NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
+8
nikola tesla
Dule Kecman
Koleman
Ray Allen
Djole
bookmaker
slobokv83
Macijauskas
12 posters
Strana 4 od 7
Strana 4 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
Pa morace da padnu neki trejdovi, posto ce se sve vise i vise poklapati igraci...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Prvo procjeni koga iz tog duela ocekujes u prolazu dalje , pa ovdje obavjesti kojeg nudis za trejd...sigurno ces dobiti neku zadovoljavajucu ponudu
Druga opcija ti je da samo za ovo kolo tj narednu sedmicu nadjes nekoga kome se isto poklapaju neki zanimljivi igraci pa Westbrooka trejdujes za 7 dana
Druga opcija ti je da samo za ovo kolo tj narednu sedmicu nadjes nekoga kome se isto poklapaju neki zanimljivi igraci pa Westbrooka trejdujes za 7 dana
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
Ray, jesi ti odustao od ovoga ili ? 4 igraca su ti ispala, a i ovi sto su ti ostali nisu podeseni..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Sacu mu ja napraviti izmjene Slobo mi je dao "palicu" komesara lige pa kad vec ne radi izmjene ja cu to podesiti zbog zanimljivije igre
EDIT : Izvrsio sam izmjene i podesio startere i klupe Rayu i Blagoju , a posto Blagoje tj Slobo nije sinoc podesio njegov tim i Bryant ostao na klupi?! Nocas sam Rayu ostavio Wadea na klupi da izjednacim propust...!
EDIT : Izvrsio sam izmjene i podesio startere i klupe Rayu i Blagoju , a posto Blagoje tj Slobo nije sinoc podesio njegov tim i Bryant ostao na klupi?! Nocas sam Rayu ostavio Wadea na klupi da izjednacim propust...!
bookmaker- prva petorka
Za Blagojev tim stoji 0.00, znaci da on ni prekjuce nije imao postavu..
Poslednji izmenio Dule Kecman dana Uto 15 Maj 2012 - 2:47, izmenjeno ukupno 1 puta
Dule Kecman- mvp
Sinoc je pocelo 3. kolo
Izgleda da cu i Slobu morati podesiti...sacekacu do nocas jer mu je mozda podeseno da comp vrsi izmjene?!
Izgleda da cu i Slobu morati podesiti...sacekacu do nocas jer mu je mozda podeseno da comp vrsi izmjene?!
bookmaker- prva petorka
Da, moja greska..
Dule Kecman- mvp
Izvinjavam se sto nisam bio aktivniji. Bicu do kraja.
Vidim da mi je neko izvrsio izmene. Sasvim OK.
Vidim da mi je neko izvrsio izmene. Sasvim OK.
Ray Allen- prva petorka
Ja sam ti napravio izmjene ali sam ti istrosio jednu vise jer sam nesto permutovao pa mi se stvorio visak bekova sa N.Youngom tako da sam ga morao mjenjati M.Bonnerom
Wadea sam ti ostavio na klupi jer sinoc Blagoju nije bio podesen tim pa mu Bryant nije igrao...Cisto da izjednacim propust
Wadea sam ti ostavio na klupi jer sinoc Blagoju nije bio podesen tim pa mu Bryant nije igrao...Cisto da izjednacim propust
bookmaker- prva petorka
Kakvi su ovo "trejdovi" padali ?
Dule Kecman- mvp
Ako mislis na Bonner - Fisher to je bilo samo za sinoc zbog poremecenog rasporeda pa je Ray imao 3 krila , a ja 3 beka.
Kontaktirao sam Raya i Djoleta u vezi toga za dopustenje kako ne bi bilo "ispod zita"
Rayu komesar tj ja u odsustvu Sloba vrsi postavku startera , pa sam zato na ovaj nacin izvrsio izmjene , a ne preko trejda.Juce sam bio ogranicen vremenom pa sam sve morao zavrsiti ranije! Jedino nisam siguran da li mi je smanjilo FA izmjene?!
Kontaktirao sam Raya i Djoleta u vezi toga za dopustenje kako ne bi bilo "ispod zita"
Rayu komesar tj ja u odsustvu Sloba vrsi postavku startera , pa sam zato na ovaj nacin izvrsio izmjene , a ne preko trejda.Juce sam bio ogranicen vremenom pa sam sve morao zavrsiti ranije! Jedino nisam siguran da li mi je smanjilo FA izmjene?!
bookmaker- prva petorka
Ma sve je ok, salim se..
Posto je ovo prakticno trade, nemas sta da diras FA izmene..
EDIT : Sada tek vidim sta si ustvari pitao.. Mislim da ti nije promenjen broj FA.
Posto je ovo prakticno trade, nemas sta da diras FA izmene..
EDIT : Sada tek vidim sta si ustvari pitao.. Mislim da ti nije promenjen broj FA.
Dule Kecman- mvp
hm,hmm...vratio sam se sa odsustva pa ću probati da ispratim šta se dešava...
kada kao komesar ubacuješ nekome FA, onda ti ne menja broj preostalih izmena, ali imaš opciju FA Move mgmt, gde mu povećaš za jedan iskorišćene izmene.
sad ne znam šta ste ovo radili i da li je sve regularno, tj. ima li koga da se buni?
Takođe, nisi trebao da držiš ni Vejda na klupi, nego samo da se vratiš na utakmicu gde je igrao Kobi i da mu dodaš score...sada ću da vidim da li mogu nešto da uradim...
EDIT: Dodao sam skor i Kobija Brajanta i Dvejna Vejda i ispalo je da Bežanija pobeđuje za 0,3.
kada kao komesar ubacuješ nekome FA, onda ti ne menja broj preostalih izmena, ali imaš opciju FA Move mgmt, gde mu povećaš za jedan iskorišćene izmene.
sad ne znam šta ste ovo radili i da li je sve regularno, tj. ima li koga da se buni?
Takođe, nisi trebao da držiš ni Vejda na klupi, nego samo da se vratiš na utakmicu gde je igrao Kobi i da mu dodaš score...sada ću da vidim da li mogu nešto da uradim...
EDIT: Dodao sam skor i Kobija Brajanta i Dvejna Vejda i ispalo je da Bežanija pobeđuje za 0,3.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Bas nemam srece sa tajmingom duela, kao i protivnika..
Dule Kecman- mvp
@book
što mi ubaci i izbaci igrača?
što mi ubaci i izbaci igrača?
slobokv83- mvp
Ti bar imas dovoljno poteza do kraja..
Dule Kecman- mvp
Kojeg sam izbacio? Samo sam izbacio Bynama i uzeo nakog centra...nisam ga izbacio??
Edit: Evo sad gledam...ne znam sta se desilo ali oko 17:30 sam ti ovog iz Miamia Pittmana uzeo jer sam morao C uzeti...kako je kod tesle zavrsio nemam pojma??
Sacu ti to srediti...Dacu ti ovog mog iz Bostona preko trejda Ne znam sta se desilo ali nisam bas bio skoncentrisan jer sam na brzinu mjenjao jer su i Ray i Blagoje trebali FA izmjene koje sam im napravio
Evo , sad imas centra Ovaj Pittman i ne igra , a (ako) kada se Bush vrati tek ce biti zakucan za tribine
Edit: Evo sad gledam...ne znam sta se desilo ali oko 17:30 sam ti ovog iz Miamia Pittmana uzeo jer sam morao C uzeti...kako je kod tesle zavrsio nemam pojma??
Sacu ti to srediti...Dacu ti ovog mog iz Bostona preko trejda Ne znam sta se desilo ali nisam bas bio skoncentrisan jer sam na brzinu mjenjao jer su i Ray i Blagoje trebali FA izmjene koje sam im napravio
Evo , sad imas centra Ovaj Pittman i ne igra , a (ako) kada se Bush vrati tek ce biti zakucan za tribine
bookmaker- prva petorka
ccc, pa ja igram sa mojim timom, nema potrebe da mi menjaš, sad moram opet da vratim Bajnama
ma opušteno
ma opušteno
slobokv83- mvp
znači šta god da si uradio vrati mi na staro, odnosno vrati mi Bajnama u tim, jer ne mogu više da se snađem kog igrača želiš u timu...
ja sam bio izbacio Pitmana koga si mi stavio, a vratio Bajnama jer tako želim...
takođe sam na poslu hteo danas da ubacim Stimsmu umesto Bajnama, ali pošto sam radio dosta, zaboravio sam, a imao sam najbolji waiver...pa me sada ne zanima nijedan igrač i želim da mi ostane Bajnam.
EDIT: Vratio sam na staro i sada ti je u timu Holins, a meni Bajnam...meni ništa ne diraj, a sebi šta god hoćeš
ja sam bio izbacio Pitmana koga si mi stavio, a vratio Bajnama jer tako želim...
takođe sam na poslu hteo danas da ubacim Stimsmu umesto Bajnama, ali pošto sam radio dosta, zaboravio sam, a imao sam najbolji waiver...pa me sada ne zanima nijedan igrač i želim da mi ostane Bajnam.
EDIT: Vratio sam na staro i sada ti je u timu Holins, a meni Bajnam...meni ništa ne diraj, a sebi šta god hoćeš
slobokv83- mvp
Bookmaker igra fantasy sa 8 timova
nikola tesla- mahač peškirom
- Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31
Necu dirati te FA izmjene nikome do kraja Nema vise igraca koji mogu donijeti opipljive poene
Sad tek vidjeh da je Kecman nezadovoljan sto mu Durant i Diaw tek 27. startuju tj moze racunati na njih samo jos jedan mec ovo kolo ; dok meni LBJ igra najmanje 2 , a mozda i 3 meca ako se serija bude odlucivala u 7 meceva
Da nisam zrtvovao Branda zbog neizvjesnog duela sa Djoletom , rekao bih da cu sigurno jos jednu pobjedu zabiljeziti , ovako neista nije gotovo , sem u slucaju ako MIA - IND budu odlucivali u 7. mecu!
Sad tek vidjeh da je Kecman nezadovoljan sto mu Durant i Diaw tek 27. startuju tj moze racunati na njih samo jos jedan mec ovo kolo ; dok meni LBJ igra najmanje 2 , a mozda i 3 meca ako se serija bude odlucivala u 7 meceva
Da nisam zrtvovao Branda zbog neizvjesnog duela sa Djoletom , rekao bih da cu sigurno jos jednu pobjedu zabiljeziti , ovako neista nije gotovo , sem u slucaju ako MIA - IND budu odlucivali u 7. mecu!
bookmaker- prva petorka
nikola tesla ::Bookmaker igra fantasy sa 8 timova
Svako jutro dobro provjeri je li ti Garnett u timu hahahahahaha Mogao bi dobiti "noge" i osvanuti u todjoj postavi
bookmaker- prva petorka
dobro je da nisi video da sam igrao i drugu ligu pored ove
slobokv83- mvp
Vidjeo sam ali sam mislio da je to nesto staro , iz regularnog dijela sezone , pa nisam ulazio
bookmaker- prva petorka
Strana 4 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» ACB fantasy - Evrobasket 2011
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 2. deo
» ACB fantasy - Evrobasket 2011