Košarkaška liga Srbije 2010/2011
+35
familija
NenadBG
Mihael
dane
XXL
Sergej
Talicni Tom
ZuLuofVozdovac
lazarminator
Dule Kecman
bigZ
Џонтра
fizicar
Nolle
Koleman
Gencha
Manu
Junglezburn
mlekadzija
Imperator
Naissus
2bad4u
Markos
Djole
KKP
Everton
Marko
Macijauskas
Bodi Bond
Zoro
Ray Allen
superhik
expert
drexler
Zemljoradnik
39 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 16 od 22
Strana 16 od 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Re: Košarkaška liga Srbije 2010/2011
Pa nije ni kaznjen on vec klup
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
@sergej
Ma gde nece da igraju, nego on pokusava da vrsi pritisak sa nekim glupostima koje nemaju veze sa realnoscu.....
Ma gde nece da igraju, nego on pokusava da vrsi pritisak sa nekim glupostima koje nemaju veze sa realnoscu.....
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Mega Vizura pobedila FMP 77:71. Dekić i Milisavljević po 15 poena. Čović 17.
Gost- Gost
@Sharga
Znas li nesto preciznije ili si kao i ja pratio na sajtu KLS-a? Mega je vodila u jednom trenutku i 14 razlike (51:37)...
Znas li nesto preciznije ili si kao i ja pratio na sajtu KLS-a? Mega je vodila u jednom trenutku i 14 razlike (51:37)...
familija- šesti igrač
Cestitke nasem Djekicu i Mitrovicu na pobedi, Mitrovic imao bas dobru minutazu a ni Djekiceva nije bila losa, cekam da vidim stace Bodi da kaze...
Mihael- mvp
Godina : 37
Evo ja mesto Bodija
Miljenovic kaze ima pregled ne daj boze Djekic odigrao odlicno, ali se opet ponasa kao mrtvak i da treba neko da ga isamara..
Miljenovic kaze ima pregled ne daj boze Djekic odigrao odlicno, ali se opet ponasa kao mrtvak i da treba neko da ga isamara..
Macijauskas- mvp
@macijuskas
Gledao sii uzivo? Nisam razumeo ovo za Miljenovica, vidim igrao je 6min i dao 2p.Vidim da su DJekic i Mitrovic imali dobru minutazu i ucinak?
Gledao sii uzivo? Nisam razumeo ovo za Miljenovica, vidim igrao je 6min i dao 2p.Vidim da su DJekic i Mitrovic imali dobru minutazu i ucinak?
familija- šesti igrač
ja pratio kls...vidim da je to laka pobeda bila...bez neizvesnosti...
Gost- Gost
To mi je Bodi poslao sms-om...
Da Miljenovic ima fenomenalan pregled igre, da je Djekic odigrao odlicno,ali da se ponasa kao mrtvak, valjda je zavalio nekom bananu, i kao da se nista nije desilo, citiram "Dodje mi da upadnem na teren da ga isamaram"..
Da Miljenovic ima fenomenalan pregled igre, da je Djekic odigrao odlicno,ali da se ponasa kao mrtvak, valjda je zavalio nekom bananu, i kao da se nista nije desilo, citiram "Dodje mi da upadnem na teren da ga isamaram"..
Macijauskas- mvp
Baš čekam Bodija da dođe da ostavi komentar utakmice.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
E, ovako... Prvo, Mega je apsolutno zasluženo pobedila, a Aco Petrović je neviđena pička, ali o tome kasnije.
Išao sam pre svega da bih gledao Micića i da bih video kako igraju Đekić i Aljoša. Nisam se nadao da će Miljenović biti u ekipi FMP-a. Ko je gledao utakmicu nije se pokajao.
Fino popunjena Hala sportova, možda malo manje od pola kapaciteta hale popunjeno. Utakmicu iz VIP reda gledali Vujošević, Todorić, Praja, Miško...
Ajde prvo o Miciću. Neko je već pisao o tome, pa ajde i ja da potvrdim. Dečko deluje fizički dominantno u odnosu na Čovića recimo, što je Vukoičić pametno koristio i zvao par akcija za njega na niskom postu protiv prcka... Imao je jedan fin naskok posle bloka sa poludistance. Jednom ostao sam na 3 i nije šutirao. Ne mogu da sudim o njegovom šutu, ali bacanja deluju ok. Pregled igre ok, ali nije to ni blizu Miljenovića. Da zaključim, ne deluje uopšte kao da ima 17 godina, pokazao je dosta i svakako opravdao hvalospeve o sebi. Da, brzo je napravio 3 lične, pa je zbog toga igrao nešto manje nego obično.
Đekić je odigrao dobru utakmicu. Ne obazirući se na indeks korisnosti, sigurno najbolji igrač Mege večeras. Pogađao je kada je trebalo, išao i na ofanzivni skok. Sasvim ok je to delovalo. Ako nastavi ovako sigurno će on opet u Partizan. Imao je par gluposti, ali neka mu to ode na mladost. Moram da dodam i to da bih ja njega vezao za radijator i šamarao do iznemoglosti, a mislim da on čak i tada ne bi ništa rekao. To je NEVEROVATNO!!! Kada ih je FMP stigao na nekih 6 razlike, Miljenović je podvalio jednu loptu Subotiću i ovaj krenuo na koš, Bane ga zalepi (ja pomislih Dvajt došao u Megu) i ništa. Petrović odmah traži tajm aut, Micić prilazi sa klupe skače na Baneta, ovaj ništa...
Mitrović je igrao dosta, ali ja nisam video ništa čime bi on zaslužio da se vrati u Partizan. Ovo što je ubacio ubacio je iz nekih polukontri. Pokušavao je neku igru 1 na 1 kada ga preuzme centra posle bloka, ali to se završavalo uglavnom bacanjem nekih cigli. Totalno razočarenje.
E, sada malo o Miljenoviću. Dečko je ušao kada je tatin sin napravio četvrtu ličnu čini mi se, ali to nije ni važno. Desilo se to krajem treće četvrtine. Prvo su ga ispreskakali u par napada, ne znam iz kog razloga. 5s do kraja četvrtine, mali uzima loptu kod svog koša, pretrčava svog čuvara, naskače negde oko kapice i sviš! O tome koliko je otvorenih šuteva stvorio saigračima, o tome koliko je igra sa njim bolej izgledala neću ni da govorim. Dakle sa nekih -14 su za 4 minuta spustili na -6 sa njim u igri i još imali par prilika da još smanje, ali nisu to iskoristili. U odnosu na Micića deluje fizički inferiorno i vidi se da je neiskusan, ali otom potom. Ako ga Partizan dovede i ne pusti da igra bar 10 minuta u Evroligi to će biti greh.
Moram i Aci Petroviću. Pored toga što mu igra ne liči ni na šta, on malom Čoviću ne sme reč da kaže. Dečko pravi neviđene gluposti, zabio se u ovog janičara... Alo, dečko od metar i žilet krenuo na čoveka 220!!! Onda pravi tehničku jer mu nisu svirali faul koga nije bilo i Aca mu nešto dobacuje ovaj ga opsuje. Sam igra, doprinos ekipi nikakav.
Pored navedenih igrača na mene je ok utisak ostavio broj 8 iz Mege. Sada videh da je to Stefan Matović '91 godište. Nije on ništa posebno pokazao, ali deluje ok na terenu. Macijauskas mi je rekao da obratim pažnju na Reljića, za njega važi isto što i za Matovića.
Ovaj janjičar nije toliko loš centar. Mlad je još uvek, nema izgrađenu leđnu tehniku, ali strašno dobro prati igru i skuplja otpatke. Uz Đekića sigurno najzaslužniji za pobedu. Kada bih ga uporedio recimo sa Bešovićem, mislim da je Bešović talentovaniji, ali uz dobar rad i Dušan može postati pristojan centar.
Pohvalio bih ponašanje Milisavljevića, non stop je bodrio Đekića i Aljošu. Za svaki Banetov koš se radovao kao da je on dao, Bane je naravno ostao hladnokrvan.
Išao sam pre svega da bih gledao Micića i da bih video kako igraju Đekić i Aljoša. Nisam se nadao da će Miljenović biti u ekipi FMP-a. Ko je gledao utakmicu nije se pokajao.
Fino popunjena Hala sportova, možda malo manje od pola kapaciteta hale popunjeno. Utakmicu iz VIP reda gledali Vujošević, Todorić, Praja, Miško...
Ajde prvo o Miciću. Neko je već pisao o tome, pa ajde i ja da potvrdim. Dečko deluje fizički dominantno u odnosu na Čovića recimo, što je Vukoičić pametno koristio i zvao par akcija za njega na niskom postu protiv prcka... Imao je jedan fin naskok posle bloka sa poludistance. Jednom ostao sam na 3 i nije šutirao. Ne mogu da sudim o njegovom šutu, ali bacanja deluju ok. Pregled igre ok, ali nije to ni blizu Miljenovića. Da zaključim, ne deluje uopšte kao da ima 17 godina, pokazao je dosta i svakako opravdao hvalospeve o sebi. Da, brzo je napravio 3 lične, pa je zbog toga igrao nešto manje nego obično.
Đekić je odigrao dobru utakmicu. Ne obazirući se na indeks korisnosti, sigurno najbolji igrač Mege večeras. Pogađao je kada je trebalo, išao i na ofanzivni skok. Sasvim ok je to delovalo. Ako nastavi ovako sigurno će on opet u Partizan. Imao je par gluposti, ali neka mu to ode na mladost. Moram da dodam i to da bih ja njega vezao za radijator i šamarao do iznemoglosti, a mislim da on čak i tada ne bi ništa rekao. To je NEVEROVATNO!!! Kada ih je FMP stigao na nekih 6 razlike, Miljenović je podvalio jednu loptu Subotiću i ovaj krenuo na koš, Bane ga zalepi (ja pomislih Dvajt došao u Megu) i ništa. Petrović odmah traži tajm aut, Micić prilazi sa klupe skače na Baneta, ovaj ništa...
Mitrović je igrao dosta, ali ja nisam video ništa čime bi on zaslužio da se vrati u Partizan. Ovo što je ubacio ubacio je iz nekih polukontri. Pokušavao je neku igru 1 na 1 kada ga preuzme centra posle bloka, ali to se završavalo uglavnom bacanjem nekih cigli. Totalno razočarenje.
E, sada malo o Miljenoviću. Dečko je ušao kada je tatin sin napravio četvrtu ličnu čini mi se, ali to nije ni važno. Desilo se to krajem treće četvrtine. Prvo su ga ispreskakali u par napada, ne znam iz kog razloga. 5s do kraja četvrtine, mali uzima loptu kod svog koša, pretrčava svog čuvara, naskače negde oko kapice i sviš! O tome koliko je otvorenih šuteva stvorio saigračima, o tome koliko je igra sa njim bolej izgledala neću ni da govorim. Dakle sa nekih -14 su za 4 minuta spustili na -6 sa njim u igri i još imali par prilika da još smanje, ali nisu to iskoristili. U odnosu na Micića deluje fizički inferiorno i vidi se da je neiskusan, ali otom potom. Ako ga Partizan dovede i ne pusti da igra bar 10 minuta u Evroligi to će biti greh.
Moram i Aci Petroviću. Pored toga što mu igra ne liči ni na šta, on malom Čoviću ne sme reč da kaže. Dečko pravi neviđene gluposti, zabio se u ovog janičara... Alo, dečko od metar i žilet krenuo na čoveka 220!!! Onda pravi tehničku jer mu nisu svirali faul koga nije bilo i Aca mu nešto dobacuje ovaj ga opsuje. Sam igra, doprinos ekipi nikakav.
Pored navedenih igrača na mene je ok utisak ostavio broj 8 iz Mege. Sada videh da je to Stefan Matović '91 godište. Nije on ništa posebno pokazao, ali deluje ok na terenu. Macijauskas mi je rekao da obratim pažnju na Reljića, za njega važi isto što i za Matovića.
Ovaj janjičar nije toliko loš centar. Mlad je još uvek, nema izgrađenu leđnu tehniku, ali strašno dobro prati igru i skuplja otpatke. Uz Đekića sigurno najzaslužniji za pobedu. Kada bih ga uporedio recimo sa Bešovićem, mislim da je Bešović talentovaniji, ali uz dobar rad i Dušan može postati pristojan centar.
Pohvalio bih ponašanje Milisavljevića, non stop je bodrio Đekića i Aljošu. Za svaki Banetov koš se radovao kao da je on dao, Bane je naravno ostao hladnokrvan.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
odličan izveštaj... čudi me da u statistici nema nijedne asistencije Miljenovića... da li je greška ili....
Gost- Gost
Ocito je FMP-u veliki problem neigranje Radivojevica. Drago mi je zbog Djekne. Ma bolje tako nego kao Dzavaji koji lupi bananu i ne pokupi loptu jer se za to vreme raduje Svaka cast Vukoicicu radi odlican posao. Jel Miljenovic vec nas? Cudi me zasto mu Covic onda daje minute? Ako smene Acu Petrovica ko ce biti novi trener? Mozda Covic posto nema vise predsednicku funkciju?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Bodi pa valjda si za ove godine shvatio da tatin sin ima svoj klub i da ako mu rec kazes onda ce njegov tata da ti izvuce usi ....
Bas mi je drago sto je Mega dobila.
Bas mi je drago sto je Mega dobila.
Sergej- mvp
Miljenović nema nijednu asistenciju jer su sve promašili što je išlo direktno iz njegove ruke, ali ej napravio i dosta viškova koji su kažnjeni posle drugog ili trećeg pasa.
Po onome što sam ja čuo, ne znam da li je istina, Miljenović je ubačen u 1. tim kako bi ga onemogućili da ode na onaj Nike Hoops Samit ili kako se već zove.
Da, zaboravih. Andreja je odigrao odlično prvo poluvreme, a onda je zakovan za klupu.
Po onome što sam ja čuo, ne znam da li je istina, Miljenović je ubačen u 1. tim kako bi ga onemogućili da ode na onaj Nike Hoops Samit ili kako se već zove.
Da, zaboravih. Andreja je odigrao odlično prvo poluvreme, a onda je zakovan za klupu.
Bodi Bond- mvp
Da ne zaboravim i ovo, ne sećam se tačno da li su to bial prva dva napada, ali među prvim napadima sigurno. Čović junior preuzeo Zeca, Mega pravi akciju na niskom postu preko Čovića, on pravi faul. Isti napad kasnije, možda čak i sledeći, nisam siguran, samo je umesto Zeca bio Micić. Još jedan faul Čovića. Kasnije kada je napravio treći faul svi su se čudili kako to u stvari nije bio treći faul, imao je upisan samo jedan.
Da, Marko se mnogo nervirao u finišu, ali je sportski priznao poraz.
Da, Marko se mnogo nervirao u finišu, ali je sportski priznao poraz.
Bodi Bond- mvp
Nadam se da nijedan od sudija nije poslan u gipsano korito i da se nece probuditi pored konjske glave. Samo sto pre Miljenovica odande.
Izgleda da su igracima FMP-a popustili refleksi
Izgleda da su igracima FMP-a popustili refleksi
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Bodi hvala na izvještaju, još čekam i Marka da da svoj izvještaj, da vidim i malo drugačije viđenje.
Ovo što je do sada prikazano u Superligi govori da je igranje u KLS FMP-u više štetilo nego koristilo.
Ovo što je do sada prikazano u Superligi govori da je igranje u KLS FMP-u više štetilo nego koristilo.
FMP je lagano uzeo prvo mesto u prvom delu KLS-a. Mišljenja sam da im je više štetila promena trenera, jer ma koliko mi se ne dopadao Đokić kao trener (posle letošnjeg vođenja mlade reprezentacije, sam znatno pokvario mišljenje o njemu), uradio je dobar posao sa timom koji je imao. Ali kao i što se videlo u KUP-u, igra FMP-a mnogo zavisi od Radivojevića i Ilića, i kada njih ne ide, ili je neko od njih povređen nastaje problem...!?
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
odgledao sam prvo poluvreme utakmice, i mogu reći da uživam. Dopadljiva košarka!
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Svakako da je promjena trenera ostavila dubok trag, ali i momci koji igraju moraju dosta pure da pojedu da bi se nazvali košarkašima.
Šulović i Miletić pokazali da KLS ima kvaliteta. Bar deset košarkaša u toj ligi ima koji bi mogli fino da osveže rostere NLB ligaša.
Gost- Gost
Bolje da NLB ligaši osvežuju KLS celogodišnjim igranjem u istoj. Mislim da bi se tako javilo još više igrača, koji kvalitetom mogu da odgovore zahtevima jačih klubova, ali i klubove u kojima su, iskustvom igranja u jačim utakmicama, činili jačim...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
to je ipak vise nacin funkcionisanja partizana...fizicar ::Nadam se da nijedan od sudija nije poslan u gipsano korito i da se nece probuditi pored konjske glave. Samo sto pre Miljenovica odande.
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
bravo majstore...to želim i ja... Ljudi ne mogu ni da zamisle koliko bi veliki rivalitet bio stvoren kada bi se nekoliko srpskih gradova priključilo elitnoj priči...to bi bila opšta ludnica i mnogo zanimljivije takmičenje od NLB-a... ginulo bi se za svaku pobedu... a ima kvaliteta u KLS-u....treba im samo jače takmičenje...2bad4u ::Bolje da NLB ligaši osvežuju KLS celogodišnjim igranjem u istoj. Mislim da bi se tako javilo još više igrača, koji kvalitetom mogu da odgovore zahtevima jačih klubova, ali i klubove u kojima su, iskustvom igranja u jačim utakmicama, činili jačim...
Gost- Gost
Strana 16 od 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Similar topics
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011