Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
+46
Imperator
Junglezburn
zex88
Jaycee Carroll
Hyperactive
Geograf
Pantela
markoo
Karadjordje
nikola tesla
Novica-Ubica
ZuLuofVozdovac
Fiti
mlekadzija
NikolaKG93
air slavkan
dane
slobokv83
bookmaker
Tazz
lazarminator
Psycho
Anti-RTS
familija
NenadBG
Nolle
superhik
Talicni Tom
Macijauskas
Sergej
Kure
Gencha
bigZ
Djole
blagoje
Marko
Bodi Bond
expert
2bad4u
Ray Allen
Dule Kecman
Naissus
Everton
drexler
Koleman
Zemljoradnik
50 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 25 od 40
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
Pritisak Pešića na sudije očigledno radi svoje. Sramno suđenje Obrkneževića u prvom poluvremenu. Uz to, Kari pravi budalu od sebe u utakmici koja ništa ne znači je skakao na svaku odluku, kopija Vujoševićevog ponašanja.
Zvezda je teško dobila iako ih je Muta praktično puštao, igrao je skoro celu poaslednju četvrtinu sa Strahinjom Stojačićem na pleju koji se mučio sa prenosom lošte i nekoliko ih izgubio, a ni Skot i Sajmon nisu igrali u 4/4.
Zvezda je teško dobila iako ih je Muta praktično puštao, igrao je skoro celu poaslednju četvrtinu sa Strahinjom Stojačićem na pleju koji se mučio sa prenosom lošte i nekoliko ih izgubio, a ni Skot i Sajmon nisu igrali u 4/4.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Bodi Bond ::Pritisak Pešića na sudije očigledno radi svoje. Sramno suđenje Obrkneževića u prvom poluvremenu. Uz to, Kari pravi budalu od sebe u utakmici koja ništa ne znači je skakao na svaku odluku, kopija Vujoševićevog ponašanja.
Ti izgleda vidis neku alternativnu realnost, zato je cela hala zvizducima ispratila sudije na poluvremenu... Tehnicka, nesportska, gluposti razne, u revijalnom mecu su zaista nepotrebne, ali koliko je Pesic kriv, toliko su krivi i Juras i Obrknezevic... Jedini ko se nije ni isticao je Veskovic
Marko- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Juras veze nema sa suđenjem. Čovek ne zna šta je običan produženi korak.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Na kojoj utakmici navijači aplauzom ispraćaju sudije?
Zapravo uvek i bez izuzetka ih isprate zvižducima i psovkama...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
ja bih opet da pomenem Luku Mitrovica. Ima nade za srpsku kosarku...
Zvezda-Radnicki
no comment. bolje da su bacali novcic.
Zvezda-Radnicki
no comment. bolje da su bacali novcic.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
+1000 Prekrstio sam se kada mu je svirao korake.Anti-RTS ::Juras veze nema sa suđenjem. Čovek ne zna šta je običan produženi korak.
Bodi Bond- mvp
Od kada se zaposlio skroz zapostavio forum i drugare, kako li će tek biti kada se oženi.Junglezburn ::Na kojoj utakmici navijači aplauzom ispraćaju sudije?
Macijauskas- mvp
Da sam znao nikad se ne bih ni zapošljavao!
A da sam prolazio kroz Kragujevac sigurno bih se javio drugarima...
A da sam prolazio kroz Kragujevac sigurno bih se javio drugarima...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Koliko je teška Makijeva sinoćna povreda? Bodi? Sergej? Može odgovor na temi za članove.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Vec vidjen pritisak , nema Zvezda sta da trazi u KG ... A Covic i Pesic preko leseva ce da gaze da uzmu titulu. Ja sam lepo preneo upozorenje Saleta i Tose, cisto da se zna na cemu smo.
Maki je ok , preventive radi izasao je odmah. Bice spreman za nedelju.
Maki je ok , preventive radi izasao je odmah. Bice spreman za nedelju.
Sergej- mvp
Ako ovakva Zvezda uzme titulu, onda počinje nova dinastija da se rađa. Šanse za Zvezda uzme titulu su 0.000001%, možda i ispadnemo u polufinalu čak. Ne treba se zanositi.
Inače juče je Cvele počeo da trenira !
Inače juče je Cvele počeo da trenira !
Nolle- mvp
ok je da to pricaju navijaci hemofarma,radnickog i sl,ali navijaci partizana,cije je rukovodstvo svih ovih godina radilo to sto je radilo,nemaju prava a da kazu,a posebno prava nema to isto rukovodstvo i ljudi koji su sve to radili...zvezda se partizanu suprodstavlja njegovim oruzjem,nista vise.ucimo od najboljih,a partizan je godinama pokazivao kako se to radi,prvi put je pesic bio nespreman,ali je jasno da je naucio lekcijuSergej ::Vec vidjen pritisak , nema Zvezda sta da trazi u KG ... A Covic i Pesic preko leseva ce da gaze da uzmu titulu. Ja sam lepo preneo upozorenje Saleta i Tose, cisto da se zna na cemu smo.
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
Због чега после сваке Звездине утакмице мора да се потенцира Пешић, и његов однос према судијама ? Шта човек ту ради погрешно ? Ништа. Жели само једнак третман да би успео да игра егал утакмице са овим не толико квалитетним тимом. Партизановци поготово на овакву „галаму“ Пешића по судијама, немају ни право буквално ни „а“ да кажу. Њега судије не гоне кривично због клевета, малтретирања, и те тужбе не нестају после неког времена. У питању је неки други тренер, тај тренер се не зове Светислав Пешић. Пешић на конференцијама за штампу не посвећује пажњу Партизану, и Тоши, као што је то радио један други тренер када је имао монологе о сотони Весићу и секташкој Звезди која српској кошарци само жели зло и проблеме.
Није исто, није ни близу. Пешић је и даље мало дете за „господу“ из Партизана, који мисле да су због успеха који су остварили господа, са великим Г. Када ми спомену крвава колена и мукотрпан рад, када ми споменуо 10-годишње играње ЕЛ коју су играли због свега што се у првим годинама освајања титула дешавало овде, у стомаку ми се појаве киселине.
Доста више о Пешићу, и његовом односу према судијама, јер је он за г. Душка Дулета Вујошевића и даље мало дете. Он не улази у свлачионице, он их не зове у пола ноћи, он од њих не добија тужбе које ето после неког времена нестану, он не улази 10 метара у терен да би судији опсовао све што женско има човек у фамилији.
Титулу ће узети Партизан, зато што је јачи. Звезда има право да се буни на суђење, ако мисли да треба, и чему расправа после сваке утакмице о томе ? Због чега потреба претежно Партизановаца генерално, да сваку реч Пешића о суђењу максимално могуће искарикира, призивајући Грчки сценарио, и шта све не.
2 Дербија су одиграна пред озлоглашеним Делијама, једном са Гробарима у истој хали. Да ли се нешто десило неком играчу не дај Боже или да ли се десило нешто на трибинама у току те утакмице ?
Понављам, оканите се коментарисања Пешића, он врло добро зна шта и како ради. Први пут је дошао неспреман, сада је спреман да се бори и зна како ће то да уради. Изабрао је овај начин, вршећи притисак на судије. Све је то дозвољебо, што не би било, и што би сви глумили моралисте неке. Да сам на његовом месту, и још жучније би причао о њиховој неспособности и неквалитету !
Да, у Србији је велики притисак на судијама, одговорност, али што онда судиш ако ту одговорност не можеш да изнесеш, него мораш да се саплетеш на прву коверту, пардон на први степеник.
Није исто, није ни близу. Пешић је и даље мало дете за „господу“ из Партизана, који мисле да су због успеха који су остварили господа, са великим Г. Када ми спомену крвава колена и мукотрпан рад, када ми споменуо 10-годишње играње ЕЛ коју су играли због свега што се у првим годинама освајања титула дешавало овде, у стомаку ми се појаве киселине.
Доста више о Пешићу, и његовом односу према судијама, јер је он за г. Душка Дулета Вујошевића и даље мало дете. Он не улази у свлачионице, он их не зове у пола ноћи, он од њих не добија тужбе које ето после неког времена нестану, он не улази 10 метара у терен да би судији опсовао све што женско има човек у фамилији.
Титулу ће узети Партизан, зато што је јачи. Звезда има право да се буни на суђење, ако мисли да треба, и чему расправа после сваке утакмице о томе ? Због чега потреба претежно Партизановаца генерално, да сваку реч Пешића о суђењу максимално могуће искарикира, призивајући Грчки сценарио, и шта све не.
2 Дербија су одиграна пред озлоглашеним Делијама, једном са Гробарима у истој хали. Да ли се нешто десило неком играчу не дај Боже или да ли се десило нешто на трибинама у току те утакмице ?
Понављам, оканите се коментарисања Пешића, он врло добро зна шта и како ради. Први пут је дошао неспреман, сада је спреман да се бори и зна како ће то да уради. Изабрао је овај начин, вршећи притисак на судије. Све је то дозвољебо, што не би било, и што би сви глумили моралисте неке. Да сам на његовом месту, и још жучније би причао о њиховој неспособности и неквалитету !
Да, у Србији је велики притисак на судијама, одговорност, али што онда судиш ако ту одговорност не можеш да изнесеш, него мораш да се саплетеш на прву коверту, пардон на први степеник.
Nolle- mvp
Nolle brate kako te ne mrzi više, uošte kako vas ne mrzi više? Muka mi je naše košarke.
Macijauskas- mvp
Па и мени буде мука, када видим да се сви праве фини, а ово је исто рађено и пре 5-6 година. Мени је мука, зато што сада сви у Партизану глуме неку господу, Гробари дају себи за право да пљују по једном Пешићу, само зато што ето човек врши некакав притисак на судије.
Не желим да се свађам ја са овде, али не волим то када се прича о нечему, а не гледа се и мало друга страна.
Не желим да се свађам ја са овде, али не волим то када се прича о нечему, а не гледа се и мало друга страна.
Nolle- mvp
Evo ja gledam i jednu i drugu ni jedni ni drugi nisu ni za ..
Macijauskas- mvp
Pa da, to i ja kažem, to sam i rekao posle poslednjeg derbija...
Nolle- mvp
To sto Partizanovci na ovom forumu pljuju Pesicevo ponasanje, ne znaci da ne osudjuje i Duletovo... mislim da si ti pod utiskom komentara sa sportala ili tako nesto, jer ja ovde nisam video da neki forumas brani Duleta, a kudi Pesica...
Edit: Ovo mi je poslednji post vezan za komentare sudjenja, pljuvanje i ostale malverzacije... zaista se trudim da ignorisem takve price i postove...
Edit: Ovo mi je poslednji post vezan za komentare sudjenja, pljuvanje i ostale malverzacije... zaista se trudim da ignorisem takve price i postove...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Ne govorim samo o Partizanovcima na forumu, nego generalno, da su se svi odjednom mnogo profinili, pa im se eto može da pljucnu po Pešiću za neke stvari koje nisu ni za crno ispod nokta nekim stvarima koji su radili ljudi u Partizanu. Ne treba baš toliko biti slep. Ni meni se ne sviđa, što Pešić ovoliko potencira suđenje, ali to je jedini način, da napravimo kakav takav kredibilitet kod sudija i u Savezu, koji nemamo.
To što je Đilas predsednik, okači mačku o rep.
To što je Đilas predsednik, okači mačku o rep.
Nolle- mvp
Djole ::To sto Partizanovci na ovom forumu pljuju Pesicevo ponasanje, ne znaci da ne osudjuje i Duletovo... mislim da si ti pod utiskom komentara sa sportala ili tako nesto, jer ja ovde nisam video da neki forumas brani Duleta, a kudi Pesica...
+1
meni su ogavne bile Duletove tirade o suđenju na konferencijama za štampu. Slično sad mislim i za Pešića. To nije košarkaška atmosfera koju priželjkujem. Ali dobro, Srbi nisu gospoda ni u čemu, zašto bi bilo u košarci
drexler- mvp
nije rec samo o duletu,nego o celoj uprai partizana,pre svega danilovicu,a i todoricu...to je u partizanu preko 90% kluba...
NenadBG- šesti igrač
Prvi sam osuđivao Duletovo ponašanje i baš zbog toga ga ne želim ponovo na klupi kluba, ali situacija se njegovim odlaskom donekle smirila, da bi je Pešić i Čović ponovo pokrenuli.
Vi samo pričajte da je to isto oružje i isti način. Ljudi iz Partizana nisu ni blizu spremni da rade ono što je spreman Čović, ali to ćete već videti, pa onda sudite.
Lično, voleo bih da neko prekine dominaciju Partizana, na sportski način, sa boljim timom i boljom košarkom. Neka to bude Zvezda, Radnički ili neko treći, ali nabijati euforiju pred eventualno finale ovakvim ponašanjem je degutantno, posebno od čoveka koji ima CV kakav ima Pešić. Ko je Dule i šta je on uradio da bi se Pešić stavljao sa njim u koš? E, tu je drugovi crveno-beli vaš najveći problem, jer težite tome da skinete Partizan kopirajući najgore moguće stvari i čak dižući ih na jedan viši nivo, a mnogo lakše bi bilo kada biste ćutali i radili.
Za mene je Pešić ove sezone ukenjao sve što je u karijeri napravio, lepo se po svemu posrao. Došao je da uzme lepe pare, pare koje ne bi dobio nigde u Evropi, i nemoj neko da vas laže da je mogao negde da uzme ono što mu je Zvezda dala, nije on Duda ili Željko... Ništa nije uradio, ekipa mu je igrala sramotnu košarku, a on kenja po sudijama i još kenja u utakmici protiv Radničkog koja je nebitna i u kojoj mu sudije sviraju šakom i kapom u prvom poluvremenu da ne bi imao -15 ili -20...
E, ako vi to želite da gledate u Zvezdi i da vam smeta ako neko to pomene kao sramotno ponašanje jednog velikog trenera, onda vi imate problem. i Ne zaboravite da je original uvek bolji od kopije, kakav god bio, pa će Partizan kakav god da je uvek biti ispred, jer je to njegov sistem, a vi pokušavate da iskopirate najgore delove tog sistema i da ih nadogradite.
Vi samo pričajte da je to isto oružje i isti način. Ljudi iz Partizana nisu ni blizu spremni da rade ono što je spreman Čović, ali to ćete već videti, pa onda sudite.
Lično, voleo bih da neko prekine dominaciju Partizana, na sportski način, sa boljim timom i boljom košarkom. Neka to bude Zvezda, Radnički ili neko treći, ali nabijati euforiju pred eventualno finale ovakvim ponašanjem je degutantno, posebno od čoveka koji ima CV kakav ima Pešić. Ko je Dule i šta je on uradio da bi se Pešić stavljao sa njim u koš? E, tu je drugovi crveno-beli vaš najveći problem, jer težite tome da skinete Partizan kopirajući najgore moguće stvari i čak dižući ih na jedan viši nivo, a mnogo lakše bi bilo kada biste ćutali i radili.
Za mene je Pešić ove sezone ukenjao sve što je u karijeri napravio, lepo se po svemu posrao. Došao je da uzme lepe pare, pare koje ne bi dobio nigde u Evropi, i nemoj neko da vas laže da je mogao negde da uzme ono što mu je Zvezda dala, nije on Duda ili Željko... Ništa nije uradio, ekipa mu je igrala sramotnu košarku, a on kenja po sudijama i još kenja u utakmici protiv Radničkog koja je nebitna i u kojoj mu sudije sviraju šakom i kapom u prvom poluvremenu da ne bi imao -15 ili -20...
E, ako vi to želite da gledate u Zvezdi i da vam smeta ako neko to pomene kao sramotno ponašanje jednog velikog trenera, onda vi imate problem. i Ne zaboravite da je original uvek bolji od kopije, kakav god bio, pa će Partizan kakav god da je uvek biti ispred, jer je to njegov sistem, a vi pokušavate da iskopirate najgore delove tog sistema i da ih nadogradite.
Bodi Bond- mvp
pa isto tako mogu reći i za CZV... Pavlović i Čović kao imaju pacifističku retoriku, je l?
Ponavljam, ovo je plivanje u govnima, i nema čistih.
Ponavljam, ovo je plivanje u govnima, i nema čistih.
drexler- mvp
Niko Pesicu ne moze da ospori i omalovazi veliki broj trofeja koje je osvojio tokom karijere, ali cinjenica je da ih je osvojio vodeci klubove i reprezentacije koje su vec bile sastavljene od odlicnih pojedinaca. Ovo je mozda prvi put da je zatekao tim sa tako malo talenta i tu se Kari ocigledno ne snalazi.Bodi Bond ::
Za mene je Pešić ove sezone ukenjao sve što je u karijeri napravio, lepo se po svemu posrao.
Ray Allen- prva petorka
bodi,tako je ti si dosta kritikovao duleta,pa i ceo partizan zbog njegovog ponasanja.to ti daje pravo i da kritikujes i pesica.medjutim stavljati znak jednakosti izmedju pesicevih konferncija i duletovih je smesno i tuzno u isto vreme.samo da te podsetim da je dule na konferencijama pricao sve i svasta,pljuvao zvezdu svakih 15 dana,jebao mater sudijama redovno,drzao vrata dok je danilovic tukao sudiju,zvao sudije telefonom,redovno pricao o raznoraznim teorijama zavere i sl.sada se eto zeli pesic koji samo kritikuje sudije u granicama vise nego kulturnog,zeli izjednaciti sa duletom.pa nece da moze.da ne pricamo da je pesicevo ponasanje u toku utakmice neuporedivo sa duletovim,nadji jedan snimak gde pesic jebe majku sudijama kako je to dule radio(a veoma retko dobijao iskljucenja),pesic npr najcesce ako ne i skoro iskljucivo,zna da udje nekoliko metara u teren kad popizdi da bi jebo mater svojim igracima,a sudijama ne bas(mozda se nekada i desilo ali to je izuzetak).to je velika razlika...
sto se tice uprava i tu covic mora da napravi mali milion sranja da bi uospte prisao partizanu...
kazes od kad je otisao dule nije bilo tenzije,ne tenzije nije bilo dok god je zvezda bila preslaba(i kad je dule bio tu u par sezona u kojima smo bili u raspadu smanjivala se tenzija).i cim zvezda moze da pridje partizanu tenzija se dize.to ne moraju da rade iz zvezde,odradice i partizan to sam(setimo se pesicevog prvog boravka u zvezdi).ali nka hvala ja ne zelim kosarku bez tenzija ako je uslov za to slaba zvezda,mozda to partizanovcima odgovara,ali zvezdasima svakako ne...
ray,seti se 93godine i pesicevog osvajanja ep sa nemackom,koja je bila sve samo ne tim sastavljen od vrhunskih igraca.ne mogu reci da su sve bili neznalice,ali su oni po kvalitetu zasluzili da ne budu u 8,a pesic je uzeo titulu sa njima.takodje u albi je dugo radio,a ne moze se reci da je imao zvezde u timu i sl...
sto se tice uprava i tu covic mora da napravi mali milion sranja da bi uospte prisao partizanu...
kazes od kad je otisao dule nije bilo tenzije,ne tenzije nije bilo dok god je zvezda bila preslaba(i kad je dule bio tu u par sezona u kojima smo bili u raspadu smanjivala se tenzija).i cim zvezda moze da pridje partizanu tenzija se dize.to ne moraju da rade iz zvezde,odradice i partizan to sam(setimo se pesicevog prvog boravka u zvezdi).ali nka hvala ja ne zelim kosarku bez tenzija ako je uslov za to slaba zvezda,mozda to partizanovcima odgovara,ali zvezdasima svakako ne...
ray,seti se 93godine i pesicevog osvajanja ep sa nemackom,koja je bila sve samo ne tim sastavljen od vrhunskih igraca.ne mogu reci da su sve bili neznalice,ali su oni po kvalitetu zasluzili da ne budu u 8,a pesic je uzeo titulu sa njima.takodje u albi je dugo radio,a ne moze se reci da je imao zvezde u timu i sl...
NenadBG- šesti igrač
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Evroliga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Evroliga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011