NBA liga 2011/2012 - 3. deo
+32
Jaycee Carroll
Imperator
bookmaker
wolfvaga
Mihael
Sepultura
2bad4u
Geograf
Anti-RTS
Naissus
Bodi Bond
dane
skepticar
Mark Madsen
Everton
Dule Kecman
expert
Djole
Macijauskas
markoo
lazarminator
Junglezburn
Koleman
Nolle
Gencha
Talicni Tom
superhik
blagoje
slobokv83
drexler
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 7 od 32
Strana 7 od 32 • 1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 32
Re: NBA liga 2011/2012 - 3. deo
Nedovica ako izabere neko, mozda bi bilo najpametnije da zapali preko, na kraju bi mogla da ispadne winwin situacija za sve, zvezda dobro obestecenje on ispunjenje svojih zelja, sta kazes zulu koliko je to realno
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
Моје мишљење је да сваки наш играч који буде изабран да драфту треба одмах да покуша у НБА лиги, што су млађи то су им шансе за успех веће. То се нарочито односи на оне играче који одаберу слабији клубови (јер кога одаберу Лејкерси тај боље да се тамо не појављује).
Да је Мачван кога је прошле године драфтовао Кливленд био паметан и да је одмах отишао у НБА сада би играо бар 20 минута по мечу, имајући у виду да се Варежао повредио, Холинс је прешао у Бостон... Та минутажа би за њега представљала огромну шансу. А овако вероватно никада неће заиграти у НБА лиги.
Недовић ће када се појави на драфту имати иза себе лошу сезону у Звезди и важећи уговор са клубом, што су све ставке које одбијају евентуално заинтересоване. Овај драфт ће протећи у знаку америчких играча, не очекујем да буде изабрано оволико играча са Балкана и уопште из Европе. (наши људи имају велики утицај на уређивачку политику ових сајтова посвећених драфту, многи су скаути и слично па мислим да многи играчи са ових простора заврше на драфт листама као вид рекламе).
Надам се да ће Недовић бити изабран, да у питању неће бити Лејкерси или Мајами. Чак и да се то деси он вероватно неће отићи одмах у НБА него ће одлучити да неко време проведе у Европи а тиме ће изгубити све шансе да икада тамо заигра.
Шансе да Недовић заигра у НБА лиги су отприлике једнаке као шансе да Тадија Драгићевић заигра за Јуту која га је драфтовала.
Да је Мачван кога је прошле године драфтовао Кливленд био паметан и да је одмах отишао у НБА сада би играо бар 20 минута по мечу, имајући у виду да се Варежао повредио, Холинс је прешао у Бостон... Та минутажа би за њега представљала огромну шансу. А овако вероватно никада неће заиграти у НБА лиги.
Недовић ће када се појави на драфту имати иза себе лошу сезону у Звезди и важећи уговор са клубом, што су све ставке које одбијају евентуално заинтересоване. Овај драфт ће протећи у знаку америчких играча, не очекујем да буде изабрано оволико играча са Балкана и уопште из Европе. (наши људи имају велики утицај на уређивачку политику ових сајтова посвећених драфту, многи су скаути и слично па мислим да многи играчи са ових простора заврше на драфт листама као вид рекламе).
Надам се да ће Недовић бити изабран, да у питању неће бити Лејкерси или Мајами. Чак и да се то деси он вероватно неће отићи одмах у НБА него ће одлучити да неко време проведе у Европи а тиме ће изгубити све шансе да икада тамо заигра.
Шансе да Недовић заигра у НБА лиги су отприлике једнаке као шансе да Тадија Драгићевић заигра за Јуту која га је драфтовала.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Nedović, Čantekin, Kuzmić, Radošević?
Biće dobro ako jedan od njih bude izabran
Biće dobro ako jedan od njih bude izabran
drexler- mvp
Godina : 38
ZuLuofVozdovac ::
Ne mogu nikako da se složim. Ne vidim da je za nba Mačvan bolji od jednog Harangodija, koji je na Notre Dame bio alfa i omega pa ne može u Klivlendu da sastavi 5 minuta. Slično je i sa Erdenom.
Inače draft bi mogao komotno da se skrati za 20 mjesta, ne bi se izgubilo na kvalitetu izbora i igrača uopšte, jedino možda na kombinatorici sa trejdovima.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Objavljeno ko ulazi u Hall of Fame ove godine.
http://espn.go.com/nba/story/_/id/7765660/ex-indiana-pacers-reggie-miller-coach-don-nelson-getting-call-hall-fame
U klasi je i Jamaal Wilkes, koji je osvojio 4 titule kao igrač Warriorsa i Lakersa.
https://www.youtube.com/watch?v=Nz-T30WZKo8&feature=related
Ovde izvodi slobodno bacanje na svoj, karakterističan, način.
http://espn.go.com/nba/story/_/id/7765660/ex-indiana-pacers-reggie-miller-coach-don-nelson-getting-call-hall-fame
U klasi je i Jamaal Wilkes, koji je osvojio 4 titule kao igrač Warriorsa i Lakersa.
https://www.youtube.com/watch?v=Nz-T30WZKo8&feature=related
Ovde izvodi slobodno bacanje na svoj, karakterističan, način.
Mark Madsen- mahač peškirom
Godina : 34
Tu sam, izvinjavam se što sam bio odsutan, sad sam opet tu!
Mark Madsen- mahač peškirom
Godina : 34
Talicni Tom ::Ne mogu nikako da se složim. Ne vidim da je za nba Mačvan bolji od jednog Harangodija, koji je na Notre Dame bio alfa i omega pa ne može u Klivlendu da sastavi 5 minuta. Slično je i sa Erdenom.
Искрено, евролигашке клубове сматрам далеко озбиљнијим од осредњих америчких колеџа, као и саму кошарку у Евролиги у односу на ону у НЦАА, тако да то што је неко убијао у лиги образовних установа је само добра препорука, никако карта за сигуран успех (као што су и добре игре у Европи само добра препорука). Кад си већ споменуо Нотр Дам, Бен Хенсбро, млађи брат далеко познатијег Тајлера играча Индијане је прошле године био убедљиво најбољи играч Нотр Дама (невирао ме је у пичку материну), изабран је у други тим целе НЦАА лиге заједно са Фаридом, Кавахи Ленардом, Маркусом Морисом и Вилијамсом који је био други пик. Тај исти Бен Хенсбро на крају није изабран на драфту, отишао је у Бајерн Минхен где није видео терен и сада игра за Крку из Новог места... Том логиком могли би да кажемо да Лук Харенгоди не би могао да игра ни за Крку...
Али рецимо овако - и тај Лук Харенгоди који тренутно може штоперицом да мери време проведено у игри је опет прошле године добио шансу у Бостону, имао прилику на бар 20 мечева да одигра 20 и више минута, дакле имао је шансу а то је суштина онога што сам рекао. То што је није искористио је његов проблем, не кажем ни ја да би Мачван ушао у прву руки петорку, чак супротно мислим да су му шансе за успех тамо јако мале. Али оно што кажем је да би стицајем околности добио шансу, а то је ипак нешто што је непроцењиво.
ZuLuofVozdovac- mvp
Nedović za sledeću sezonu neće biti pod ugovorom sa KKCZ Diva, jer za sezonu 12/13 ima klauzulu neku da može da izađe uz obeštećenje (ne znam da li je fiksno). Na leto je potpisao 1+1 i on i Uroš Nikolić.
Ne priča se ništa o novom ugovoru, za njega, iako igra u poslednje vreme. Samo za Subotića i Milutinovića valjda (za Subija nisam siguran)
Njemu ako se otvori šansa, verovatno će otići odmah. Što kaže Everton, winwin situacija za nas, pa i za njega, jer ne vidim u narednih nekoliko godina može da igra EL na nekom ozbiljnijem nivou,a ove godine puni 21 godinu. NBA liga, i ekipa koja ne igra play off je za njega, pa ako napreduje, što da ne neki veći klub. Mnogo bolja varijanta za nas, pa i donekle za njega je da pravo odavde ako može ode u NBA.
Njemu je sigurno velika želja NBA, mnogo veća nego Evropa. Uostalom:
Za njega jeste NBA, voleo bih i Bogdanovića (Bojana, ne Bogdana ) tamo da vidim.
- Mačvan i NBA ne idu zajedno. Kevin Love je izuzetak, debeli belac koji je ponos bele Amerike, koji se koka sa navarenim crncima u reketu svako veče i ima prosek 25-15
Uz to, ja za draft pratim ovde
http://nbadraft.net/2012mock_draft
ovde ga nema, koliko vidim
Ne priča se ništa o novom ugovoru, za njega, iako igra u poslednje vreme. Samo za Subotića i Milutinovića valjda (za Subija nisam siguran)
Njemu ako se otvori šansa, verovatno će otići odmah. Što kaže Everton, winwin situacija za nas, pa i za njega, jer ne vidim u narednih nekoliko godina može da igra EL na nekom ozbiljnijem nivou,a ove godine puni 21 godinu. NBA liga, i ekipa koja ne igra play off je za njega, pa ako napreduje, što da ne neki veći klub. Mnogo bolja varijanta za nas, pa i donekle za njega je da pravo odavde ako može ode u NBA.
Njemu je sigurno velika želja NBA, mnogo veća nego Evropa. Uostalom:
12. Da li ti se više sviđa Evropska ili NBA košarka i zbog čega ? I u kom Evropskom timu, a kom NBA timu bi voleo da igraš kada bi mogao da biraš?
Vise mi se svidja americka kosarka, zbog brzine a i zato sto je na mnogo visem nivou nego evropska, u svim segmentima.
Za njega jeste NBA, voleo bih i Bogdanovića (Bojana, ne Bogdana ) tamo da vidim.
- Mačvan i NBA ne idu zajedno. Kevin Love je izuzetak, debeli belac koji je ponos bele Amerike, koji se koka sa navarenim crncima u reketu svako veče i ima prosek 25-15
Uz to, ja za draft pratim ovde
http://nbadraft.net/2012mock_draft
ovde ga nema, koliko vidim
Nolle- mvp
Cleveland je Macvana "parkirao", to jest imas izbor pri kraju drugog kruga, ne vidis ni jednog igraca u poolu igraca ko bi usao u roster. Da ne bi propao tvoj izbor izaberes igraca iz evrope koga ces pratiti na duge staze. Izbor u drugom krugu nije garancija da ce ikada taj igrac zaigrati u NBA a cavsi za ovu sezone nikad nisu racunali na Macvana. Ako ga nisu hteli ove godine, a nisu, onda Macvan nije ni mogao da odbije da ode. Da skratimo, Macvan nije pogresio sto nije otiso zato sto ga u momentu uopste ne vide kao NBA igraca, a 20 minuta po utakmici, pa toliko nije ni igrao ukupno u Israelu.
skepticar- brisač parketa
- Datum upisa : 24.08.2011
Прошлог лета је био локаут и у тој ситуацији није било очекивано да га они јуре. Али погледајте пример Бизмака који је чим је завршен локаут почео да врши огроман притисак на клуб да би га пустили, завршили су на крају и на суду. Дакле Кливленд због специфичне ситуације око локаута се нијее нарочито потрудио да одмах доведе Мачвана али да је он преузео неку иницијативу успео би да заврши тамо. И нисам никаа рекао да би он тамо успео (напротив, он ми делује као класичан европски играч ала Милоје), рекао сам само да сам убеђен да би добио шансу а она је најважнија (да не улазим сад у причу колико играча није могло да се састави у Европи а тамо разбија: Ловосн, Рубио, Џенингс... јер Мачван сасвим лепо игра у Европи па нема потребе за тиме).
Иначе сваки клуб у НБА чим изабере играча има амбицију да га што пре доведе, мислим да пример Бјалице и Минесоте то најбоље показује, иако се из авиона видело пре две године да Бјалица није спреман за НБА лигу, они су га желели одмах јер је став већине кључних људи у Америци да ће играч најбрже напредовати ако дође код њих (ма шта ми мислили о томе). Ја у те приче да они бирају некога за наредне сезоне не верујем. Торонто би одмах довео Валанчиунаса да је Ритас хтео да га пусти у сред сезоне. И Мниесота би довела Рубиа пре две године да је Барса хтела да га пусти (и да је он желео одмах да оде).
Слабији пик друге рунде вреди 400-500 хиљада долара, примера ради тилоко је Њујорк платио пика препрошле године када су бирали Џерома Џордана (сећају га се сви из Хемофарма). Они којима играч не треба увек могу да продају пика због смањења трошкова, што би бацали пола милиона чисто да би изабрали играч који им никада неће заиграти. Лејкерси већ годинама пикове користе да се ослобеоде плата које им не требају.
Мислим дакле да у тим ситуацијама интерес америчких клубова најмање споран. За њих је увек прва опција да играч дође одмах, а да ли ће доћи, то првенствено зависи од његовог европског клуба, менаџера и жеља самог играча....
Иначе сваки клуб у НБА чим изабере играча има амбицију да га што пре доведе, мислим да пример Бјалице и Минесоте то најбоље показује, иако се из авиона видело пре две године да Бјалица није спреман за НБА лигу, они су га желели одмах јер је став већине кључних људи у Америци да ће играч најбрже напредовати ако дође код њих (ма шта ми мислили о томе). Ја у те приче да они бирају некога за наредне сезоне не верујем. Торонто би одмах довео Валанчиунаса да је Ритас хтео да га пусти у сред сезоне. И Мниесота би довела Рубиа пре две године да је Барса хтела да га пусти (и да је он желео одмах да оде).
Слабији пик друге рунде вреди 400-500 хиљада долара, примера ради тилоко је Њујорк платио пика препрошле године када су бирали Џерома Џордана (сећају га се сви из Хемофарма). Они којима играч не треба увек могу да продају пика због смањења трошкова, што би бацали пола милиона чисто да би изабрали играч који им никада неће заиграти. Лејкерси већ годинама пикове користе да се ослобеоде плата које им не требају.
Мислим дакле да у тим ситуацијама интерес америчких клубова најмање споран. За њих је увек прва опција да играч дође одмах, а да ли ће доћи, то првенствено зависи од његовог европског клуба, менаџера и жеља самог играча....
ZuLuofVozdovac- mvp
ne vrti se sve oko NBA.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Само прво полувреме, онда сам већ морао да легнем око 6. Шта те занима? Главни утисак из тог дела игре ми је био да је Ник Јанг невиђени индијанац...
ZuLuofVozdovac- mvp
Da prokomentarišemo malo, veoma zanimljiv meč po meni... Gledao jutros sa drugarom koji ima league pass, dogovorili smo se da ne gledamo rezultat
Bynum je izdominirao nad onim jadnim Jordanom.
Bynum je izdominirao nad onim jadnim Jordanom.
Nolle- mvp
Nad Jordanom bi izdominirao i Mladen Pantić. Jedna od većih prevara od igrača koji startuju u NBA ligi. Samo treba pustiti tekmu Klipers - Min da se vidi kako ga je pakovao Peković.
Bukvalno bi mogao da ga nosi na leđima i igra.
DaAndre Džordan je krilni centar bez igre leđima i bez ijedne daske u glavi koja bi regulisala njegovo kretanje na terenu, rotacije u odbrani, odbranu pika, šut sa distance. Sticajem okolnosti NBA košarka je evoluirala u krivom pravcu i kod mnogih ekipa obesmišljena je pozicija centra, pa u takvim ekipama se u petorku gura igrač koji im bar u nečemu može pomoći. Džordan Klipersima pomaže svojim nadrealnim odrazom i dugim rukama kojima prikucava otpadke, hvati ali upove i u odbrani izblokira ponešto (uz bar jednu silaznu putanju svaki meč).
To može da šljaka neukim navijačima Lob Sitija, ali u plej ofu će se sve raspasti... Dok god su Klipersima Džordan na terenu i del Negro na klupi bilo kakav napredak je nemoguć i traći se strašan potencijal koji imaju Pol i Grifin
Bukvalno bi mogao da ga nosi na leđima i igra.
DaAndre Džordan je krilni centar bez igre leđima i bez ijedne daske u glavi koja bi regulisala njegovo kretanje na terenu, rotacije u odbrani, odbranu pika, šut sa distance. Sticajem okolnosti NBA košarka je evoluirala u krivom pravcu i kod mnogih ekipa obesmišljena je pozicija centra, pa u takvim ekipama se u petorku gura igrač koji im bar u nečemu može pomoći. Džordan Klipersima pomaže svojim nadrealnim odrazom i dugim rukama kojima prikucava otpadke, hvati ali upove i u odbrani izblokira ponešto (uz bar jednu silaznu putanju svaki meč).
To može da šljaka neukim navijačima Lob Sitija, ali u plej ofu će se sve raspasti... Dok god su Klipersima Džordan na terenu i del Negro na klupi bilo kakav napredak je nemoguć i traći se strašan potencijal koji imaju Pol i Grifin
drexler- mvp
Grifin je sinoć izgledao SMEŠNO !!!
P.S pretera ga sa Pantićem drex
P.S pretera ga sa Pantićem drex
Nolle- mvp
Grifin je još sirov, ali ja (a ja sam mnogo bitan ) vidim u njemu strašan potencijal. Po meni on je već sada blizu nekog nivou koji je imao Amare u najboljim danima. Dakle, jednostran igrač koji je taj jedan dio igre u napadu doveo do savršenstva.
Za razliku od Amarea, kod njega vidim još puno mjesta za napredak, kako na individualnom planu, tako (još važnije) a taktičkom planu, uklapanju u ekipu. Za razliku od Amarea on je "good fella" i voljan je slušati, nije geto crnac ili narkoman. Uz Pola i dobrog trenera stvarno bi mogao profitirati.
Za razliku od Amarea, kod njega vidim još puno mjesta za napredak, kako na individualnom planu, tako (još važnije) a taktičkom planu, uklapanju u ekipu. Za razliku od Amarea on je "good fella" i voljan je slušati, nije geto crnac ili narkoman. Uz Pola i dobrog trenera stvarno bi mogao profitirati.
drexler- mvp
potcenjuješ ti Pantića Nole
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Мислим да Ренди Фој игра далеко одговорније од Јанга и да у сваком случају заслужује да има предност стартног бека у ротацији. Пошто сте гледали утакмицу, никаква даља илустрација није потребна осим да се сетите момента крајем друге четвртине када Клиперси праве мању серију, стижу са двоцифреног минуса на само 4 поена заостатка и онда долазе у посед лопте, крећу у контру, лопта долази до Јанга и он се залеће на три играча Лејкерса и пошто нормално не може да их пређе сву тројицу он се одмах дигне и шутне а ни један његов саиграч још није прешао на половину противника...
То што Џордан има плату 10 милиона долара годишње је срамота за кошарку. Мени је најсмешније што он као важи за доброг одбрамбеног играча а никога живога не може да сачува (зато што јури блокаде уместо да гура играча од коша). Тамо је све везано за бројеве, па се гледа ко има колико скокова, блокада итд а у ствари он је врло танак у одбрани. Ипак морам да наведем једну ствар: шутира слободњаке много боље од Грифина. Моје неко мишљењеје да играч са таквом телесином сигурно био од користи сваком тиму само тренер мора да има идеју како да га искористи.
То што Џордан има плату 10 милиона долара годишње је срамота за кошарку. Мени је најсмешније што он као важи за доброг одбрамбеног играча а никога живога не може да сачува (зато што јури блокаде уместо да гура играча од коша). Тамо је све везано за бројеве, па се гледа ко има колико скокова, блокада итд а у ствари он је врло танак у одбрани. Ипак морам да наведем једну ствар: шутира слободњаке много боље од Грифина. Моје неко мишљењеје да играч са таквом телесином сигурно био од користи сваком тиму само тренер мора да има идеју како да га искористи.
ZuLuofVozdovac- mvp
Drex, on je sinoć protiv Gasola izgledao presmešno
nijedan pivot, nijedna finta, svaki pokušaj mu je igledao kao slonov među staklenim tanjirima i čašama. Gasol mu je lupio i bananu čak... Ima on dosta da radi. Svaki poen, mu je bio zakucavanje, bukvalno. Samo je na početku dao dugu dvojku iz kornera...
Randy Foye je odigrao fino, ali mnoggo borbenije je odigrao Eric...
nijedan pivot, nijedna finta, svaki pokušaj mu je igledao kao slonov među staklenim tanjirima i čašama. Gasol mu je lupio i bananu čak... Ima on dosta da radi. Svaki poen, mu je bio zakucavanje, bukvalno. Samo je na početku dao dugu dvojku iz kornera...
Randy Foye je odigrao fino, ali mnoggo borbenije je odigrao Eric...
Nolle- mvp
https://www.youtube.com/watch?v=ei0sm9bpiSU
https://www.youtube.com/watch?v=Oueiiln1Y5w
https://www.youtube.com/watch?v=Z5WaKv5I33Y
nije svako zakucavanje nužno divljaštvo. Naprotiv.
Jutub je pun svakakvih poteza, nemam živaca da kopam, ali Blejk itekako osjeća igru i ima u glavi jedan solidan arsenal post oružja. Nije sramota ako se neko ne naigra protiv Paua i Bajnama.
Kažem, ako ga poredim sa Stodemajerom (a on je franšizni igrač, čovjek sa 2 franšizna ugovora, preko 150 miliona zarade) Blejk je u velikoj prednosti.
https://www.youtube.com/watch?v=Oueiiln1Y5w
https://www.youtube.com/watch?v=Z5WaKv5I33Y
nije svako zakucavanje nužno divljaštvo. Naprotiv.
Jutub je pun svakakvih poteza, nemam živaca da kopam, ali Blejk itekako osjeća igru i ima u glavi jedan solidan arsenal post oružja. Nije sramota ako se neko ne naigra protiv Paua i Bajnama.
Kažem, ako ga poredim sa Stodemajerom (a on je franšizni igrač, čovjek sa 2 franšizna ugovora, preko 150 miliona zarade) Blejk je u velikoj prednosti.
drexler- mvp
Грифин је много добар кад игра лицем ка кошу јер има дриблинг, брз је, често добије лопту на 5 метара од коша и оде до краја тј акцију заврши закуцавањем. То је оно што код њега стварно ценим, што може сам себи да ''изгради закуцавање''. Ипак, Амаре је у током играња у финиску био на нешто вишем нивоу, пре свега зато што има много мекшу руку али и генераллно је бољи у пик игри. Грифин шутира бацања 50% а да не причам о шуту са полудистанце. Овог момента је Грифин свакако бољи, али да ли је бољи од оног Амареа из Финикса, то већ не бих био тако сигуран. Мада ако кренемо од тога да је Амаре своје учинке остваривао у врло неозбиљној игри на поен више који је Финикс тада гајио, вероватно су ту негде.
ZuLuofVozdovac- mvp
Друго закуцавање је чист фаул у нападу, руком је склонио противника. Боље рећи, ударио га у фацу. Док сам гледао утакмицу одмах сам се сетио Зулуове приче око Гасола и како га сви ниподаштавају- Брајант, медији, навијачи, ево изгледа и судије. Још на крају ово мајмунисање Грифина после закуцавања, одгурује Гасола на земљу и креће ка њему. Наравно, судије уместо да суде фаул у нападу и техничку грешку Грифину (због уношења у лице, односно зурења у противника) награђују сировину додатним бацањем после признатог коша. У једном од следећих напада под кошем Клиперса, опет су Грифин и Гасол у клинчу где се међусобно држе за врат (што је морала бити обострана), судије свирају фаул Шпанцу. Ја бих полудео на његовом месту. Као да сви лече комплексе на њему.
Ето, морао сам да се огласим и да свету кажем "Не волим Блејка Грифина". Нема то никакве везе са његовим сјајним предиспозицијама, са тим што му је небо граница, са тим што је овако добар момак. Са тим што ћемо имати привилегију да овог сјајног атлету пратимо још дуго година. Када га гледам на терену потпуно ми је антипатичан и на приватној хејт листи ми је одмах уз ЛеБрона. Листа има два члана.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Nazovite me hejterom komercijalizacije ili kako god, ali Niksi mi izgledaju mnogo bolje bez Lina.
Jeste da su odbrane večeras smešne, da se svi čuvaju za plej of, ali Niksi mi stavarno bolje izgledaju bez njega. Verovatno tu ima i do promene trenera, verovatno su se svi trgli nakon blago rečeno sramotnih partija tokom sezone.
Ali pravo da vam kažem očekujem vrlo zanimljiv plej off. U poredjenju sa prošlogodišnjim, pa barem 3x zanimljviji.
Jebote oni u rosteru imaju Mela, Amarea, Berona, JR. Smita, Čendlera, Fildsa pa čak i Lina koji je stvarno prodrmao NBA sezonu.
Kada tu dodamo Majami, Oklahomu, Lejkerse ( sa po meni najboljim centarskim parom Bajnam - Gasol), nikad jače Kliperse, Dalas, San Antonio, Boston, Čikago, pa osveženja sezone u vidu Filadelfije i Indijane, uvek nezgodne Memfis i Atlantu. Ma ima da pršti na sve strane.
Nekako sam namerno izostavio Orlando, mislim da se oni napale samo kada igraju protiv Majamija. Nekako su mi neozbiljni. Ali ipak to je samo moje mišljenje.
Jedva čekam plej of, biće dosta ne prospavanih noći
EDIT: Hauard postiže prve poene u 36-om minutu
Posle neka ga neko krsti kao najdominantnijeg centra NBA lige. Bajnam je ćaća za njega
Jeste da su odbrane večeras smešne, da se svi čuvaju za plej of, ali Niksi mi stavarno bolje izgledaju bez njega. Verovatno tu ima i do promene trenera, verovatno su se svi trgli nakon blago rečeno sramotnih partija tokom sezone.
Ali pravo da vam kažem očekujem vrlo zanimljiv plej off. U poredjenju sa prošlogodišnjim, pa barem 3x zanimljviji.
Jebote oni u rosteru imaju Mela, Amarea, Berona, JR. Smita, Čendlera, Fildsa pa čak i Lina koji je stvarno prodrmao NBA sezonu.
Kada tu dodamo Majami, Oklahomu, Lejkerse ( sa po meni najboljim centarskim parom Bajnam - Gasol), nikad jače Kliperse, Dalas, San Antonio, Boston, Čikago, pa osveženja sezone u vidu Filadelfije i Indijane, uvek nezgodne Memfis i Atlantu. Ma ima da pršti na sve strane.
Nekako sam namerno izostavio Orlando, mislim da se oni napale samo kada igraju protiv Majamija. Nekako su mi neozbiljni. Ali ipak to je samo moje mišljenje.
Jedva čekam plej of, biće dosta ne prospavanih noći
EDIT: Hauard postiže prve poene u 36-om minutu
Posle neka ga neko krsti kao najdominantnijeg centra NBA lige. Bajnam je ćaća za njega
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Strana 7 od 32 • 1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 32
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» ABA liga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» ABA liga 2011/2012