Kari reče da je Cvele nabacio 5 kilograma mišića.
Povredio se i Sava Lešić posle jednog pada na leđa, ali valjda nije ništa ozbiljno, za razliku od Marka Ilića kome je stradalo koleno.
na konferenciji za štampu je Kari, između ostalog, rekao da se igrači već sada bore za ugovore za narednu sezonu i da su svima ove godine minuti poklonjeni. Tražio je tajm aut 2.7 sekundi pre kraja, pa je posle objasnio da se izvinio Gagiju i da je hteo malo da se dere na igrače, da kada imaju +12 žele +14, a ne da misle kako su dobili i kako je svejedno koja je razlika. Rekao je da time želi da im menja navike i da je to teško, ali da se tako stvara pobednički mentalitet i nameće borbenost. Reče i d aće jedino tako napraviti Zvezdu pred kojom će se svima tresti gaće kada budu trebali da dođu u Pionir. Da, u jednom trenutku je rekao, kada je pričao o narednoj sezoni, "naravno, ako ja budem tu, a čujem da pričaju da ću biti".
Utisak večeri faul nad Andrejom pri šutu za 3 i on maši sva 3 penala, sudije ponavljaju poslednje i on pogađa...
Ovaj Aleksandar Petrović bi mogao možda da igra ABA ligu za neki tim, ostalo u Radničkom je dosta slabo. Lalić ima fin šut, ali samo iz mesta i kada ostane sam.
Bodi Bond- mvp
Da nije građen kao bure, Lalić bi mogao da bude dobra dvojka. U nekoliko navrata kada sam ga gledao u KLS vrlo lepo je probijao do koša i dobro se oslobađao za šut. Nažalost, suviše je spor za ozbiljniju košarku. A Petroviću nedostaje visine, brzine, skočnosti, verovatno i snage, ali je borben, snalažljiv i ima osećaj za igru. Za one koji ne znaju, igra četvorku.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Kari je tražio TO zato što je Gagi debil i provokator. Samo zbog toga mi je žao što ih nismo kao Laško nakantali, sa takvim bezobraznim ekipama igraš 110% čisto da vide ko je ko.
Nolle- mvp
Nemoj tako nisi u pravu. taj Radnicki vas je dobio u prvom delu lige , sinoc igrali 3/4 skoro egal. Ne vidim neku razliku koju bi neka igra sa 110% mogla da popravi ....
Sto se tice Macvana , njemu bi bilo bolje da cuti i igra. Kao i svim igracima Partizana.
Sto se tice Macvana , njemu bi bilo bolje da cuti i igra. Kao i svim igracima Partizana.
Sergej- mvp
5 bambija za idiota koji je smislio da se derbi čitave lige igra u terminu polufinala Evrolige.
Bodi Bond- mvp
I to kog polufinala.. Da je u terminu drugog, ja bih licno i isao u Pionir..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Cisto inforamtivno:
Pojedine kladionice blokirale uplate na mec Radnicki BKK-Vojvodina
Pojedine kladionice blokirale uplate na mec Radnicki BKK-Vojvodina
Koleman- mvp
Šta da igram, pošto ovde u Nišu nisu još blokirali? Ajde da se obogatim ako je tako izvesno, kec ili dvojka?
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Strana 19 od 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Evroliga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Evroliga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011