Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
+46
Imperator
Junglezburn
zex88
Jaycee Carroll
Hyperactive
Geograf
Pantela
markoo
Karadjordje
nikola tesla
Novica-Ubica
ZuLuofVozdovac
Fiti
mlekadzija
NikolaKG93
air slavkan
dane
slobokv83
bookmaker
Tazz
lazarminator
Psycho
Anti-RTS
familija
NenadBG
Nolle
superhik
Talicni Tom
Macijauskas
Sergej
Kure
Gencha
bigZ
Djole
blagoje
Marko
Bodi Bond
expert
2bad4u
Ray Allen
Dule Kecman
Naissus
Everton
drexler
Koleman
Zemljoradnik
50 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 34 od 40
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
Pa to je tvoje misljenje... moje iskustvo sa foruma je takvo da se kritikuju i PArtizanovi navijaci, uprava, igraci kada naprave sranje... moras da priznas da je Zvezda nekako u zizi stvari sa svojim saopstenjima itd itd...
Npr. ja prvi kritikujem Todorica koji odgovara uopste na to, jer nije nista bolji ako se uplete u sve te provokacije, carke itd... Ja mislim da ovde nema ni 1 clan koji ne osudjuje PArtizanove postupke, a osudjuje iskljucivo i samo Zvezdine... ja licno samo zelim sport... ne glumu, ne provokacije, samo sport... smucio sam se i Bogu i narodu sa time...
A ako cemo da zmurimo na svako sranje koje se desi i govorimo "niste vi nista bolji", onda ce situacija biti sve gora...
Npr. ja prvi kritikujem Todorica koji odgovara uopste na to, jer nije nista bolji ako se uplete u sve te provokacije, carke itd... Ja mislim da ovde nema ni 1 clan koji ne osudjuje PArtizanove postupke, a osudjuje iskljucivo i samo Zvezdine... ja licno samo zelim sport... ne glumu, ne provokacije, samo sport... smucio sam se i Bogu i narodu sa time...
A ako cemo da zmurimo na svako sranje koje se desi i govorimo "niste vi nista bolji", onda ce situacija biti sve gora...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Kole, pretera ga... Standardno stanje u KG, uvek je ovako... Kriv je organizator, koji umesto da je stavio delije iznad nas, on ih je namerno stavio iznad klupe Radnickog...
Sve u svemu, uspeli smo da dobijemo, i mislim da imamo sanse u finalu...
Sve u svemu, uspeli smo da dobijemo, i mislim da imamo sanse u finalu...
Marko- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
To sto je standardno ne znaci da je normalno.
Seljacki trener, seljaci u upravi, seljacka publika.
Seljacki trener, seljaci u upravi, seljacka publika.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ne treba da se zmuri,ali evo jedan primer..Kari se buni na sudjenje protiv Mege,prvi sam ga osudio,protiv Olimpije sam ga prvi podrzao..A ovde su poceli da pisu,aha on to stvara atmosferu linca,prave tajne planove da preko sudija sruse Partizan..Nidje veze,ali se na to nadoveze da je to sigurno Covino maslo i teorije zavere.Na saopstenja sam alergican od dolaska Lukica u Zvezdu,takav stav imam i za ova..Ali prvi je Todoric krenuo kako smo mi ragbisti,pa kako napisa Sergej da je i sastanak odrzan gde je receno da vas niko nece srusiti..
Ne kazem da ne treba kritikovati kad neko radi lose,ali ne treba od svega praviti zaveru i od muve magarca..
I da nije sve sto se kaze/uradi usmereno protiv Partizana,imamo mi previse problema da bi jos brinuli i o vama stalno..
Ne kazem da ne treba kritikovati kad neko radi lose,ali ne treba od svega praviti zaveru i od muve magarca..
I da nije sve sto se kaze/uradi usmereno protiv Partizana,imamo mi previse problema da bi jos brinuli i o vama stalno..
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
I sam znas da nazalost nece biti tako.Djole :: zaista se nadam da ce u finalu biti bolje i da ce obe uprave i igraci pristupiti kosarkaskom prazniku fer i sportski...
Ray Allen- prva petorka
Ni u jednom trenutku nisam branio Todorica... a ljude iz kluba kao sto su Sergej i Marko donekle razumem... oni su obavezni sta god da se desi bude na strani svog kluba... ne tvrdim da je tako, ali mi tako deluje...
Ja ni u jednom trenutku nisam podrzao bilo kakvo nedolicno ponasanje i uvek cu se truditi govorim u korist kosarke... na ovaj nacin, nasa kosarka nece daleko dogurati... vise se energije trosi na spletke nego na talente poput Nedovica, Milutinovica, Andjusica, Bogdanovica itd... cak stavise, ovakva atmosfera izmedju klubova im jako steti...
@Ray - upravo zbog toga sam to i napisao... pokusaj glasa razuma...
Ja ni u jednom trenutku nisam podrzao bilo kakvo nedolicno ponasanje i uvek cu se truditi govorim u korist kosarke... na ovaj nacin, nasa kosarka nece daleko dogurati... vise se energije trosi na spletke nego na talente poput Nedovica, Milutinovica, Andjusica, Bogdanovica itd... cak stavise, ovakva atmosfera izmedju klubova im jako steti...
@Ray - upravo zbog toga sam to i napisao... pokusaj glasa razuma...
Djole- prva petorka
Tako je, ponovo je prvi Partizan izasao sa saopshtenjem a ne Zvezda... To shto su oni ubedili sebe da su fini i poshteni, nema nikakve veze sa realnoscu... I jos drze svima ostalima predavanje, o kulturi na utakmicama... Vazno je da je Zvezda pokazala da moze, a mislim da ima i kvalitet da se suprotstavi Partizanu, pa shta bude bude...
Djole problem je taj, shto se nama osporava pravo da koristimo sredstva koji su drugi koristili za postizanje svojih ciljeva, samo zato shto smo Zvezda... U svakom slucaju, onaj koji baca udare, na utakmici mora da odgovara, kao i za sve druge propuste...
Djole problem je taj, shto se nama osporava pravo da koristimo sredstva koji su drugi koristili za postizanje svojih ciljeva, samo zato shto smo Zvezda... U svakom slucaju, onaj koji baca udare, na utakmici mora da odgovara, kao i za sve druge propuste...
Marko- prva petorka
Uopste nije samo zato sto ste Zvezda, nego zato sto ste vi tim koji ugrozava titulu.. Isto tako je to mogao biti i Radnicki ili Hemofarm... pa sa Hemofarmom su se tukli nasred utakmice... isti ovaj Milan Macvan i Katic su bili na drugoj strani... prstale su izjave, saopstenja itd... nije vazno koji je tim u pitanju... to je odvratna stvar koju treba iskoreniti sto pre iz nase kosarke... u Spaniji se to npr. ne desava, a njima je daleko neizvesnije prvenstvo...
Da budem iskren, mnogo mi je lakse da pljujem Zvezdu, jer ja sam ipak navijac Partizana, pa ponekad umem da budem subjetkivan kada sam vruce glave... ali u sustini uvek nastojim da budem objektivan, sto isto toplo preporucujem i upravama Partizana, Radnickog i Zvezde...
Da budem iskren, mnogo mi je lakse da pljujem Zvezdu, jer ja sam ipak navijac Partizana, pa ponekad umem da budem subjetkivan kada sam vruce glave... ali u sustini uvek nastojim da budem objektivan, sto isto toplo preporucujem i upravama Partizana, Radnickog i Zvezde...
Djole- prva petorka
Ne mislim ja na tebe licno,govorim uopsteno..Uglavnom citam ovde,ali mi nekako deluje da se previse prica o stvarima pored terena a ne o igri,igracim..To ostavite nama sa kosarka.rs mi smo to doveli do perfekcije,ovde zelim o igri vise da citam..)))
zex88- mahač peškirom
zex88 ::Ne mislim ja na tebe licno,govorim uopsteno..Uglavnom citam ovde,ali mi nekako deluje da se previse prica o stvarima pored terena a ne o igri,igracim..To ostavite nama sa kosarka.rs mi smo to doveli do perfekcije,ovde zelim o igri vise da citam..)))
I ja isto zelim, ali tesko cemo o tome govoriti, kada i sami igraci i treneri vise paznje posvecuju spletkama i glumom... kosarka nam ne lici ni na sta, ja stvarno ne znam sta bih pozitivno rekao...
Edit: Sudjenje komentarisem sto redje, ali ove poteze uprava ne smemo precutati... treba se ostro i otvoreno kritikovati...
Djole- prva petorka
Novica i Bjelica kao pozitivne???
Poslednji izmenio zex88 dana Pet 1 Jun 2012 - 12:03, izmenjeno ukupno 1 puta
zex88- mahač peškirom
Partizan sada uzima titulu 3 puta lakše, nego da je Radnički ušao u finale.
Što se eventualnih incidenata sa navijačima tiče, mislim da ih neće biti, jer neće ni biti suparničkih navijača, u odnosu na domaćina finala.
Što se eventualnih incidenata sa navijačima tiče, mislim da ih neće biti, jer neće ni biti suparničkih navijača, u odnosu na domaćina finala.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
1.Bice suparnickih navijaca, naravno u manjem broju ali ce ih sigurno biti bar 2002bad4u ::Partizan sada uzima titulu 3 puta lakše, nego da je Radnički ušao u finale.
2.Mislio si i da Radnicki lagano prolazi Zvezdu
Stvarno ne znam na cemu se temelji sigurnost Partizana da ce izbaciti Zvezdu. Jeste pobedili sve meceve ove godine ali je sveto islo silaznom putanjom. Zvezda ja u najboljoj formi od pocetka sezone, Partizan nije u zenitu 100%. Jos bez drugog centra, optereti se Raduljica... Svasta moze da bude.
Koleman- mvp
Uvek su navijači protivničkog tima bili iza klupe Radničkog. Kole lakše malo sa takvim rečima. Ne smatram da sam seljak.
Gađali su stolicama i delije, i drugim sredstvima i nas iza Mutine klupe.
Ružna utakmica, Zvezda zasluženo slavila.
Macijauskas- mvp
Djole ::Uopste nije samo zato sto ste Zvezda, nego zato sto ste vi tim koji ugrozava titulu.. Isto tako je to mogao biti i Radnicki ili Hemofarm...
Имам питање за Ђолета: како то Звезда угрожава титулу? Мислим, ја се увек стављам на страну угрожених, па зато питам.
Имам и једно питање опште природе: Да ли је титула постала лична својина, па важе правила као у Америци да се лична својина може бранити на све начине, макар метком у главу? Рок за одржај покретних ствари је 10 година, па зато питам. Тачније, рок за одржај је 3 године, али ако је државина покретне ствари несавесна онда 10.
Постављена питања су чисто правне природе, да знам како да се поставим, да не бих дошао у неку непријатну ситуацију, немојте погрешно да ме схватите...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ja sam se samo zaista nadao da ce jedan ovako vazan mec, pun naboja, ogromne odgovornosti za sve ucesnike, iznedriti neko novo dete, koje ce puno adrenalina da leti po terenu, terati nas da aplaudiramo. Zaista sam mislio da ovi momci iz Olimpjakosa nisu toliko talentovaniji od Zvezdine dece, da je sve samo stvar velikih meceva i prilike da se u istim eksplodira...
Kad ono: Nedovic sa indexom -4, Milutinovic 8/2 iz igre, Nikolic i Subotic nisu postojali... U Radnickom ovaj mali Bircevic posteno odigrao, mozda prvi put ove sezone, svi ostali, cini mi se, vise mene cine tuznim zbog jada od kosarke nego sto se sami oko toga uzrujavaju.
Ovo je zaista retka prilika, retka situcija, da neko iskoci iz proseka u kom ce tavoriti verovatno celog zivota. To vazi cak i za Bobija i za Sinoveca, a o ovoj deci iz Zvezde da ne pricam.
Na zalost, posle ove sezone, svi ce oni izgubiti status mladog i talentovanog. Uzalud dane procerdase...
Kad ono: Nedovic sa indexom -4, Milutinovic 8/2 iz igre, Nikolic i Subotic nisu postojali... U Radnickom ovaj mali Bircevic posteno odigrao, mozda prvi put ove sezone, svi ostali, cini mi se, vise mene cine tuznim zbog jada od kosarke nego sto se sami oko toga uzrujavaju.
Ovo je zaista retka prilika, retka situcija, da neko iskoci iz proseka u kom ce tavoriti verovatno celog zivota. To vazi cak i za Bobija i za Sinoveca, a o ovoj deci iz Zvezde da ne pricam.
Na zalost, posle ove sezone, svi ce oni izgubiti status mladog i talentovanog. Uzalud dane procerdase...
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Kao prvo zaslužena pobeda zvezde, disciplina i veće srce su još jednom odlučili pobednika.
Sad iz početka. Put do Kragujevca nikad duži. Na ulazu u KG kao da sa arabijskim registracijama i prezimenom Bin Laden pokušavam da uđem na parking Bele kuće. Smešne scene... Sad ću malo preskočiti, ali sa onakvom kontrolom je nemoguće bilo uneti pirotehnička sredstva u halu. E sad, pre utakmice su uz navijače bili i neki ljudi bliski klubu, konkretno sam video tog Ristovića, koji su ulazili na službeni ulaz i bez pretresa, pa me uopšte ne čudi odakle topovski udari, ali me čudi dokle će da se pravi farsa sa pretresanjem iz gaća i maltretiranjem ljudi koji su pošli da gledaju košarku. Deo tribina sa zezdinim navijačima je trebao biti ispražnjen, i to bi se verovatno desilo u obrnutom slučaju, da su Kragujevčani recimo isto to radili u Pioniru. Strašno je to kada gledaš meč a na glavu ti sa leđa padaju petarde ili topovski udari ili kako god se ta govna zovu. Govorim o delu navijača smeštenom iza klupe Radničkog. Na svim ostalim mestima atmosfera je bila usijana, dešavali su se i fizički obračuni pojedinaca, psovanje, pretnje... To je pre svega vezano za deo gde su bili navijači FMP-a, iza zvezdine klupe, jer su oni bili blisko povezani sa dobronamernim domaćinima iz KG. Pored terena je bilo nekoliko ljudi kojima tamo nije mesto, žalosno je jer su neki od njih i predstavnici kluba KKR. Divljačko ponašanja i maltretiranje nekih članova stručnog štaba zvezde, na kraju se završilo i hvatanjem za kragnu i iživljavanjem nad nekim nedužnim pomoćnim trenerom, ili šta god je bio jedan dečko u odelu iz czbg. Đavoli su navijali skoro pa ok u početku, samo su vređali nisu drugačije ometali meč Sve to naravno dok nisu počeli da gube, onda su se ućutali i počeli da bacaju sve i svašta na teren. Previše sam o navijanju, mada to po meni nije navijanje, gade mi se takve stvarti više...
Sad na teren. Prva stvar, utakmicu je prodao Dejvid Sajmon, najbolji centar lige je pokazao pravo lice na kraju, obrukao se i razočarao me mnogo. Došlo mi je stvarno da mu poželim sve najgore u nastavku karijere. On je jasno nagoveštavao pre početka plejofa da se njemu ide kući i ne igra tako dugo u junu. Još se crnjo preračunao da verovatno neće primiti junsku platu i počeo je da bojkotuje i treninge i saigrače. Prvo poluvreme je odigrao preko one stvari (kurca), ali najsmešnije se desilo u trećoj četvrtini. Sa strane Đavola uletela je na teren ona rolna papira. Njega je u glavudžu pogodio onaj karton iz sredine te rolne. Čovek se hladno uhvatio za glavu, bez gledanja na klupu, bez konsultacija sa bilo kim, demonstrativno izašao u svlačionicu. Vratio se posle 5 minuta i seo na klupu. Naravno da Muti nije ni palo na pamet da ga vraća u igru, i u tome ga podržavam.
Sada malo Muta. Krivac broj 1 za neuspešnu sezonu Radničkog. On je selektirao igrače, on je dozvolio da mu je disciplina u ekipi na nivou srednjoškolskog odeljenja neke muške škole kad krene na ekskurziju. On je sinoć dozvolio 16-0 i 18-1 za zvezdu u trećoj četvrtini bez prekida meča. Uzalud ga je pomoćnik Maksa opominjao - "Muto 8-0, Muto 10-0, Muto 12-0...", ma jok, mazga se uzjogunila i ne mrda.
Radnički je igrao očajno, igrom srećnih okolnosti je na poluvremenu imao nezaluženih +8 i to su morali da iskoriste. Ipak nisu. Preleteću samo, Skot je malo blaža verzija Sajmona, ali isti respekt kod mene zaslužuje. Miljan ipak nije ono što mi mislimo da jeste, bio je uštopovan, a bio je i uplašen. Stiven je najbolji igrač Radničkog, ali i on ima simptopme Sajmona i Skota. Kapa dole Bakiću i Dači, Bakića bih odmah vratio u Partizan da se pitam.
Na konferenciji nisam bio, prenosim šta su mi rekli, Muta je napljuvao Karija da nije u redu što vrbuju njegove igrače usred serije. Posle su to pitali Karija a on je proglasio Mutu lažovom. Zanimljivo da je posle toga rekao kako oni Stivena nisu zvali, ali da za njega uvek ima mesta u zvezdi iako Muta nije pomenuo Stivena, niti novinar koji je postavio Kariju pitanje. A da su ga kontaktirali jesu, i to jeste nekorektno, ali valjda nije zabranjeno koliko ja znam...........
Bilo je i lepih slika pored terena. Puno poznatih košarkaša i javnih ličnosti je posmatralo meč. Labović, Smiljanić, Miletić, Stević, Kikanović, Macijauskas....
Sad iz početka. Put do Kragujevca nikad duži. Na ulazu u KG kao da sa arabijskim registracijama i prezimenom Bin Laden pokušavam da uđem na parking Bele kuće. Smešne scene... Sad ću malo preskočiti, ali sa onakvom kontrolom je nemoguće bilo uneti pirotehnička sredstva u halu. E sad, pre utakmice su uz navijače bili i neki ljudi bliski klubu, konkretno sam video tog Ristovića, koji su ulazili na službeni ulaz i bez pretresa, pa me uopšte ne čudi odakle topovski udari, ali me čudi dokle će da se pravi farsa sa pretresanjem iz gaća i maltretiranjem ljudi koji su pošli da gledaju košarku. Deo tribina sa zezdinim navijačima je trebao biti ispražnjen, i to bi se verovatno desilo u obrnutom slučaju, da su Kragujevčani recimo isto to radili u Pioniru. Strašno je to kada gledaš meč a na glavu ti sa leđa padaju petarde ili topovski udari ili kako god se ta govna zovu. Govorim o delu navijača smeštenom iza klupe Radničkog. Na svim ostalim mestima atmosfera je bila usijana, dešavali su se i fizički obračuni pojedinaca, psovanje, pretnje... To je pre svega vezano za deo gde su bili navijači FMP-a, iza zvezdine klupe, jer su oni bili blisko povezani sa dobronamernim domaćinima iz KG. Pored terena je bilo nekoliko ljudi kojima tamo nije mesto, žalosno je jer su neki od njih i predstavnici kluba KKR. Divljačko ponašanja i maltretiranje nekih članova stručnog štaba zvezde, na kraju se završilo i hvatanjem za kragnu i iživljavanjem nad nekim nedužnim pomoćnim trenerom, ili šta god je bio jedan dečko u odelu iz czbg. Đavoli su navijali skoro pa ok u početku, samo su vređali nisu drugačije ometali meč Sve to naravno dok nisu počeli da gube, onda su se ućutali i počeli da bacaju sve i svašta na teren. Previše sam o navijanju, mada to po meni nije navijanje, gade mi se takve stvarti više...
Sad na teren. Prva stvar, utakmicu je prodao Dejvid Sajmon, najbolji centar lige je pokazao pravo lice na kraju, obrukao se i razočarao me mnogo. Došlo mi je stvarno da mu poželim sve najgore u nastavku karijere. On je jasno nagoveštavao pre početka plejofa da se njemu ide kući i ne igra tako dugo u junu. Još se crnjo preračunao da verovatno neće primiti junsku platu i počeo je da bojkotuje i treninge i saigrače. Prvo poluvreme je odigrao preko one stvari (kurca), ali najsmešnije se desilo u trećoj četvrtini. Sa strane Đavola uletela je na teren ona rolna papira. Njega je u glavudžu pogodio onaj karton iz sredine te rolne. Čovek se hladno uhvatio za glavu, bez gledanja na klupu, bez konsultacija sa bilo kim, demonstrativno izašao u svlačionicu. Vratio se posle 5 minuta i seo na klupu. Naravno da Muti nije ni palo na pamet da ga vraća u igru, i u tome ga podržavam.
Sada malo Muta. Krivac broj 1 za neuspešnu sezonu Radničkog. On je selektirao igrače, on je dozvolio da mu je disciplina u ekipi na nivou srednjoškolskog odeljenja neke muške škole kad krene na ekskurziju. On je sinoć dozvolio 16-0 i 18-1 za zvezdu u trećoj četvrtini bez prekida meča. Uzalud ga je pomoćnik Maksa opominjao - "Muto 8-0, Muto 10-0, Muto 12-0...", ma jok, mazga se uzjogunila i ne mrda.
Radnički je igrao očajno, igrom srećnih okolnosti je na poluvremenu imao nezaluženih +8 i to su morali da iskoriste. Ipak nisu. Preleteću samo, Skot je malo blaža verzija Sajmona, ali isti respekt kod mene zaslužuje. Miljan ipak nije ono što mi mislimo da jeste, bio je uštopovan, a bio je i uplašen. Stiven je najbolji igrač Radničkog, ali i on ima simptopme Sajmona i Skota. Kapa dole Bakiću i Dači, Bakića bih odmah vratio u Partizan da se pitam.
Na konferenciji nisam bio, prenosim šta su mi rekli, Muta je napljuvao Karija da nije u redu što vrbuju njegove igrače usred serije. Posle su to pitali Karija a on je proglasio Mutu lažovom. Zanimljivo da je posle toga rekao kako oni Stivena nisu zvali, ali da za njega uvek ima mesta u zvezdi iako Muta nije pomenuo Stivena, niti novinar koji je postavio Kariju pitanje. A da su ga kontaktirali jesu, i to jeste nekorektno, ali valjda nije zabranjeno koliko ja znam...........
Bilo je i lepih slika pored terena. Puno poznatih košarkaša i javnih ličnosti je posmatralo meč. Labović, Smiljanić, Miletić, Stević, Kikanović, Macijauskas....
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
mile lemi ilic @mileilic
@keselj11 prve dve igramo u pioniru , trecu u hali sportova,cetvrtu u zelezniku
Da li je moguće da su toliko retardirani ljudi iz KSSa? Izgleda da se igra neka odbojka u Pioniru posle prve dve utakmice, i Partizan kao domaćin 3. utakmicu igra u Hali sportova, a eventualna četvrta u Železniku.
@keselj11 prve dve igramo u pioniru , trecu u hali sportova,cetvrtu u zelezniku
Da li je moguće da su toliko retardirani ljudi iz KSSa? Izgleda da se igra neka odbojka u Pioniru posle prve dve utakmice, i Partizan kao domaćin 3. utakmicu igra u Hali sportova, a eventualna četvrta u Železniku.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Sto se ne bi igralo u Areni?Bilo bi dovoljno mesta za sve navijace
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
@Zulu - pa Partizan je taj koji vlada... bore se za svoj tron na sve nacine...
A ako je ovo za halu tacno, jos jedan + za Zvezdu... sve im ide na vodenicu... nikad blize niste bili tituli...
A ako je ovo za halu tacno, jos jedan + za Zvezdu... sve im ide na vodenicu... nikad blize niste bili tituli...
Djole- prva petorka
Djole ::@Zulu - pa Partizan je taj koji vlada... bore se za svoj tron na sve nacine...
Jeste, tacno je...
Marko- prva petorka
Eh sada... Znas dobro na koga sam mislio. Na Dinkic's lobi iza kosa i uz teren i na Djavole, kada vec moram da se ogradjujem. Zapad (moje)desno i istok iznad Zvezdine klupe su pravi navijaci. Njima nemam sta da kazem. Zna se ko su cr(ve)ni djavoli i kako su nastali, zna se na koje utakmice oni idu... Maci ako me toliko ne znas da mislis da sam te ubacio u taj kos, onda stvarno...Macijauskas ::Uvek su navijači protivničkog tima bili iza klupe Radničkog. Kole lakše malo sa takvim rečima. Ne smatram da sam seljak.
Dan posle, osecaj je super da znate
Koleman- mvp
markoo ::Sto se ne bi igralo u Areni?Bilo bi dovoljno mesta za sve navijace
nije fer da se igra u Areni - mi bi imali prednost, jer to je Zvezdi "nepoznata situacija"
EDIT: izvinjavam se odigrala je komsinica jednu utakmicu u Areni, polufinale NLB (i znamo kako su prosli)
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Muta: Sa Sajmonom smo mogli i do titule
ima tu istine... Dosta bolja izjava nego juce. U pravu je gotovo sve, imao je i jednu finu recenicu:
"Činilo mi se da je Zvezda veći problem od Partizana koji slabije igra u poslednje vreme.''
ima tu istine... Dosta bolja izjava nego juce. U pravu je gotovo sve, imao je i jednu finu recenicu:
"Činilo mi se da je Zvezda veći problem od Partizana koji slabije igra u poslednje vreme.''
Koleman- mvp
Prvo, zex88 nisi u pravu, a ti se Marko ne pravi naivan ko francuska sobarica. Todorić nije izdao saopštenje nego je novinarima davao izjavu kod svlačionica u isto vreme kada je bila i KZŠ, to o ragbiju... A saopštenja se zna odakle su počela... Ali to više nije ni važno, videćete kakav će haos biti u finalu, naravno za to su potrebne dve strane...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Evroliga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Evroliga 2011/2012