NBA liga 2011/2012 - 3. deo
+32
Jaycee Carroll
Imperator
bookmaker
wolfvaga
Mihael
Sepultura
2bad4u
Geograf
Anti-RTS
Naissus
Bodi Bond
dane
skepticar
Mark Madsen
Everton
Dule Kecman
expert
Djole
Macijauskas
markoo
lazarminator
Junglezburn
Koleman
Nolle
Gencha
Talicni Tom
superhik
blagoje
slobokv83
drexler
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 21 od 32
Strana 21 od 32 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32
Re: NBA liga 2011/2012 - 3. deo
Neprijatno su me iznenadili Lejkersi u seriji sa Oklahomom. Očekivao sam da u ovoj fazi vode, a ne da gube 3-1.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Kazem li ja tebi pre mesec dana? Slusaj starije...Bodi Bond ::Neprijatno su me iznenadili Lejkersi u seriji sa Oklahomom. Očekivao sam da u ovoj fazi vode, a ne da gube 3-1.
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Ma... Lejkersi...
Metla Mamuza
3/4 Wade + LeBron = 28p
Metla Mamuza
3/4 Wade + LeBron = 28p
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Bojan Bogdanovic blizu prelaska u Netse... ja mislim da on nije kalibar za NBA...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Djole ::Bojan Bogdanovic blizu prelaska u Netse... ja mislim da on nije kalibar za NBA...
Oni umislili da je on Drazen...
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Paceri, neka ekipa će profitirati iz ovoga, Van Gandi je odličan trener.
Macijauskas- mvp
Ja ne bih voleo da moja ekipa ima Van Gandija na klupi.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ti da znaš nešto ne bi navijao za Majami
Macijauskas- mvp
reci i za Zvezdu slobodno
U svakom slucaju objedinicu ove godine evroligu, NBA i superligu... Samo vi Kragujevcani da mi ne zakomplikujete planove
U svakom slucaju objedinicu ove godine evroligu, NBA i superligu... Samo vi Kragujevcani da mi ne zakomplikujete planove
Koleman- mvp
Budi srećan ako i ovu rundu prođete
Tek na ovo poslednje ne znam šta da ti kažem..
Tek na ovo poslednje ne znam šta da ti kažem..
Macijauskas- mvp
Vreme ce pokazati. Kada me budes video u dresu Milutinovica na basketu pricacemo
Ne znam, ako ispadne Majami od Indiane onda trebaju svi kolektivno da se ubiju na celu sa dinom koji je bas sada nasao da se povredi magarac.
Ne znam, ako ispadne Majami od Indiane onda trebaju svi kolektivno da se ubiju na celu sa dinom koji je bas sada nasao da se povredi magarac.
Koleman- mvp
Osecam veceras ima da brejknemo Boston u TD Garden!!!Napred Dre i drustvo!
Evo linka za oni koji su budni i koji zele dobru kosarku.
http://88.80.11.29/47342/watch-philadelphia-76ers-vs-boston-celtics
Evo linka za oni koji su budni i koji zele dobru kosarku.
http://88.80.11.29/47342/watch-philadelphia-76ers-vs-boston-celtics
Jaycee Carroll- mahač peškirom
- Datum upisa : 02.05.2012
Na Zapadu finale SAS-Oklahoma, potpuno zasluženo.
Iako sam na početku sezone rekao da navijam za Oklahomu, ipak ne mogu da ostanem ravnodušan kada vidim kako "matorci" objašnjavaju neke stvari.
Ljudi igraju najlepšu košarku na svetu, a Greg Popovič da u rosteru ima pet balvana, on bi im našao pravu ulogu na parketu.
Sa druge strane Oklahoma koju vodi sjajni mladi trio, Oklahoma koja je iskusnija nego prošle godine i koja je skoro pa počistila Lejkerse sa sve Brajantom, Gasolom i "zdravim" Bajnamom.
Jebeš mi sve ali navijam da Dankan uzme još jednu titulu, uz sve simpatije prema Durantuli i Hardenu. Uostalom nije ni bitno, samo ću da se zavalim u fotelju i uživam u najboljoj košarci na planeti.
Na Istoku mislim da je Boston ipak prejak za Filadelfiju. Rondo ludak, već koliko puta ga igram na kladionici OVER asistencije i uvek dodje. Jebeš šut, ( koji uzgred dosta unapredio u odnosu na prošlu sezonu) momka je stvarno milina gledati kako deli bezbroj asistencija. Sinoć je i Bas izdominirao, još samo da Isus proradi i ovaj matori Boston može sigurno da pomrsi konce Majamiju u finalu Istoka ( mada bih voleo da se Indijana nadje u istom, ali mislim da su prokockali šansu u prošloj utakmici).
Sve u svemu do sada sam i propuštao neke utakmice plej ofa, ali sada počinje onaj deo zbog koga se ne spava. I uveren sam da će svaka utakmica biti pravo uživanje za ljubitelje košarke.
Iako sam na početku sezone rekao da navijam za Oklahomu, ipak ne mogu da ostanem ravnodušan kada vidim kako "matorci" objašnjavaju neke stvari.
Ljudi igraju najlepšu košarku na svetu, a Greg Popovič da u rosteru ima pet balvana, on bi im našao pravu ulogu na parketu.
Sa druge strane Oklahoma koju vodi sjajni mladi trio, Oklahoma koja je iskusnija nego prošle godine i koja je skoro pa počistila Lejkerse sa sve Brajantom, Gasolom i "zdravim" Bajnamom.
Jebeš mi sve ali navijam da Dankan uzme još jednu titulu, uz sve simpatije prema Durantuli i Hardenu. Uostalom nije ni bitno, samo ću da se zavalim u fotelju i uživam u najboljoj košarci na planeti.
Na Istoku mislim da je Boston ipak prejak za Filadelfiju. Rondo ludak, već koliko puta ga igram na kladionici OVER asistencije i uvek dodje. Jebeš šut, ( koji uzgred dosta unapredio u odnosu na prošlu sezonu) momka je stvarno milina gledati kako deli bezbroj asistencija. Sinoć je i Bas izdominirao, još samo da Isus proradi i ovaj matori Boston može sigurno da pomrsi konce Majamiju u finalu Istoka ( mada bih voleo da se Indijana nadje u istom, ali mislim da su prokockali šansu u prošloj utakmici).
Sve u svemu do sada sam i propuštao neke utakmice plej ofa, ali sada počinje onaj deo zbog koga se ne spava. I uveren sam da će svaka utakmica biti pravo uživanje za ljubitelje košarke.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Koleman ::
Kajri je na početku svoje karijere pa nije u redu porediti ga sa Stivom Nešom još po igračkim karakteristikama. Ali... Po kreativnosti reklama može se reći da je već nadmašio matorog cara među plejevima.
Bravo za Kajrijev PR tim i Pepsi, odlična reklama
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Numeju Lejkersi!
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
7 rukija u ruki petorci, Lenard, Šampert i Najt su izjednačeni na petom mestu, a tu su još Kajri, Rubio, Farid i Tomson.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Гађао сам Ирвинга, Рубија, Фарида и Томсона, и сва четворица су упали. Пети ми је био Ленард, а видим да је и он прошао кроз овај ''бараж''
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Vredi gledati šestu utakmicu u Indijanapolisu, ako se ne pošibaju, ništa nisu uradili
Nolle- mvp
Sto je utakmica sinoc kasnila, ili sam ja imao pogresnu satnicu ?
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
U 2 je pocela, mozda koji minut kasnije, tako je i planirano.
Ne znam sto ovo ranije nisam stavio, naravno po nasem vremenu je upisano.
Ne znam sto ovo ranije nisam stavio, naravno po nasem vremenu je upisano.
Koleman- mvp
Ja sam preko fantazija video da je u 1h, pa rekoh da nije bilo nekih problema i uoci utakmice..
Ko nije video..
Ko nije video..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Sad nesto gledam, pa ovaj San Antonio u rosteru koji igra play off ima samo 3 igraca koja nisu dosla iz Evrope ili nisu igrali u Evropi, i to:
Kawhi Leonard, Tim Duncan i Stephen Jackson (koji je pride igrao po nekim Dominikanama).
Svi ostali imaju evropsko iskustvo: Ginobili, Parker, Splitter, Diaw, Gary Neal, Danny Green (Olimpija), Matt Bonner (Messina).
Pa cek majku mu, napravi petorku: Parker, Ginobili, Splitter, Diaw, Gary Neal i pokusaj da osvojis Evroligu!
Nema pracke!
Pa cak da im dodas i Jacksona i Leonarda mislim da opet ne bi imali sanse da osvoje Evroligu sa bilo kojim evropskim trenerom. Eventualno Top 8...
e ako to onda nije do Grega Popovica, onda je do neke vudu budalastine... nema druge
Kawhi Leonard, Tim Duncan i Stephen Jackson (koji je pride igrao po nekim Dominikanama).
Svi ostali imaju evropsko iskustvo: Ginobili, Parker, Splitter, Diaw, Gary Neal, Danny Green (Olimpija), Matt Bonner (Messina).
Pa cek majku mu, napravi petorku: Parker, Ginobili, Splitter, Diaw, Gary Neal i pokusaj da osvojis Evroligu!
Nema pracke!
Pa cak da im dodas i Jacksona i Leonarda mislim da opet ne bi imali sanse da osvoje Evroligu sa bilo kojim evropskim trenerom. Eventualno Top 8...
e ako to onda nije do Grega Popovica, onda je do neke vudu budalastine... nema druge
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Strana 21 od 32 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» ABA liga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» ABA liga 2011/2012