Košarkaška liga Srbije 2010/2011
+35
familija
NenadBG
Mihael
dane
XXL
Sergej
Talicni Tom
ZuLuofVozdovac
lazarminator
Dule Kecman
bigZ
Џонтра
fizicar
Nolle
Koleman
Gencha
Manu
Junglezburn
mlekadzija
Imperator
Naissus
2bad4u
Markos
Djole
KKP
Everton
Marko
Macijauskas
Bodi Bond
Zoro
Ray Allen
superhik
expert
drexler
Zemljoradnik
39 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 6 od 22
Strana 6 od 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Re: Košarkaška liga Srbije 2010/2011
Sharga jesi li ikada gledao Miljenovica? Bogic je odlican, mozda moze i u reprezentaciju jednog dana, ali je ovaj mnogo bolji, igra na totalno drugom nivou. Njemu ce mozda jednog dana Teo biti back up.
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40
Miljenovića sam samo okrznuo, može se reći da ne znam kako igra. Ja poredim Vujoševića sa Teodosićem u vreme kaljenja u Borcu iz Čačka. Gledao sam tada Tea bar 7,8 puta i ovo što igra Vujošević meni deluje jednako ozbiljno ili ozbiljnije. Verujem i za Miljenovića, a od Nove godine planiram da malo aktivnije krenem na tekme, tako da ću imati više informacija...
Gost- Gost
Bojić se vraća u Sazonovu 83?!
11. januar 2011. | 21:31 | Izvor: Sportske.net, novosti
Pošalji komentarKomentari (0)PošaljiOdštampajPostavi na Facebook .Nekadašnji generalni sekrerat Košarkaškog saveza Srbije sve češće se pominje kao mogući direktor KLS.
Još uvek nema konsenzusa vodećih srspkih timova oko rešenja za mesto direktora Košarkaške lige Srbije.
Radna grupa za reorganizaciju Košarkaške lige Srbije nije ponudila rešenje za mesto direktora na sastanku u Sazonovoj, koji je održan u utorak.
U opticaju je bilo ime doskorašnjeg generalnog sekretara KSS Predraga Bojića, ali kadrovska rešenja odložena su za neke buduće dane.
Očigledno je da ne postoji konsenzus u petočlanoj grupi, koju čine predstavnici Partizana, Crvene zvezde, Hemofarma, FMP i Radničkog, tako da je odlučeno da se tema personalnih rešenja naknadno otvori.
Pre toga bi valjalo uspostaviti sistem funkcionisanja Košarkaške lige Srbije, u kojem pojedinci nemaju presudnu ulogu.
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
Bogica sam gledao samo protiv Litvanije prosle godine i decko me je odusevio na toj utakmici. Miljenovica nisam imao priliku da gledam. Nadam se da ce obojicu zaobici povrede i da ce jedan od njih naredne sezone zaigrati u Partizanu.
Mnogi su pricali za Jaramaza da je plej, ali koliko ja vidim on u Partizanu igra dvojku, tako da ne smeta da dodje neko od ove dvojice za njega.
Mnogi su pricali za Jaramaza da je plej, ali koliko ja vidim on u Partizanu igra dvojku, tako da ne smeta da dodje neko od ove dvojice za njega.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Ovo je sve sto sam ja video od njega
https://www.youtube.com/watch?v=cs7ioWEvDKY
Nisam u bg-u pa nemam prilike da ih gledam!
https://www.youtube.com/watch?v=cs7ioWEvDKY
Nisam u bg-u pa nemam prilike da ih gledam!
fizicar- prva petorka
Igrao sam ja par puta protiv Miljenovica.
Ne mogu sad ja da kazem koliki je zapravo potencijal, jer to ne mogu da gledam dok igram
Ali na primer, jedan mec bukvalno se nije video na terenu, i ja pogledam statistiku posle njemu index 40+.
Ne mogu sad ja da kazem koliki je zapravo potencijal, jer to ne mogu da gledam dok igram
Ali na primer, jedan mec bukvalno se nije video na terenu, i ja pogledam statistiku posle njemu index 40+.
Macijauskas- mvp
Sutra (u petak) od 18h prenos Metalac-FMP na RTS 2.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Очекујем да Шарга у наредним минутима постави ексклузиван снимак бруталне туче са утакмице Напредак - Пролетер која се завршила пре само пола сата, никако се не померајте од ваших машина!
Evo snimka tuče sa meča KK Napredak - KK Proleter koju su samo za Zemlju Košarke snimili Džontra i Šarga
Gost- Gost
Uh kakva levica momka #6 iz NApredka. Broju 9 I dalje zvoni glava 100%. Momci svaka cast za snimak.
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Proleter je zakon!
fizicar- prva petorka
Ali ni lozenje sa tribina nije izostalo, hvala Bogu..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Auuu, cudo niko iz publike nije uso da "smiri strasti". Ste snimali ceo mec ili ovo slucajno? Kad se ovo desilo, u kom minutu?
Naissus- prva petorka
ali imena tih timova... 'Proleter'... ili jos bolje 'Mladi proleter'. To mu dodje 'young proletarian'. Ili cak i 'Buducnost'... 'Future'... pa nista slicno ne moze da se nadje u svetu. eventualno Sahtjor koji valjda znaci 'Rudar'.
'Železničar' mu dodje 'railroader' ili 'railwayman'... koja smejurija.
'Železničar' mu dodje 'railroader' ili 'railwayman'... koja smejurija.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Снимали смо већи део, измиксоваће Шарга нешто па ће поставити. Последњи минут, утакмица је била одлучена.Naissus ::Auuu, cudo niko iz publike nije uso da "smiri strasti". Ste snimali ceo mec ili ovo slucajno? Kad se ovo desilo, u kom minutu?
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
sharga ::Evo snimka tuče sa meča KK Napredak - KK Proleter koju su samo za Zemlju Košarke snimili Džontra i Šarga
ovo budi sjećanja
ko je lik iz Proletera što je započeo sranje?
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Djoric Nenad, novi plej, tek druga utakmica za Proleter, dosao iz Superfunda.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Djorić igra pa ubija. Dečko je razbio Napredak mada se mora reći da je kruševačka ekipa u totalnom k.rcu jer nisu primili plate 3 meseca i jedva krpe i za klopu... U drugom poluvremenu Napredak nije igrao odbranu uopšte, a doduše sudije su ih razguzile. Ne znam u čemu je fora ali sudije su opasno navlačile za Proleter dok nije preokrenuo rezultat, a onda su radili kompenzacije: par odluka za Napredak, par za Proleter i na kraju su svima popucali filmovi.... Sudije su krive za ovaj incident, a za poraz Napretka isključivo trener koji je u ovom prvenstvu već izgubio 6 dobijenih mečeva. Da imaju iole ozbiljnijeg trenera, uprkos finansijama, košarkaši Napretka bili bi drugi, odmah iza FMP-a.
Gost- Gost
Opšta šorka u Abu Dabiju (Kruševcu)!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Strana 6 od 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Similar topics
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo