Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
+46
Imperator
Junglezburn
zex88
Jaycee Carroll
Hyperactive
Geograf
Pantela
markoo
Karadjordje
nikola tesla
Novica-Ubica
ZuLuofVozdovac
Fiti
mlekadzija
NikolaKG93
air slavkan
dane
slobokv83
bookmaker
Tazz
lazarminator
Psycho
Anti-RTS
familija
NenadBG
Nolle
superhik
Talicni Tom
Macijauskas
Sergej
Kure
Gencha
bigZ
Djole
blagoje
Marko
Bodi Bond
expert
2bad4u
Ray Allen
Dule Kecman
Naissus
Everton
drexler
Koleman
Zemljoradnik
50 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 27 od 40
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
Mislim da Radnički ipak neće prokockati prednost domaćeg terena. Plus smatram da imaju jači tim od Zvezde. Naravno i Muta živi za ovakve utakmice, siguran sam da će maksimalno motivisati igrače pred utakmicu.
Zvezda ima boljeg trenera i imaće sigurno malu prednost kod sudija, ali mislim da će Skot, Sajmon, Marković i Pavković dokazati da su jači od Zvezde.
Moja prognoza tesnih 2:1 za Radnički.
Naravno Partizan ( ako se neki igrači iole uozbilje ) trebao bi da dobije Vošu sa 2:0.
Zvezda ima boljeg trenera i imaće sigurno malu prednost kod sudija, ali mislim da će Skot, Sajmon, Marković i Pavković dokazati da su jači od Zvezde.
Moja prognoza tesnih 2:1 za Radnički.
Naravno Partizan ( ako se neki igrači iole uozbilje ) trebao bi da dobije Vošu sa 2:0.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
У дуелу Звезде и Радничког проћи ће онај ко добије први меч.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Oly-PAO, Radnički-Zvezda, finale Kupa šampiona u rukometu... šta koji kurac sad da gledam
drexler- mvp
Godina : 38
drexler ::Oly-PAO, Radnički-Zvezda, finale Kupa šampiona u rukometu... šta koji kurac sad da gledam
rešavaj zadatke iz matematike
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Sto ne igra Katic?!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Kakvo monstruozno zakucavanje Majkija
Naissus- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
''Ako je plejmejker magarac ostali su samo veci magarci''-Kari Pesic
zaboravio sam kako ide tacno citat
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Fino vece u Pioniru , dobro smo trcali igrali rutinski , dozirana minutaza svima. Katic ima i dalje problema sa povredom i nece igrati ni u NS sigurno. Tako rece Vlada na konferenciji.
Odgledali smo poslednje minute Radnicki - Zvezda, kao sto sam i ocekivao. Na Zvezdi je sad pritisak , a Muta najbolje sprema svoj tim kad su rastereceni.
Mislim da mi overavamo sigurno prolaz u NS.
Odgledali smo poslednje minute Radnicki - Zvezda, kao sto sam i ocekivao. Na Zvezdi je sad pritisak , a Muta najbolje sprema svoj tim kad su rastereceni.
Mislim da mi overavamo sigurno prolaz u NS.
Sergej- mvp
Koleman ::''Ako je plejmejker magarac ostali su samo veci magarci''-Kari Pesic
Da nisi mislio na ovo u vezi sa sponzorstvom Seata?
Kada je magarac na čelu kolone, onda su iza svi magarci. Zato će taj Leon da vozi neki naš lav, da bi svi ostali bili lavovi.
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
Zar Katić nema neki virus?
Macijauskas- mvp
U Pioniru nista spektakularno,dobra nasa igra na momente,Vojvodina skroz slaba.
Ko je bio veceras u Pionir siguran sam da ga glava boli od silnog navijanja dve frakcije
Ko je bio veceras u Pionir siguran sam da ga glava boli od silnog navijanja dve frakcije
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Fiti ::
Tragedija... grozna kakofonija... sve vreme sam se drzao za glavu, koliko me je bolela... iritantno i ruzno izgleda...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Mislim da je ekipa oko Zabranjenih navijacki odvalila onih 100-tinak demoralisanih dusa sa Alkatrazima. Ako se ovako nastavi bice ih taman toliko da se svi naguraju pod jednu sljivu...
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
To stoji... ovi su ih bas odvalili u navijanju... svejedno, muka mi je od podela medju Partizanovim navijacima...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
ne, ne... Drzao je Bodi jedno vreme u potpisu a i Drex ako se ne varam...bookmaker ::Koleman ::''Ako je plejmejker magarac ostali su samo veci magarci''-Kari Pesic
Da nisi mislio na ovo u vezi sa sponzorstvom Seata?
Kada je magarac na čelu kolone, onda su iza svi magarci. Zato će taj Leon da vozi neki naš lav, da bi svi ostali bili lavovi.
Koleman- mvp
Naissus- prva petorka
Macijauskas ::Zar Katić nema neki virus?
Ja sam totalno out izgleda. On se oporavio od povrede , nego ima taj problem sa tom bolesti.
Sergej- mvp
Nego nisam pratio dešavanja, Kole, jesi li to napisao zbog Pešića?"Kada je predvodink lav, onda su uz njega svi lavovi, a kada je na čelu magarac, onda su svi magarci. Nadam se da ćemo da popravimo ponašanje i u narednim mečevima zabeležimo nešto što se zove pobeda", dodao je Pešić.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Zbog Bojana Popovica.
Sta reci za ''reprezentativca'' kome je Filip Covic objasnio neke stvari 1-4 bacanja, xy prodatih lopti kada se lomi mec i uzasna odbrana. To je nas prvi plejmejker.
Covic je odigrao sasvim korektno ali je u jako vaznom napadu(zavrsnica 3/4 -10) odigrao kao kreten i neki pas bez gledanja bacio pravo u ruke Skotu.
Sta reci za ''reprezentativca'' kome je Filip Covic objasnio neke stvari 1-4 bacanja, xy prodatih lopti kada se lomi mec i uzasna odbrana. To je nas prvi plejmejker.
Covic je odigrao sasvim korektno ali je u jako vaznom napadu(zavrsnica 3/4 -10) odigrao kao kreten i neki pas bez gledanja bacio pravo u ruke Skotu.
Koleman- mvp
Odgledao sam kompletan snimak utakmice i vidim razlog vase frustracije. Rezultat je nerealan s obzirom na igru.
Sergej- mvp
Radnički je sasvim zasluženo slavio, pobeda nije dovedena u pitanje nijednog trenutka, pred sam kraj su se spetljali onako kako samo oni umeju, ali je prednost bila dovoljno velika da crveno-beli nisu mogli da je stignu.
Prvo ću o zvezdi, Kari realno cedi drenovinu iz ovog sastava. Skup izuzetno limitiranih igrača daje maksimum. Nakon puno godina mogu da kažem da igrači zvezde izgledaju vrlo disciplinovano na terenu, ne troše energiju na svađe sa sudijama (to su prepustili Kariju i Marku), skoncetrisani su samo na igru što im donosi jednu vrstu prednosti u odnosu na ekipe kakva je Radnički. Skauting im je odličan, tačno se vidi da svi u odbrani svakom igraču ponaosob prilaze na isti način, Pavkovića usmeravaju levo, Bakiću provociraju šut, Sajmon je uvek udvojen.... E sad, problem cveno-belih je igrački kvalitet, ti momci nemaju šta da traže kada su preko puta njih onako raspoloženi igrači Radničkog. Još jednom ću zakukati nad sudbinom Nemanje Nedovića, u svakom njegovom pokretu se vidi da je vanserijski, nije mi jasno zašto on već nije prvi bek reprezentacije
Miris finala je izgleda dovoljna motivacija za igrače Radničkog. Sigurno su savladali protivnika, a u njihovoj igri ima još puno rezerve. Sinoć Stiven nije dao ni 50% mogućnosti, Skot može mnogo više, Bratić nije ušao ni minut, a realno je istog kvaliteta i mnogo većeg iskustva od suparnika koji igraju po 30 minuta u zvezdi. Pavković i Sajmon su sinoć bili izuzetno sigurni, za njih zvezda nema rešenja. O Bakiću nema potrebe pričati, pokidao je u odbrani, a pljusnuo je i par važnih trojki. Malo je zarazio požrtvovanjem Sinoveca i Mijatovića koji odavno nisu odigrali onako angažovano u odbrani. Ono za šta skidam Muti kapu je Stefan Birčević. Dečko sa veoma slabom košarkaškom inteligencijom, sklon izuzetno naivnim potezima je postao vrlo bitan šraf u utakmici koja odlučuje finalistu lige. Muta je uspeo da njegove fizičke predispozicije i meku ruku uskladi sa ostatkom tima, i napravi još jednu opasnost po protivnički koš. Bobi Marjanović se povredio, ne znam da li je nešto ozbiljno.
Ne znam zašto, dvorana nije bila puna. Deo odvojen za navijače zvezde je bio skroz prazan, deo sa navijačima FMP-a je bio pun, predvodili su ga Marko, Čović i Zeka. Marko je bio najglasniji u prvom poluvremenu, posle se smirio i onda je Zeka izdominirao U jednom trenutku mi se učinilo da se Subotić žestoko posvađao sa tim delom tribina, Marko će potvrditi ili opovrgnuti jer je bio tamo, ja sam bio daleko, ali mi se tako učinilo. Tribina sa Đavolima nije bila skroz popunjena, gužva je bila prekoputa gde dominiraju "Kabasti", poznati pljuvači trenera, klupe, sudije, svega i svačega, realnost i pristojnost su za njih nepoznati pojmovi.
Sve u svemu, ukoliko Radnički ponovi ovakvu partiju u jednoj od naredne dve utakmice, a ponavljam da u njima ima rezerve i za bolji meč od sinoćnjeg, neće imati nikakvih problema. Ipak, ja probleme očekujem, jer Radnički nije odigrao dve vezane stabilne utakmice otprilike nikad.
Prvo ću o zvezdi, Kari realno cedi drenovinu iz ovog sastava. Skup izuzetno limitiranih igrača daje maksimum. Nakon puno godina mogu da kažem da igrači zvezde izgledaju vrlo disciplinovano na terenu, ne troše energiju na svađe sa sudijama (to su prepustili Kariju i Marku), skoncetrisani su samo na igru što im donosi jednu vrstu prednosti u odnosu na ekipe kakva je Radnički. Skauting im je odličan, tačno se vidi da svi u odbrani svakom igraču ponaosob prilaze na isti način, Pavkovića usmeravaju levo, Bakiću provociraju šut, Sajmon je uvek udvojen.... E sad, problem cveno-belih je igrački kvalitet, ti momci nemaju šta da traže kada su preko puta njih onako raspoloženi igrači Radničkog. Još jednom ću zakukati nad sudbinom Nemanje Nedovića, u svakom njegovom pokretu se vidi da je vanserijski, nije mi jasno zašto on već nije prvi bek reprezentacije
Miris finala je izgleda dovoljna motivacija za igrače Radničkog. Sigurno su savladali protivnika, a u njihovoj igri ima još puno rezerve. Sinoć Stiven nije dao ni 50% mogućnosti, Skot može mnogo više, Bratić nije ušao ni minut, a realno je istog kvaliteta i mnogo većeg iskustva od suparnika koji igraju po 30 minuta u zvezdi. Pavković i Sajmon su sinoć bili izuzetno sigurni, za njih zvezda nema rešenja. O Bakiću nema potrebe pričati, pokidao je u odbrani, a pljusnuo je i par važnih trojki. Malo je zarazio požrtvovanjem Sinoveca i Mijatovića koji odavno nisu odigrali onako angažovano u odbrani. Ono za šta skidam Muti kapu je Stefan Birčević. Dečko sa veoma slabom košarkaškom inteligencijom, sklon izuzetno naivnim potezima je postao vrlo bitan šraf u utakmici koja odlučuje finalistu lige. Muta je uspeo da njegove fizičke predispozicije i meku ruku uskladi sa ostatkom tima, i napravi još jednu opasnost po protivnički koš. Bobi Marjanović se povredio, ne znam da li je nešto ozbiljno.
Ne znam zašto, dvorana nije bila puna. Deo odvojen za navijače zvezde je bio skroz prazan, deo sa navijačima FMP-a je bio pun, predvodili su ga Marko, Čović i Zeka. Marko je bio najglasniji u prvom poluvremenu, posle se smirio i onda je Zeka izdominirao U jednom trenutku mi se učinilo da se Subotić žestoko posvađao sa tim delom tribina, Marko će potvrditi ili opovrgnuti jer je bio tamo, ja sam bio daleko, ali mi se tako učinilo. Tribina sa Đavolima nije bila skroz popunjena, gužva je bila prekoputa gde dominiraju "Kabasti", poznati pljuvači trenera, klupe, sudije, svega i svačega, realnost i pristojnost su za njih nepoznati pojmovi.
Sve u svemu, ukoliko Radnički ponovi ovakvu partiju u jednoj od naredne dve utakmice, a ponavljam da u njima ima rezerve i za bolji meč od sinoćnjeg, neće imati nikakvih problema. Ipak, ja probleme očekujem, jer Radnički nije odigrao dve vezane stabilne utakmice otprilike nikad.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Zaslužene pobede Partizana i Radničkog. Nastavak sledi...
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
I moj utisak je, da je Radnički rutinski bez preteranog cimanja dobio meč! A potpuni FAIL sezone je minutaža Nedovića, guranje svih pre njega na parket... Dečko među retkima u Zvezdi liči na košarkaša u svakom smislu. Ako ga puste da ode, onda je to najveći kretenluk jednog tima, nadam se da će u tom slučaju doći u Partizan(bez Jovanovića), ma koliki Zvezdaš bio, da im se na%&/be keve...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
nedovic je juce igrao preko 20min...ima on manju minutazu,ali ni priblizno toliko malu koliko se insistira na tome...
NenadBG- šesti igrač
Na 15 do sada odigranih utakmica Zvezde u ovoj ligi odigrao ukupno 189 minuta, što je nekih 12 ipo minuta po meču.
Na jadranu, da nije bilo 3 utakmice, gde je "ukrao" po 26 minuta, imao bi prosek 13 ipo minuta po meču, ovako ima 17.
Baš se naigrao! Čuvaju ga da se ne ušine! Ipak su ga godine pritisle...
Na jadranu, da nije bilo 3 utakmice, gde je "ukrao" po 26 minuta, imao bi prosek 13 ipo minuta po meču, ovako ima 17.
Baš se naigrao! Čuvaju ga da se ne ušine! Ipak su ga godine pritisle...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Evroliga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Evroliga 2011/2012