Košarkaška liga Srbije 2010/2011
+35
familija
NenadBG
Mihael
dane
XXL
Sergej
Talicni Tom
ZuLuofVozdovac
lazarminator
Dule Kecman
bigZ
Џонтра
fizicar
Nolle
Koleman
Gencha
Manu
Junglezburn
mlekadzija
Imperator
Naissus
2bad4u
Markos
Djole
KKP
Everton
Marko
Macijauskas
Bodi Bond
Zoro
Ray Allen
superhik
expert
drexler
Zemljoradnik
39 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 13 od 22
Strana 13 od 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Re: Košarkaška liga Srbije 2010/2011
ne boj se neću vam ja osporiti ništa...uživajte u čavrljanju...
Gost- Gost
Ja sam zavoleo ovaj sport krajem 80-ih kada smo iznedrili generaciju koja je harala Evropom i svetom 90-ih. Ja sam navikao da gledam vrhunsku kosarku i vrhunske igrace. Svake druge nedelje gledam Evroligu u hali, gledam Evroligu na sportklubu, pratim ACB i grcku ligu, NBA kad nisam umoran. I kako ja sada da se prebacim na Napredak, Tamis, Vizuru....ne ide. Kao kad bi okorelom narkomanu na dopu dao da pusi dzoint. Jednostavno ne radi me nista osim vrhinskog sporta i vrhunskih dostignuca. Razmazio me Partizan, fala mu.
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Problematika komentarisanja KLS lige je u tome što je kvalitet drastično opao.
Ma koliki mi ljubitelji košarke bili mučno je gledati timove od kojih više nije poenta ko je od koga bolji, nego ko je od koga malo manje lošiji, pa će taj pobediti... Ne uzimaj za zlo to što ljudi ne mogu to u tolikoj meri da komentarišu, kao što bi ti voleo.
Kada primetimo nekog klinca koji obećava, kao što je pre par nedelja situacija sa Micićem bila, onda se povede neka konverzacija na tu temu, ali komentarisati svaku utakmicu, bi bilo kao da komentarišemo basket nas penzosa, kada sa sakupimo da bi se istrčali i izmorili...
Verujem da su komentari navijački obojeni jer jedino još u toj NLB- ligi u našem okruženju može da se nađe neki kvalitet koji je vredan komentara, mada je i to već postalo poprilično diskutabilno.
Ma koliki mi ljubitelji košarke bili mučno je gledati timove od kojih više nije poenta ko je od koga bolji, nego ko je od koga malo manje lošiji, pa će taj pobediti... Ne uzimaj za zlo to što ljudi ne mogu to u tolikoj meri da komentarišu, kao što bi ti voleo.
Kada primetimo nekog klinca koji obećava, kao što je pre par nedelja situacija sa Micićem bila, onda se povede neka konverzacija na tu temu, ali komentarisati svaku utakmicu, bi bilo kao da komentarišemo basket nas penzosa, kada sa sakupimo da bi se istrčali i izmorili...
Verujem da su komentari navijački obojeni jer jedino još u toj NLB- ligi u našem okruženju može da se nađe neki kvalitet koji je vredan komentara, mada je i to već postalo poprilično diskutabilno.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Ja sam košarku počeo da pratim sa 5 godina a sada imam 35. Gledao sam Dražena kad je sa nepunih 17 zaigrao za Šibenku. Sećam se i Moke malo, sećam se kroz maglu i Dalipagića, da ne pominjem ovo što se dešavalo kasnije. Tako da ..BIGZ ni ja nisam gledao mađarsku ligu da bi mi bilo normalno da danas pratim Crnokosu.
Ovo što sam napisao za KLS odnosi se za većinu tema. Jednostavno vrlo je malo argumentovanih i dokumentovanih postova. Više pažnje na forumu obraća se na muzičke spotove u svaštari, origami i slične teme, nego na većinu košarkaških tema. Izuzetak je naravno uvek živi i nikada završeni ''prelazni rok'' u Partizanu.
Ne želim sada ovde da Vas ubeđujem kako u toj KLS ima momaka koji bi sa forsiranjem koje su imali Peković, Tripković, Novica u Partizanu ili Vujadin Subotić u Zvezdi, Borisov u Hemofarmu...ma mrzi me da nabrajam, postali jako dobri igrači. Nije to ni poenta mog posta, već nedostatak sadržine koji je posledica familijarnosti jer nas je zapravo ovde toliko malo da svi već unapred znamo šta će onaj drugi reći. TO i ne bi moralo da bude tako da je forum u nekom trenutku usmeren u bilo kom od mogućih pravaca. Za ČAVRLJANJE služe četovi a forumi pored komunikacije imaju i dimenziju edukacije i promocije. Vi izmerite sami gde je tačno stigao naš forum.....
Ovo što sam napisao za KLS odnosi se za većinu tema. Jednostavno vrlo je malo argumentovanih i dokumentovanih postova. Više pažnje na forumu obraća se na muzičke spotove u svaštari, origami i slične teme, nego na većinu košarkaških tema. Izuzetak je naravno uvek živi i nikada završeni ''prelazni rok'' u Partizanu.
Ne želim sada ovde da Vas ubeđujem kako u toj KLS ima momaka koji bi sa forsiranjem koje su imali Peković, Tripković, Novica u Partizanu ili Vujadin Subotić u Zvezdi, Borisov u Hemofarmu...ma mrzi me da nabrajam, postali jako dobri igrači. Nije to ni poenta mog posta, već nedostatak sadržine koji je posledica familijarnosti jer nas je zapravo ovde toliko malo da svi već unapred znamo šta će onaj drugi reći. TO i ne bi moralo da bude tako da je forum u nekom trenutku usmeren u bilo kom od mogućih pravaca. Za ČAVRLJANJE služe četovi a forumi pored komunikacije imaju i dimenziju edukacije i promocije. Vi izmerite sami gde je tačno stigao naš forum.....
Gost- Gost
Mislim da ne bi bilo lose da kao sto su Zuluf, Drexler i Mihael postali moderatori za temu NBA, da ti postanes moderator za ovu temu. Svaka cast na svim snimcima. Verujem da bi neki od tih momaka uspeli u nasoj ligi. Koji su tvoji argumenti da bi ovaj centar Bunic, ako se ne varam uspeo? I zasto mislis da ga ni Partizan ni Zvezda ni Hemofarm nisu jos doveli?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
ja bih se osvrnuo na BigZ-ev post. Eto npr. kod mene to skroz drugačije funkcioniše. Pratim i NBA i Evroligu, ali ne osjećam se nimalo loše dok gledam domaću košarku. Štaviše, mogu podjednako uživati i u jednoj i u drugoj. To što su LeBron, Kobe i ostali bolji, ne znači da moraju pružiti bolju predstavu od igrača Borca, Sloge, ili ovde više puta ismijane Crnokose.
Uzmimo npr. Romu, ekipu koja je u Top 16 a ne znam šta bi me natjeralo da odgledam njihovu utakmicu... Gordić, Đedović, Tonoli, Traore? Ma nema šanse. Mnogo sadržajnija utakmica je bila Proleter - Mega npr... Kvalitet je jako relativna stvar i nekad se jako teško može prepoznati, cijenim to što samo gledate skupe ekipe i jaka takmičenja, ali mislim da ozbiljan zaljubljenik u košarku može uživati i u našoj ligi.
KLS je zadnjih godina jako degradiran po pitanju kvaliteta, ali to mi ne smeta. Štaviše, mnoge od sadašnjih prvoligaških igrača poznajem od ranije kroz srpske lige, a neke i lično znam i meni je ova liga jako zanimljiva, i pratim je intenzivno.
S te strane podržavam Shargu, može se tu mnogo toga vidjeti, ali pitanje je koliko je to upotrebljivo na ovom forumu. Mi smo odabrali da to bude forum ovog tipa, dakle sa ograničenim pristupom. Gorka istina je da je na njemu 70% momaka iz Beograda i oni zbog blizine i dostupnosti NLB lige nemaju interes za KLS.
Takođe, valja naglasiti da otsustvo članova foruma iz unutrašnjosti nije rezultat zatvorenosti foruma. Eno, košarka.rs je otvoren, pa i na njemu dominiraju Beograđani. Za ovih godinu dana forumašenja, jako malo sam ljudi zapamtio da nisu iz Bg.
Evo, neka me neko ispravi, imamo dvojicu Nišlija (Superhik i Naissus), iz Ray i fizičar (NS), Macijauskas (KG), Šarga (KŠ), KKP (Knježevac), 2bad i expert (ZR), ja sam iz B. Bašte a Dane, Talični i Ubica iz BiH . Ostalo su sve Beograđani.
A nije puno bolja situacija ni na košarka.rs... Za ovih godinu dana npr. nije se registrovao niko iz Kraljeva, što je potpuni apsurd. Dakle, KLS je itekako živa, i o njoj se priča, ali očigledno ne virtuelnim putem...
Ja sam čovjek koji je 100% u košarci, srpskoj, bosanskoj, pa čak i u hrvatskoj, ali o njima ne diskutujem na forumu već uživo, sa direktnim protagosnistima...
EDIT
ima jedan i iz Titovog Vrbasa
Uzmimo npr. Romu, ekipu koja je u Top 16 a ne znam šta bi me natjeralo da odgledam njihovu utakmicu... Gordić, Đedović, Tonoli, Traore? Ma nema šanse. Mnogo sadržajnija utakmica je bila Proleter - Mega npr... Kvalitet je jako relativna stvar i nekad se jako teško može prepoznati, cijenim to što samo gledate skupe ekipe i jaka takmičenja, ali mislim da ozbiljan zaljubljenik u košarku može uživati i u našoj ligi.
KLS je zadnjih godina jako degradiran po pitanju kvaliteta, ali to mi ne smeta. Štaviše, mnoge od sadašnjih prvoligaških igrača poznajem od ranije kroz srpske lige, a neke i lično znam i meni je ova liga jako zanimljiva, i pratim je intenzivno.
S te strane podržavam Shargu, može se tu mnogo toga vidjeti, ali pitanje je koliko je to upotrebljivo na ovom forumu. Mi smo odabrali da to bude forum ovog tipa, dakle sa ograničenim pristupom. Gorka istina je da je na njemu 70% momaka iz Beograda i oni zbog blizine i dostupnosti NLB lige nemaju interes za KLS.
Takođe, valja naglasiti da otsustvo članova foruma iz unutrašnjosti nije rezultat zatvorenosti foruma. Eno, košarka.rs je otvoren, pa i na njemu dominiraju Beograđani. Za ovih godinu dana forumašenja, jako malo sam ljudi zapamtio da nisu iz Bg.
Evo, neka me neko ispravi, imamo dvojicu Nišlija (Superhik i Naissus), iz Ray i fizičar (NS), Macijauskas (KG), Šarga (KŠ), KKP (Knježevac), 2bad i expert (ZR), ja sam iz B. Bašte a Dane, Talični i Ubica iz BiH . Ostalo su sve Beograđani.
A nije puno bolja situacija ni na košarka.rs... Za ovih godinu dana npr. nije se registrovao niko iz Kraljeva, što je potpuni apsurd. Dakle, KLS je itekako živa, i o njoj se priča, ali očigledno ne virtuelnim putem...
Ja sam čovjek koji je 100% u košarci, srpskoj, bosanskoj, pa čak i u hrvatskoj, ali o njima ne diskutujem na forumu već uživo, sa direktnim protagosnistima...
EDIT
ima jedan i iz Titovog Vrbasa
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Slobokv83.drexler ::Za ovih godinu dana npr. nije se registrovao niko iz Kraljeva, što je potpuni apsurd.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Pesakovic veceras 22p 5/6 za 2 2/4 za 3 5s 4i 2as index 21
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
Sharga jel mozes malo vise reci o Bircevicu?
Sinovec steta sto nije uspeo u Partizanu. Ima potencijal. Da li mu je bio problem veliki klub ili ocekivanja ne znam
Sinovec steta sto nije uspeo u Partizanu. Ima potencijal. Da li mu je bio problem veliki klub ili ocekivanja ne znam
fizicar- prva petorka
koliko znam Bircevica je hteo da dovede Dule pre dve sezone, ali je obestecenje za njega bilo veliko za klub u tom momentu i odustalo se od toga.
Everton- prva petorka
Godina : 36
Evo da i ja napišem par svojih misli o Birčeviću i Sinovecu.
Birčević mi se čini igračem koji odskače predispozicijama u odnosu na nivo lige koji igra. Visok, a pokretan, dovoljno čvrst, kvalitetan da odbrani većinu NLB igrača jedan na jedan, čak iskoristiv da korektuje mnoge propuste u odbrani, iz istih atletskih sposobnosti dobar za saradnju sa bekovima u napadu, ofanzivni skok i kontru, dovoljno tehnički dobar da bude opasan pod samom tablom sa obje ruke, jednostavno materijal za nešto više. Ako bih ga poredio rekao bih malo lošija verzija Milivoja Božovića. Zašto se do sad nije potvrdio, mogući razlog leži u činjenici slabijeg i nedovoljno profesionalnog odnosa i treninga u karijeri, malo lošije tehničke obučenosti i neiskustva. U svakom slučaju Superliga mu je odlična prilika da se potvrdi i donese sebi bolji ugovor, zašto ne sa Metalcem, i eventualno sa Radničkim ili HF-om.
Sinovec - strašna enigma. Evo i ovi snimci što je Sharga stavio pokazuju da ima pravog bekovskog štofa, dobrog šuta i brzine, solidne tehnike. Zašto nije uspio u Partizanu, mislim da su razlozi mentalne prirode, odnosno nezrelosti i finog karaktera za dati nivo takmičenja kao i karakteristike Partizana da bekovi, pravi, imaju najmanje šanse od svih pozicija u timu. Vjerovatno iz istih razloga ove godine klupu griju i Jaramaz i Bogdan.
Birčević mi se čini igračem koji odskače predispozicijama u odnosu na nivo lige koji igra. Visok, a pokretan, dovoljno čvrst, kvalitetan da odbrani većinu NLB igrača jedan na jedan, čak iskoristiv da korektuje mnoge propuste u odbrani, iz istih atletskih sposobnosti dobar za saradnju sa bekovima u napadu, ofanzivni skok i kontru, dovoljno tehnički dobar da bude opasan pod samom tablom sa obje ruke, jednostavno materijal za nešto više. Ako bih ga poredio rekao bih malo lošija verzija Milivoja Božovića. Zašto se do sad nije potvrdio, mogući razlog leži u činjenici slabijeg i nedovoljno profesionalnog odnosa i treninga u karijeri, malo lošije tehničke obučenosti i neiskustva. U svakom slučaju Superliga mu je odlična prilika da se potvrdi i donese sebi bolji ugovor, zašto ne sa Metalcem, i eventualno sa Radničkim ili HF-om.
Sinovec - strašna enigma. Evo i ovi snimci što je Sharga stavio pokazuju da ima pravog bekovskog štofa, dobrog šuta i brzine, solidne tehnike. Zašto nije uspio u Partizanu, mislim da su razlozi mentalne prirode, odnosno nezrelosti i finog karaktera za dati nivo takmičenja kao i karakteristike Partizana da bekovi, pravi, imaju najmanje šanse od svih pozicija u timu. Vjerovatno iz istih razloga ove godine klupu griju i Jaramaz i Bogdan.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
odličan post Talični... ja ne znam unutrašnje prilike, ali evidentno je da Parttizanov sistem ne razvija spoljne igrače več centre i krila... Sinovec se ove godine potvrdio, a mislim da je mali prilično prgav što ne prolazi u Partizanu, ali ako ćemo pošteno u Partizanu bi i Teo ispušio...
Fizičaru da odgovorim da ne znam puno o Birčeviću...videću da postavim još neki klip...
Fizičaru da odgovorim da ne znam puno o Birčeviću...videću da postavim još neki klip...
Gost- Gost
Sinovec je imao mnogo problema pre dolaska u Partizan. U kratkom periodu je izgubio oba roditelja, krenuo čak i lošim putem, ali je uspeo da se izvuče...
A i u KLS se u odnosu na NLB igra amaterska košarka, tako da ne čudi njegova dobra igra u Metalcu.
A i u KLS se u odnosu na NLB igra amaterska košarka, tako da ne čudi njegova dobra igra u Metalcu.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Nadam se da ce imati nadalje uspesnu karijeru. I pored tog sistema neki igraci su isplivali. Tepic nigde bolje nije igrao nego u Partizanu, Tripko...
Partizanu je ove sezone jako falio igrac koji moze da ima 50% kada ostane sam na trojci. Nisu ga imali... Videcemo kako ce proci Pesakovic? Igraci su se nagomilali na spoljnim pozicijama i nemam pojma ko ce sledece sezone uopste dobiti sansu.
Svakako se slazem da je Partizan najvise postizao u izbacivanju centara, jer se na njih najvise i igra.
Partizanu je ove sezone jako falio igrac koji moze da ima 50% kada ostane sam na trojci. Nisu ga imali... Videcemo kako ce proci Pesakovic? Igraci su se nagomilali na spoljnim pozicijama i nemam pojma ko ce sledece sezone uopste dobiti sansu.
Svakako se slazem da je Partizan najvise postizao u izbacivanju centara, jer se na njih najvise i igra.
fizicar- prva petorka
@Fizicar
Pa gdje je Tepić igrao ozbiljnu košarku osim Pao-a i Partizana?
To što slabo igra sada u Pao-u, pa mnogi nebi ni imali priliiku da se skidaju tamo.
Pa gdje je Tepić igrao ozbiljnu košarku osim Pao-a i Partizana?
To što slabo igra sada u Pao-u, pa mnogi nebi ni imali priliiku da se skidaju tamo.
@ Talicni Tom
Pa igrao je i za reprezentaciju.
Pa igrao je i za reprezentaciju.
fizicar- prva petorka
Dunđerski u pobjedi OKK nad Megom 98-90 tripl dabl 20 poena, 11 as i 10 ukradenih lopti. Ukupni indeks 43.
Talicni Tom ::Dunđerski u pobjedi OKK nad Megom 98-90 tripl dabl 20 poena, 11 as i 10 ukradenih lopti. Ukupni indeks 43.
10 ukradenih lopti!! Svaka cast!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Ovo se ne viđa često.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Zadnje je kolo KLS-a, 4 ekipe će nastaviti sezonu, ali šta će biti sa ostalima? Njima sezone traje 5 mjeseci, tako da sad imaju 7 mjeseci odmora?! Je l neko u savezu imao u planu i u razmišljanjima šta sa ovim klubovima kada je pravio ovaj sistem takmičenja...? Ide proljeće, ali košarka će se igrati samo u 4 srpska grada (Beograd, Vršac, Kragujevac i Valjevo)... Fantastično
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Pa kao i svake godine..
Vecinu igraca raspuste, i tako svake godine, ista pesma..
Vecinu igraca raspuste, i tako svake godine, ista pesma..
Macijauskas- mvp
Nemoguce je finansitati sve sportove. Jednostavno gradovi u Srbiju su prinudjeni da se odluce. U sta ulagati? Nazalost u Srbiji se najvise para ulaze u fudbal
fizicar- prva petorka
Ne slažem se. Kod nas se nigde ne ulaže. Svi iole uspešni klubovi u svakom sportu su iz Beograda, eventualno Voša iz Novog Sada mada je to diskutabilno.fizicar ::Nemoguce je finansitati sve sportove. Jednostavno gradovi u Srbiju su prinudjeni da se odluce. U sta ulagati? Nazalost u Srbiji se najvise para ulaze u fudbal
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
@ Koleman
Izmedju ne ulaze se i ulaze se malo razlika je ogromna. Svaki malo veci grad ima nekoliko fudbalskih klubova, nekoliko kosarkaskih, teniske klubove, rukometne, vaterpolo, plivacke, stonoteniserske, 1000 raznih borilackih vestina, ragbi, atletika, gimnastika... Svi ti sportski klubovi dobijaju neke sitne pare, inace ne bi uopste ni postojali.
Izmedju ne ulaze se i ulaze se malo razlika je ogromna. Svaki malo veci grad ima nekoliko fudbalskih klubova, nekoliko kosarkaskih, teniske klubove, rukometne, vaterpolo, plivacke, stonoteniserske, 1000 raznih borilackih vestina, ragbi, atletika, gimnastika... Svi ti sportski klubovi dobijaju neke sitne pare, inace ne bi uopste ni postojali.
fizicar- prva petorka
Strana 13 od 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Similar topics
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo