Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
+46
Imperator
Junglezburn
zex88
Jaycee Carroll
Hyperactive
Geograf
Pantela
markoo
Karadjordje
nikola tesla
Novica-Ubica
ZuLuofVozdovac
Fiti
mlekadzija
NikolaKG93
air slavkan
dane
slobokv83
bookmaker
Tazz
lazarminator
Psycho
Anti-RTS
familija
NenadBG
Nolle
superhik
Talicni Tom
Macijauskas
Sergej
Kure
Gencha
bigZ
Djole
blagoje
Marko
Bodi Bond
expert
2bad4u
Ray Allen
Dule Kecman
Naissus
Everton
drexler
Koleman
Zemljoradnik
50 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 37 od 40
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
Nama stize Duda !Nolle ::Marko Kešelj i Pero Antić
http://twitter.com/keselj11/status/209243243337097216/photo/1
Pojačanja naša za finale !
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
I Misa Tumbas...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Potajno se nadam da cu videti Pekmena ili Veselog u Pioniru ovih dana....
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
markoo ::Potajno se nadam da cu videti Pekmena ili Veselog u Pioniru ovih dana....
Pekovic je u petak stigao u BG,iz Amerike preko Amsterdama do Beograda Tako da ga sigurno mozemo ocekivati u Pionir
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Fiti ::markoo ::Potajno se nadam da cu videti Pekmena ili Veselog u Pioniru ovih dana....
Pekovic je u petak stigao u BG,iz Amerike preko Amsterdama do Beograda Tako da ga sigurno mozemo ocekivati u Pionir
!!!!!!!!!!!!
markoo- prva petorka
KLS kaznila Pesica sa 1000e zato sto je rekao Muti da nekada ne govori istinu
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Hahaha,ne verujem. U 20 marki da Kari dobija tehnicku u prvoj cetvrtini. ))
zex88- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.06.2011
Koleman ::KLS kaznila Pesica sa 1000e zato sto je rekao Muti da nekada ne govori istinu
I treba kažnjavati nekulturnu stoku, nebitno iz kog kluba dolazi.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
ko je glida,i sta je rekao?Macijauskas ::Teske reci Glide...
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
Anti-Rts, bivsi glide
Naissus- prva petorka
Vojinović NS, Nešković KV, Jevtović BG
Nolle- mvp
Iskreno da vam kazem ubi me nervoza. Imam uzasno dobar osecaj i osecam tenziju u vazduhu i svuda oko sebe, osecam strah i osecam sigurnost i sve mi se mesa i ne mislim ni na sta vise drugo.
Kada bi zelja odlucivala ne bi bilo pitanje ko ce pobediti, kada bi trener odlucivao ne bi bilo pitanje ko ce da pobedi, medjutim ima tu mnogo faktora. Jedino sto je vazno je da se nasi ne uplase. Ako se uplase, nemaju sanse. Danas trebaju da pokazu koliko vrede, ne samo danas, nego i u petak pa zatim sledeci mec... Vecini je ovo prvi stadijum karijera a moze da ih odredi. Ne moraju da pobede nijedan mec ali moraju da pokazu muda(drugi izraz ne postoji ili ga ja bar ne znam). Moraju da na svaku provokaciju odgovore kosem, da na svaki udarac, u sledecem napadu udare jace. Da pokazu da su za velika dela, ali da to ne pokaze Omar Tomas ili Petar Popovic. To hocu da vidim od Andreje, Nemanje, Subotica, Save... Ja njima verujem! I ne trazim titulu, ne trazim pobedu samo srce. Ako budu smeli i hteli-pobedice.
Kada bi zelja odlucivala ne bi bilo pitanje ko ce pobediti, kada bi trener odlucivao ne bi bilo pitanje ko ce da pobedi, medjutim ima tu mnogo faktora. Jedino sto je vazno je da se nasi ne uplase. Ako se uplase, nemaju sanse. Danas trebaju da pokazu koliko vrede, ne samo danas, nego i u petak pa zatim sledeci mec... Vecini je ovo prvi stadijum karijera a moze da ih odredi. Ne moraju da pobede nijedan mec ali moraju da pokazu muda(drugi izraz ne postoji ili ga ja bar ne znam). Moraju da na svaku provokaciju odgovore kosem, da na svaki udarac, u sledecem napadu udare jace. Da pokazu da su za velika dela, ali da to ne pokaze Omar Tomas ili Petar Popovic. To hocu da vidim od Andreje, Nemanje, Subotica, Save... Ja njima verujem! I ne trazim titulu, ne trazim pobedu samo srce. Ako budu smeli i hteli-pobedice.
Koleman- mvp
http://www.kosarka24.com/vesti/1a-liga-srbije/vesti/9752-prosineki-sanja-zvezdinu-titulu-makar-i-u-koarci
Zbog ovakvih naslova bi trebalo da bude obavezno da i onaj ko pise po ovim sajtovima stavi svoje ime i prezime ispod teksta, a ne samo oni koji zele da komentarisu.
Zbog ovakvih naslova bi trebalo da bude obavezno da i onaj ko pise po ovim sajtovima stavi svoje ime i prezime ispod teksta, a ne samo oni koji zele da komentarisu.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
Godina : 39
Klasican tekst za zurnal. Stvarno su postali dno dna.
Koleman- mvp
Ovo što Kole kaže
- da želja odlučuje, znao bi se pobednik
- da trener odlučuje, znao bi se pobednik
Ali to nije sve, nije sve u tome, mi imamo srce, ali da li imamo kvalitet i pre svega tu dozu hrabrosti u sebi da prelomimo u nekom trenutku na našu vodenicu? Za to će biti dovoljno čak i možda jedna bitna trojka preokrene sve, pokrene tu lavinu u nama u igračima...
Ne mogu, a da ne verujem u ove momke, koji tokom cele godine treniraju, rade ono što im Pešić govori, jednostavno ne mogu. Želja je prevelika, Oly je uzeo titulu posle toliko vremena, da li ćemo mi uspeti ? Da li će košarkaše pokrenuti malo fudbaleri koji su tukli Partizana 3x ovog proleća ?
Nisu oni nikakav bauk, i oni su ljudi kao mi, i oni greše, samo mi te greške treba da iskoristimo, kao što oni koriste naše, to je sve!
Pešić će se poslednji smejati !
Bez straha, bez respekta, bez predaje. Igramo do kraja, do poslednje lopte, pa šta bude biće !
- da želja odlučuje, znao bi se pobednik
- da trener odlučuje, znao bi se pobednik
Ali to nije sve, nije sve u tome, mi imamo srce, ali da li imamo kvalitet i pre svega tu dozu hrabrosti u sebi da prelomimo u nekom trenutku na našu vodenicu? Za to će biti dovoljno čak i možda jedna bitna trojka preokrene sve, pokrene tu lavinu u nama u igračima...
Ne mogu, a da ne verujem u ove momke, koji tokom cele godine treniraju, rade ono što im Pešić govori, jednostavno ne mogu. Želja je prevelika, Oly je uzeo titulu posle toliko vremena, da li ćemo mi uspeti ? Da li će košarkaše pokrenuti malo fudbaleri koji su tukli Partizana 3x ovog proleća ?
Nisu oni nikakav bauk, i oni su ljudi kao mi, i oni greše, samo mi te greške treba da iskoristimo, kao što oni koriste naše, to je sve!
Pešić će se poslednji smejati !
Bez straha, bez respekta, bez predaje. Igramo do kraja, do poslednje lopte, pa šta bude biće !
Nolle- mvp
Podsecate me na ovo...
THIS IS ZVEZDAAAAA!!!
THIS IS ZVEZDAAAAA!!!
Djole- prva petorka
Pa jel igramo ragbi ili ne ?
Nolle- mvp
Haha... pa po vasim govorima vise mi se cini kao da idemo u boj jedni protiv drugih...
Djole- prva petorka
Nevezano za ovaj tekst, i ja mislim da svako treba da se potpiše ispod novin(ar)skog članka, ali na portalima se često ne pitaju autori, nego je politika kuće da ne dozvoljavaju autoru da se potpiše. Jednostavno te nateraju da potpišeš ugovor po kom su svi tvoji tekstovi u stvari njihovi, odnosno nemaš autorsko pravo nad njima.sexdrogabodiroga ::Zbog ovakvih naslova bi trebalo da bude obavezno da i onaj ko pise po ovim sajtovima stavi svoje ime i prezime ispod teksta, a ne samo oni koji zele da komentarisu.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Stvarno ljudi, udarili ste ga po dramskom momentu za sve pare
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Bolje drama, nego da spominjem izjavu Vlade Jovanovića, posle koje će verovatno Čović biti okarakterisan kao krivac i neko ko diže tencije, verovatno mu je dostavio cedulju, kao što je Davoru i Mirku da kaže ono što je rekao...
Jovanović: Hoćemo titulu, ako nam to bude omogućeno
Nolle- mvp
Dobra kvota na Zvezdu veceras
Macijauskas- mvp
Uopste ne strahujem pred ovo finale, uveren sam da dobijamo 3-0 ili 3-1.
Raduljica mora da se cuva faulova(ako bude dozvolio da ga isprovociraju,onda je tezak debil), Besovica ne smemo da ostavimo u odbrani da sam cuva svog igraca,jer ce ga napuniti u tom slucaju.
Verujem da ce Caki sacuvati Tomasa.
Raduljica mora da se cuva faulova(ako bude dozvolio da ga isprovociraju,onda je tezak debil), Besovica ne smemo da ostavimo u odbrani da sam cuva svog igraca,jer ce ga napuniti u tom slucaju.
Verujem da ce Caki sacuvati Tomasa.
nikola tesla- mahač peškirom
- Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31
Nolle ::Bolje drama, nego da spominjem izjavu Vlade Jovanovića, posle koje će verovatno Čović biti okarakterisan kao krivac i neko ko diže tencije, verovatno mu je dostavio cedulju, kao što je Davoru i Mirku da kaže ono što je rekao...Jovanović: Hoćemo titulu, ako nam to bude omogućeno
Dobro kad je nisi spomenuo.
Ovako stvorenu tenziju moraju da iznesu veoma mladi ljudi u narednih nekoliko utakmica. Nadam se da će oni izdržati pritisak i završiti bez scena kakve smo viđali protiv Hemofarma. Uz njih i sudije treba da prežive sve pljuvačine, psovanja najrođenijih, pljuvanja i pretnje. Siguran sam da ćemo videti sve osim lepe košarke koju su uništili ti koji stvaraju takvu atmosferu. Među takvima smo i mi, svako na svoj način podgreva mržnju.
superhik- prva petorka
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Evroliga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Evroliga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011